dimatha Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 καλημέρα ahill2 αν προσέξεις όλο και περισσότερες εταιρίες τελευταία μένουν σχεδιαστικά στο ίδιο στυλ ρολογιού ώστε κοιτάζοντας ένα ρολόι ξεχωρίζεις αμέσως την μάρκα του, δες breitling, mido, panerai, fortis κτλ. αυτό το ξεχωριστό design είναι χαρακτηριστικό της κάθε μάρκας, μια καθαρή γραμμη η οποία δέχεται ελάχιστες τροποποιήσεις ανα τα χρόνια. αυτη τη στρατιγική στο σχεδιασμό την δημιούργησε η μολεξ, και τώρα που και άλλες την υιοθετουνε θα την αλλάξει? και να άλλαζε κάτι έχουν σχεδιαστεί τόσα πολλά ρολόγια στον προηγούμενο αιώνα που όλο και απο κάπου αλλού θα ήταν αντιγραφεί. δεν αντιγράφουν ούτε στο σχεδιασμό ούτε στη κατασκευή της μηχανής, άλλοι τους αντιγράφουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerolykos Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 καλημέρα ahill2 αν προσέξεις όλο και περισσότερες εταιρίες τελευταία μένουν σχεδιαστικά στο ίδιο στυλ ρολογιού ώστε κοιτάζοντας ένα ρολόι ξεχωρίζεις αμέσως την μάρκα του, δες breitling, mido, panerai, fortis κτλ. αυτό το ξεχωριστό design είναι χαρακτηριστικό της κάθε μάρκας, μια καθαρή γραμμη η οποία δέχεται ελάχιστες τροποποιήσεις ανα τα χρόνια. αυτη τη στρατιγική στο σχεδιασμό την δημιούργησε η μολεξ, και τώρα που και άλλες την υιοθετουνε θα την αλλάξει? και να άλλαζε κάτι έχουν σχεδιαστεί τόσα πολλά ρολόγια στον προηγούμενο αιώνα που όλο και απο κάπου αλλού θα ήταν αντιγραφεί. δεν αντιγράφουν ούτε στο σχεδιασμό ούτε στη κατασκευή της μηχανής, άλλοι τους αντιγράφουν. η αληθεια ειναι οτι εχεις καποιο δικιο σε αυτο που λες αλλα μην ξανα αναφερεις παραδειγμα την φεραρι γιατι ολα της τα μοντελα ειναι διαφορετικα το ενα απο το αλλο και συνεχεια αλλαζει μουρη...ενω η ρολεξ πρεσβευει οπως ειπες ξεκαθαρο σχεδιασμο ανα τα χρονια. Κατι που ομως το κανει και η πανεραι, ετσι δεν ειναι φιλε ντιμαθα? χεχεχεχε Παράθεση ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΡΟΛΟΓΙΑ http://www.miumu.com/phpbb/index.php?mforum=wgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghostdoc Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 1.000.000 και βαλε μολεξ/ετος (οχι 800.000) και τα πουλανε ολα , ειπαμε γιατί, σαν τις λαζογερμανοBMW του 70-80. Μακαρι να ητανε φεραρι, αυτες πραγματι ειναι για ελαχιστους, οχι για 1.000.000 το χρονο:rolleyes: Και τα "twatch" πωλουνται κατα εκατομμυρια και βαλε σημαινει κατι αυτο; Ειναι trendy τιποτε παραπανω. Κατα αντιστοιχία τωρα , βαζει ο καθενας και απο 1 μολεξ στον καρπο και βγαινει τσαρκα με το αριστερο χερι να κουνιεται πανω κατω σαν τον ξεβιδωμενο καραγκιοζη μη τυχον και δε δει την κασα η σερβιτορα :) Φιλε geomiii3 μπορει να αλλαξαμε αιωνα ωστοσο δυστυχως ενα μεγαλο κομματι πληθυσμου λειτουργει ακομη με βαση τα αντανακλαστικα του Pavlov . Τα 8/10 οσων το αγοραζουν δε γνωριζουν καν τι μηχανισμος υπαρχει πανω στην πλακα, ουτε την ιστορία του ούτε τιποτα. Ειναι δυνατον να μιλαμε για πρωτοτυπια και σπανιοτητα με τετοιους ρυθμους παραγωγης; Ας οψεται το μαρκετινκ..οσο για τα βραβεια και τα υπολοιπα: για οσα δινουν κανουν εκατονταπλασια αποσβεση μεσω της διαφημιστικης προσβολης του φεροντα. Πχ ειδατε ο Πλαθιντο Ντομινγκο, φοραει μολεξ, γιατι οχι κι εσεις; Πολυ εξυπνο ομολογουμενως τρικ να αισθανεται ο καθε κατοχος ξεχωριστος..:ninja: Λιγο πριν σου ειπα για μια εκδοση του Submariner με πρασινη στεφανη ετσι; Κρατησου : φετος γιορταζει τα 50 χρονια του GT master II. Μηπως ( λεω μηπως) μπορεις να μαντεψεις πως το γιορτασε ;) παρουσιάζοντας το σε μοντελο απο χρυσο με πρασινη πλακα :lol: Συνοψιζοντας: 1) πολυ καλη εταιρεία 2) πολυ ωραίοι μηχανισμοι 3) πολυ αξιοπιστα στο χρονο 4) αφορητα πολυ βαρετα στο ματι και 5) πολυ ξεπερασμενα σχεδιαστικα.. ΥΓ: για το περι λινκ του μεγαλου δεν ξερω ποιο εννοειτε και γιατι μπερδευτηκατε παλι.. για οποιαδηποτε αλλη απορια ευχαριστως να τη λυσω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 1.000.000 και βαλε μολεξ/ετος (οχι 800.000) και τα πουλανε ολα , ειπαμε γιατί, σαν τις λαζογερμανοBMW του 70-80. Μακαρι να ητανε φεραρι, αυτες πραγματι ειναι για ελαχιστους, οχι για 1.000.000 το χρονο:rolleyes: Και τα "twatch" πωλουνται κατα εκατομμυρια και βαλε σημαινει κατι αυτο; Ειναι trendy τιποτε παραπανω. Κατα αντιστοιχία τωρα , βαζει ο καθενας και απο 1 μολεξ στον καρπο και βγαινει τσαρκα με το αριστερο χερι να κουνιεται πανω κατω σαν τον ξεβιδωμενο καραγκιοζη μη τυχον και δε δει την κασα η σερβιτορα :) Φιλε geomiii3 μπορει να αλλαξαμε αιωνα ωστοσο δυστυχως ενα μεγαλο κομματι πληθυσμου λειτουργει ακομη με βαση τα αντανακλαστικα του Pavlov . Τα 8/10 οσων το αγοραζουν δε γνωριζουν καν τι μηχανισμος υπαρχει πανω στην πλακα, ουτε την ιστορία του ούτε τιποτα. Ειναι δυνατον να μιλαμε για πρωτοτυπια και σπανιοτητα με τετοιους ρυθμους παραγωγης; Ας οψεται το μαρκετινκ..οσο για τα βραβεια και τα υπολοιπα: για οσα δινουν κανουν εκατονταπλασια αποσβεση μεσω της διαφημιστικης προσβολης του φεροντα. Πχ ειδατε ο Πλαθιντο Ντομινγκο, φοραει μολεξ, γιατι οχι κι εσεις; Πολυ εξυπνο ομολογουμενως τρικ να αισθανεται ο καθε κατοχος ξεχωριστος..:ninja: Λιγο πριν σου ειπα για μια εκδοση του Submariner με πρασινη στεφανη ετσι; Κρατησου : φετος γιορταζει τα 50 χρονια του GT master II. Μηπως ( λεω μηπως) μπορεις να μαντεψεις πως το γιορτασε ;) παρουσιάζοντας το σε μοντελο απο χρυσο με πρασινη πλακα :lol: Συνοψιζοντας: 1) πολυ καλη εταιρεία 2) πολυ ωραίοι μηχανισμοι 3) πολυ αξιοπιστα στο χρονο 4) αφορητα πολυ βαρετα στο ματι και 5) πολυ ξεπερασμενα σχεδιαστικα.. ΥΓ: για το περι λινκ του μεγαλου δεν ξερω ποιο εννοειτε και γιατι μπερδευτηκατε παλι.. για οποιαδηποτε αλλη απορια ευχαριστως να τη λυσω. File mu xairomai pu den eimai omonos pu blepei etsi ta pragmata..k xairomai pu yparxun k alloi omoideates!!!!!....ta synxaritiria mu gia to post su..kalitera dne mporuses na to 8eseis k na me/mas kalypseis!!!:D oso gia to gmt: axxaxaxaax...dne mu kanei ka8olou ma ka8olou entyposi..tosa xeroun tosa kanun...ta zontovola oloi emeis ftaime....k na kleiso to kefalaio oso anafora emena panta: auto to kati diaforetiko exo dei/brei ego sta Panerai(analoga k thn tseph distixos..giati k ta IWC lattreuo alla pros to paron einai apgoreutoika gi amena)..pu einai kati to entelos xechoristo oso anafora sxeidasmo tulaxiston!!!!...apo mhxanismo doxa to 8eo exume eidikous edo mesa polla paidia pu xerun poly perissotera apo mena!!!! p.s: mu ekane tromerh entyposi oti se periodiko eureias kykloforias eixe k kala ta tromera/gamata rologia gia to 2006 k must-to have...ekton opoion ta 6 apta 15 htan rolex!!!!...pos na mhn e8istei loipon kapios h namnh to dei etsi opos pro-anaferes?!!?!??! euxaristo k elpizo namnh to pareis kaneis kapos to post mu apla..auth einai h apopsi mu xoris na 8elo na 8ixo prosopa/oikogeneies k katastaseis:p Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimatha Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 έχεις δίκιο γερόλυκε για το design, καμια σχέσει η φερράρι, αλλά και η φερράρι με τον γλυκό ήχο του κινητήρα φωνάζει απο μακριά πριν καν τη δεις, στη μπάντα γιατι περνάει φερράρι. έτσι και τα ρολόγια με τις καθαρές σχεδιαστικές γραμμές φονάζουν μακριά ποια είναι η κατασκευάστρια εταιρία τους. τώρα για το αν είναι σπάνια αυτό μαλλον δεν υπόθηκε ποτέ, τουλάχιστον απο μένα. βασικά είναι η μόνη εταιρία που δε βγάζει αριθμημένες limited editions με μόνο σκοπό να αγωραστούν εν ριπεί οφθαλμού από συλλέκτες. τώρα σε απάντηση του geomiii3 για το αν είναι υπερτιμημένα θα μου πεί ο ίδιος. πως μπορεί να χαρακτηριστεί η τιμή του ατσάλινου VC overseas? ή του IWC Ingenieur? προχτές έλαβα τον κατάλογο μια εταιρίας που σκοπεύω να αγοράσω ένα ρολόι (οταν το παρω θα σας βάλω φωτο μη ρωτησετε ποιο) έχουνε λοιπόν έναν πλατινένιο χρονογράφο με δερμάτινο λουράκι με την eta7750 στην τιμή του πλατινένιου day-date με τον μασίφ πλατινένιο μπρασελέ. μόνο για αστείο ή σαν τυπογραφικό λάθος θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω αλλά μάλλον δεν είναι τίποτα από αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 καλημέρα ahill2 αν προσέξεις όλο και περισσότερες εταιρίες τελευταία μένουν σχεδιαστικά στο ίδιο στυλ ρολογιού ώστε κοιτάζοντας ένα ρολόι ξεχωρίζεις αμέσως την μάρκα του, δες breitling, mido, panerai, fortis κτλ. αυτό το ξεχωριστό design είναι χαρακτηριστικό της κάθε μάρκας, μια καθαρή γραμμη η οποία δέχεται ελάχιστες τροποποιήσεις ανα τα χρόνια. αυτη τη στρατιγική στο σχεδιασμό την δημιούργησε η μολεξ, και τώρα που και άλλες την υιοθετουνε θα την αλλάξει? και να άλλαζε κάτι έχουν σχεδιαστεί τόσα πολλά ρολόγια στον προηγούμενο αιώνα που όλο και απο κάπου αλλού θα ήταν αντιγραφεί. δεν αντιγράφουν ούτε στο σχεδιασμό ούτε στη κατασκευή της μηχανής, άλλοι τους αντιγράφουν. Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε ,να πώ την αλήθεια τα panerai δεν μου αρέσουν καθόλου:O . Την ερώτηση την έκανα με το εξής σκεπτικό,γνωρίζω όπως πολλοί άλλωστε ότι τα rolex έχουν καλό μηχανισμό κάσα κτλ. αλλά δεν μπορώ να πώ οτι θα το αγόραζα μόνο και μόνο γιατί δεν μου αρέσει σχεδιαστικά, ο λόγος? γιατί βγάζει συνέχεια το ίδιο ρολόι σχεδιαστικά και έτσι έρχομαι στο εξής,θέλω να έχω ένα rolex (δλδ καλό μηχανισμό κάσα κτλ.) αλλά....., δεν είναι κρίμα αρκετός κόσμος που έχει επίγνωση το πόσο καλό ρολόι είναι να μην το αποκτάει λόγο σχεδιασμού?και τα vacheron μεταξύ άλλων αλλάζει σχέδιο, δεν νομίζω οτι χρειάζεται να μένεις σε ένα σχέδιο μόνο και μόνο για να σε αναγνωρίζουν απο μακριά,αλλά να δημιουργείς εκτός απο τα μηχανικά μέρη και σχεδιαστικά ρολόγια που θα ικανοποιούν τον κόσμο,αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerolykos Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 http://www.myphone.gr/gallery/data/3204/panerai.jpg no comments ;) Παράθεση ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΡΟΛΟΓΙΑ http://www.miumu.com/phpbb/index.php?mforum=wgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerolykos Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 http://www.myphone.gr/gallery/data/3204/panerai.jpg no comments ;) που εισαι redcoooooooon!!! Παράθεση ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΡΟΛΟΓΙΑ http://www.miumu.com/phpbb/index.php?mforum=wgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 xaxaxaxaxaaxax...kalooooooooooooooooo!!!!!;-pppppppppppppp...thn perimena auth thn foto!!!!!!su paei man!!!!!!!!;-) Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghostdoc Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε ,να πώ την αλήθεια τα panerai δεν μου αρέσουν καθόλου:O . Την ερώτηση την έκανα με το εξής σκεπτικό,γνωρίζω όπως πολλοί άλλωστε ότι τα rolex έχουν καλό μηχανισμό κάσα κτλ. αλλά δεν μπορώ να πώ οτι θα το αγόραζα μόνο και μόνο γιατί δεν μου αρέσει σχεδιαστικά, ο λόγος? γιατί βγάζει συνέχεια το ίδιο ρολόι σχεδιαστικά και έτσι έρχομαι στο εξής,θέλω να έχω ένα rolex (δλδ καλό μηχανισμό κάσα κτλ.) αλλά....., δεν είναι κρίμα αρκετός κόσμος που έχει επίγνωση το πόσο καλό ρολόι είναι να μην το αποκτάει λόγο σχεδιασμού?και τα vacheron μεταξύ άλλων αλλάζει σχέδιο, δεν νομίζω οτι χρειάζεται να μένεις σε ένα σχέδιο μόνο και μόνο για να σε αναγνωρίζουν απο μακριά,αλλά να δημιουργείς εκτός απο τα μηχανικά μέρη και σχεδιαστικά ρολόγια που θα ικανοποιούν τον κόσμο,αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη. Για τα "cacheron" εχεις απολυτο δικιο, ειναι απο τις λιγες εταιρείες με τοσο τεραστια ποικιλία σε ολες τις κατηγορίες μοντελων και το καθε ενα ειναι εργο τεχνης γι αυτο και η τιμη ειναι απολυτα αντιστοιχη με την ποιοτητα που προσφερει. Και για να [αραφρασω λιγο τη σχετικη διαφημιση, ας μην ξεχναμε πως οταν η molex γεννηθηκε η cacheron ηταν ηδη 150 ετων επομενως ας μην μπερδευουμε τους γιγαντες με τους νανους. Για τη μολεξ επισης εχεις απολυτο δικιο, διαβασε το ποστ μου για λεπτομερειες..οταν ολοι βγαζουν νεα μοντελα και νεες πατεντες εκεινοι κοιμουνται τον υπνο τον βαθυ.. Για τα πανεραι απολυτα σεβαστη η γνωμη σου :-) αν και οπως ισως ξερεις αν διαβασες το thread εχω καθετα αντιθετη ;-) το καθε ρολοι ασκει μια ιδιαίτερη ελξη σε μια ομαδα ανθρωπων και μονο, δεν οφειλει να αρεσει σε ολους και ουτε ειναι φυσικο να εχουμε τι ιδιο γουστο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 έχεις δίκιο γερόλυκε για το design, καμια σχέσει η φερράρι, αλλά και η φερράρι με τον γλυκό ήχο του κινητήρα φωνάζει απο μακριά πριν καν τη δεις, στη μπάντα γιατι περνάει φερράρι. έτσι και τα ρολόγια με τις καθαρές σχεδιαστικές γραμμές φονάζουν μακριά ποια είναι η κατασκευάστρια εταιρία τους. τώρα για το αν είναι σπάνια αυτό μαλλον δεν υπόθηκε ποτέ, τουλάχιστον απο μένα. βασικά είναι η μόνη εταιρία που δε βγάζει αριθμημένες limited editions με μόνο σκοπό να αγωραστούν εν ριπεί οφθαλμού από συλλέκτες. τώρα σε απάντηση του geomiii3 για το αν είναι υπερτιμημένα θα μου πεί ο ίδιος. πως μπορεί να χαρακτηριστεί η τιμή του ατσάλινου VC overseas? ή του IWC Ingenieur? προχτές έλαβα τον κατάλογο μια εταιρίας που σκοπεύω να αγοράσω ένα ρολόι (οταν το παρω θα σας βάλω φωτο μη ρωτησετε ποιο) έχουνε λοιπόν έναν πλατινένιο χρονογράφο με δερμάτινο λουράκι με την eta7750 στην τιμή του πλατινένιου day-date με τον μασίφ πλατινένιο μπρασελέ. μόνο για αστείο ή σαν τυπογραφικό λάθος θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω αλλά μάλλον δεν είναι τίποτα από αυτά. sigura 10000e gia to overseas einia polla alla esy san kaliteros gnostis ths Orolopoiias(eides auth thn fora to diatyposa sosta k dne eipa ton rologion!!!exexe) dne axizei o mhxanismos ths VC h tu IWC?!?!?!?!ti na po.??? mhn me parexigeis Dimitri ean anafera san paradeigma thn rolex dne to ekana san epi8esh apenanti ths apla auta ta rologia ean 8es psilognoprizo k giauta leo thn gnomi mu...distixos/eutixos dne eixa thn polyteleia na blepo VC h na forane sygenika mu prosopa VC synexeia opote dne xero kata poso einai ypertimimena h oxi..(alloste oles autes oi etairies dne exun aprie k apo ena brabeio se kati..h kano la8os?) Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimatha Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 έχεις δίκιο. και εγώ θα ήθελα να μπορούσα να έχω περισσοτερες επιλογές και στα ρόλεξ αλλά και να υπήρχαν και άλλες εταιρίες με την ίδια αξιοπιστία και αντοχή της μηχανής τους. πάντος σε μια συνέντευξη κάποιος υπεύθυνος της Lange (δε θυμάμαι ακριβώς ποιος και τι θέση είχε) είπε: ένα αντικείμενο το οποίο σε ξετρελένει με τη πρώτη ματιά με τα χρόνια το βαριέσαι. έτσι και τα ρολόγια μας μπορεί να μην ενθουσιάζουν πολλούς οπτικά αλλά δε γίνονται τόσο εύκολα βαρετά. δε ξέρω, ίσως ισχύει και για τα μολεξ. πάντος κάποιοι τα βρίσκουν βαρετά εξ'αρχείς ισως γιατί είναι πολυφορεμένα ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο και καποιοι άλλοι τα λατρεύουν. εμένα με αφήνουν σχετικά αδιάφορο στην εμφάνισει. όταν άρχισα να ασχολούμε με τα ρολόγια και άκουγα για τα ρόλεξ είπα, μμμ τέτοια ρολόγια είναι για τους 80αριδες παππούδες. δεν ήξερα όμως ούτε απο τις μηχανές τους ούτε την ιστορία τους ούτε τίποτα. και τώρα ο λόγος που θέλω να πάρω το SD είναι η αντοχή του. απο σχέδιο απλό και ευανάγνωστο. δε με νοιαζει, εγώ το θέλω για να μπορώ να το φοράω παντού και πάντα και να μη το βγάζω μήπως βραχεί ή χτυπηθεί ή γρατσουνιστεί. το θέλω για να με υπηρετεί, το ρολόι το οποίο σε περιορίζει και θα πρέπει να προσέχεις τι κάνεις και μη το χτυπήσεις και να το βγάζεις κάθε φορά δεν έχει θέση στον καρπό μου γιατι αντι να με υπηρετή γίνομαι εγώ υπηρέτης του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimatha Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 το προηγούμενο ποστ ήταν για τον ahill2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marketer Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 http://members.aol.com/thecruizer/ebay/rolex18.jpg Fovero mixanima, gia POLLES zwes! Isws kapoia mera na wrimasw kai na eimai kala na to foresw;) mexri tote mou aresei na to vlepw se allous karpous alla oxi ston diko mou. Παράθεση Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα, ήδη θα το κατάλαβες οι Ιθάκες τι σημαίνουν. Κωνσταντίνος Π. Καβάφης http://www.eclipse.co.uk/mbs/Diver_logo-web_page_GIF_1a.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerolykos Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 το ρολόι το οποίο σε περιορίζει και θα πρέπει να προσέχεις τι κάνεις και μη το χτυπήσεις και να το βγάζεις κάθε φορά δεν έχει θέση στον καρπό μου γιατι αντι να με υπηρετή γίνομαι εγώ υπηρέτης του. φοβερη ατακα, αλλα δεν πρεπει να τα ομαδοποιουμε ολα, υπαρχουν ρολογια για ολες τις περιστασεις. Ωραια ειναι τα Μεγαλα λογια αλλα να συνοδευοντε και απο μεγαλες πραξεις (αυτο κολλαει αλλου αλλα δεν αντεχα να μην το πω...γιατι λεμε οτι κυνηγαμε την διαφθορα και εχουμε 1500 κρουσματα στο ιδιο μας το σπιτι, αισχος!!!) Παράθεση ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΡΟΛΟΓΙΑ http://www.miumu.com/phpbb/index.php?mforum=wgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghostdoc Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 File mu xairomai pu den eimai omonos pu blepei etsi ta pragmata..k xairomai pu yparxun k alloi omoideates!!!!!....ta synxaritiria mu gia to post su..kalitera dne mporuses na to 8eseis k na me/mas kalypseis!!!:D oso gia to gmt: axxaxaxaax...dne mu kanei ka8olou ma ka8olou entyposi..tosa xeroun tosa kanun...ta zontovola oloi emeis ftaime....k na kleiso to kefalaio oso anafora emena panta: auto to kati diaforetiko exo dei/brei ego sta Panerai(analoga k thn tseph distixos..giati k ta IWC lattreuo alla pros to paron einai apgoreutoika gi amena)..pu einai kati to entelos xechoristo oso anafora sxeidasmo tulaxiston!!!!...apo mhxanismo doxa to 8eo exume eidikous edo mesa polla paidia pu xerun poly perissotera apo mena!!!! p.s: mu ekane tromerh entyposi oti se periodiko eureias kykloforias eixe k kala ta tromera/gamata rologia gia to 2006 k must-to have...ekton opoion ta 6 apta 15 htan rolex!!!!...pos na mhn e8istei loipon kapios h namnh to dei etsi opos pro-anaferes?!!?!??! euxaristo k elpizo namnh to pareis kaneis kapos to post mu apla..auth einai h apopsi mu xoris na 8elo na 8ixo prosopa/oikogeneies k katastaseis:p Και η "εξπέσο" ειναι ταχειας κυκλοφορίας αλλα απο ουσία βρασε ορυζα.. τα iwc ειναι πραγματι σουπερ! ποιο ειπαμε εβαλες στο ματι; εγω περασα απο τον authorised dealer των iwc στη θεσσαλονικη και δοκιμασα τα big pilot και portuguese και χαζεψα.. σχεδον οτι βγαζει αυτη η εταιρεία είναι κουκλι.. εδω δες ομορφια .. ειναι minute repeater http://www.bulletincanada.com/watchphotos/ISPOSummer05-046.jpg ποσα διαθετεις για αγορά; Οσο για τα panerai που σου αρεσουν, τι να πω, συγχαρητηρια για το γουστο σου ;-) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerolykos Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 http://members.aol.com/thecruizer/ebay/rolex18.jpg Fovero mixanima, gia POLLES zwes! ρε συ μην αναβεις φωτιες, αντε να ψαχνω να βρω το μακρο φακο και το ρακ για φωτογραφιση μες στο πολικο κρυο...και εχω ηδη αρχισει!!! αεραααα!!! Παράθεση ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΡΟΛΟΓΙΑ http://www.miumu.com/phpbb/index.php?mforum=wgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghostdoc Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 που εισαι redcoooooooon!!! απο οτι φαινεται ειναι ακομη εδω:http://www.fodors.com/wire/archives/paris.jpg ή μηπως οχι; βρε μπας και οταν ελεγε ειμαι Paris εννοουσε με την paris ;-) http://www.hissandpop.com/celebrities/h/parishilton/photos/paris-hilton-010.jpg απο οτι ακουω τρεφει ιδιαίτερη συμπαθεια για τους Ελληνες ;-) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerolykos Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 απο οτι φαινεται ειναι ακομη εδω:http://www.fodors.com/wire/archives/paris.jpg ή μηπως οχι; βρε μπας και οταν ελεγε ειμαι Paris εννοουσε με την paris ;-) http://www.hissandpop.com/celebrities/h/parishilton/photos/paris-hilton-010.jpg απο οτι ακουω τρεφει ιδιαίτερη συμπαθεια για τους Ελληνες ;-) :D χαχαχαχαχα εισαι μοναδικος :D Παράθεση ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΡΟΛΟΓΙΑ http://www.miumu.com/phpbb/index.php?mforum=wgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimatha Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 Καλώς τον και τον Marketer. τι γίνεσαι. χάθηκες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimatha Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 @geomiii3 δεν λέω ότι δεν αξίζουν οι μηχανές της VC και της IWC. το overseas ας πούμε στη τιμή που είναι δεν προσφέρει νομίζω κάτι παραπάνω απο το datejust. κάτι διαφορετικό σίγουρα, αλλά στους τομείς ακρίβεια, αξιοπιστία, αντοχή δεν το νομίζω. και το Ingenieur είναι φοβερό, η πρώτη μηχανή με αντικραδασμικό σύστημα για να μη σπάει το ρολεμάν του ρότορα κάτι που δεν έχουν οι μηχανές της ρόλεξ, οι οποίες όμως δεν αντιμετόπιζαν ένα τέτοιο πρόβλημα και η χρήση του στις ρολεξ δεν είναι αναγκαία. και η τιμή είναι λογικό στα άλλα με in-house μηχανες να είναι πιο ακριβή γιατι δεν πουλάνε τόσα όσο η ρόλεξ και ξοδεύουν πολλά για την δημιουργία τους ενώ η ρόλεξ απλά συνεχώς βελτιώνει την πολύ καλή και αξιόπιστη μηχανή της. και για τους νανους και γίγαντες πάλι θα διαφωνίσω. το budget της ρόλεξ είναι όσο όλης της ριτσμοντ και της σγουοτς γκρουπ μαζί. έχουν 50000 άτομα προσωπικό! να μου λέγατε για την πατέκ ναι, σε άλλο όμως όμιλο παίζει. και πάλι τα ποσά της δεν είναι τεράστια αλλά είναι από της λίγες που συνεχίζουν την παράδωση τους αυτόνομες. δυστηχώς η VC δεν πατάει πια στα πόδια της και είναι απλά μια θηγατρική. ναι λαμπρή και μεγάλη ιστορία. αν και πάλι η παλαιότερη υπάρχουσα είναι η blancpain. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerolykos Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 @geomiii3 το budget της ρόλεξ είναι όσο όλης της ριτσμοντ και της σγουοτς γκρουπ μαζί. έχουν 50000 άτομα προσωπικό! σοβαρα? καλα 50.000 κοσμο τι τους κανει? απιστευτο!!! Παράθεση ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΡΟΛΟΓΙΑ http://www.miumu.com/phpbb/index.php?mforum=wgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 Και η "εξπέσο" ειναι ταχειας κυκλοφορίας αλλα απο ουσία βρασε ορυζα.. τα iwc ειναι πραγματι σουπερ! ποιο ειπαμε εβαλες στο ματι; εγω περασα απο τον authorised dealer των iwc στη θεσσαλονικη και δοκιμασα τα big pilot και portuguese και χαζεψα.. σχεδον οτι βγαζει αυτη η εταιρεία είναι κουκλι.. εδω δες ομορφια .. ειναι minute repeater http://www.bulletincanada.com/watchphotos/ISPOSummer05-046.jpg ποσα διαθετεις για αγορά; Οσο για τα panerai που σου αρεσουν, τι να πω, συγχαρητηρια για το γουστο σου ;-) etsi k ego file mu.....big pilot rulezzzz...to minute repeater einia na xepoulas polla ean dne kano la8os gia na to apoktiseis!!... me kopo k ypomoni mexri kana 4000e k bleppume...ta aga8a kophs ktonte!!! Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 :D χαχαχαχαχα εισαι μοναδικος :D axaxxaaxax...ante geia telios milame..poly kalo ghostdoc!!!!euge euge:lol: ....fantazomai gelio o redcon otan to dei...:p :cool: :ninja: Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimatha Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 γερόλυκε ήταν ξεκάθαρο, είπα για τον καρπό μου. δεν είπα ότι είναι χάλια και άθλια τα ρολόγια που δεν αντέχουν και δεν είναι αδιαβροχα. απλά εγώ προσωπικά δε μπορώ να έχω ένα τέτοιο ρολόι. το ρολόι το θεωρώ καλύτερο σύντροφο και από γυναίκα, σκύλο κτλ αφού μπορεί και είναι μαζί μου 24ώρες το 24ωρο. είχα ένα της mondaine των ελβετικών σιδηροδρόμων τα οποία θεωρώ τα πιο όμορφα απ'όλα αλλά δε μπορούσα πια να το φοράω άλλο γιατί δεν ήταν αδιάβροχο και το χάρισα σε ένα φίλο μου. το ίδιο και με ένα bulova το οποίο είχε τζάμι και απο μπροστά και απο πίσω, μαγεία να βλέπεις τη μηχανή να δουλεύει. αλλά στον απολογισμό που κάνω το ρολόι μου είναι αυτό που φοράω συνέχεια και όχι αυτό που ναι μεν μπορεί να είναι τρομερό και φοβερό και πανάκριβω αλλά το φοράω μόνο με το κουστούμι και τις άλλες μέρες κάθετε στο κουτί του. αυτό για μένα δεν είναι ρολόι μου, είναι άλλο ένα αξεσουάρ της ένδυσης. το ρολόι μου εγώ θέλω να το φοράω συνέχεια όταν κλαδεύω τον κήπο, καθαρίζω το αυτοκίνητο μέχρι και στις εξόδους. αν μπορέσετε να μου βρείτε ένα τέτοιο ρολόι που μπορεί να τα υπομένει όλα, να ξεχωρίζει μηχανικά, και να μπορεί και να μπορεί αν φορεθεί και με κουστούμι θα το πάρω ότι μάρκα και αν είναι. αλλά εγώ μόνο μία βρήκα που να καλύπτει τις δικές μου ανάγκες και να με χαροποιεί και μηχανικά σαν φαν των ρολογιων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts