GreddyRx7 Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 Δοχειο αναθυμιασεων ειναι..? Που συνδεεται αυτο.. πες μας ρε μαστορα!! Απο το μοτέρ πάνω στον κύλινδρο φεύγει ένα γκρί σωληνάκι ε εκείνο είναι οι αναθυμιάσεις! Απλά το ενώνεις με το δοχείο και έχεις ένα δοχείο αναθυμιάσεων!:lol: Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 Ωραια αλλα το nos που κολλαει.. Τωρα καταλαβα βγαζει τις αναθημιασεις και τις μετατρεπει σε ενεργεια και βγαζει φωτιες και τους τρομαζει ολους...:wacko: :wacko: :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixali Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 off topic Κοιτάχτε να δείτε... Όταν ένα thread, χρειάζεται κάθε μέρα μια επέμβαση, χαρακτηρίζεται ως προβληματικό. Τα προβληματικά θέματα δε μένουν καιρό ανοιχτά. Φροντίστε και διαφυλάξτε το thread, το έχετε άλλωστε ήδη κάνει κουραστικό για τους περισσότερους με τα chat-post σας. mixali ήρεμα και σε παρακαλώ πρόσεχε λίγο πως γράφεις. Είπαμε, το φόρουμ δεν υποχρεώνει κανένα να ξέρει ορθογραφία, αλλά τα κείμενα πρέπει να διαβάζονται. Αν έχεις κάποιο πρόβλημα, παίρνα τα πριν τα ποστάρεις από τον ορθογραφικό έλεγχο του word. Αλλιώς θα θεωρήσω ότι απλά βιάζεσαι όταν ποστάρεις και δε σέβεσαι το φόρουμ και τους συνομηλιτές σου, άρα δε θα σε σεβαστώ και εγώ. οκ rigasnic απλά δέν ξέρω πολά απο pc και ασχολήθηκα τόρα που έμαθα για αυτήν την σελίδα.Συγνώμη που μίλησα έτσι απλά με αναγκάσανε.και οσο για τα ορθογραφικά δεν ήξερα και έγραφα βιαστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixali Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 ξέρει κανείσ ζάντεσ αν υπάρχουν για το μοντενασ και δισκόπλακεσ? και πόσω κάνουνε.γιατί εδώ στην καβάλα δεν έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. September 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2006 Εδω στην Αθηνα που φαγαμε τον κοσμο με τον φιλο macosss δεν βρηκαμε ζαντες.. Δεν εχουνε βγαλει ζαντες για dinimik.. Δισκοφρενα braking μπρος πισω 170 e... Οπως τα δικα μου!!http://img208.imageshack.us/img208/9655/dsc02609bx8sr7.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonis_Dynamic Δημ. September 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2006 Φίλε Antonio21 εγώ άκουσα οτι μπαίνουν απο το kawasaki leostar η ζάντες? Ξερεις άμα είναι σίγουρο??? Παράθεση I will be back:mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. September 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2006 Ωραιες οι ζαντες του leo star αμα τις νικελωσεις θα ειναι φοβερες για μενα μιλαω παντα.. Αλλα φιλε μου αυτο το μηχανακι δεν κυκλοφορει Ελλαδα που θα βρεις τις ζαντες του για πες μου..? Ποιος σας τα λεει αυτα...?http://img228.imageshack.us/img228/204/leostarxv5.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modenas_17 Δημ. September 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2006 re paidia gt den bazetai zantes 3d? zantes yparxoun apla blepetai an einai i diastasi pou exei mama to dinamik Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. September 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2006 Ζαντες 3 d καλα τα λες δεν υπαρχουν για dinimik φαγαμε τον κοσμο.. Καμια ετιαρια δεν βγαζει ζαντες για αυτο το παι ακομα.. Λες να μην μου τις δινανε 200 ε θα τους εσκαγα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protogeo Δημ. September 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2006 Ζαντες 3 d καλα τα λες δεν υπαρχουν για dinimik φαγαμε τον κοσμο.. Καμια ετιαρια δεν βγαζει ζαντες για αυτο το παι ακομα.. Λες να μην μου τις δινανε 200 ε θα τους εσκαγα... ego pisteuo oti oi 3D gia to Z kanoun sto Dinamik efoson kanoun kai oi mama tou Z..(kai patenta na thelei.. siga...);) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My Aprilia SXV 450 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makosss Δημ. September 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2006 Κ αυτες που εχει μια χαρα ειναι,για ποιο λογο να βαλεις αλλες..? Παράθεση http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. September 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2006 Κ αυτες που εχει μια χαρα ειναι,για ποιο λογο να βαλεις αλλες..? Έλα ντε?:confused: Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixali Δημ. September 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2006 δοκίμασα 3D μόνο η μπροστά κάνει η πίσω θέλει πατέντα και μεγάλη πατέντα. όσο για δισκόπλακεσ βρ΄΄ηκα σήμερα και εδώ 170 έχουνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonis_Dynamic Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 Φίλε GreddyRx7 η reediera V Force 3 μπαίνει ακριβός επάνω στα μηχανάκια μας η θέλει πατέντα για να μπει??????? Μήπως ξέρεις ποσό κάνει ένα καινούριο καρμπιρατέρ Mikuni VM 28??? Παράθεση I will be back:mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 Φίλε GreddyRx7 η reediera V Force 3 μπαίνει ακριβός επάνω στα μηχανάκια μας η θέλει πατέντα για να μπει??????? Μήπως ξέρεις ποσό κάνει ένα καινούριο καρμπιρατέρ Mikuni VM 28??? 500 φορές τα ίδια και τα ίδια! Υπάρχει V force 3 ειδικά για Dinamik που μπαίνει κουτί! Αλλά καλύτερα να βάλεις από RD 350 που είναι μεγαλύτερη αλλά θέλει δουλίτσα να μπεί! Η διαφορά μεταξύ τους είναι μεγάλη! Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protogeo Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 paidia koitaxte edo gia poia mhxanakia yparxoun... + tou Dinamik pou den to exei... http://www.billsrebuilts.gr/v-force.htm Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My Aprilia SXV 450 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixali Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 Ρε φίλε antonio πόσα ευρό σου πήρανε για τα νικελώματα? μου άρεσαν πολύ και θέλω να το κάνω και εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Θα σας δωσω τιμη για νικελωματα απο τον Κρυστινο που θεωρειται απο τους καλυτερους στην Αθηνα.. Αλλα και ακριβως αλλα οτι δινεις περνεις σε αυτην την περιπτωση.. (1) Μπουκαλες 90 ε (2) ψαλιδι 60 ε (3) μανετες 30 ε (4) καπακια πλαινα 60 ε (5) μασπιεδες 60 Ε (6) αεροτομη 15 ε (7) τρομπα φρενου 40 ε (8) δαγκανες 60 ε (9) εξατμιση 65 ε (10) ζαντες 140 ε βουρτσα.. (11) σταντ 15 ε... Ελπιζω να μην ξεχασα κατι.. και αν θελετε και σκελετο πανω απο 300 ε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 δοκίμασα 3D μόνο η μπροστά κάνει η πίσω θέλει πατέντα και μεγάλη πατέντα. όσο για δισκόπλακεσ βρ΄΄ηκα σήμερα και εδώ 170 έχουνε. Ναι η μπροστα κανει μια χαρα η πισω ειναι το προβλημα... Δεν κανει ο πυρος τι ακριβως γινεται.. για πες μας.. Ασε που ο braking δισκος μαλλον δεν μπαινει στην 3d γιατι εινσαι μεγαλος... Για δοκιμασε να βαλεις δυο μπροστινες 3d... :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixali Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Ναι η μπροστα κανει μια χαρα η πισω ειναι το προβλημα... Δεν κανει ο πυρος τι ακριβως γινεται.. για πες μας.. Ασε που ο braking δισκος μαλλον δεν μπαινει στην 3d γιατι εινσαι μεγαλος... Για δοκιμασε να βαλεις δυο μπροστινες 3d... :) :) Δεν ξερω για τον πυρο αλλα εγώ δοκίμασα απο Ζ και έκανε μονάχα η μπροστά η πίσω ήθελε τορνο για να φαγοθει και να κατσει κουτι.Μετα η μανίσια δησκοπλακα δεν εκανε γιατη ειναι ποιο μεγαλη απο το Ζ και πρέπει να αγοράσεισ δισκοπλακα για Ζ η braking για Ζ.και ετσι ειπα να κρατισω τισ μανισιεσ και οταν βγουν για τα μοντενασ τοτεσ θα παω να αγορασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixali Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Θα σας δωσω τιμη για νικελωματα απο τον Κρυστινο που θεωρειται απο τους καλυτερους στην Αθηνα.. Αλλα και ακριβως αλλα οτι δινεις περνεις σε αυτην την περιπτωση.. (1) Μπουκαλες 90 ε (2) ψαλιδι 60 ε (3) μανετες 30 ε (4) καπακια πλαινα 60 ε (5) μασπιεδες 60 Ε (6) αεροτομη 15 ε (7) τρομπα φρενου 40 ε (8) δαγκανες 60 ε (9) εξατμιση 65 ε (10) ζαντες 140 ε βουρτσα.. (11) σταντ 15 ε... Ελπιζω να μην ξεχασα κατι.. και αν θελετε και σκελετο πανω απο 300 ε.... ρε antonio πολλα λεφτα εγω εχω ενα φιλο θεσσαλονικη πουδουλεβη σε μαγαζι με νικελοματα και θα μου κανει καπακια δαγκανεσ μανιβελα αεροτομη και ψαλιδι με 200 ευρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Οχι πολλα λεφτα φιλε μου... Παρα πολλα δεν αξιζει.. Εγω τα εκανα αλλου τα νικελ μου.. Μονο τις ζαντες πηγα εκει που ανεφερα... Καθαρο κερδος ειναι τα νικελ.. Εγω τα εκανα με 250 ε ολα εκτος ζαντες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Δεν ξερω για τον πυρο αλλα εγώ δοκίμασα απο Ζ και έκανε μονάχα η μπροστά η πίσω ήθελε τορνο για να φαγοθει και να κατσει κουτι.Μετα η μανίσια δησκοπλακα δεν εκανε γιατη ειναι ποιο μεγαλη απο το Ζ και πρέπει να αγοράσεισ δισκοπλακα για Ζ η braking για Ζ.και ετσι ειπα να κρατισω τισ μανισιεσ και οταν βγουν για τα μοντενασ τοτεσ θα παω να αγορασω. Ναι υπομονη να βγουνε για dinimik και τοτε τις αλλαζουμε ας βολευτουμε με τις μαμα ζαντες τωρα.. Παντως απο οτι ρωτησαμε μαλλον δεν θα αργησουνε να βγαλουνε... Γιατι το μηχανακι πουλαει πολυ! αντε βγαλτε και τιποτα για το dinimik αντε ξυπνηστε..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drModenas Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 re antoni s exoun kaei lampakia tou tamplo? gia na katalabeis:emena mou kaeikan ta lampakia 2as kai 4is Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Οχι δεν μου εχουν καει ποτε.. Αλλα το ταμπλο βγαινει για πλακα.. Κοιταξε το δουλεια λεπτων θα ειναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts