giannik Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Είδα οτι στο Σκρουτζ λάμπουν δια της απουσίας τους τα δυο καιζερ..Όσον αφορά την ανεξήγητη αύξηση των τιμών αυτό ονομάζεται μαύρη αγορά(μην χρησιμοποιήσω κάτι χειρότερο) και θυμίζει την κατοχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Μονο που στην κατοχη οι μαυραγοριτες πουλαγαν λαδι, ενα βασικο ειδος διατροφης. Ενω χωρις s6 ή νοτε4 νομιζω μπορουμε να ζησουμε, για λιγο τουλαχιστον...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Μονο που στην κατοχη οι μαυραγοριτες πουλαγαν λαδι, ενα βασικο ειδος διατροφης. Ενω χωρις s6 ή νοτε4 νομιζω μπορουμε να ζησουμε, για λιγο τουλαχιστον...... Την <κατοχή> την ανέφερα για παραλληλισμό.Εδω προσπαθούν να εκμεταλλευτούν συγκυρίες για να εκμεταλλευτούν τον κόσμο που φοβάται-φοβήθηκε οτι θα χάσει τα χρήματα του και προσπαθεί να αγοράσει υψηλής αξίας συσκευές φοβούμενος οτι θα ειναι αδύνατον να αγοράσουν σε πιθανή κατάρρευση της χώρας. Ειναι απαράδεκτοι :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dafly7 Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 (edited) Ναι παιδία και εγώ το κοιτάω το edge στο σκρουτζ γιατί θέλω να το πάρω και είχε πάει σε καλά επίπεδα κάτω από 670 αλλά τώρα που ανέβηκε το ξεχνάω πάλι εκεί στα 650 θα το χτυπήσω λογικά όταν ανοίξουν οι τράπεζες --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση. Edited July 12, 2015 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 ...θα το χτυπήσω λογικά όταν ανοίξουν οι τράπεζες Οι τράπεζες ΔΕΝ θα ανοίξουν με την μορφή που ξέραμε μέχρι πριν. Θα περάσουν πολλοί μήνες ίσως και χρόνια για να επανέλθουν. Το capital control θα συνεχιστεί οπότε ξεχάστε μειώσεις στις τιμές των προιόντων. Και όλα αυτά βέβαια στην καλύτερη περίπτωση που είναι η παραμονή μας στο Ευρώ και την Ε.Ε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Παντως το φθηνοτερο s6 64gb ειναι στα 620ευρω λευκο και 650 μαυρο. Αν δεν βρω μεσα στην αλλη εβδομάδα κατι αλλο σε τιμη μαλλον θα το χτυπησω να ξεμπερδευω. Απλα λεω οτι μπορεσω να γλιτωσω διοτι ειναι και η θηκη και τα τζαμακια προστασιας που θελω να παρω. Αλλα και εγω πιστευω οτι αν ανοιξουν οι τραπεζες θα υπαρξει πάλι κινηση. Μπορει οχι ιδια αλλα καλυτερη απο την παρουσα κατάσταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Παντως το φθηνοτερο s6 64gb ειναι στα 620ευρω λευκο και 650 μαυρο. Που τις βρήκες αυτές τις τιμές? http://www.skroutz.gr/s/6317061/Samsung-Galaxy-S6-64GB.html?from=catspan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 (edited) Best price Βασικα μιλαω για το απλο. Οχι για το edge το οποιο ναι μεν ειναι πιο εντυπωσιακο αλλα στην οθονη του ειδικα σε ταινιες κτλ χανεις θεμα λογω κλισης. Edited July 12, 2015 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Μα και εγώ για το απλό σου έδωσα το link του Skroutz... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 (edited) Μα και εγώ για το απλό σου έδωσα το link του Skroutz... Ειδες αυτες τις τιμες? Υπαρχει και με 597ευρώ αλλα δεν ειναι διαθεσιμο. Ας ανοιξουν οι τραπεζες με το καλο και θα δεις τι εχει να γινει. Λοιπον τελικα δεν αντεξα. Πριν λιγο το παραγειλα απο ενα μαγαζι που το ειχε διαθεσιμο στα 650 ευρω. Λογικα θα επικοινωνησει μαζι μου αν κατι δεν ισχυει. Απλα μου κινει την περιεργεια τι σημαινει στο Galaxy S6 64gb DE το DE στο τελος. ΔΑΝΙΑ? Edited July 12, 2015 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 λογικά γερμανικό,για δανία νομιζω είναι dk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 (edited) λογικά γερμανικό,για δανία νομιζω είναι dk Οποτε υποθετω μια χαρα. Αλλα η απορια μου ειναι η εξης. Πως γινεται το ιδιο μαγαζι να έχει το ιδιο τηλ s6 64gb σε τιμες 630 το ασπρο 650 το μαυρο και μετα σου πετάει ενα 780αρι σχεδον για ενα χρυσο 64gb. Τι παιζει αραγε? Γιατι τετοια διαφορα στο χρυσο? Edited July 12, 2015 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Οποτε υποθετω μια χαρα. Αλλα η απορια μου ειναι η εξης. Πως γινεται το ιδιο μαγαζι να έχει το ιδιο τηλ s6 64gb σε τιμες 630 το ασπρο 650 το μαυρο και μετα σου πετάει ενα 780αρι σχεδον για ενα χρυσο 64gb. Τι παιζει αραγε? Γιατι τετοια διαφορα στο χρυσο? Ίσως του είχαν τελειώσει τα αποθέματα σε gold και τα έχει φέρει ο προμηθευτής με νέες αυξημένες τιμές Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Ίσως του είχαν τελειώσει τα αποθέματα σε gold και τα έχει φέρει ο προμηθευτής με νέες αυξημένες τιμές Ok φιλε μου ευχαριστω. Ας ελπισω να υπαρχει διαθεσιμο οπως λεει και απο εβδομαδα να το χω με το καλο πρώτα γιατι γενικος δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Πρόσεχε επίσης αν είναι branded ή unbranded.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Πρόσεχε επίσης αν είναι branded ή unbranded.... Πολυ κακο το branded? Επισης αν τον ρωτησω δε θα ξερει? Λογικα ειναι Γερμανιας αφου εχει DE στο τελος. Βασικα ουτε εγω θελω λογοτυπα. Πριν αυτα που περναμε τωρα ποσο ηταν οι τιμες στα unbranded 64αρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Καμία σημασία αν είναι branded το τηέφωνο , πονοκεφαλιαζετε πολύ για το τίποτα. Βρες το πιο φθηνό από αξιόπιστο κατάστημα και τελείωσε η υπόθεση Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
backdoor Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Δέχεται η Amazon τις πιστωτικές; Τις προάλλες ήθελα να αγοράσω και δεν δούλευε η πιστωτική... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Δέχεται η Amazon τις πιστωτικές; Τις προάλλες ήθελα να αγοράσω και δεν δούλευε η πιστωτική... Σαφώς και όχι. Δεν μπορείς πλέον να χρησιμοποιήσεις ελληνική πιστωτική κάρτα για αγορές στο εξωτερικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Δέχεται η Amazon τις πιστωτικές; Τις προάλλες ήθελα να αγοράσω και δεν δούλευε η πιστωτική...Αγορές με πιστωτικές με εξωτερικό μόνο για συγκεκριμένα είδη όπως βιβλία,συνδρομές,προιόντα υγείας κτλπ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexS3 Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Καλημέρα σε όλους, σε πιο μαγαζί που έχουμε πιο πολλές πιθανότητες να πετύχουμε S6 Edge με Sony φακό ? 2 κομμάτια που έχω παρει απο Vodafone είχαν Sony Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Καλημέρα σε όλους, σε πιο μαγαζί που έχουμε πιο πολλές πιθανότητες να πετύχουμε S6 Edge με Sony φακό ? 2 κομμάτια που έχω παρει απο Vodafone είχαν Sony Απο την vodafone. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexS3 Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Απο την vodafone. :) Από Public έχει ψωνίσει κανείς ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Πάντως η μείωση παγκοσμίως των 100€ που έκανε η Samsung από τα 699€ στα 599€ και μάλιστα με πρώτη χώρα να το εφαρμόζει η Ολλανδία μόλις πριν μερικές μέρες τώρα πέρασε και στην Ελλάδα. Σήμερα είδα σε αλυσίδα παρόχου το απλό S6 από τα 769€ στα 669€. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Και πολύ άργησε Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts