Modenas_18OEO Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 gamato akougetai filaraki.. ti analysh exei h photo pou to travhkses?? to nokia 6260 exw fenete poli kathari i eikona!!greedy to eida to pm meta apo 2 mines tha pao ayrio sto synergeio na miliso akriva tha mou bgei omos etsi???ayto pou mou eipes omos einai egyimeno etsi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Για ποιό μύνημα λές? Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 to nokia 6260 exw fenete poli kathari i eikona!!greedy to eida to pm meta apo 2 mines tha pao ayrio sto synergeio na miliso akriva tha mou bgei omos etsi???ayto pou mou eipes omos einai egyimeno etsi? Λοιπον βρες τροπο να το ανεβασεις... γιατι με πορωσες τωρα... Αν δεν μπορεις να το ανεβασεις θα σου δωσω ενα κινητο να το στειλεις με με mms ελπιζω να εχεις mms.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protogeo Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Λοιπον βρες τροπο να το ανεβασεις... γιατι με πορωσες τωρα... Αν δεν μπορεις να το ανεβασεις θα σου δωσω ενα κινητο να το στειλεις με με mms ελπιζω να εχεις mms.... nai re c mas porwneis me to xrwma kai les oti de nexeis tropo na to anevasei.. an einai pes ston antonio21 na sou dosei arithmo na to steileis meso mms;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My Aprilia SXV 450 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Πες τα ρε protogeo πες τα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Noob_DieS Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 thes portokalh me maures zantes?????:lol: pare---->http://img99.imageshack.us/img99/3770/portokalhdinamikmaureszantesew8.jpg thanks;) Παράθεση Για ολα τα πράγματα υπάρχει η Master Card...για τα Z υπάρχει το Modenas http://w1.bikepics.com/pics/2006/08/05/bikepics-648643-150.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Αντε καλοριζικο το νεο παπι noob dies..!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dynamic_125 Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 http://img152.imageshack.us/img152/8/laxanidinamikaspreszantesplastikacopycopynr9.jpg Loipon paides auto to dinamik vghke ypo tis "entoles" tos kalou mas filou GReddyRX7.. Kai me arketh ora ergasias pano sto "project" kai me idiaiterh prosoxh stis leptomeries vghke autos o syndiasmos xrwmatwn sto Dinamik.. Dhaladh opos akrivos to ithele kai o GReddyRX7.. filika Protogeo;) Λοιπον σημερα γυρισα απο τις διακοπες...δυστυχως λογω πυρκαγιας στην χαλκιδικη...!!!Τεσπα...Εκει που παραθεριζω κυκλοφορουσαν 4 dinamik στην Παραλια Φουρκας...(1)πρασινο με ασπρο,(2)μπλε με ασπρο,(3)ολο ασπρο με περλα,(4)και το δικο μου κοκκινο με μαυρο!!! Εντυπωσεις:Το πρασινο με το ασπρο που το εβλεπα και περυσι...δεν ξερω τι του εκανε αλλα το πρασινο εχει ανοιξει πολυ(ξεθωριασε)και το ασπρο εχει κιτρινισει λιγο!!!Το ασπρο με το μπλε ειναι πολυ ωραιο αλλα εχει εντονη αντιθεση!!!Το ασπρο με την περλα το εχει ενας ξενος:blink:νομιζω Γερμανος,παντως οχι Ρωσσος η Αλβανος αν θελετε να σας λυσω την απορια αλλα τεσπα το ειχε αψογα βαμμενο...με τα νικελωματακια του στα μηχανικα μερη με τους χορηγους του ομορφα τοποθετημενους...πολυ μου αρεσε ολο το συνολο!!! Τελος...μου εφυγαν ολες οι επιφυλαξεις...οσον αφορα αν τα Modenas και συγκεκριμενα το δικο μου μπορουν να αντεξουν μεγαλες αποστασεις...ΑΛΛΑ αποδειχθεικαν ΣΚΥΛΙΑ...100χλμ σε 1 ωρα και 45 λεπτακια με ταχυτητα 80-100χλμ/ωρα και χωρις καμια σταση...!!!ΜΠΡΑΒΟ...δεν το περιμενα!!! Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Φιλε μου πες μας λιγο για το dinimik απρη περλα... Γιατι ετσι σκεφτομαι να το βαψω απλα εχω ενδιασμους αν θα βαψω και μαυρα πλαστικα ασπρη περλα η μαυρη περλα και να γυαλιζουνε... http://img232.imageshack.us/img232/5306/bikepics517281800lr9.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zedas Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 File Protogeo pes m to email sou giati 8elo na m deixes se alli emfanisi to Modenas mou me Z mixani k ostoso na se kano kapies erotiseis>>Thanks:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protogeo Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 File Protogeo pes m to email sou giati 8elo na m deixes se alli emfanisi to Modenas mou me Z mixani k ostoso na se kano kapies erotiseis>>Thanks:) mpes na deis to profile mou kai to leei!;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My Aprilia SXV 450 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Λοιπον σημερα γυρισα απο τις διακοπες...δυστυχως λογω πυρκαγιας στην χαλκιδικη...!!!Τεσπα...Εκει που παραθεριζω κυκλοφορουσαν 4 dinamik στην Παραλια Φουρκας...(1)πρασινο με ασπρο,(2)μπλε με ασπρο,(3)ολο ασπρο με περλα,(4)και το δικο μου κοκκινο με μαυρο!!! Εντυπωσεις:Το πρασινο με το ασπρο που το εβλεπα και περυσι...δεν ξερω τι του εκανε αλλα το πρασινο εχει ανοιξει πολυ(ξεθωριασε)και το ασπρο εχει κιτρινισει λιγο!!!Το ασπρο με το μπλε ειναι πολυ ωραιο αλλα εχει εντονη αντιθεση!!!Το ασπρο με την περλα το εχει ενας ξενος:blink:νομιζω Γερμανος,παντως οχι Ρωσσος η Αλβανος αν θελετε να σας λυσω την απορια αλλα τεσπα το ειχε αψογα βαμμενο...με τα νικελωματακια του στα μηχανικα μερη με τους χορηγους του ομορφα τοποθετημενους...πολυ μου αρεσε ολο το συνολο!!! Τελος...μου εφυγαν ολες οι επιφυλαξεις...οσον αφορα αν τα Modenas και συγκεκριμενα το δικο μου μπορουν να αντεξουν μεγαλες αποστασεις...ΑΛΛΑ αποδειχθεικαν ΣΚΥΛΙΑ...100χλμ σε 1 ωρα και 45 λεπτακια με ταχυτητα 80-100χλμ/ωρα και χωρις καμια σταση...!!!ΜΠΡΑΒΟ...δεν το περιμενα!!! Δέν στα λέγα? Κατερίνη θεσσαλονίκη το έχω κάνει ρουτίνα!:lol: Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dynamic_125 Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Φιλε μου πες μας λιγο για το dinimik απρη περλα... Γιατι ετσι σκεφτομαι να το βαψω απλα εχω ενδιασμους αν θα βαψω και μαυρα πλαστικα ασπρη περλα η μαυρη περλα και να γυαλιζουνε... http://img232.imageshack.us/img232/5306/bikepics517281800lr9.jpg Ακριβως ετσι ηταν...οπως ειναι αυτο το Ζ...μονο που εκεινο ηταν MODENAS...;) ;) ;) !!! Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Noob_DieS Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 filaraki saresei? polu wraio alla ama to bapsw portokali to thelw ligo pio kleisto to xrwma..thanks pantws;) Παράθεση Για ολα τα πράγματα υπάρχει η Master Card...για τα Z υπάρχει το Modenas http://w1.bikepics.com/pics/2006/08/05/bikepics-648643-150.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modenas_18OEO Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Loipon dwste mou enan arithmo pou na exei energopiimeno to gprs k to stelno me mms!tha steilo 3-4 foto an einai.Greedy leo to mnm pou mou essteiles me tin rintiera!!!Thumasai??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Loipon dwste mou enan arithmo pou na exei energopiimeno to gprs k to stelno me mms!tha steilo 3-4 foto an einai.Greedy leo to mnm pou mou essteiles me tin rintiera!!!Thumasai??? Ναι φίλε μου θυμάμαι! Ότι λέω είναι de facto! Προχώρα άφοβα και θα με θυμηθείς!;) Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Ω ρε παιδειά έπεσα σε μια λακούβα με 120km/h και έγεινε η ζάντα...#^$&*# Άντε πάλι ίσιαγμα βαρέθηκα γαμώτω... Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 120?? Καλα να πάθεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makosss Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Ω ρε παιδειά έπεσα σε μια λακούβα με 120km/h και έγεινε η ζάντα...#^$&*# Άντε πάλι ίσιαγμα βαρέθηκα γαμώτω... Greek roads αδερφε..τα ξερεις!:( Αληθεια,ποσο παει το ισιαγμα? Παράθεση http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Noob_DieS Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 kai ti lastixo exeis mprosta 2.25?egw prin ligo eixa kunhghto me enan zhta...hmouna diplo mphka mesa se kati stena kai efyge meta o m@l@k@s..den xanastamatw pali pote...me exoun stamathsei 3 fores...alla oxi pali... Παράθεση Για ολα τα πράγματα υπάρχει η Master Card...για τα Z υπάρχει το Modenas http://w1.bikepics.com/pics/2006/08/05/bikepics-648643-150.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Greek roads αδερφε..τα ξερεις!:( Αληθεια,ποσο παει το ισιαγμα? 35ε...3η φορά πάει για ίσιαγμα...ούφ!!!!!!!:mad: :mad: Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protogeo Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 polu wraio alla ama to bapsw portokali to thelw ligo pio kleisto to xrwma..thanks pantws;) thes na skourino ligo perissotero to portokalh? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My Aprilia SXV 450 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Ακριβως ετσι ηταν...οπως ειναι αυτο το Ζ...μονο που εκεινο ηταν MODENAS...;) ;) ;) !!! Kοιτα φιλε μου και εγω ετσι θελω να το βαψω... απλα εχω ενδοιασμο στο αν θα βαψω και τα μαυρα πλαστικα ασπρη περλα... εσυ πως το ειδες το modenas αυτο καλο ητανε... με ολα τα πλαστικα ασπρη περλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 35ε...3η φορά πάει για ίσιαγμα...ούφ!!!!!!!:mad: :mad: Τοσα λεφτα περνεις μην εχεις παραπονο!!!!! Καλα φιλε ετσι οπως πας αμα μαζεψεις ποτε λεφτα σφυρα μου....:lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protogeo Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 http://img292.imageshack.us/img292/7772/portokalhskourodinamikmaureszantescopylf8.jpg for Noob_dieS;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My Aprilia SXV 450 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts