Makarios10 Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Παιδια θα ηθελα να παρω ενα κινητο και εχω στο μυαλο μου δυο, το lg g4 ή το leagoo shark 1 αλλα δεν ξερω ποιο να παρω.Σας παρακαλω πειτε μου. Α και θα ηθελα να μαθω ποσο κραταει η μπαταρια του lg g4 αν παιζεις παιχνιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Έκανα χθες restore το κινητό και πλέον σε κάποιες εφαρμογές μου βγάζει το μήνυμα "Εντοπίστηκε επικάλυψη οθόνης. Για να αλλάξετε αυτή τη ρύθμιση άδειας , θα πρέπει πρώτα να απενεργοποιήσετε την επικάλυψη οθόνης από τις Ρυθμίσεις > Εφαρμογές". Πατάω άνοιγμα ρυθμίσεων αλλά δεν υπάρχει κάτι ανάλογο για να απενεργοποιήσω. Τι πρέπει να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Το g4 είναι ρίσκο λόγω του γνωστού θέματος με το bootloop...η επιλογή και το ρίσκο δικό σου! Κατά τα άλλα φοβερό κινητό με εξαιρετική οθόνη καταπληκτικες κάμερες μέτρια μπαταρία. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barimagas Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Παιδια θα ηθελα να παρω ενα κινητο και εχω στο μυαλο μου δυο, το lg g4 ή το leagoo shark 1 αλλα δεν ξερω ποιο να παρω.Σας παρακαλω πειτε μου. Α και θα ηθελα να μαθω ποσο κραταει η μπαταρια του lg g4 αν παιζεις παιχνιδια? Υπολογιζε 2 ωρες οθονη θα σου κραταει με παιχνιδι... Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Παιδια θα ηθελα να παρω ενα κινητο και εχω στο μυαλο μου δυο, το lg g4 ή το leagoo shark 1 αλλα δεν ξερω ποιο να παρω.Σας παρακαλω πειτε μου. Α και θα ηθελα να μαθω ποσο κραταει η μπαταρια του lg g4 αν παιζεις παιχνιδια? μην κανεις καμια μακακια και το παρεις μετα θα εισαι καθε μερα εδω και θα λες τον πονο σου ΜΑΚΡΥΑ..... μπορει να μου πει καποιος πως καταργω εναν δευτερο λογαρισμο gmail που εμφανιζει επειδη συνδέθηκα απο τον browser να δω τα mail μου???τον βγαζει και στο μαρκετ και στις ρυθμίσεις στο μενου που λεει συγχρονισμός google οχι τιποτα αλλο ειναι ο παλιος του bootloop Και δεν θελω να γινει καμια στραβη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eidikos33 Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 στο 5x παρουσιαζει προβληματα οπως το g4 με bootloops? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 στο 5x παρουσιαζει προβληματα οπως το g4 με bootloops? Νομίζω είναι καλύτερα να ρωτήσεις στο αντίστοιχο νήμα που τα παιδιά που έχουν την συσκευή θα μπορέσουν να σε ενημερώσουν καλύτερα Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos_88 Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 μπορει να μου πει καποιος πως καταργω εναν δευτερο λογαρισμο gmail που εμφανιζει επειδη συνδέθηκα απο τον browser να δω τα mail μου???τον βγαζει και στο μαρκετ και στις ρυθμίσεις στο μενου που λεει συγχρονισμός google οχι τιποτα αλλο ειναι ο παλιος του bootloop Και δεν θελω να γινει καμια στραβη Ρυθμίσεις, Γενικές, Λογαριασμοί και συγχρονισμός, Google, Τρεις τελίτσες πάνω δεξιά και κατάργηση λογαριασμού σε αυτόν που θέλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Τοτε με την λογική αυτη η g ειναι η v20e καποιος λογος υπάρχει που βαζουν τα γράμματα δεν νομιζεις; Ας βάλουν το ανάλογο screenshot τα παιδιά που αναβαθμίστηκαν σε 20h αν θέλουμε να μιλαμε με μια στοιχειώδης λογική. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160913/d021c5e9cb7b2d025f766fc933198d09.jpg Ελβετικο το δικο μου. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Ρυθμίσεις, Γενικές, Λογαριασμοί και συγχρονισμός, Google, Τρεις τελίτσες πάνω δεξιά και κατάργηση λογαριασμού σε αυτόν που θέλεις δεν εχει 3 τελιτσες επανω δεξια στο τελευταιο!!!στην 6.0!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Ελβετικο το δικο μου. Thanks αρα το οτι έχετε την 20g δεν ισχύει. Με το καλό να το λαβουμε κ εμεις. Sent from my LG-H815 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 (edited) δεν εχει 3 τελιτσες επανω δεξια στο τελευταιο!!!στην 6.0!! Ρυθμισεις - γενικές - λογαριασμοί και συγχρονισμός. Πας εκεί που λέει Google και μέτα https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160915/857e055763f5ce33c7af008f311b6b8f.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160915/a5682d7d2255309e69bad06a86aee433.jpg Εμένα μου βγάζει τελιτσες στην 6.0 :eek: Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 15, 2016 by takaros31 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Παρέλαβα το κινητό μετα από bootloop (επισκευή επι τόπου 1 μήνα μετα) με v.20d. Έκανα update σε v20g και εχω να παρατηρήσω ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ διαχείρηση μπαταρίας και σίγουρα χαμηλότερες θερμοκρασίες. Την μπαταρία επειδή δεν παίζω παιχνίδια την συγκρίνω όταν έχω ανοιχτά τα δεδομένα ειδικά σε ώρες γραφείου που δέχομαι αρκετά mail. Ημέρα ολόκλκηρη δεν έβγαζα με τίποτα.. έπρεπε να τι κλείνω κλπ.. Τώρα βγαίνει η μέρα σχεδόν άνετα.. Να λέμε και κανένα καλό :) Πάντως πολύ κρίμα για τέτοιο κινητό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Δεν χρειάζεται να πούμε και "καλό λόγο"...το ότι και εδώ μέσα αλλά και σε άλλα site διεθνή ψηφίστηκε ως το καλύτερο κινητό του '15 τα λέει όλα! Το λάθος έγκειται στην αντιμετώπιση της ίδιας της LG...έκανε λάθος χρήση και σχεδιαση υλικών στο εσωτερικό και έπρεπε να ανακαλεσει τις συσκευές όπως έπραξε η σαμσουνγκ. Έτσι αντιδρούν οι πραγματικοί κολοσσοι και όχι με υπεκφυγες και αερολογιες αφήνοντας τους καταναλωτές ξεκρεμαστους. Εύχομαι να σου προσφέρει την ευχαριστηση που θέλεις από εδώ και πέρα και μακριά από το @ωλοbootloop. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Ρυθμισεις - γενικές - λογαριασμοί και συγχρονισμός. Πας εκεί που λέει Google και μέτα https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160915/857e055763f5ce33c7af008f311b6b8f.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160915/a5682d7d2255309e69bad06a86aee433.jpg Εμένα μου βγάζει τελιτσες στην 6.0 :eek: Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ενταξει το βρηκα δεν πατουσα στους λογαριασμους γιατι φοβουμνα μην κανει συγχρονισμό τωρα πάτησα και μυ τα εβγαλε ολα αυτα ευχαριστω!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 (edited) Να πω και εγώ την άποψή μου Ιούλιο bootloop επανήλθε με Hard reset και από τότε όλα καλά χωρίς κανένα πρόβλημα με πολύ ζόρι από θέμα θερμοκρασίας και σβηστο το lg Backup . Αλλά νομίζω πως είναι software πρόβλημα και ξεκινάει από το WiFi όταν το βάλεις να ψάξει κάπου που δεν εκπέμπει κάποιο router αυτό εξακολουθεί να σου δείχνει δίκτυα όταν όμως πηγαίνεις να συνδεθείς σε κάποιο αποθηκευμένο δίκτυο δεν συνδέεται και ανεβάζει τρελές θερμοκρασίες. Για το θέμα εταιρείας συμφωνώ μαζί σας είναι απαράδεκτο να μην παίρνει θέση επίσημα... Edited September 15, 2016 by black1180 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Παίζει ρόλο αν κάνουμε backup? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 (edited) Προσωπικά έχω πάρει τουλάχιστον 5-6 LG G4 κατά καιρούς, όπως έχω και τώρα, ποτέ δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα. Απο την εμπειρία μου θεωρώ οτι δικαίως ψηφίστηκε το καλύτερο του 2015. Παράλληλα, σε γνωστό μου παρουσιάστηκε bootloop αλλά η αντιπροσωπεία τον κάλυψε άψογα και άμεσα και τους το αναγνωρίζω. Edited September 15, 2016 by keras Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 (edited) Προσωπικά έχω πάρει τουλάχιστον 5-6 LG G4 κατά καιρούς, όπως έχω και τώρα, ποτέ δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα. Απο την εμπειρία μου θεωρώ οτι δικαίως ψηφίστηκε το καλύτερο του 2015. Παράλληλα, σε γνωστό μου παρουσιάστηκε bootloop αλλά η αντιπροσωπεία τον κάλυψε άψογα και άμεσα και τους το αναγνωρίζω. χαχαχαχχααχαχ δεν αμφισβήτησε κανεις τις δυνατοτητες του και οτι ειναι τηλεφωναρα στα specs του αλλα τι να το κανεις οταν εχεις παρει φερραρι και εκει που πας να κανεις την λεζαντα σου στα γκομενακια εξω απο ενα καφε με 300 ατομα μεσα,να βγαζει καπνους απο το καπό....και αναγκαστικα να έρχεται ο αδερφος σου με το lada(ενα οποιοδήποτε παλιο κινητό σου)και να σε παίρνει!!!και φυσικα εσυ να πηγαινεις σπιτι και να λες εδωσα 300.000 να παρω φερραρι και ολο μενω δεξια και αριστερά!!!!αν θες να παρεις εσυ η κανενας φιλος σου το δικο μου εδω ειμαι!!! edit:και πας την φερραρι στο συνεργειο ολοκληρο ειδικα για σενα φερραρι ειναι αυτη....και σου λεει αδερφε θα περιμενεις κανενα μηνα να φτιαξουμε το προβλημα στο κινητήρα γιατι δεν εχουμε ανταλλακτικό αλλα να ξερεις μπορει να σου ξανατυχει μετα βλεπουμε!!!ααααα και δεν σου δινει καν αμαξι να κανεις την δουλεια σου μεχρι να φτιαχτει!!!ΑΥΤΟ ειναι το αξιολύπητο σερβις της προκορτνια-lg Edited September 15, 2016 by KIRIS Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Τι εννοεις οταν λες λαθος σχεδιασμό;αν ηταν ετσι δεν θα επρεπε να βγαλουν ολα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasa1gr Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Μολις πηρα την ενημερωση την g απο το lgbridge ελληνικο ειναι εμενα ευτυχώς ανοιξε πάλη χαχχα Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 (edited) Μολις πηρα την ενημερωση την g απο το lgbridge ελληνικο ειναι εμενα ευτυχώς ανοιξε πάλη χαχχα Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ελα ρε αντε ωραια κατσε να το δοκιμασω και γω!! edit:όντος ηρθε και σε μενα αρα αν υπολογίσουμε απο τις 13 του μηνα που ξεκίνησε στις πρωτες χωρες θελουμε κανενα μηνα και κατι για ελλαδα!!ας το εχουμε υποψιν για το μελλον!!!ενταξει δεν ειναι στανταρ αλλα στο περίπου ! Edited September 16, 2016 by KIRIS Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 ελα ρε αντε ωραια κατσε να το δοκιμασω και γω!! edit:όντος ηρθε και σε μενα αρα αν υπολογίσουμε απο τις 13 του μηνα που ξεκίνησε στις πρωτες χωρες θελουμε κανενα μηνα και κατι για ελλαδα!!ας το εχουμε υποψιν για το μελλον!!!ενταξει δεν ειναι στανταρ αλλα στο περίπου ! Τρίτη και 13 βγήκε για τα Ελληνικά.. Βάλε για φόντο μια φώτο του Μητσοτάκη και κάντο άφοβα.. :lol::lol: Με ΟΤΑ πάντως ακόμα δεν μου έχει έρθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Mολις περασα και εγω την v20g.Δυο ωρες διαδικασια 1,67 gb μεγεθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Mολις περασα και εγω την v20g.Δυο ωρες διαδικασια 1,67 gb μεγεθος. LolWut? κατι σε 430 ΜΒ θυμαμαι οτι ηταν. Επισης καπου διαβασα οτι η μπαταρια ειναι σε καλυτερη μοιρα; Εχμ, μαλλον το αντιθετο θα ελεγα... Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts