Aktinidio Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Ναι μου το κανει και μενα αραια και που. Εσβησα ενα app Και παρακολουθω να δω εαν αλλαξει κατι. Ποιο apk είναι; ενημέρωσε αν έχεις κάποια εξέλιξη, πάντως μου φαίνεται ότι έγινε τελείως ξαφνικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Octabitus Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Χθες την πέρασα. Πριν από αυτή είχα την vibe ui 2.8 1540. Πρώτες καλές εντυπώσεις είναι η μπαταρία και το gps (με το που βγήκα στο μπαλκόνι κλείδωσε σε δευτερόλεπτα). Με το layers manager κατεβάζεις θέματα τα οποία (κάποια) είναι πολύ ωραία. Double tap δεν λειτουργεί και Notification LED αν και λέει ότι λειτουργεί μόνο με την εφαρμογή light flow εμένα δεν κάνει τίποτα. Τέλος το σήμα της μπαταρίας (κάθετα), του σήματος της κάρτας και του wi-fi δεν μου αρέσουν. Δεν είναι όπως στις φωτογραφίες αν και δοκίμασα 5-6 themes. Υ.Γ. Το boot animation είναι από το HTC one M9 κάτι που θεωρώ τραγικό αλλά μπορείς να το βγάλεις εύκολα. Την έβαλα και εγώ. Προερχόμενος από την fully working αλλά αργή SenSation, μπορώ να πω ότι είδα τρομερή αλλαγή όσον αφορά την ταχύτητα. Bugs μέχρι στιγμής δεν έχω εντοπίσει. Το gps κλειδώνει για πλάκα. Το double tap δεν δουλεύει αλλά δεν καίγομαι κιόλας. Το LED notification δουλεύει με την εφαρμογή Light Flow Lite (δωρεάν). Δεν αναβοσβήνει, κάθεται μονίμως αναμμένο μέχρι να διαγράψεις την ειδοποίηση. Για όποιον δεν του δουλεύει, ας το δοκιμάσει το παρακάτω: Settings->Device settings & Root->Τσεκάρισμα στα Άμεση λειτουργία και στο Root mode (αναφέρεται ότι ορισμένες μάρκες κινητών όπως τα Lenovo μας δεν υποστηρίζουν την στάνταρ μέθοδο ειδοποιήσεων του προγράμματος και χρειάζεται να γίνει έλεγχος μέσω hardware files). Ο δημιουργός αναφέρει πολύ καλή συμβατότητα με Xposed module, αν και δεν έχω επέμβει ακόμα. Πάντως μέχρι στιγμής, όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisf Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Απεγκαθιστωντας με το titanium back up pro τις εφαρμογές αυτές και βάζοντας τις αντίστοιχες αγγλικές.Εχω το Music εύκαιρο , video βάλε τον mxplayer pro, είναι καλύτερος.Το ραδιόφωνο το έιχα δει κάπου,νομίζω στο αντίστοιχο thread του xda https://mega.nz/#!O8BCVAYC!8y8ddnIPqZz_RsFgcFz71m22WeKliwI9uS3XKYm3ACs Eυχαριστώ Darth Raven.Να σου πω από εσένα περίμενα απάντηση, αφού είσαι st..able. Ευχαριστώ για τo music, το video το εχω βρεί για το radio θα κοιταξω στο xda. Από μπαταρία πως πάει με st?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasarasx6 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Ποιο apk είναι; ενημέρωσε αν έχεις κάποια εξέλιξη, πάντως μου φαίνεται ότι έγινε τελείως ξαφνικά Και εμενα πριν μια εβδομαδα εμφανιστηκε τελειως ξαφνικα και μαλιστα καποια στιγμη μου ζητησε πιν αλλα στην μια καρτα... Δεν ξερω τι παιζει αλλα φοβηθηκα μην τρεχει τιποτα περιεργο απο πισω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Ποιο apk είναι; ενημέρωσε αν έχεις κάποια εξέλιξη, πάντως μου φαίνεται ότι έγινε τελείως ξαφνικά Ενα base.apk εσβησα γιατι το ειχα απενεργοποιημενο. Αυτο κατι σα γραμμη εντολων ειναι,οποτε αχρηστο. Μου ειχε εμφανιστει πολυ αραια,σε φαση 1 φορα ανα 4-5 μερες. Προς το παρον δεν εχει εμφανιστει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdopas Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 αν έχεις το cwm για recovery πρέπει να το εγκαταστήσεις χειροκίνητα . θα βρεις το αρχείο στη μνήμη του τηλεφώνου στο φάκελο ota updater > download >rom . μπαίνεις στο recovery και επιλέγεις install zip και επιλέγεις το αρχείο K3.vibe.15.40_k3.vibe.15.4001.zip Ωραίος, έτσι τη πέρασα.. Κάτι άλλο, σε κάθε αναβάθμιση μετά θα πρέπει να περνάω πάλι όλες τις εφαρμογές απο την αρχή..??? Γιατί με την αναβάθμιση σβήνονται όλα.. Υπάρχει κάποιος τρόπος..??? Παράθεση Our Demo-Krasi Has Been Hacked...:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoump Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Είναι πέντε αρχεία με το βασικό, μια ή ρομ και τέσσερα ΟΤΑ απντειτ πρέπει να τα κανείς με αυξουσα σειρά όπως λεει και στην σελίδα αλλιώς κολλάει Τώρα κατάλαβα. Εγώ πήγα να το κάνω πάνω σε miui που είχα ήδη εγκαταστήσει. ΟΚ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Τώρα κατάλαβα. Εγώ πήγα να το κάνω πάνω σε miui που είχα ήδη εγκαταστήσει. ΟΚ. ΟΚ καντω ενα ενα , και θα εχεις καλο αποτελεσμα Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoump Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 ΟΚ καντω ενα ενα , και θα εχεις καλο αποτελεσμα Το βρήκα. Ξέχασα να κατεβάσω ένα ΟΤΑ update. Το κατεβάζω. Και πάλι ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Το βρήκα. Ξέχασα να κατεβάσω ένα ΟΤΑ update. Το κατεβάζω. Και πάλι ευχαριστώ! τιποτα... οταν τελειωσεις με το καλο γραψε και εσυ εντυπωσεις Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morrison100 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 (edited) Την έβαλα και εγώ. Προερχόμενος από την fully working αλλά αργή SenSation, μπορώ να πω ότι είδα τρομερή αλλαγή όσον αφορά την ταχύτητα. Bugs μέχρι στιγμής δεν έχω εντοπίσει. Το gps κλειδώνει για πλάκα. Το double tap δεν δουλεύει αλλά δεν καίγομαι κιόλας. Το LED notification δουλεύει με την εφαρμογή Light Flow Lite (δωρεάν). Δεν αναβοσβήνει, κάθεται μονίμως αναμμένο μέχρι να διαγράψεις την ειδοποίηση. Για όποιον δεν του δουλεύει, ας το δοκιμάσει το παρακάτω: Settings->Device settings & Root->Τσεκάρισμα στα Άμεση λειτουργία και στο Root mode (αναφέρεται ότι ορισμένες μάρκες κινητών όπως τα Lenovo μας δεν υποστηρίζουν την στάνταρ μέθοδο ειδοποιήσεων του προγράμματος και χρειάζεται να γίνει έλεγχος μέσω hardware files). Ο δημιουργός αναφέρει πολύ καλή συμβατότητα με Xposed module, αν και δεν έχω επέμβει ακόμα. Πάντως μέχρι στιγμής, όλα καλά. το εβαλα κι εγω και εκανα αυτα που λες, αλλα σαν φωτακια δεν ειδα τιποτα, παρα μονο βλεπω τα συνολικα notifications οταν κατεβασω την κουρτινα... ισως να φταιει βεβαια οτι εγω εχω μονιμως ενα πρασινο λαμπακι να αναβοσβηνει, το οποιο δεν εχω καταφερει να το νσταματησω...εχω κοιταξει καθε εφαρμογη με μνμτα, κλησεις αλλα τιποτα. υποψιαζομαι οτι αρχισε να ανβοσβηνει απο τοτε που εγκατεστησα το τεξτρα!! καμια ιδεα?? Edited November 26, 2015 by morrison100 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Eυχαριστώ Darth Raven.Να σου πω από εσένα περίμενα απάντηση, αφού είσαι st..able. Ευχαριστώ για τo music, το video το εχω βρεί για το radio θα κοιταξω στο xda. Από μπαταρία πως πάει με st?? Καλά το περίμενες :-P . Με την 1535 είμαι και μου βγάζει την ημέρα με συντηρητική χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Πολυ καλη τιμη εδω http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_180347.html?gclid=Cj0KEQiA-NqyBRC905irsrLr-LUBEiQAWJFYTlXQIbYwNEV88jaf2jg-i7c48fbq1ItXQ52tNeSD3R0aAmak8P8HAQ Ειναι οκ για Ελλαδα? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos012 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Ωραίος, έτσι τη πέρασα.. Κάτι άλλο, σε κάθε αναβάθμιση μετά θα πρέπει να περνάω πάλι όλες τις εφαρμογές απο την αρχή..??? Γιατί με την αναβάθμιση σβήνονται όλα.. Υπάρχει κάποιος τρόπος..??? αν είναι update.zip δε χάνεις τις εφαρμογες σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasarasx6 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 το εβαλα κι εγω και εκανα αυτα που λες, αλλα σαν φωτακια δεν ειδα τιποτα, παρα μονο βλεπω τα συνολικα notifications οταν κατεβασω την κουρτινα... ισως να φταιει βεβαια οτι εγω εχω μονιμως ενα πρασινο λαμπακι να αναβοσβηνει, το οποιο δεν εχω καταφερει να το νσταματησω...εχω κοιταξει καθε εφαρμογη με μνμτα, κλησεις αλλα τιποτα. υποψιαζομαι οτι αρχισε να ανβοσβηνει απο τοτε που εγκατεστησα το τεξτρα!! καμια ιδεα?? To textra δεν παιζει να φταιει γιατι το εχω και εγω (εκτος και αν εχει θεμα μονο με την συγκεκριμενη ρομ που μου ακουγεται δυσκολο)... Αν το λαμπακι δεν αναβοσβηνει οταν δεν εχεις το light flow μπορεις να βρεις τι φταιει... Αν ανοιξεις το light flow σου δειχνει για ποιες περιπτωσεις αναβει το led οποτε ισως το βρεις ετσι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdopas Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 αν είναι update.zip δε χάνεις τις εφαρμογες σου Δεν ήταν update.zip και ετσι πάλι από την αρχή όλα.. Το notification led μόνο με πράσινο χρώμα δουλεύει ή βγάζει και άλλα..?? Παράθεση Our Demo-Krasi Has Been Hacked...:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reith Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 (edited) Δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά στην κάμερα. Αν προσέξεις που θα κάνεις focus μπορείς να βγάλεις κάτι καλύτερο. To LED και το double tap είναι σημαντικά για κάποιους. Επίσης η συγκεκριμένη ROM κάνει σβήσιμο οθόνης αν κάνεις tap πάνω δεξιά που είναι το ίδιο βολικό όσο και το double tap. Εγώ ακόμα δοκιμάζω. Εχω περάσει μέσα 4 ROM, έχω πάρει backup αφού έβαλα μερικές εφαρμογές και κάνω συνέχεια restore για να δοκιμάζω. Το restore βολεύει από το να κάνεις flash και να περιμένεις το πρώτο άναμα και επίσης δεν χρειάζεται σετάρισμα κάθε φορά. Να ρωτήσω και κατι τελευταιο..Η συγκεκριμενη απλα την κανω install με flashify Κλπ κλπ μπαινω cwm Και τελος? απο ΟΤΑ updates θελει κατι? Γιατι δεν ειδα κατι στο site..Επίσης το root checker μου λεει οτι δεν εχει γινει root properly το κινητο..Να συνεχισω την διαδικασια ή μπα? Edited November 26, 2015 by Reith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Να ρωτήσω και κατι τελευταιο..Η συγκεκριμενη απλα την κανω install με flashify Κλπ κλπ μπαινω cwm Και τελος? απο ΟΤΑ updates θελει κατι? Γιατι δεν ειδα κατι στο siteΜέσω flashify μπαινεις στη cwm και μέσα από τη cwm κάνεις τα τρία wipe και install το ζιπ της ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reith Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Μέσω flashify μπαινεις στη cwm και μέσα από τη cwm κάνεις τα τρία wipe και install το ζιπ της ρομ. Ναι απλα οπως διορθωσα στο root checker μου βγαζει οτι δεν εχει γινει Installed properly..Να συνεχισω?Και στο flashify κολλαει στο root access και παταω στο ασπρο απο πισω και βγαινει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konak Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Έριξα μια ματιά στο νήμα σε μερικές σελίδες αλλά είναι πάρα πολλές και δεν έβγαλα μια άποψη. Το κοιτάω το κινητό για φίλο μου που έχει το Α806 GOLDEN WARRIOR. Θα είναι καλή αλλαγή για αυτόν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Ναι απλα οπως διορθωσα στο root checker μου βγαζει οτι δεν εχει γινει Installed properly..Να συνεχισω?Και στο flashify κολλαει στο root access και παταω στο ασπρο απο πισω και βγαινειΚαι στο δικό μου το ίδιο έλεγε το root checker αλλά μια χαρά έγινε η εγκατάσταση της ρομ. Το πολύ πολύ αν το flashify δεν σε βάλει στη cwm, κάντο μόνος σου με κλείσιμο κινητού και άνοιγμα με on/fo και volume up/down ταυτόχρονα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Είδα σε κάποια sites ότι έχει μεγάλο sar είναι αλήθεια? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Έριξα μια ματιά στο νήμα σε μερικές σελίδες αλλά είναι πάρα πολλές και δεν έβγαλα μια άποψη. Το κοιτάω το κινητό για φίλο μου που έχει το Α806 GOLDEN WARRIOR. Θα είναι καλή αλλαγή για αυτόν? οχι. Δεν αξιζει σαν αλλαγη. Η ουσιαστικη διαφορα ειναι μονο η οθονη. Εαν θελει σοι και καλα να αλλαξει κινητο ας παρει το xiaomi note 3 που βγηκε τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reith Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Και στο δικό μου το ίδιο έλεγε το root checker αλλά μια χαρά έγινε η εγκατάσταση της ρομ. Το πολύ πολύ αν το flashify δεν σε βάλει στη cwm, κάντο μόνος σου με κλείσιμο κινητού και άνοιγμα με on/fo και volume up/down ταυτόχρονα. Οκ ολα κομπλε...Το εκανα και κανω install..Η παναγια μαζι μου μαγκες :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontax Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Εχει δοκιμάσει κανείς την Kingston Micro SDHC 64GB Class 10 ? Παράθεση Mobile : One+8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts