jon_robocop Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 tora33 1ον. ναι , το έκανα τώρα ρυθμίσεις=>Account management=>Google=>...@gmail=>ΔΕΝ επέλεξα το επαφές , οπότε δεν κάνει συγχρονισμό τις επαφές τηλέφωνο=>contacts=>πατάμε παρατεταμένα το αριστερό κουμπί αφής του κινητού=>show contacts by accouts=>δεν επιλέγω κανένα πάω πίσω=>import/export contacts=>εξαγωγή στο χώρο αποθ. (έχω το αρχείο .vcf στο κινητό) πίσω=>πίσω=> delete contacts (δεν έχω επαφές) βρίσκω το αρχείο .vcf , το τρέχω , =>Τοπικός λογαριασμός Μόνο στο τηλέφωνο , χωρίς συγχρονισμό , τέλος (θα τις κρατήσω έτσι ) Το δοκίμασα και μετά από reboot ξανά τα ίδια χάλια, εξαφανίζονται οι local επαφές.. Google account υποχρεωτικά λοιπόν, και στο χειροκίνητο την true phone dialer @ contacts, τι να κάνουμε. Παράθεση Nubia M2. LeEco Le pro1 x800 US 5.5.011s official stable (CrisBal) . Cubot Max MT6753 3GB ram/ 32GB, android 6.0, Xiaomi mi10 lite 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 tora33 Το δοκίμασα και μετά από reboot ξανά τα ίδια χάλια, εξαφανίζονται οι local επαφές.. Google account υποχρεωτικά λοιπόν, και στο χειροκίνητο την true phone dialer @ contacts, τι να κάνουμε. Έτσι ακριβώς είναι...από την πρώτη μέρα εχω βάλει-βγάλει 20 φορές τις επαφές μου! Τίποτα!:wacko: Ή Google ή καθόλου!!:confused: Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 (edited) Το δοκίμασα και μετά από reboot ξανά τα ίδια χάλια, εξαφανίζονται οι local επαφές.. Google account υποχρεωτικά λοιπόν, και στο χειροκίνητο την true phone dialer @ contacts, τι να κάνουμε. @CrisBal τι εννοείται ? ποιες επαφές εμφανίζονται ? νομίζω μένουν μόνο αυτές που πήραμε από το αρχείο .vcf δεν έχουμε συγχρονισμό του gmail για τις επαφές μας , το απ' ενεργοποιήσαμε (δεν έρχονται ούτε ανεβαίνουν επαφές στο gmail) μετά από επανεκκίνηση , οι επαφές πάλι θα βρίσκονται στο κινητό και δεν έχουν σχέση με το gmail Edited July 6, 2016 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 @CrisBal τι εννοείται ? ποιες επαφές εμφανίζονται ? νομίζω μένουν μόνο αυτές που πήραμε από το αρχείο .vcf δεν έχουμε συγχρονισμό του gmail για τις επαφές μας , το απ' ενεργοποιήσαμε (δεν έρχονται ούτε ανεβαίνουν επαφές στο gmail) μετά από επανεκκίνηση , οι επαφές πάλι θα βρίσκονται στο κινητό και δεν έχουν σχέση με το gmail Δυστυχώς ΔΕΝ μένουν!:( Τουλάχιστον ούτε με την stock tinydeal, ούτε με την 11s cuoco, ούτε με την 12s! Kάντο να δεις και στο τέλος, επανεκκίνησε το κινητό.Θα έχουν χαθεί όλες! Εκτός κι αν δεν του κάνεις επανεκκίνηση, τότε θα εμφανίζονται μέχρι να του κάνεις!:confused: Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Γιωργο εχουν κατεβασει την 13ς απο το site του χ900? Ακουσες κατι? http://bbs.le.com/zt/eui/le_max.html Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 (edited) Δυστυχώς ΔΕΝ μένουν!:( Τουλάχιστον ούτε με την stock tinydeal, ούτε με την 11s cuoco, ούτε με την 12s! Kάντο να δεις και στο τέλος, επανεκκίνησε το κινητό.Θα έχουν χαθεί όλες! Εκτός κι αν δεν του κάνεις επανεκκίνηση, τότε θα εμφανίζονται μέχρι να του κάνεις!:confused: με τον τρόπο που είπα παραπάνω , έκανα 2 επανεκκινήσεις και όπως είπα βλέπω τις επαφές μου έκλεισα το κινητό τελείως το άνοιξα και έχω επαφές , μπήκαν με το αρχείο , αν δεν τις σβήσω εγώ , από μόνες τους πως θα πάρουν πρωτοβουλία ? Γιωργο εχουν κατεβασει την 13ς απο το site του χ900? Ακουσες κατι? http://bbs.le.com/zt/eui/le_max.html Γιάννη , βγαίνει σήμερα η 15s για τα Le1 CN Έτοιμες 15s για όλα τα Le2 ανέβηκαν τα απλά Le1 , και περιμένουμε επιτέλους σε λίγο τα Χ800 , και Χ900 Edited July 6, 2016 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 βγαίνει σήμερα η 15s για τα Le1 CN Ευχαριστω Γιωργο. Αν ακουσεις τιποτα και για μας τους παραπεταμενους :lol::lol::lol::lol::lol::lol: βαλε φωνη. Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 με τον τρόπο που είπα παραπάνω..... απο μόνες τους πως θα πάρουν πρωτοβουλία ? Το έκανα πάλι......ΤΠΤ... άστο μιά χαρά δουλεύουν κι από Google Account!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 (edited) Ευχαριστω Γιωργο. Αν ακουσεις τιποτα και για μας τους παραπεταμενους :lol::lol::lol::lol::lol::lol: βαλε φωνη. Γιάννη απο στιγμή σε στιγμή...... edit Le max 15s http://bbs.le.com/zt/eui/le_max.html , (Γιάννη ελπίζω να μην την κατεβάσουν και την ανεβάσουν αύριο, να παρακολουθείς το site , σε λίγες ημέρες ξέρεις θα έχετε την Ευρωπαική απο τον @cuoco92 ) για το Χ800 CN , την άφησαν τελευταία ......υπομονή edit1 15s official για το X800 CN , http://bbs.le.com/zt/eui/le_pro1.html Edited July 6, 2016 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Γιάννη απο στιγμή σε στιγμή...... edit Le max 15s http://bbs.le.com/zt/eui/le_max.html , (Γιάννη ελπίζω να μην την κατεβάσουν και την ανεβάσουν αύριο, να παρακολουθείς το site , σε λίγες ημέρες ξέρεις θα έχετε την Ευρωπαική απο τον @cuoco92 ) για το Χ800 CN , την άφησαν τελευταία ......υπομονή edit1 15s official για το X800 CN , http://bbs.le.com/zt/eui/le_pro1.html Δεν μ αφηνει να την κατεβασω Γιωργο γιατι? Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LCF Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Γεια σας και από μένα, σήμερα παρέλαβα το Letv X800 US από tinydeal και ήθελα μια διευκρίνιση σχετικά με rom. Διαβάζω από τους περισσότερους ότι η cuoco 11s v48 είναι και η προτεινόμενη. Ισχύει αυτό μέχρι και σήμερα και ποια η διαφορά από τη 12s ή τη 14s που αναφέρονται? Με ενδιαφέρει περισσότερο να έχει καλό gps και σήμα wifi. Τέλος, για να περάσω τη rom ακολουθώ τον οδηγό της σελίδας 223? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Letv x800 - US version Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Δεν μ αφηνει να την κατεβασω Γιωργο γιατι? Γιατί είναι μαλ@@κες , άλλαξαν το σύστημα Γιάννη , πρέπει να μπούμε εδώ , http://bbs.le.com/thread-1988097-1.html και να ποστάρουμε κάτι , λέει η σελίδα : αυτή η ενημερωμένη έκδοση πακέτου απαιτεί από το χρήστη να απαντήσει να εισέλθουν στην αντίστοιχη σελίδα για να κατεβάσετε..... είμαι γραμμένος , αλλά πρέπει να έχω κάρτα sim με δικό τους νούμερο Κίνας ... αυτό γινόταν πάντα , δεν μπορούσαμε απο την σελίδα τους να κατεβάσουμε άλλες rom αλλά την official την είχαν για όλους Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Γιατί είναι μαλ@@κες , άλλαξαν το σύστημα Γιάννη , πρέπει να μπούμε εδώ , http://bbs.le.com/thread-1988097-1.html και να ποστάρουμε κάτι , λέει η σελίδα : αυτή η ενημερωμένη έκδοση πακέτου απαιτεί από το χρήστη να απαντήσει να εισέλθουν στην αντίστοιχη σελίδα για να κατεβάσετε..... είμαι γραμμένος , αλλά πρέπει να έχω κάρτα sim με δικό τους νούμερο Κίνας ... αυτό γινόταν πάντα , δεν μπορούσαμε απο την σελίδα τους να κατεβάσουμε άλλες rom αλλά την official την είχαν για όλους Τσαμπα χαρηκα **** το @$5%4%#$@#$$%$##@$$%% που Γ@#@#$$#@@#$$ ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν βαλω τη 13ς θα την κανει update? Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Τσαμπα χαρηκα **** το @$5%4%#$@#$$%$##@$$%% που Γ@#@#$$#@@#$$ !!!!:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X!!!! Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionysg Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Θεμα ωρας λογικα να ανεβει καπου. Αντε να δουμε τι εχουν δωσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christian27 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 (edited) Γεια σας και από μένα, σήμερα παρέλαβα το Letv X800 US από tinydeal και ήθελα μια διευκρίνιση σχετικά με rom. Διαβάζω από τους περισσότερους ότι η cuoco 11s v48 είναι και η προτεινόμενη. Ισχύει αυτό μέχρι και σήμερα και ποια η διαφορά από τη 12s ή τη 14s που αναφέρονται? Με ενδιαφέρει περισσότερο να έχει καλό gps και σήμα wifi. Τέλος, για να περάσω τη rom ακολουθώ τον οδηγό της σελίδας 223? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Αν δε σε ενδιαφέρει το double tap βάλε τη 14s. Είναι καλύτερη σε όλα τα επίπεδα. Edit: Πειραματικά αποδεδειγμένο πλέον ότι το καλύτερο Wifi το έχει η 12s. Παρόλο που η 14s ρέει ακόμα πιο απροβλημάτιστα εγώ γυρνάω στη 12s. Ακολούθησε τις οδηγίες της σελίδας 223 ναι. Υπομονή μόνο αν δε μπορείς να μπεις κατευθείαν σε Fastboot. Κάποια στιγμή θα πάρει μόνο του χωρίς να καταλάβεις το γιατί. :p ================================= Έχει κανείς ιδέα πως αποθηκεύει τον default launcher; Με το που πατάω το μεσαίο κουμπί με πετάει στον εργοστασιακό. Σαν να ήμουν πριν σε απλή εφαρμογή. Edited July 6, 2016 by Christian27 Παράθεση ~ Samsung Galaxy S10 ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LCF Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Αν δε σε ενδιαφέρει το double tap βάλε τη 14s. Είναι καλύτερη σε όλα τα επίπεδα. Ακολούθησε τις οδηγίες της σελίδας 223 ναι. Υπομονή μόνο αν δε μπορείς να μπεις κατευθείαν σε Fastboot. Κάποια στιγμή θα μπορεί μόνο του χωρίς να καταλάβεις το γιατί. :p ΟΚ, δηλαδή όσοι περνάνε την 11s το κάνουν μόνο και μόνο για να έχουν το double tap? Αν μπορείς βάλε και ένα link για τη 14s από που να την κατεβάσω. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση Παράθεση Letv x800 - US version Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Πολλά μηνύματα και δύο εκδόσεις κινητού... Πρέπει να γίνει ο διαχωρισμός κάποια στιγμή στο φόρουμ... Να επισημάνω και ένα πράγμα που παρατήρησα.... Όταν από Marshmellow γυρνάς μέσω μπακ απ σε lolipop δεν διαβάζει την σιμ... Το ίδιο πράγμα γίνεται και αντίστροφα.. Πρέπει να ξανακάνεις ινσταλ το ζιπ της ρομ και μετά ινσταλ το μπακ απ... Επίσης κάποια φορά μου μπρικαρε και εμένα..κολλούσε στο μπουτλουπ μετά από εγκατάσταση ρομ. Πατώντας το Power button παρατεταμένα έκλεισε και δεν άνοιγε με τπτ... Σύνδεση στον υπολογιστή πάλι τπτ... Και μετά από ένα πεντάλεπτο ως δια μαγείας άνοιξε... ;) Αυτό μου έκανε και εμένα, για να πας από την μια στην άλλη, 13 στην 14 ή το αντίστροφο, πρέπει να κάνεις καθαρή εγκατάσταση η διαφορετικά δεν βλέπει την Sim. Σε εμένα ξαφνικά στην 14 S δεν είχε Data, οπότε γύρισα στην 13S μέχρι να βγει η 6.0 για το X800. LeTV CN. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christian27 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 ΟΚ, δηλαδή όσοι περνάνε την 11s το κάνουν μόνο και μόνο για να έχουν το double tap? Αν μπορείς βάλε και ένα link για τη 14s από που να την κατεβάσω. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση Τσέκαρε την αλλαγή που έκανα στο προηγούμενο σχόλιο μου. Την 11s τη διαλέγουν γι'αυτό είναι βασισμένη στην official (?) που έχει το κινητό όταν έρχεται. Ενώ οι άλλες δύο είναι βασισμένες στο X900. Το λινκ είναι https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=64249 για να διαλέξεις όποια αποφασίσεις. Παράθεση ~ Samsung Galaxy S10 ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Τσαμπα χαρηκα **** το @$5%4%#$@#$$%$##@$$%% που Γ@#@#$$#@@#$$ Αν βαλω τη 13ς θα την κανει update? Οχι , δεν γίνεται αναβάθμιση Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Οχι , δεν γίνεται αναβάθμιση Ναι το καταλαβα μολις τελειωσα την επαναφορα. Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Παιδιά σκέφτομαι την αγορά του τηλεφώνου αλλά δε με ενδιαφέρει να μπλέξω με αλλαγές ROM. Η εργοστασιακή τί θεματάκια έχει? Δεν είναι επαρκής? Στάλθηκε από το LG V10 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vera92 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Καλησπέρα βρε παιδιά!!! Λοιπόν μόλις πήρα στα χέρια μου το κινητό και έχω κάτσει και έχω διαβάσει πολλές συζητήσεις σας αλλά εκτός ότι είναι 270 σελίδες μηνύματα δεν καταλαβαίνω και πολλά γι'αυτό είπα να σας πρήξω με ερωτήσεις μπας και βγάλω άκρη :p 1ον) Διαβάζω για την αλλαγή της ROM και δεν καταλαβαίνω πολλά!! φοβάμαι κιόλας μην κάνω καμιά πατάτα και το χαλάσω ακόμα δεν το πήρα!! Οπότε ήθελα να ρωτήσει αν υπάρχει κανείς που μπορεί να με καθοδηγήσει λίγο θα το εκτιμούσα πολύ... :D και 2ον) Δεν έχει μενού το κινητό.. Μου τα πετάει όλα στην αρχική! Αν αλλάξω ROM αλλάζει και αυτό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων :) :) :) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billator Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Παιδιά για να κάνουμε τελείως format το κινητό (και internal memory) πρέπει πρώτα από TWRP να σβήσουμε την εσωτερική μνήμη, μετά τα περάσουμε την rom που θέλουμε εκ νέου και να κάνουμε τα κλασικά wipes? Δεν μπορώ να συνδέσω οποιαδήποτε συσκευή ως ota για να μπορέσω να κάνω εγκατάσταση από φλασάκι. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα βρε παιδιά!!! Λοιπόν μόλις πήρα στα χέρια μου το κινητό και έχω κάτσει και έχω διαβάσει πολλές συζητήσεις σας αλλά εκτός ότι είναι 270 σελίδες μηνύματα δεν καταλαβαίνω και πολλά γι'αυτό είπα να σας πρήξω με ερωτήσεις μπας και βγάλω άκρη :p 1ον) Διαβάζω για την αλλαγή της ROM και δεν καταλαβαίνω πολλά!! φοβάμαι κιόλας μην κάνω καμιά πατάτα και το χαλάσω ακόμα δεν το πήρα!! Οπότε ήθελα να ρωτήσει αν υπάρχει κανείς που μπορεί να με καθοδηγήσει λίγο θα το εκτιμούσα πολύ... :D και 2ον) Δεν έχει μενού το κινητό.. Μου τα πετάει όλα στην αρχική! Αν αλλάξω ROM αλλάζει και αυτό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων :) :) :) :) :) 1) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6754646#post6754646 2) Δεν υπάρχει σωστή rom με μενού μέσα. Απλά κατεβάζεις όποιον Lancher θες (πχ Nova) και τελείωσε. Παράθεση ~~ Oneplus 5T ~~ ex owned: Xiaomi Mi Mix 2, Letv x800- US Version, Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 2, Elephone P6000, CooldPad 7320 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vera92 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Ευχαριστώ!! Δεν ξέρω αν θα βγάλω άκρη με τα αγγλικά γιατί είμαι λίγο άσχετη αλλά θα προσπαθήσω!!! :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts