manostaz Δημοσιεύτηκε April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 18, 2015 καλησπέρα σας. ψάχνω καποιο smart watch που να ειναι για αθλητικες δραστηριοτητες δηλαδη για ποδηλατο,τρεξιμο,αεροβια γυμναστικη,θερμιδες.να εχει οθονη που να μπορει να μου δειξει τις πληροφοριες αυτες. εαν υπαρχει αδιαβροχο ακομη καλυτερα. ποιο μου προτείνετε? ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manostaz Δημ. April 19, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 υπενθίμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Οι πληροφορίες που ζητάς προέρχονται από τις εφαρμογές που τρέχει το ρολόι. Άρα αν πάρεις κάποιο που να μπορεί να τρέξει τέτοιες εφαρμογές είσαι ΟΚ. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι να είναι αδιάβροχο κτλ, κτλ. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Τα Garmin ειναι ότι καλύτερο για τέτοιου είδους δραστηριότητες. Ειναι λίγο τσιμπιμενα αλλά ειναι αξιόπιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Fenix 3... Είναι έρωτας αλλά και ακριβό βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipfi Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Suunto ambit3. Το μοναδικό με αδιάβροχο strap για μέτρηση σφυγμών στην θάλασσα. Και πολλές επιλογές για τρίαθλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artant Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Vivoactive και Sony smartwatch 3 σε Android wear Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 suunto Ambit 3 και Garmin Fenix 3. Θεωρώ πω το Garmin Fenix 3 είναι πιο σύγχρονο και όμορφο αλλά το Suunto Ambit 3 (ειδικά το Peak) είναι μάλλον το απόλυτο. Φυσικά αν είσαι στην κατηγορία αυτή και χρειάζεσαι κάτι τέτοιο τότε μπορείς να βρεις σχετικά στα αντίστοιχα forums Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Tα βαζω για οποιον ενδιαφερετε :) Δεν τα γνωριζω τα μοντελα, τροφη για σκεψη......... Το sp24 ειναι αξιοπιστο, απο αυτο το site αγοραζω παπουτσια. SONY SMARTWATCH 3 SWR50 BLACK 169 ευρω GARMIN FORERUNNER 620 MIT HRM RUN BRUSTGURT EPSON RUNSENSE SF-310 ADIDAS MICOACH SMART RUN ADIDAS MICOACH FIT SMART WATCH Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Απο τα φθηνά κινέζικα smart watches\bracelets, υπάρχει κάποιο που να συνεργάζεται με το RunKeeper ή άλλο παρόμοιο πρόγραμμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismakis2004 Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Εχει κανείς απο σας το fenix 3 να ρωτησω 2 -3 πραματακια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Ψάχνω και εγώ τέτοιο γκατζετ. Κάτι _ S1 , Ulefone κτλ Αξίζουν ή πετάμε λεφτα; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismakis2004 Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Η μπαταρία του fenix 3 όταν το χρησιμοποιείς σαν ρολόι πόσο κρατάει και τι εννοεί σαν ρολόι. Το bluetooth είναι ενεργοποίημενο.? Στέλνει δεδομένα στο κινητό? Η οθόνη του είναι συνεχώς ανοιχτή όπως στο pebble? Και τον ύπνο τον μετράει χειροκίνητα η πατάς εσύ να ξεκινήσει να μετράει και το σταματάς εσύ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apkor Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Η μπαταρία του fenix 3 όταν το χρησιμοποιείς σαν ρολόι πόσο κρατάει και τι εννοεί σαν ρολόι. Το bluetooth είναι ενεργοποίημενο.? Στέλνει δεδομένα στο κινητό? Η οθόνη του είναι συνεχώς ανοιχτή όπως στο pebble? Και τον ύπνο τον μετράει χειροκίνητα η πατάς εσύ να ξεκινήσει να μετράει και το σταματάς εσύ? 1. Ρολόι ΚΑΙ μέτρημα βημάτων ΚΑΙ gps για τρέξιμο 1 φορά την εβδομαδα, η μπαταρία του κρατάει κάτι περισσότερο απο βδομάδα 2. bluetooth, συνεχώς ενεργοποιημένο. Ναι είναι συνεχώς σε σύνδεση με το κινητό (Αν το επιθυμείς) 3. Η οθόνη συνεχώς ανοικτή. Εκείνο που σβήνει μετά απο λίγο είναι ο φωτισμός. Πάντως και χωρίς φωτισμό, διαβάζεις τις ενδείξεις κανονικά 4. Ο ύπνος μετριέται αυτόματα, χωρίς εσύ να επιλέξεις κάτι. Ελπίζω να βοήθησα Αποστόλης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismakis2004 Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Ευχαριστώ πολύ Αποστόλη για τις απαντήσεις να σαι καλά. Κάτι ακόμα στο χέρι πώς είναι είναι εύκολο να το συνηθίσεις? Είναι άνετο σαν ρολόι για καθημερινή χρήση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apkor Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Και εγώ το φοβόμουν αυτό. Παρά το μέγεθός του, είναι εντυπωσιακά ελαφρύ και το ξεχνάς. Μιλάω για την έκδοση με το πλαστικό λουρουράκι. Άκουσα ότι η έκδοση με τον μπρασελέ, δεν είναι για σπορ. Δεν το δοκίμασα, δεν εκφράζω άποψη. Εγω το φοράω όλη την ημέρα, χωρίς κανένα πρόβλημα. Αποστόλης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Και εγώ το φοβόμουν αυτό. Παρά το μέγεθός του, είναι εντυπωσιακά ελαφρύ και το ξεχνάς. Μιλάω για την έκδοση με το πλαστικό λουρουράκι. Άκουσα ότι η έκδοση με τον μπρασελέ, δεν είναι για σπορ. Δεν το δοκίμασα, δεν εκφράζω άποψη. Εγω το φοράω όλη την ημέρα, χωρίς κανένα πρόβλημα. Αποστόλης Από ελληνικά πως πάει; Greeklish ή κινέζικα; Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apkor Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Από ελληνικά πως πάει; Greeklish ή κινέζικα; Ελληνικά, κανονικότατα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismakis2004 Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Σκέφτομαι να το χτυπήσω, ελπίζω να μην το μετανιώσω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loud Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Ξεθαβω το thread..... Υπάρχουν κινεζικά smart ρολόγια για αθλητικές δραστηριότητες?? Οποίος ξέρει ας μας πει! Παράθεση Μολών Λαβέ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marilena6 Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 καλησπέρα σας. ψάχνω καποιο smart watch που να ειναι για αθλητικες δραστηριοτητες δηλαδη για ποδηλατο,τρεξιμο,αεροβια γυμναστικη,θερμιδες.να εχει οθονη που να μπορει να μου δειξει τις πληροφοριες αυτες. εαν υπαρχει αδιαβροχο ακομη καλυτερα. ποιο μου προτείνετε? ευχαριστω πολυ Τσέκαρε αυτό https://mikromagazo.gr/_p4382.html, αν δεν έχεις βρει κάτι ως τώρα, δεν θυμάμαι αν είναι αδιάβροχο, το είχε πάρει η ξαδέρφη μου που έτρεχε στο μαραθώνιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiannouli Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Καλησπερα!βασικα δεν ηξερα που να το ποσταρω οποτε διαλεξα εδω..εχει υποψιν του κανεις κανενα smartwatch και απο κινα μερια που ναχει αξιοπιστο παλμογραφο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiannouli Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Και εγω σκεφτομαι να αγορασω ενα για να μετραει καρδιακους παλμους κ θερμιδες ναναι αξιοπιστο κ τωρα οτι εξτρά καλοδεχουμενα...σκεφτομουν για το NO.1 G4 η NO.1 d3 η κατι αντιστοιχο...εχετε να προτείνετε κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Και εγω σκεφτομαι να αγορασω ενα για να μετραει καρδιακους παλμους κ θερμιδες ναναι αξιοπιστο κ τωρα οτι εξτρά καλοδεχουμενα...σκεφτομουν για το NO.1 G4 η NO.1 d3 η κατι αντιστοιχο...εχετε να προτείνετε κατι; Αν θες αξιόπιστη μέτρηση την ώρα της άθλησης, αυτά δεν κάνουν. Από όσο ξέρω μόνο κάποια running ρολόγια είναι αξιοπιστα (πχ Garmin) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts