Jump to content

Κερδίστε τα Lumia 535, Lumia 435 και Screen Sharing HD-10 από το Nok-Shop.gr!


myphone.bot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα myphonerzz και... καλή εβδομάδα! Χωρίς καμία διακοπή ή... ξεκούραση, ξεκινάμε για μία ακόμα φορά το σερί των διαγωνισμών που μόνο το myphone.gr μπορεί να κάνει στο ελληνικό (και όχι μόνο), internet. Έτσι σε συνεργασία με το nok-shop.gr (συνεργάτης της Microsoft Mobile και εξουσιοδοτημένο service για Microsoft Mobile συσκευές) προσφέρουμε δώρα αξίας 300 ευρώ:

 

 

 

σε ΤΡΕΙΣ μεγάλους τυχερούς της κοινότητάς μας. Ο πρώτος (κατά σειρά) που θα κληρωθεί κερδίζει το Microsoft Lumia 535, ο δεύτερος (κατά σειρά) το Microsoft Lumia 435 και ο τριτος (κατά σειρά) την βάση Microsoft Screen Sharing HD-10 :up:

 

http://www.nok-shop.gr/eshop/wp-content/uploads/2015/02/nok-shop_big_logo-300x84.png

 

Σε συνεργασία λοιπόν με το Nok-Shop.gr τους οποίους και ευχαριστούμε για μία ακόμα φορά θερμά που είναι κοντά μας, χαρίζουμε τρελά δώρα σε ΤΡΕΙΣ τυχερούς από εσάς, μέσα από την γνωστή διαδικασία του διαγωνισμού στις σελίδες της κοινότητάς μας.

 

 

 

Όπως πάντα, για να συμμετάσχετε στην κλήρωση η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι κατά σειρά:

 

 

  • Like στο Fanpage του Nok-Shop.gr (κλικ εδώ) - υποχρεωτικά
  • Ένα σχόλιο συμμετοχής ανά χρήστη, σε αυτό το θέμα που διαβάζετε. H κλήρωση θα γίνει με βάση τις συμμετοχές σας σε αυτό το θέμα και αποκλειστικά σε αυτές

 

Οι συμμετοχές είναι ανοικτές από σήμερα μέχρι και την Κυριακή 5 Απριλίου 2015, στις 23.59.

 

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=28iFIFsGXs0[/ame]

 

Όπως πάντα, οι ΔΥΟ νικητές μας θα ανακοινωθούν στην κεντρική μας σελίδα, ενώ θα ενημερωθούν μέσω PM και email. Τα δώρα τους θα παραδοθούν μετά από συννενόηση. Αν δεν απαντήσουν μέσα σε μία εβδομάδα, το myphone.gr διατηρεί το δικαίωμα να επαναλάβει την κλήρωση.

 

 

  • Το «κατά σειρά κλήρωσης» σημαίνει οτι ο πρώτος τυχερός θα κερδίσει το πρώτο δώρο (Microsoft Lumia 535), ο δεύτερος τυχερός το δεύτερο (Microsoft Lumia 435) και ο τρίτος τυχερός το τρίτο δώρο (Screen Sharing HD-10)
  • Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εγγεγραμμένοι χρήστες του myphone.gr
  • Επιτρέπεται μόνο ΕΝΑ μήνυμα ανά χρήστη.
  • Αν παρατηρηθούν διπλά μηνύματα ή περισσότερα, από ένα μέλος τότε όλα τα μηνύματά του θα διαγράφονται - χωρίς προειδοποίηση, δεν θα συμμετέχει στο διαγωνισμό και ο χρήστης θα απομακρύνεται από την κοινότητα του myphone.gr (ban).
  • Greeklish μηνύματα απαγορεύονται στο φόρουμ εδώ και χρόνια, έτσι δεν θα λαμβάνονται υπόψην στην κλήρωση. Αν κληρωθεί κάποιο greeklish μήνυμα, η κλήρωση θα επαναλαμβάνεται.
  • Για τεχνικούς λόγους, ο «μετρητής» που εμφανίζεται δίπλα από κάθε μήνυμα (post counter) θα αλλάξει στην περίπτωση που μηνύματα τα οποία είχαν προηγηθεί αφαιρεθούν επειδή δεν ήταν σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού.
  • Αν μέσα σε μία εβδομάδα οι νικητές δεν επικοινωνήσουν μαζί μας, το myphone.gr διατηρεί το δικαίωμα να επαναλάβει την κλήρωση.
  • Η συμμετοχή επιτρέπεται και στα μέλη της Ομάδας Διαχείρισης του myphone.gr.
  • Σχόλια και ερωτήσεις για τον διαγωνισμό, μπορείτε να κάνετε μέσω PM εδώ

 

Χορηγός επικοινωνίας: http://www.e-contest.gr/, http://www.saveandwin.gr/, http://diagonismos.gr/, http://ediagonismoi.gr/, http://www.mydiagonismoi.gr/

Edited by Mythozz

myphone.bot

don't send any PMs, 'cause I am a bot.

don't add me to your friends list, 'cause I am always online.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλή (μου) τύχη και πάντα τέτοια myphone. Ευχαριστούμε...

OnePlus 8T KB2000 12/256 Global

Link to comment
Share on other sites

Τρία δωρα με τη μια; Υπέροχα!:up:
Η ΤΥΧΗ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΑΛΛΑ Η ΑΤΥΧΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΟΜΟΝΗ
Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...