frastgr Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Εγω θα ελεγα να μη το παρεις. Δε θα εχεις εγγυηση και περα απο αυτο το πληρωνεις και πιο ακριβα απο το να το παρεις απο vickmall. Η τελευταια απο οτι βλεπω ειναι αυτη http://www.needrom.com/download/miui-v7-multilanguage/ Υπάρχουν αρκετοί devs της Miui, βλέπω ότι έχεις βάλει του greeshan επειδή οι περισσότεροι έχουν βάλει του Gtech9 μήπως έχεις δοκιμάσει και τις δύο να μας πεις τυχόν διαφορές; Ευχαριστώ!!!!!!!! Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plou13 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Εγω θα ελεγα να μη το παρεις. Δε θα εχεις εγγυηση και περα απο αυτο το πληρωνεις και πιο ακριβα απο το να το παρεις απο vickmall. Η τελευταια απο οτι βλεπω ειναι αυτη http://www.needrom.com/download/miui-v7-multilanguage/ Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Μια εχω βαλει εγω και με αυτη εχω μεινει. Δεν ειχα προσεξει ποιος την εβγαλε αλλα δε το θεωρω σημαντικο. Διαφορες θα εχει στο τι εφαρμογες εχει μεσα. Ε τις βγαζεις μονος σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Μια εχω βαλει εγω και με αυτη εχω μεινει. Δεν ειχα προσεξει ποιος την εβγαλε αλλα δε το θεωρω σημαντικο. Διαφορες θα εχει στο τι εφαρμογες εχει μεσα. Ε τις βγαζεις μονος σου. και όμως παίζει σημαντικό ρόλο, σε κάποιους δεν δουλεύει το led (όπως αυτή που πόσταρες απ' ότι βλέπω από τα μηνύματα των χρηστών) σε άλλους δουλεύει, άλλες είναι deodexed άλλες δεν είναι κλπ. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Σε αυτην που εχω παντως δουλευει το led σε ολα. Δε τη βρισκω ομως στο needrom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Ναι μου ήρθε rootαρισμενο από Κίνα! Για αυτό λοιπόν δεν γίνεται.Πρέπει να βγει το root ή να περάσεις custom recovery και να την περάσεις έτσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theoda Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 (edited) Πως μπορώ να βγάλω το root; Κι εφόσον βγει, γίνει η ενημερωση μετά γίνεται να το ξαναρουταρω; Edit: έκανα unroot μέσω του supersu αλλά η ενημέρωση και πάλι δεν εγκαθίσταται.. Edited December 23, 2015 by theoda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plou13 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Σε αυτην που εχω παντως δουλευει το led σε ολα. Δε τη βρισκω ομως στο needrom. Απο που την κατεβασες? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 (edited) Μόνο εγώ ρε παιδιά απογοητεύτηκα από τη Miui? Έβαλα την 5.11.26 (σωστά το λέω? δεν θυμάμαι σίγουρα) και έκανα τα 2 ΟΤΑ και πήγα 5.12.10. Όπως έγαψα και σε προηγούμενο ποστ είναι η πιο ωαία ρομ εμφανισιακά και από ταχύτητα επίσης σούπερ όμως είχε πολλά θέματα. Δεν έπιανα σχεδόν καθόλου σήμα (με LΤE καθόλου, με 3G έκανα πάρτι αν είχα 2 γραμμές). 3 μέρες την κράτησα και βαρέθηκα να μου σκάνε sms από χαμένες κλήσεις. Επίσης έβαλα άλλη εφαρμογή sms για να έχω 160 χαρακτήρες αλλά από τη stock sms εφαρμογή της miui ΔΕΝ μπορείς να απενεργοποιήσεις τις ειδοποιήσεις. Έτσι για κάθε sms μου ερχόταν εις διπλούν οι ειδοποιήσεις. Εσείς δεν έχετε τέτοια προβλήματα? Μήπως έχετε βάλει άλλη Miui? Ρωτάω γιατί τώρα πρόσεξα αυτό που λέει ο φίλςο από πάνω ότι έχουν βγει διάφορες Miui από διαφορους devs. Edited December 23, 2015 by letom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Μόνο εγώ ρε παιδιά απογοητεύτηκα από τη Miui? Έβαλα την 5.11.26 (σωστά το λέω) και έκανα τα 2 ΟΤΑ και πήγα 5.12.10. Όπως έγαψα και σε προηγούμενο ποστ είναι η πιο ωαία ρομ εμφανισιακά και από ταχύτητα επίσης σούπερ όμως είχε πολλά θέματα. Δεν έπιανα σχεδόν καθόλου σήμα (με LΤE καθόλου, με 3G έκανα πάρτι αν είχα 2 γραμμές). 3 μέρες την κράτησα και βαρέθηκα να μου σκάνε sms από χαμένες κλήσεις. Επίσης έβαλα άλλη εφαρμογή sms για να έχω 160 χαρακτήρες αλλά από τη stock sms εφαρμογή της miui ΔΕΝ μπορείς να απενεργοποιήσεις τις ειδοποιήσεις. Έτσι για κάθε sms μου ερχόταν εις διπλούν οι ειδοποιήσεις. Εσείς δεν έχετε τέτοια προβλήματα? Μήπως έχετε βάλει άλλη Miui? Ρωτάω γιατί τώρα πρόσεξα αυτό που λέει ο φίλςο από πάνω ότι έχουν βγει διάφορες Miui από διαφορους devs. φουλ σημα εχω συνεχεια, για τα σμσ δεν με πειραζει μιας και σπανια στελνω, Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Απο που την κατεβασες? :worry: 5.12.4 Απο needrom τη βρηκα. Δε ξερω που τη θαψανε τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoniM Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 φουλ σημα εχω συνεχεια, για τα σμσ δεν με πειραζει μιας και σπανια στελνω, Εγώ σήμα έχω λιγότερο απ ότι με τη Vibe UI (μέσα στο σπίτι μόνο) αλλά δεν χάνω κλήσεις. SmS στέλνω μικρά και σπάνια και εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Πως μπορώ να βγάλω το root; Κι εφόσον βγει, γίνει η ενημερωση μετά γίνεται να το ξαναρουταρω; Edit: έκανα unroot μέσω του supersu αλλά η ενημέρωση και πάλι δεν εγκαθίσταται.. Μήπως έχει και custom recovery? Αν και δεν νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Παιζει κανενας hearthstone στο κινητο? Παλαιοτερα το ετρεχε νερο. Χθες που δοκιμασα να παιξω λαγκαρε. Δε ξερω εαν ειναι θεμα της ρομ(Miui) η του παιχνιδιου,αλλα μαλλον για του παιχνιδιου μου κανει μιας και κανει και αλλα περιεργα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAYVERN Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Παιζει κανενας hearthstone στο κινητο? Παλαιοτερα το ετρεχε νερο. Χθες που δοκιμασα να παιξω λαγκαρε. Δε ξερω εαν ειναι θεμα της ρομ(Miui) η του παιχνιδιου,αλλα μαλλον για του παιχνιδιου μου κανει μιας και κανει και αλλα περιεργα. Εμένα πάντως πριν από λίγο το έπαιζε απορβλημάτιστα όπως πάντα. (με 1535) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiwi Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Εντάξει μην λέμε ότι θέλουμε τώρα τόχω ένα 6μηνο εχω βάλει μια ρομ με την οποία δεν έχω κανένα θέμα απολύτως κ με την οθόνη δεν έχω κανένα θέμα ..κ πολλοί άλλοι εδώ μέσα πιστεύω..έπειτα το θέλει για την κόρη του όχι για κάποιον που θα πειραματίζεται με ρομ όλη μερα...η αναλογία τιμής ποιότητας είναι πολύ καλή...εγώ θα αγόραζα κ δεύτερο αν μπορούσα... Σίγουρα δεν θα το πειράξουμε, διάβασα σε πολλά φόρουμ και στην Γερμανία πάρα πολύ θετικά σχόλια και βλέπω ότι είναι Value for money, αλλά με προβλημάτισε αυτό με την οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros2121 Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Καλησπερα σας παιδια.Σαν ασχετος που ειμαι θελω να ρωτησω κατι.:p Το κινητο δεν εχει καμια κινεζικη εφαρμογη,καθως τους ειχα πει να μου τις βγαλουν απο το μαγαζι που το πηρα. Μου εχει βγαλει το lenovo k3 note μια ενημερωση λογισμικου.Αν τη κανω στο κινητο θα εμφανιστουν κινεζικες εφαρμογες ή όχι; Ευχαριστω πολυ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Εμένα πάντως πριν από λίγο το έπαιζε απορβλημάτιστα όπως πάντα. (με 1535) Αρα ισως να φταιει η ρομ. Σίγουρα δεν θα το πειράξουμε, διάβασα σε πολλά φόρουμ και στην Γερμανία πάρα πολύ θετικά σχόλια και βλέπω ότι είναι Value for money, αλλά με προβλημάτισε αυτό με την οθόνη. Αυστηρα στα λεφτα αυτα(140Ε) δε παιζει κατι καλυτερο νομιζω,αντε μαζι με το Note 2. Αλλα λιγο παραπανω παιζουν τρομερα κινητα. Στα 200Ε εχεις Note 3,x500,x600,mx4 pro και στα 250 mx5,x800. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofialoca Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Υπάρχουν αρκετοί devs της Miui, βλέπω ότι έχεις βάλει του greeshan επειδή οι περισσότεροι έχουν βάλει του Gtech9 μήπως έχεις δοκιμάσει και τις δύο να μας πεις τυχόν διαφορές; Ευχαριστώ!!!!!!!! Καλησπέρα παιδιά και καλές γιορτές! έχει κάποιος λινκ για την τελευταια MIUI v7 γιατί δεν μου βγάζει στη σελίδα στο needrom παρόλο που έβγαλα και το adblock.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stayroslcd Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά σε όλους Παιδιά θέλω τα φώτα σας Σήμερα μου ήρθε ένα Lenovo k3 note για την γυναίκα μου ,είχε παλιά rom και αποφάσισα να την αναβαθμίσω και όπως και το έκανα .βλέπω διάφορα video πως γίνεται και αρχίζω Με SP Flash Tool αναβαθμίζω την recovery για να μπω στο μενού της cwm ,όλα καλά μέχρι εδώ κατεβάζω την γνήσια της Lenovo την τελευταία και την περνώ μέσα αλλά είναι μόνο EN/CN γλώσσα,ψαχνω για multi language rom βρίσκω και μόλις το κλείνω το κινητό για να μπω στην recovery δεν κάνει τίποτα ,ούτε ανοίγει ούτε φορτίζει τίποτα ένα νεκρό τηλέφωνο. τι κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stayroslcd Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 οκ μετα απο πολλη ψάξιμο βρηκα ακρη και ολα οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cOlliN13 Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Γεια σε όλους κ Χρονιά Πολλά!Πριν μερικές μέρες έγινα κ εγώ κάτοχος του Lenovo K3 NOTE από GearBest κ έχω κάποια θεματάκια: 1) δεν έχει "Τ9",δεν κάνει αυτόματη συμπλήρωση λέξεων αλλά αυτό το έλυσα κατεβάζοντας απο το PlayStore το "Πληκτρολόγιο Google"κ μέχρι στιγμής δν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. 2) έχει κάποιες κινεζό-εφαρμογές που δεν φεύγουν.Είχα ζητήσει από τo GB να μου τις αφαιρέσουν ΟΛΕΣ εξαρχής αλλά τζίφος.Κατεβασα το Titanium αλλά δεν το δέχεται,μου γράφει οτι δεν είναι Root-αρισμενο(από GB είχα ζητήσει να το root-αρουν..αλλά????) 3) η γλώσσα στα μενού είναι σε κάποια Ελληνικά κ σ αλλά Αγγλικά 4) έχω παρατηρήσει κάποιο μικρο-προβληματάκι με την αφή από τα δεξιά της οθόνης κ στο κουμπί "back". Μου είπαν ότι αν έβαζα την καινούργια ROM θα έκανε δουλειά κ το κινητό θα πετούσε αλλά όπως καλά θα έχετε καταλάβει,είμαι λίγο άσχετος.Τι προτείνετε?Υπάρχει κάποιος αναλυτικός οδηγός στα Ελληνικά εδώ?Εψαξα λίγο στο νήμα αλλά είναι μεγάλο κ δεν βγάζω άκρη.Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontax Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 http://www.needrom.com/download/miuiv7-global-7-0-12-0/ https://yadi.sk/d/hy4d-8bjmSvQ4 http://greeshan.ucoz.com/news/proshivka_miui_v7_stable_global_dlja_lenovo_k3_note_versii_7_0_12_0/2015-12-24-259 updated translation for all languages added set of challenges in the T9 added Root-rights added to Settings – Modules (Xposed). removed a warning with increasing volume of media I replaced the radio. An FM radio and works without kitayschiny added configuration of access points (APN) for almost all operators (Its base configuration) added applications to access the SD card (the default has been removed) Locking added advertising in Settings – Advanced added to the challenges of access to the lock screen (swipe right) removed the check package signatures add additional information to the battery settings Battery I removed the application of official updates for security purposes Added proxy settings for developers for experimental purposes has added an expanded menu reset (There is only normal) 1629 added new icons for applications Added Titanium Backup version 7.3.0 corrected and added new icons in the Settings -Advanced I added to the Settings sub-labels added sound enhancement MaxxAudio. (Settings – Sound and vibration – Sound Enhancer) corrected video recording FULL HD (thanks Gauravtech9) I corrected the LED (not verified) to put all the green in Settings – Indicator (thanks to the SW. Cheshkin) updated kernel (thanks to the SW. Cheshkin) I removed all the trash and kitayschinu Install all wipe - Global firmware different from the weekly. If you do not come SMS - open EngeneerMode -> Telephony -> Mobile data service preferred Caution rekaveri put through custom, to the Council through TWRP 2.8.7.0. Παράθεση Mobile : One+8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cOlliN13 Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 ??????????????? ...sorry αλλά είπα ότι είμαι λίγο άσχετος!υπάρχει κάποιος οδηγός πιο σαφής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos7777 Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Μετά από πολύ ψάξιμο έχω καταλήξει σε αυτές: https://yadi.sk/d/hy4d-8bjmSvQ4 https://yadi.sk/d/t7bwqd6mjKpxb https://cloud.mail.ru/public/H3LU/mqNwu5x8i http://www.droiddosh.com/2015/12/miui-7-version-51218-for-lenovo-k3-k30t.html Ποια πιστεύετε ότι είναι η καλύτερη??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts