c.a.D.J. Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Αγαπητέ Μπαμπη Το πρώτο τεύχος βγήκε το Νοεμβριο 1997 και αργότερα έγιναν δυο και μετά τρία το χρόνο. Κωστής Μολις σημερα καταλαβα,υστερα απο χρονια ασκοπης ψυχαναλυσης, ποιος ειναι ο υπευθυνος για τα οσα μυρια προβληματα μου.Εισαι ΕΣΥ Κωστη,οταν το 1997 με εκεινο το ''καταραμενο'' διαλοπραγμα που εβγαλες με εκανες να ερωτευτω το Audemars Piguet με το πορτοκαλι καντραν.Και εισαι δις υπευθυνος οταν το 2002 μου ''πεταξες'' στα μουτρα το IWC gst σε τιτανιο.Και εισαι τρις και πολλακις υπευθυνος για τα GP ΟΠΕΡΑ ΟΝΕ,VC malte,ακομα και για τα GOLDPFEIL kαι τοσα τοσα αλλα.Μου εκανες μεγαλη ζημια βαζοντας με σε ενα διαρκες και επιπονο κυνηγι ''μαγισσων'' και γνωσεων,σχεδον αλλαξες την ζωη μου,γιατι ενω καταφερα το 2008 να κατακτησω το πρωτο μου ονειρο[το IWC σε τιτανιο]καταντησα ''αλκοολικος'',μην μπορωντας να βαλω φρενο στις αναζητησεις μου. Δεν γνωριζω σε ποιο δικαστηριο πρεπει να σε συρω η' πως να σε ''καταραστω'' για ολα τα δεινα που μου εδωσες..... Απλα,σε ευχαριστω πολυ! Μιχαλης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsosbb Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 (edited) Καλησπερα παιδια, εχω δει στο ebay ενα ρολοι nautica το οποιο μαζι με εξοδα αποστολης βγαινει γυρω στα 80-90 ευρω, αυτο το ρολοι εδω κανει πανω απο 300 ευρω και ο πωλητης ειναι αξιοπιστος power seller με 99.3% και 53000 ratings, οποτε νομιζω δεν υπαρχει προβλημα αξιοπιστιας και βλεπω και γενικα οτι τα nautica απο Αμερικη ειναι πολυ πιο φθηνα. Δεν ξερω ομως αν θα πληρωσω τελωνειακους δασμους, ξερει κανεις αν και ποσο θα πληρωσω? Εδω και το λινκ του αντικειμενου http://cgi.ebay.com/NAUTICA-S-W-A-T-BLACK-TACHYMETER-CHRONO-330FT-WATCH-/330517833411?pt=Wristwatches&hash=item4cf465e6c3 Edited January 16, 2011 by kotsosbb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_chania Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 (edited) Φιλε αυτο ειναι σε δημοπρασια. αν δεις ληγει σε 21 ωρες οποτε μεχρι τοτε πρεπει να κανεις προσφορα. Συνηθως στις δημοπρασιες οι ενδιαφερομενοι περιμενουν την τελευταια στιγμη οπου κ γινετε χαμος απο χτυπηματα οποτε το προιον φτανει να πουλιεται σε τιμη λιγο μικροτερης της πραγματικης αξιας του. Εσυ να κοιτας στην επιλογη Buy It Now για να τσεκαρεις σε τι τιμες παιζουν. Επεισεις παντα να ρωτας τον πωλητη αν τα μεταφορικα που χρεωνει ειναι με απλη αποστολη ή συστημενο. Να ζητας παντα συστημενο ωστε να σου δινει tracking number και να ξερεις αναπασα στιγμη που βρισκετε το δεμα. βεβαια μπορει να σου χρεωσει λιγο παραπανω γιαυτο. Αν δεν δεχετε με συστημενο μακρυα. Edited January 16, 2011 by geo_chania Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsosbb Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Φιλε αυτο ειναι σε δημοπρασια. αν δεις ληγει σε 21 ωρες οποτε μεχρι τοτε πρεπει να κανεις προσφορα. Συνηθως στις δημοπρασιες οι ενδιαφερομενοι περιμενουν την τελευταια στιγμη οπου κ γινετε χαμος απο χτυπηματα οποτε το προιον φτανει να πουλιεται σε τιμη λιγο μικροτερης της πραγματικης αξιας του. Εσυ να κοιτας στην επιλογη Buy It Now για να τσεκαρεις σε τι τιμες παιζουν. Επεισεις παντα να ρωτας τον πωλητη αν τα μεταφορικα που χρεωνει ειναι με απλη αποστολη ή συστημενο. Να ζητας παντα συστημενο ωστε να σου δινει tracking number και να ξερεις αναπασα στιγμη που βρισκετε το δεμα. βεβαια μπορει να σου χρεωσει λιγο παραπανω γιαυτο. Αν δεν δεχετε με συστημενο μακρυα. Ευχαριστω για την απαντηση αλλα περισσοτερο θελω να μαθω για τους δασμους, αυτο με την δημοπρασια το γνωριζω δεν θα παρω αυτο εχει και αλλες αγγελιες ο ιδιος με το ιδιο ρολοι που ληγουνε αργοτερα αλλες π λιγουνε σε λιγο κλπ, το χω παρακολουθησει το θεμα, γιαυτο ειπα 60-70, ολες οι δημοπρασιες σε αυτες τις τιμες τελειωνουνε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Ναι και κακή να ήταν σαν αγορά πάλι δε θα είχα πρόβλημα αλλά για το συγκεκριμένο μοντέλο τα 140Ε ήταν καλή, κακή ή μέτρια αγορά? Απλά θέλω να μάθω από περιέργεια όχι ότι θα αλλάξει κάτι. Αν το κρίνεις με βάση (και μόνο αυτή) τη τιμή αγοράς και τη διαφορά που υπάρχει ναι θεωρώ ότι είναι καλή αγορά. Αν βάλεις και άλλες παραμέτρους (δεν αρέσουν σε όλους μας τα ίδια σχήματα π.χ.) τότε ίσως αλλάξει το πράγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 παιδια θεσσαλονικη ενας επισημος αντιπροσωπος της casio ξερεται που υπαρχει;και της suunto. ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIWOW Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 (edited) Μολις σημερα καταλαβα,υστερα απο χρονια ασκοπης ψυχαναλυσης, ποιος ειναι ο υπευθυνος για τα οσα μυρια προβληματα μου.Εισαι ΕΣΥ Κωστη,οταν το 1997 με εκεινο το ''καταραμενο'' διαλοπραγμα που εβγαλες με εκανες να ερωτευτω το Audemars Piguet με το πορτοκαλι καντραν.Και εισαι δις υπευθυνος οταν το 2002 μου ''πεταξες'' στα μουτρα το IWC gst σε τιτανιο.Και εισαι τρις και πολλακις υπευθυνος για τα GP ΟΠΕΡΑ ΟΝΕ,VC malte,ακομα και για τα GOLDPFEIL kαι τοσα τοσα αλλα.Μου εκανες μεγαλη ζημια βαζοντας με σε ενα διαρκες και επιπονο κυνηγι ''μαγισσων'' και γνωσεων,σχεδον αλλαξες την ζωη μου,γιατι ενω καταφερα το 2008 να κατακτησω το πρωτο μου ονειρο[το IWC σε τιτανιο]καταντησα ''αλκοολικος'',μην μπορωντας να βαλω φρενο στις αναζητησεις μου. Δεν γνωριζω σε ποιο δικαστηριο πρεπει να σε συρω η' πως να σε ''καταραστω'' για ολα τα δεινα που μου εδωσες..... Απλα,σε ευχαριστω πολυ! Μιχαλης Λυπάμαι πολύ για το «πρόβλημα» που δημιούργησα. «θεραπεία» βέβαια υπάρχει και βοηθάει και η (οικονομική) συγκυρία. Θα κανείς τα παρακάτω: 1. Θα βλέπεις όσο πιο πολλά ρολόγια μπορείς. Έτσι θα φτάσεις στο επιθυμητό «overdose». Οι εταιρείες έχουν ανεβάσει τον ανταγωνισμό και παράγουν ασταμάτητα νέα μοντέλα. 2. Θα επιδιώξεις να δεις δεκάδες παραλλαγές εξίσου όμορφες του/των αγαπημένου/αγαπημένων σου μοντέλων. 3. Θα διαβάζεις ανατρεπτικά σχόλια και δηλώσεις που βάζω στο WOW, όπως από τους μεγαλύτερους ωρολογοποιους ότι η κατασκευή ενός χρονογραφου είναι πιο δύσκολη από ενός tourbillon, ή του Frank Muller ότι η Patek στη μισή της ιστορία δεν είχε ούτε έναν δικό της μηχανισμό κοκ 4. Θα μελετησεις προσεκτικά πόσο αλλάζουν τα στανταρτς του χώρου και πόσο «φτωχό» φαίνεται το αριστουργημα των 10 ή και 5 ετών μπροστά στο τρισδιαστατου καντραν, επαναστατικών υλικών και τεράστιου μεγέθους νεογέννητο «αδερφακι» του. 5. Θα αποστηθήσεις τις τιμές μεταχειρισμένων, να δεις ότι η επένδυση είναι 99% καθαρά συναισθηματικη. 6. Θα γράψεις 100 φορές (με το χέρι) «ένα Patek χρυσό τσέπης του 1900 με Minute Repeater πουλιέται το ένα εκατοστο του αντίστοιχου σημερινού χειρός. 7. Θα διαβάσεις άρθρα για την αύξηση της εγκληματικότητας καθώς και την είδηση για αυτόν που σκότωσαν για να του κλέψουν το ρολόι (το οποίο επιπλεον ήταν μαϊμού). 8. Θα συγκρίνεις την ακρίβεια αριστουργηματων της ΥΩ με ένα απλό quartz ρολόι ή το κινητό σου. 9. Θα περιεργαστεις ένα G-Shock. 10. Θα φτιάξεις ένα κατάλογο με το τι αγοράζεις με τα ίδια λεφτά. Σου παραδιδω τις Δεκα Εντολες Απεξαρτησης από τα Ρολογια. Αν τις τηρησεις με ευλαβια, θα έχεις μεγάλη πιθανότητα να μην αγορασεις καμία μ@λ@κία, αλλά τα ρολόγια που πραγματικά αξίζουν και αγαπάς! Πριν τις Δεκα Εντολες μη νομίζεις, όλοι την πατησαμε. Και μερικοί την πατησαμε για τα καλά! Φιλικά κωστής ΥΓ Αυτο είναι που λένε ότι μερικές φορές η θεραπεία είναι χειρότερη από την ασθένεια! ΥΓ2. Ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Είναι πάντα η μεγαλύτερη ικανοποίηση. Edited January 16, 2011 by VIWOW Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Σωστος ο VIWOW. Μερικες απο τις "εντολες" που εγραψες τις κανω και γω πλεον γιατι πραγματι, εχω αγορασει αρκετα αχρηστα ρολογια που απλα μου γυαλισαν εκεινη τη στιγμη λιγα ειναι αυτα που λατρευω απο τις επιλογες μου και δεν μετανιωνω για τα χρηματα που εδωσα.(αυτη την περιοδο μου εχει κολλησει ενα Lacoste και ψαχνομαι πως μπορω να αποφυγω την αγορα του:lol: ) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 καλησπέρα, θελω να παρω ενα σχετικα καλο ρολοι για καθημερινο και προσανατολιζομαι προς g shock ή edifice. κανεις να προτεινει συγκεκριμενα ρολογια απο αυτα ?? τιμη εως 100 + - ευρω Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guard8090 Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Επειδή και εγώ ενδιαφέρομαι για G-Shock μήπως ξέρει κάποιος κάποιο κατάστημα στα νότια προάστια της Αθήνας με Casio; Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanis13 Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Καλησπέρα, θα ήθελα την βοήθεια σας, (Σας υπενθυμίζω ότι)εχω αγοράσει το Hamilton ΚΗΑΚΙ x-copter Automatic http://www.orahirek.hu/index.php/2008/04/06/hamilton-xchopter/ Το πρόβλημα που έχω είναι οτι το βράδυ σπάνια φωσφορίζουν οι δείκτες ωστε να βλέπω την ώρα κατα την διάρκεια της νύχτας.... Είναι ελαττωματικό το ρολόι? να το πάω στο service? το έχω αγοράσει απο site εξωτερικού , οπότε δεν ασχολούμε με εγγύηση, αλλα δεν με νοιάζει να πληρώσω για να το φτιάξουν αν θέλει φτιάξιμο. Κατά τα άλλα το ρολόι δουλεύει άψογα,δεν έχω μετανιώσει καθόλου για την αγορά του,αλλά αν μπορούσα να βλέπω και την ώρα το βράδυ θα ήμουν υπερ ευχαριστημένος απο το ρολόι. περιμένω τις συμβουλές σας, ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Γνωριζει κανεις αν αυτο το site ειναια αξιοπιστο; http://www.creationwatches.com/products/casio-protrek-58/casio-protrek-tough-solar-triple-sensor-prg-130y-1dr-prg-130y-1-prg130y-men-s-watch-2055.html Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 καλησπέρα, θελω να παρω ενα σχετικα καλο ρολοι για καθημερινο και προσανατολιζομαι προς g shock ή edifice. κανεις να προτεινει συγκεκριμενα ρολογια απο αυτα ?? τιμη εως 100 + - ευρω Προσωπικές μου επιλογές, με τυχαία σειρά, θα ήταν. Από "G" http://www.g-shock.eu/euro/lineup/dw-5600e-1ver/ http://www.g-shock.eu/euro/lineup/glx-5600-1er/ http://www.g-shock.eu/euro/lineup/g-9100-1er/ http://www.g-shock.eu/euro/lineup/g-9000-1ver/ http://www.g-shock.eu/euro/lineup/dw-6900e-1er/ http://www.g-shock.eu/euro/lineup/gd-100-1aer/ Από ediice τα οποία είναι πιο γενικής χρήσης και ορισμένα πολύ όμορφα (πέρα από αξιόπιστα). http://www.casio-europe.com/euro/watch/edifice/efa-120l-1a1vef/ http://www.casio-europe.com/euro/watch/edifice/ef-547d-7a1vef/ ... Το πρόβλημα που έχω είναι οτι το βράδυ σπάνια φωσφορίζουν οι δείκτες ωστε να βλέπω την ώρα κατα την διάρκεια της νύχτας.... Είναι ελαττωματικό το ρολόι? ... Ελαττωματικό δε πιστεύω να είναι. Λίγα ρολόγια έχουν την ικανότητα να διαρκεί η ένταση του φωτισμού τους σε μεγάλη διάρκεια. Πιθανόν αυτό να μην ανήκει σε αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 καλησπέρα, θελω να παρω ενα σχετικα καλο ρολοι για καθημερινο και προσανατολιζομαι προς g shock ή edifice. κανεις να προτεινει συγκεκριμενα ρολογια απο αυτα ?? τιμη εως 100 + - ευρωΑπο τα g-shock οποιο και να παρεις ειναι αξιοπιστο...απλα διαλεξε ενα που σου αρεσει εμφανισιακα και κοιταξε τις λειτουργιες που θες να εχει,θα δυσκολευτεις να καταληξεις πιστευω μιας και υπαρχουν παρα μα παρα πολλα μοντελα και θα θες να τα αγορασεις σχεδον ολα.:lol: Προσωπικα απο gshock εχω http://www.g-shock.eu/euro/lineup/awg-101-1aer/ http://www.g-shock.eu/euro/lineup/ga-100a-7aer/ Το λευκο ειναι πραγματικα σαν ταψι,σχεδον 52mm πλατος!! Το εχω για ανοιξη καλοκαιρι περισσοτερο ενω το πρωτο φορτιζεται μονο του με τον ηλιο και ρυθμιζει και την ωρα αυτοματα μεσω δορυφορου. Απο τη σειρα edifice εχω αυτο http://www.e-men.gr/casio-edifice-chronograph-stainless-steel-bracelet-ef-552d-4avef-c_185-p_14408 Λιγο βαρυ αλλα για καθημερινο ειναι οκ.. Ελαττωματικό δε πιστεύω να είναι. Λίγα ρολόγια έχουν την ικανότητα να διαρκεί η ένταση του φωτισμού τους σε μεγάλη διάρκεια. Πιθανόν αυτό να μην ανήκει σε αυτά. Nομιζω εχει να κανει με το υλικο ,σε αλλα φωταει εντονα και για λιγο και σε αλλα λιγο αλλα για μεγαλο χρονικο διαστημα, Καπου το εχει αναφερει και ο φιλος Κωστης αν δεν κανω λαθος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIWOW Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 (edited) Το X-Copter είναι πολύ όμορφο - το είπαμε... Τώρα όταν λέμε ότι δεν φωτίζει πολύ το βράδυ: 1. Σε σύγκριση με τι; Με άλλα ρολόγια ή με το ίδιο παλαιότερα; 2. Αν φωτιζε, με τόσα στοιχεία που έχει στο καντραν, δεν θα μπορούσες να κοιμηθεις... 3. Μην κοιτάς την ώρα τη νύχτα. Κοιμησου! 4. Αγόρασε ένα ρολόι που προβάλλει την ώρα στο ταβάνι. http://www.google.gr/m/search?site=images&source=mog&gl=gr&q=projector%20clock%20wall 5. Τα υλικά υψηλής φωτεινοτητας δεν «γερνούν», νομίζω. Και αν γερνούν οχι τόσο γρήγορα. 6. Αντίθετα «φορτιζουν» από το φως και φωτίζουν αμέσως μετά πόρα πολύ. Δοκίμασε με έναν φακό. 7. Τα ελικόπτερα οι καλοί πιλότοι τα πετούν τη νύχτα χωρίς φώτα... Φιλικά Κωστής Edited January 20, 2011 by VIWOW Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanis13 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 (edited) Το X-Copter είναι πολύ όμορφο - το είπαμε... Τώρα όταν λέμε ότι δεν φωτίζει πολύ το βράδυ: 1. Σε σύγκριση με τι; Με άλλα ρολόγια ή με το ίδιο παλαιότερα; 2. Αν φωτιζε, με τόσα στοιχεία που έχει στο καντραν, δεν θα μπορούσες να κοιμηθεις... 3. Μην κοιτάς την ώρα τη νύχτα. Κοιμησου! 4. Αγόρασε ένα ρολόι που προβάλλει την ώρα στο ταβάνι. http://www.google.gr/m/search?site=images&source=mog&gl=gr&q=projector%20clock%20wall 5. Τα υλικά υψηλής φωτεινοτητας δεν «γερνούν», νομίζω. Και αν γερνούν οχι τόσο γρήγορα. 6. Αντίθετα «φορτιζουν» από το φως και φωτίζουν αμέσως μετά πόρα πολύ. Δοκίμασε με έναν φακό. 7. Τα ελικόπτερα οι καλοί πιλότοι τα πετούν τη νύχτα χωρίς φώτα... Φιλικά Κωστής ευχαριστώ για την απάντηση. Καταρχάς ξαναέδωσα τα στοιχεία του ρολογιού μου ώστε να μην κουράσω κάποιον που δεν θυμάται τι είχα γράψει στα προηγούμενα ποστ. στο παρακάτω site δείχνει πως θα πρεπει να δείχνει το ρολόι στο σκοτάδι http://www.countshop.com/Hamilton-H76616933 πράγμα που δεν το κάνει,δηλαδή να "φωσφορίζει" τον δείκτη της ώρας και τον δείκτη των λεπτών, απο αυτα τα 2 καταλαβαίνεις τι ώρα είναι.Δεν εννοώ να φωτίζει όλο το καντράν. ο φίλος ταzio προηγουμένως με καθησύχασε λέγοντας "Λίγα ρολόγια έχουν την ικανότητα να διαρκεί η ένταση του φωτισμού τους σε μεγάλη διάρκεια. Πιθανόν αυτό να μην ανήκει σε αυτά. " Δεν ξέρω τι ισχύει στην δικιά μου περίπτωση,αλλα χωρίς αστεία μου χρησιμεύει να μπορώ να βλέπω την ώρα το βράδυ. Αν αυτό ειναι συνηθησμένο στα αυτόματα ρολόγια δεν ξέρω,οτι π.χ δεν μπορούν να κρατήσουν το φως για πολύ θα δοκιμάσω με ένα φακό παντως να δω διαφορά Edited January 20, 2011 by fanis13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Θέλω κάποιος να μου εξηγήσει στους χρονογράφους όταν βάζεις σε λειτουργία τον δευτερολεπτοδείκτη, και σε ανύποπτο χρόνο(μετά από 2-3 μέρες) το σταματάς με το επάνω κουμπάκι(ως συνήθως) και πατήσεις το κάτω(για reset) στο σταματάει σε άσχετα δευτερόλεπτα και όχι πχ εκεί που το είχα ρυθμίσει(στις 12 ακριβώς). Τι ακριβώς συμβαίνει και κάνει μόνο την εν λόγω αλλαγή; Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elbetosr21 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 καλλησπερα παιδια!και εμενα μ'αρεσει παρα πολυ ο μαγικος κοσμος των ρολογιων αλλα μιας και δεν εχω κ πολλα λεφτα(φοιτητης) τα μοντελα που εχω ερωτευτειδεν μπορω να τα αποκτησω....για αυτο και ποσταρω αυτο το θεμα...λοιπον με ενδιαφερει το IWC PORTUGESE αλλα η τιμη του θα ειναι απαγορευτικη για καιρο ακομα οποτε σκεφτηκανα καταφυγω στην ιδεα της ρεπλικας δυδτυχως...θα ηθελα να μου πειτε αν αξζουν τα 50-150 ευρω που θα πρεπει να δωσω...δηλδη ο αυτοματος μηχανισμος που βαζουν τι μηχανισμοςειναι?αντεχει καθολου η οχι?γτ εαν ειναι να παρω ρολοι για 2 και 3 χρονια δεν το θελω καθολου....επιλπεον απο τα λιγα που ξερω για τις ρεπλικες υπαρχουν οι κακιες και οι λιγοτερο κακιες:lol::lol::lol:πως καταλαβαινω μια καπως καλυτερη ρεπλικα και απο τι καθοριζεται εν τελει η τιμη τους???ελπιζω να μν κουρασα...ευχαριστω εκ των προτερων!!!! φιλικα ο ''απορος''::cool::cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_4 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 (edited) καλησπέρα, θελω να παρω ενα σχετικα καλο ρολοι για καθημερινο και προσανατολιζομαι προς g shock ή edifice. κανεις να προτεινει συγκεκριμενα ρολογια απο αυτα ?? τιμη εως 100 + - ευρω Φίλε, έχω και g shock και edifice. Edifice έχω αυτό http://www.e-men.gr/casio-edifice-chronograph-rotary-disk-ef-550d-1av-c_-p_16920 σε λευκό καντράν και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. G shock έχω ένα εδώ και 11 χρόνια το οποίο δεν βρίσκω ποιο είναι, ένα γκρί (αλήθεια πού μπορώ να βρώ όλα τα μοντέλα g shock για να δώ αν κυκλοφορεί ακόμα το δικό μου???) Από αυτό κ αν είμαι ευχαριστημένος.... Τόσα χρόνια με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο. Για 5-6 χρόνια το είχα στο ντουλαπάκι και όταν το έβγαλα να το ξαναχρησιμοποιήσω, διαπίστωσα ότι είχε χάσει κανα τρίλεπτο το πολύ! Επίσης έχω να αλλάξω μπαταρία από το 2002 (αλήθεια, είναι υποχρεωτικό να αλλάξω? Υπάρχει το ενδεχόμενο να "χυθεί" η μπαταρία όπως στα άλλα ρολόγια?) Γενικώς, το ρολόι το έχω υποβάλει σε πολύ σκληρές δοκιμασίες (είμαι κυνηγός και επίσης κάνω κατά καιρούς διάφορα extreme sports) και είναι σκυλί. Από εκεί κ πέρα, οι δύο αυτές σειρές είναι για διαφορετικές χρήσεις. Και η αλήθεια είναι ότι με το budget που δίνεις, μπορείς να πάρεις ένα g shock με πολλές δυνατότητες, ενώ από τη σειρά ediffice θα πάρεις ένα από τα απλά μοντέλα. Θέμα γούστου είναι, φαντάζομαι δεν τίθεται θέμα αξιοπιστίας σε αυτά τα ρολόγια, διάλεξε ένα σχέδιο που σου αρέσει(αν τα καταφερεις:lol: , έχει δίκαιο ο φίλος από πάνω που λέει ότι θα θές να πάρεις καμια 30ρια ρολόγια) και πήγαινε τσίμπα το. Α και όταν το τσιμπήσεις, βάλτο εδώ μέσα να το δούμε κ εμείς. Edit: Ρε THEO_LEGEND πάς να μου κάνεις ζημιά! Το άσπο το ερωτεύτηκα λέμε!!!! Για ρίξε κ μία τιμή να δούμε αν μας παίρνει... Edited January 20, 2011 by mike_4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 ...Επίσης έχω να αλλάξω μπαταρία από το 2002 (αλήθεια, είναι υποχρεωτικό να αλλάξω? Υπάρχει το ενδεχόμενο να "χυθεί" η μπαταρία όπως στα άλλα ρολόγια?)... Αν δεν "αδειάσει" εντελώς η μπαταρίας μη την αλλάξεις, εκτός αν θες να κάνεις στεγανοποίηση και ταυτόχρονα, μια και θα ανοιχτεί το ρολόι, αλλάξεις και μπαταρία. Από αυτά που γράφονται σε διάφορα φόρουμ ωρολογίων η μπαταρίες ορισμένων G διαρκούν (με απλή χρήση) περίπου 10 χρόνια. ... Αν αυτό ειναι συνηθησμένο στα αυτόματα ρολόγια δεν ξέρω,οτι π.χ δεν μπορούν να κρατήσουν το φως για πολύ θα δοκιμάσω με ένα φακό παντως να δω διαφορά Δοκίμασε να "φορτίσεις" τα φωσφορίζοντα στοιχεία με κάποια έντονη φωτεινή πηγή (φακό ή λάμπα φθορισμού) και μέτρα πόση ώρα παραμένει η ένταση. Αν και κάτι μου λέει ότι για να μπορείς να βλέπεις την ώρα στο σκοτάδι όπως ζητάς θα πρέπει να πας σε κάτι σα τα παρακάτω. http://img.villagephotos.com/p/2004-3/670059/untitled.JPG http://i13.tinypic.com/53j2u0p.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elbetosr21 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 για τις ρεπλικες παιδια που εγραψα πιο πανω υπαρχει καμια προταση?ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costinc Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 elbetosr21 δε σε απασχολεί το πώς θα φαίνεται το portuguese των 10 χιλιάδων στο χέρι ενός φοιτητή; Αν και κανένας σχεδόν δεν προσέχει το ρολόι του διπλανού του, τι θα πεις όχι στον φίλο αλλά στον γνωστό σου που θα σου ανοίξει κουβέντα; Εν προκειμένω, η "ρέπλικα"- μαϊμού των 50-150 ευρώ θα έχει ένα κινεζικό μηχανισμό της πλάκας, που μπορεί να πεθάνει σε μια βδομάδα, να κερδίζει πέντε λεπτά την ημέρα ή να δουλέψει άψογα για 5 χρόνια. Τζόγος είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 για τις ρεπλικες παιδια που εγραψα πιο πανω υπαρχει καμια προταση?ευχαριστω προκαταβολικα Χωρίς να θέλω να σου αλλάξω γνώμη προσωπικά θα προτιμούσα με τα χρήματα αυτά π.χ. 150 ευρώ, να αγοράσω ένα γνήσιο γήινο (από πλευράς κόστους) ρολόι μιας γνωστής εταιρείας ωρολογίων το οποίο θα το έχω περισσότερα χρόνια, κατά μεγάλη πιθανότητα δε, θα είναι φτιαγμένο από καλύτερης ποιότητας υλικά απ' ότι το αντίγραφο. Γιατί ακόμα κι αν αγοράσω ακόμα και το ακριβές αντίγραφο, αυτό προϋποθέτει κι άλλα. Ανάλογο ντύσιμο π.χ. κ.λ.π.. Καλώς ήλθες στο φόρουμ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Μην παρεις replca. Πεταμένα χρήματα... Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 εγω θελω ενα 'χοντρο' με μεγαλο κουρδιστηρι!!! Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts