Boomer13 Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 episis psaxno xeiropoiiti se kali katastasi na agoraso!to nou sas! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]variemai na strono!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Δεν θα ειναι καλη Φιλε Σωτηρη η αναρτηση αυτη με 35 ε.... Τι μαρκα ειναι ξερεις... Εχει πιο ακριβες!!! re sy!!! einai kali;;;; Aksizei;;; i mipws einai san auti pou eixa agorasei prin me 45E kai ekana trampala;;;;!!!!!! Katarxin ry8imizetai gia ypsos sklirotita;;;;;:O :blink: :O :blink: A δέν ξέρω νίκελ ήταν με κίτρινο ελλατήριο. Τώρα άμα είναι καλή ή όχι θα σε γελάσω... Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 filaraki kane kati an mporeis kai anevase to videaki n to doume kai emeis!kserete poia einai i atuxia ???oti oloi eiste makria kai den mporo na vretho ego me kanenan apo esas re gamoto m!krima..giati tha eiste kali parea:cry: episis psaxno xeiropoiiti se kali katastasi na agoraso!to nou sas! Mαλλον δεν διαβαζεις καλα φιλε μου... Εγω Αθηνα ειμαι και μαρουσι παω σχολη!!! Ελα απο δω να παρουμε εξατμιση καινουργια με 160 ε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 karbirater KOSO 28 mm xeiropoihth MK anoixtes 8yrides anoigma sta reed anoigma antlias wste na petaei perissotero ladi xeiropoihth eisagwgh gia to karbirater..to mhxanaki skotwnei alla epeidh exw rixei panw apo 1000... !!! Σταματηστε να γραφετε για κοντρες γιατι θα μας κλειδωσουν παλι το thread και θα αρχισουν τις παρατηρησεις... Φιλε μου dj_rashjj αν νομιζεις οτι με αυτα που φοραγες πανω και μαμα mm ειχες το πιο γρηγορο μηχανακι μπραβο σου.... Eνα καρπυλατερ mukuni 28 εχει 80 ε Μια χειροποιητη εισαγωγη 40 ε Θυριδες και πλανιαρισμα κεφαλης 100 ε Εξατμιση mk 160 ε Συνολο 380 ε... Τωρα μεχρι τα 1000 ε εχει διαφορα ειναι και τα μαστοριλικια δεν λεω αλλα σας κλεβουν στην επαρχια να το ξερετε αυτο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halfprice2 Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Σταματηστε να γραφετε για κοντρες γιατι θα μας κλειδωσουν παλι το thread και θα αρχισουν τις παρατηρησεις... Φιλε μου dj_rashjj αν νομιζεις οτι με αυτα που φοραγες πανω και μαμα mm ειχες το πιο γρηγορο μηχανακι μπραβο σου.... Eνα καρπυλατερ mukuni 28 εχει 80 ε Μια χειροποιητη εισαγωγη 40 ε Θυριδες και πλανιαρισμα κεφαλης 100 ε Εξατμιση mk 160 ε Συνολο 380 ε... Τωρα μεχρι τα 1000 ε εχει διαφορα ειναι και τα μαστοριλικια δεν λεω αλλα σας κλεβουν στην επαρχια να το ξερετε αυτο!!! mia xara ta les re antonio stantar panw sthn eparxia toys kleboyn.kai please mhn lete gia kontres opos eipe o antonio tha to klhdosoyn to therd Παράθεση http://www.eautoshop.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinamikmoto Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Εχει δίκαιο ο dinamicc πολύ ψέμα πέφτει (αν και αυτός ο ίδιος μόνο χρωματάκι βλέπω να έχει και είναι μόνο 16 δν νομίζω να ξέρει και πολλά για βελτιώσεις,sorry φίλε αλλά αυτό πιστεύω).Για να δούμε ποιος λέει την αλήθεια και ποιος όχι ας στείλουμε ο καθένας ένα βίντεο με τις επιδόσεις και κρίνουμε ανάλογα.Παντως ξαναλέω όποιος θέλει να δει από κοντά το μηχανακι μου ας το πει να βρεθούμε.Το βίντεο με το dinamik Vs z είναι με κινητο Κ700 και στον υπολογιστή μόνο ο ήχος αξίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 http://s108.photobucket.com/albums/n15/greddyrx7/?action=view¤t=DinamikVSZ.flv Z 56mm VS Dinanik 57,5mm To Ζ φοράει στρόφαλο από WR 200 V force 3, θυρίδες, ΜΚ, kosso καρμπιρατέρ νομίζω 32mm. To dinamik 57,5mm Narita, θυρίδες, ΜΚ, Kosso 30mm. Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouhtis Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 apotelesma;;;;; Παράθεση http://www.gorgolis.gr/images/DINAMIK-125.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouhtis Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 http://www.bikepics.com/pictures/762003/ Ti gamato!!!!:cool: Παράθεση http://www.gorgolis.gr/images/DINAMIK-125.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Oταν λεμε χειροποιητη εισαγωγη λεμε αυτο εδω... Αριστερα ειναι η εισαγωγη μαμα και δεξια η καινουργια!!! http://img292.imageshack.us/img292/2719/20060712bikepics632491fhe9.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djskin Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 na kano mia erotisi i eisagogi afti einai gia to karmpilater epidi den xero as mou apantisi kapios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Nαι φιλε μου... Αριστερα ειναι η μαμα και αριστερα η καινουργια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dynamic_125 Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Nαι φιλε μου... Αριστερα ειναι η μαμα και αριστερα η καινουργια!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Αχ βρε Αντωνη...αχ αχ!!! Απο τις πολλες τις τρυπες τα μπερδεψες!!!:p :p :p Δεξια η χειροποιητη και αριστερα η μαμα!!!:p :lol: Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Nαι τα εκανα σαλατα... Αριστερα η μαμα και δεξια η καινουργια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_rashjj Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 http://i139.photobucket.com/albums/q320/dj_rashj/RASHJ/12.jpg ....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_rashjj Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 mexri thn paraskeuh 8a deite mpolika apla perimenete Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_rashjj Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 swthrh poso paei na allaxw to sxedio sth sela sta luxus k pws ginetai prepei na paw th sela ekei k na dialexw sxedio?k an xereis ti diey8unsh einai to magazi?kentro einai? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Πάς την σέλα και κάνει νομίζω γύρω στα 50ε. Έχει 2-3 μαγαζιά. Η Luxus δέν είναι πολύ καλή... Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dynamic_125 Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 swthrh poso paei na allaxw to sxedio sth sela sta luxus k pws ginetai prepei na paw th sela ekei k na dialexw sxedio?k an xereis ti diey8unsh einai to magazi?kentro einai? Εγω την εκανα στο LUXUS!!! 50 ευρω εχει!!! Την πας την αφηνεις και την περνεις η την αλλη μερα η το απογευμα αν προλαβαινει!!! Μπορεις να του ζητησεις οτι σχεδια θελεις αν να ξερεις οτι ανεβαινει η τιμη τοτε!!! Το μαγαζι στο οποιο το εκανα βρισκεται στην Θεσσαλονικη κοντα στην Μαρτιου!!!Περισσοτερα στο pm που σου εστειλα!!! Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dynamic_125 Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Πάς την σέλα και κάνει νομίζω γύρω στα 50ε. Έχει 2-3 μαγαζιά. Η Luxus δέν είναι πολύ καλή... Την εχω σχεδον 2 χρονια και δεν εχει παθει το παραμικρο...με χιονια επανω της με πολυ βροχης...με ηλιο!!! που οι περισσοτερες στην ζελατινα που εχει η σελα ζαρωνουν κτλ κτλ...!!!Ολα μια χαρα!!! Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protogeo Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 http://s108.photobucket.com/albums/n15/greddyrx7/?action=view¤t=DinamikVSZ.flv Z 56mm VS Dinanik 57,5mm To Ζ φοράει στρόφαλο από WR 200 V force 3, θυρίδες, ΜΚ, kosso καρμπιρατέρ νομίζω 32mm. To dinamik 57,5mm Narita, θυρίδες, ΜΚ, Kosso 30mm. o typos me to Z profanws den einai gia kontres.. mias kai den kserei na to ksekinaei.. ektos kai an "etyxe":lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My Aprilia SXV 450 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DiNaMiCc Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Εχει δίκαιο ο dinamicc πολύ ψέμα πέφτει (αν και αυτός ο ίδιος μόνο χρωματάκι βλέπω να έχει και είναι μόνο 16 δν νομίζω να ξέρει και πολλά για βελτιώσεις,sorry φίλε αλλά αυτό πιστεύω).Για να δούμε ποιος λέει την αλήθεια και ποιος όχι ας στείλουμε ο καθένας ένα βίντεο με τις επιδόσεις και κρίνουμε ανάλογα.Παντως ξαναλέω όποιος θέλει να δει από κοντά το μηχανακι μου ας το πει να βρεθούμε.Το βίντεο με το dinamik Vs z είναι με κινητο Κ700 και στον υπολογιστή μόνο ο ήχος αξίζει. sorry κιόλας έτσι αλλα bres μου ένα post που να λέω ότι είμαι γαμάτος στα μηχανικά τα ξέρω όλα και τέτοια μέχρι στιγμής δεν έχω πει ψέματα και ούτε πρόκειται και είμαι 16 χρόνον και ασχολούμαι με τις μηχανές 2 χρονια και κάθε μέρα μαθαίνω και κάτι τα βασικά τα ξέρω αλλα συνεχίζω να μαθαίνω και δεν κάνω τον μάγκα σε κανέναν τώρα πως σου ήρθε να γράψεις αυτό (:!: αν και αυτός ο ίδιος μόνο χρωματάκι βλέπω να έχει και είναι μόνο 16 δν νομίζω να ξέρει και πολλά για βελτιώσεις,sorry φίλε αλλά αυτό πιστεύω).:!: τι να πω τέλος πάντων για να μαθαίνεις έχω και mk πάνω και καρμπιρατέρ 28mm mikuni με χειροποίητη εισαγωγή και σε 1 βδομάδα θα βάλω reed carbon και 8iridomata και πιο μετά πλανιαρισμα κεφαλής και ένα πιστονάκι 57mm ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinamikmoto Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Εχεις δικαιο δικό μου το λάθος,απλά όταν είπες <<τι λένε οι ψέυτες>> τα πήρα γιατί πίστεψα οτι αναφέρθηκες κ σε μένα.Όσο για αυτα που φοράς στο μηχανάκι είναι μια αρχή(δεν ξέρω πόσο καιρό το έχεις κ πόσο km αλλά εξάτμηση,30άρι καρπυρατερ.ανθρακώνημα reedάκια, θυρίδες τα είχα βάλει από τα 3000 και κάτι km πριν ανοίξει καλά καλά το μοτέρ,τώρα αστο όταν ανεβάσω videάκια........) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Φιλε dinamikmoto δυναμομετρηση εχεις κανει στο μηχανακι σου..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DiNaMiCc Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Εχεις δικαιο δικό μου το λάθος,απλά όταν είπες <<τι λένε οι ψέυτες>> τα πήρα γιατί πίστεψα οτι αναφέρθηκες κ σε μένα.Όσο για αυτα που φοράς στο μηχανάκι είναι μια αρχή(δεν ξέρω πόσο καιρό το έχεις κ πόσο km αλλά εξάτμηση,30άρι καρπυρατερ.ανθρακώνημα reedάκια, θυρίδες τα είχα βάλει από τα 3000 και κάτι km πριν ανοίξει καλά καλά το μοτέρ,τώρα αστο όταν ανεβάσω videάκια........) ok ;) den anafer8ika se esena :!: exw kanei 7000km alla den i8ela na to piraxo apo ta prwta km an i8ela 8a to piraza kai etsi opws to exw exw pathsei polous edw exw kai video Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts