giannisgr41 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Όταν έβαλα αρχικά την 8s νομίζω ότι κι εγώ είχα σβήσει το system, και μετά δεν μπορούσε να μπει σε cellular δίκτυο, αν και έβρισκε την sim. Έστρωσε μόνο με επαναφορά του backup της αρχικής 6s (τώρα έχω 9s του rusch, δεν έχω παράπονα! ).. ειχα ξανακανει την πατατα πιο παλια,οταν εβαλα πρωτη φορα την flyme(ειχα βαλει και ποστ για βοηθεια),οπου δεν εβρισκε σημα καθολου.δεν ηξερα τι εφταιγε τοτε,τωρα ξερω.για να επανερθει χρειαζεται να βαλεις μια απο τις official rom.wipe ολα ,βαζεις την οφισιαλ,και μετα μπορεις να βαλεις μια custom.τωρα βλεπω οτι ιναι πολυ σταθερο στο σημα στην flyme(αυτην ξαναεβαλα αφου βρηκα τι φταει..αμα δνε μου ξανακανει κολπα το ξυπνητηρι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frapedia Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 (edited) ρε παιδια,την εβαλε κανεις την 9s του cuoco? δεν μπορω να την περασω με τιποτα.μου λεει failed.Εκανα και τα wipes και φτου κι απ την αρχη εβαλα την 9s του rusch. μηπως ειναι μονο για update απο την 8s? ακυρο: πρεπει να βγαλεις απ το 1ο zip αρχειο μονο τη rom και μετα να την φλασαρεις. ξαναπροσπαθω. Edited January 11, 2016 by frapedia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisgr41 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 (edited) ρε παιδια,την εβαλε κανεις την 9s του cuoco? δεν μπορω να την περασω με τιποτα.μου λεει failed.Εκανα και τα wipes και φτου κι απ την αρχη εβαλα την 9s του rusch. μηπως ειναι μονο για update απο την 8s? εκανες ρεσταρτ το recovery,μεσα απο το recovery εννοω.?δηλαδη θα μπεις 2 φορες στο TWRP recovery.εμενα μονο ετσι μου περνα καποιες.μηπως χρειαζεται και το md5 file?παντως σκεφτομαι σοβαρα να δοκιμασω την 9s του steve mars Edited January 11, 2016 by giannisgr41 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frapedia Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 ενταξει την εβαλα. το θεμα τωρα ειναι πως με τα ανοιξε κλεισε για καποιο λογο δεν μου κραταει το twrp.δηλαδη αν παω να μπω σε recovery πεταει τον πιγκουινο και κανει restart στο system. Μετα πρεπει να ξαναπερασω την twrp και να φλασαρω τη ρομ. Καμια ιδεα του τι εκανα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z953rr Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 THN εβαλα κ γω να δοκιμασω.ουτε εμενα την επερνε κ αναγκαστηκα να φλασσαρω ΠΡΙΝ ΤΗΝ ROMτο md5 το οποιο μετονομασα με τελειωμα ΣΕ .zip καλη δειχνει,ομως θελω να δω τι κανει απο μπαταρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Καλησπέρα παρέλαβα Κ εγώ ένα με την 6ς του Ιταλού. Μου βγάζει οτα την 7ς απλά την κατεβάζω Κ την περνάω ή πρέπει να κάνω wipes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisgr41 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 FlymeOS 5th Edition Rogue Pigs βγήκε: 2016-1-11 Update log: 1. Replace the music, as the official date bottom bag (39E) 2. Fix the charge off without displaying the bug; 3. Repair WiFi can not set a static IP of bug; 4. Repair WiFi hotspots password invalid bug; 5. The system default has been changed to the official 560 dpi (dpi icon was this small, will result in a phone call interface attribution to block, if concerned about this, then can go to the "Settings - Accessibility - Additional settings - Preferences - view size "in the big view mode can be adjusted back). Precautions: 1. If you encounter a situation can not send text messages, please turn off SMS application in Task Manager, open the message again. 2. Do not use the power saving mode limit, otherwise the network mode will switch to 2G. And only double clear resolved. (Flyme code itself the bug) 3. Dual card switch (if there is the case of telecom cards only telecom card 4G, this is flyme code is not perfect result) The music, as the factory settings in the "Settings - Accessibility - Additional settings - Personalized Settings" you can set double-clicking wake, left handed mode, the global mute, Dolby sound, and so on. http://bbs.loorin.com/thread-277067-1-1.html οποιος καταφερει να την κατεβασει αν μπορεί την βαλει καπου αλλου για download.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z953rr Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 κατεβαζω!!!!με 29 kb/s.....:((μεχρι ναρθει μπορει να εχει ανεβει αλλου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Μέχρι τώρα ήταν μια zip η rom και την πέρναγα πάνω από την προηγουμένη και δεν θυμάμαι ποτέ έκανα wipe πριν ή μετα, τώρα έχει δυο zip τι κάνουμε. Έχω περάσει την 6 μετα από επάνω 7 και από επάνω 8, μετα την 7 και την 8 είχα και ένα update OTA. Ποιος θα με ενημερώσει μην κάνω καμιά βλακεία και τραβιέμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frapedia Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Το ένα ζιπ είναι το md5 που είναι και το μικρό. Πέρνα το άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Το ένα ζιπ είναι το md5 που είναι και το μικρό. Πέρνα το άλλο. Το MD5 τι είναι. Ο z953rr πέρασε πρώτα το md5 και μετα την rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALLESSI Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Πως θα μπορέσω να κάνω swipe to confirm flash οταν η τελική θέση του βέλους που μετακινώ είναι έξω απο τα ορια της οθόνης? ή αλλιώς υπάρχει τρόπος να αλλάξω την ανάλυση TWRP? please help..!:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frapedia Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Πως θα μπορέσω να κάνω swipe to confirm flash οταν η τελική θέση του βέλους που μετακινώ είναι έξω απο τα ορια της οθόνης? ή αλλιώς υπάρχει τρόπος να αλλάξω την ανάλυση TWRP? please help..!:lol::lol: με ποιον τροπο περασες την twrp? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Ξέρει κανείς γιατί μου βγάζει σφάλμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALLESSI Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 πήγα με αυτόν τον οδηγό http://forum.xda-developers.com/android/development/guide-twrp-root-gapps-letv-s1-pro-t3150782 ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- πήγα με αυτόν τον οδηγό http://forum.xda-developers.com/android/development/guide-twrp-root-gapps-letv-s1-pro-t3150782 Εχω σκοπό να περάσω την Flyme 4,5 για να δω τις διαφορές απο την 8s του Ιταλού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASKIR Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Ξέρει κανείς γιατί μου βγάζει σφάλμα; Πρέπει να το κατεβάσεις από το androidiniani.com Το γράφει με κεφαλαια. Μόνο fixes θα κατεβαίνουν και θα εγκαθισταται αυτοματα. Για τις ρομ απλά σε ενημερώνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frapedia Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 πήγα με αυτόν τον οδηγό http://forum.xda-developers.com/android/development/guide-twrp-root-gapps-letv-s1-pro-t3150782 βρες το post 595 στο δικο μας νημα και ακολουθησε τις οδηγιες λεξη-λεξη. απορω γιατι στο xda εξακολουθουν να εχουν αυτον τον οδηγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALLESSI Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Σε ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Πρέπει να το κατεβάσεις από το androidiniani.com Το γράφει με κεφαλαια. Μόνο fixes θα κατεβαίνουν και θα εγκαθισταται αυτοματα. Για τις ρομ απλά σε ενημερώνει. Κατεβάζω Κ τα δύο άρχεια Κ την Ρομ Κ το md5? Κ αν αντί ποιο φλασαρω απ τα δυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z953rr Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 (edited) Aνεβαζω την FLYME 5th edition 4.5.4.4 στο GOOGLE DRIVE....Λιγο υπομονη...;) Edited January 11, 2016 by z953rr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Η 9S είναι τελείως διαφορετική από την 8S δεν μπορεί να την περάσεις από επάνω και να κρατήσεις όλα τα apps που είχες πριν. Μόνο φωτογραφίες μου έχει κράτηση και μουσική. Όλα τα apps είναι στις πρώτες σελίδες. Δηλαδή είναι όλα μπροστά, πρέπει να στήσουμε το κινητό από την αρχή, πολύ δουλειά μπροστά μας. Εγώ στην αρχή δεν το κατάλαβα και έκανα restore και ξανά από την αρχή install τελικά το έψαξα και μετα κατάλαβα τη συμβαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana1979 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Aνεβαζω την FLYME 5th edition 4.5.4.4 στο GOOGLE DRIVE....Λιγο υπομονη...;) Δώσε Flyme στον λαό. :D Παράθεση HTC DESIRE 825 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z953rr Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Η 9S είναι τελείως διαφορετική από την 8S δεν μπορεί να την περάσεις από επάνω και να κρατήσεις όλα τα apps που είχες πριν. Μόνο φωτογραφίες μου έχει κράτηση και μουσική. Όλα τα apps είναι στις πρώτες σελίδες. Δηλαδή είναι όλα μπροστά, πρέπει να στήσουμε το κινητό από την αρχή, πολύ δουλειά μπροστά μας. Εγώ στην αρχή δεν το κατάλαβα και έκανα restore και ξανά από την αρχή install τελικά το έψαξα και μετα κατάλαβα τη συμβαίνει. δοκιμασε να κανεις restore ΜΟΝΟ TA DATA ΑΠΟ το backup της 8s στην 9s ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisgr41 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 (edited) Η 9S είναι τελείως διαφορετική από την 8S δεν μπορεί να την περάσεις από επάνω και να κρατήσεις όλα τα apps που είχες πριν. Μόνο φωτογραφίες μου έχει κράτηση και μουσική. Όλα τα apps είναι στις πρώτες σελίδες. Δηλαδή είναι όλα μπροστά, πρέπει να στήσουμε το κινητό από την αρχή, πολύ δουλειά μπροστά μας. Εγώ στην αρχή δεν το κατάλαβα και έκανα restore και ξανά από την αρχή install τελικά το έψαξα και μετα κατάλαβα τη συμβαίνει. δεν ειχα κανενα προβλημα με titanioum backup..ουτε και με αλλαγη στην flyme Edited January 11, 2016 by giannisgr41 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z953rr Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 δεν ειχα κανενα προβλημα με τιτανιοθμ..ουτε και με αλλαγη στην flyme την εχεις βρειτην τελευταια?δωσε link μην ανεβαζω τσαμπα...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts