Jump to content

LeTV Le One Pro (X800)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συγνώμη αλλά εγώ δε θεωρώ πρόβλημα θερμοκρασίας το "λιώσιμο" της συσκευής με συνεχόμενα benchmarks.

Όταν μου πρωτοήρθε το κινητό με την 5s ζεσταινόταν μόνο που το κοιτούσα.

Σταματήστε επιτέλους αυτό με τα benchmarks ,η "τσουτσού" μας είναι μεγάλη και δε θα μεγαλώσει κι άλλο αν τη μετράμε συνεχώς.

Ο αδερφος μου θα το λιωσει στα παιχνιδια επομενως δικαιολογημενα ζηταω θερμοκρασιες γιατι μπορει να μην κανει καθολου για παιχνιδια ασχετα αν ειναι τερας.. Τα Benchmarks δεν με ενδιαφερουν αλλα απο την στιγμη που πιεζουν το τηλεφωνο και ζεσταινετε μας κανει την δουλεια!

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ειναι σιγουρο οτι οσοι εχουν την εκδοση του Ιταλου εχουν κανονικα ΟΤΑ updates; Επίσης, σε περίπτωση που θέλω να βάλω τη δική του γνήσια ρομ τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω? Φαντάζομαι πως η γνήσια ρομ έχει μόνο κινέζικα και αγγλικά, σωστά?

Κανείς δε γνωρίζει?

Κανείς δε γνωρίζει?

φιλε μ σημερα το πηρα...το μονο π μπορω να απαντησω ειναι οτι η γνησια εχει μονο αγγκλικα κινεζικα

Κανείς δε γνωρίζει?

στην rom του Ιταλού . έχει εφαρμογή system updates για τυχόν fix της rom , την επόμενη που θα βγάλει ο Ιταλός θα την περάσεις από το recovery

η official μπαίνει όπως όλες οι roms , απο recovery , (όπως βάζεις του Ιταλού η ένα οποιοδήποτε .zip)

ναι Κινέζικα και Αγγλικά (απαντήθηκε)

Πώς ενεργοποιούμε το double tap για να ανοίξει η οθόνη ...

ρυθμίσεις=>προσβασιμότητα=>double tap to brighten screen

Edited by tora33
OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1

στην rom του Ιταλού . έχει εφαρμογή system updates για τυχόν fix της rom , την επόμενη που θα βγάλει ο Ιταλός θα την περάσεις από το recovery

η official μπαίνει όπως όλες οι roms , απο recovery , (όπως βάζεις του Ιταλού η ένα οποιοδήποτε .zip)

Ευχαριστώ πολύ!

Ευχαριστώ.

Όποιος έχει τη ρομ του Ιταλού πρέπει υποχρεωτικά να έχει ρουτ το κινητό? Σκέφτομαι μάλιστα να γυρίσω κάποια στιγμή στην γνήσια αγγλοκινέζικη. Απλά δε θέλω το τηλέφωνο να είναι ρουτ. Γίνεται κάτι τέτοιο?

Η rom του Ιταλού δεν είναι root , κάνεις εγκατάσταση κάποιο αρχείο για να γίνει root

Αν γυρίσεις στην Αγγλοκινεζικη , χάνεις το root, play store ...

μπορείς όμως να τα βάλεις παλι

Με wipe data απο recovery η εργοστασιακές ρυθμίσεις ,θα έχεις την ρομ ,αλλά χάνεις ότι άλλο έβαλες μετα την ρομ , και το root

Edited by tora33
OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1

το otg reader μέχρι ποσα gb υποστηρίζει; βαζω 64gb δεν το βλέπει βαζω 8gb το βλέπει.

Απο το ποστ σου καταλαβαινω οτι συνδεσες με καποιον τροπο SDcard μπορεις να μου πεις πως το εκανες και με τι προιον?

Απο το ποστ σου καταλαβαινω οτι συνδεσες με καποιον τροπο SDcard μπορεις να μου πεις πως το εκανες και με τι προιον?

με αυτο http://www.ebay.com/itm/111845655737

Edited by trifos
Poco F2 Pro 8/256

βγήκε η Flyme OS 4.5.4.2 Rogue Second Edition beta την δοκίμασε κανείς να μας πει εντυπώσεις; Edited by trifos
Poco F2 Pro 8/256

βγήκε η Flyme OS 4.5.4.2 Rogue Second Edition beta την δοκίμασε κανείς να μας πει εντυπώσεις;

Γιατί δεν δοκιμάζεις εσυ να μας πεις;

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γιατί δεν δοκιμάζεις εσυ να μας πεις;

την δοκιμασα αλλα βγαζει σφάλμα κατα την εγκατάσταση και απ'οτι ειδα στο letv.re περιμένουμε να ανεβασει καποιος γιατι το αρχικό zip εχει σφάλματα.

Poco F2 Pro 8/256

την δοκιμασα αλλα βγαζει σφάλμα κατα την εγκατάσταση και απ'οτι ειδα στο letv.re περιμένουμε να ανεβασει καποιος γιατι το αρχικό zip εχει σφάλματα.

Ωραία όταν βγει η διόρθωση δοκιμάζεις ξανά και μας λες εντυπωσεις ☺

Sent from mTalk

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ωραία όταν βγει η διόρθωση δοκιμάζεις ξανά και μας λες εντυπωσεις ☺

Sent from mTalk

ναι το απόγευμα θα την περάσω να δω πως ειναι.

άσχετο αλλα μηπως ξέρει κανεις εαν το επόμενο letv le2 pro θα υποστηρίζει micro sd card αυτο για μενα ειναι ενα μεγάλο μειονέκτημα .

Edited by trifos
Poco F2 Pro 8/256

Μάλλον όχι. Η εταιρία πουλάει περιεχόμενο streaming άρα θα ήταν επιχειρηματικα βλάκωδες να δώσει έξτρα χώρο τσαμπα

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ από τότε που έπεσα στα σκληρά- 5,5 inch- σκέφτομαι κάτι μεγαλύτερο, είδα το LG V10 και το λιγουρεύομαι, αυτό που μου αρέσει πολύ είναι πως αλλάζει πλάτες και έτσι έχεις την εντύπωση πως αλλάζεις τηλέφωνο. Και βέβαια η rom του κάνει πράγματα και θάματα όχι σαν την δικιά μας που είναι πολύ σπαρτιάτικη.

Απάντηση από την Ελληνική αντιπροσωπία δεν θα εισαχθεί το μοντέλο στην Ελλάδα. Μπανανία και μη χειρότερα.

Edited by takisspanos

Εγώ από τότε που έπεσα στα σκληρά- 5,5 inch- σκέφτομαι κάτι μεγαλύτερο, είδα το LG V10 και το λιγουρεύομαι, αυτό που μου αρέσει πολύ είναι πως αλλάζει πλάτες και έτσι έχεις την εντύπωση πως αλλάζεις τηλέφωνο. Και βέβαια η rom του κάνει πράγματα και θάματα όχι σαν την δικιά μας που είναι πολύ σπαρτιάτικη.

Απάντηση από την Ελληνική αντιπροσωπία δεν θα εισαχθεί το μοντέλο στην Ελλάδα. Μπανανία και μη χειρότερα.

θα σε συμβουλευα να το ξανασκευτεις γιατι σε οτι review και να διαβασα εγραφαν οτι εχει πολυ χαλια μπαταρια

http://www.phonearena.com/reviews/LG-V10-Review_id4121/page/3

θα σε συμβουλευα να το ξανασκευτεις γιατι σε οτι review και να διαβασα εγραφαν οτι εχει πολυ χαλια μπαταρια

http://www.phonearena.com/reviews/LG-V10-Review_id4121/page/3

Για την χρήση που του κάνω δεν θα έχω πρόβλημα.

Καλησπέρα, παρέλαβα το X800 και παιδεύτηκα πολύ ώσπου να βρω τους κατάλληλους drivers για ADB.

Μετά ήθελα να κάνω root και να περάσω το TWRP και προσπαθούσα να ακολουθήσω τη διαδικασία από εδώ:

http://forum.xda-developers.com/android/development/guide-twrp-root-gapps-letv-s1-pro-t3150782

αλλά δεν δουλεύαν τα links.Οπότε κατέβασα μία rom του Ιταλού και το Recovery tools που έχει.

Αλλά πατάω το recovery ADB και κολλάει μετά από τα welcome μηνύματα

Το recovery fastboot λέτε να παίζει; πως μπαίνουμε στο fastboot;

Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος ή να βρώ τα αρχεία που είναι στα links του xda που δεν παίζουν σε κάποιο mirror link;

Προς το παρόν official 8s non-root και πέρασα το GAPPS

Antutu 82770

Θερμοκρασίες πολύ cool...

Notification led όταν έρχονται μηνύματα από messenger-email πως ενεργοποιείται;Για missed calls λειτουργεί.

Υπάρχει κάποιο tool για καλύτερερη ποιότητα σε μουσική video;

Ευχαριστώ

Εξαρχής είχα το κινητό με την έκδοση του Ιταλού. Σήμερα όμως είδα έναν φίλο που έχει τη γνήσια Αγγλοκινέζικη και πραγματικά με κέρδισε. Πολύ ανώτερη από του Ιταλού. Ένα κανονικό γνήσιο τηλέφωνο. Έχει το πληκτρολόγιο της Google με τα Ελληνικά και όλα καλά. Μόνο το μενού είναι στα Αγγλικά αλλά προσωπικά δε θα είχα κανένα πρόβλημα. Παίρνει και τις αναβαθμίσεις ΟΤΑ και πάει σφαίρα. Antutu score 83466.

Δοκιμάστηκε ή νέα beta 2 έκδοση της flyme rom, σήμερα το πρωί. Από όσο την δουλεψα είναι σαφώς πιο βελτιωμένη από την προηγούμενη έκδοση beta, παρόλα αυτά έχει ακόμα bugs. Μετά από συνεχόμενο scrolling της οθόνης και ανοιγμα- κλείσιμο εφαρμογών βγάζει error στο system ui, το οποίο επιμένει εκτός και αν κανείς reboot. Το 4g δουλεύει καλά όπως και το WiFi. Το GPS δεν το δοκιμασα, η κάμερα δεν έχει κάποια βελτίωση. Το rooting καθώς και τα gapps περνάνε όπως και στην προηγούμενη, απλά προς ενημέρωση τα gapps nano δεν παίζουν, μόνο gapps micro και πάνω. Αυτά, πιστεύω θέλει ακόμα για να αντικαταστήσει του Ιταλού.