stevetra Δημοσιεύτηκε November 20, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 20, 2004 Παιδιά έχω ενα πρόβλημα με το DVD player του υπολογιστή μου.Οτι και να βάλω μέσα [Cd,DVD] το γυρνάει για λίγο και μετά σταματάει [να το γυρνάει].Πάω στο ''Ο Υπολογιστής μου'' και κάνω την μονάδα διπλό κλικ και μου λέει οτι δεν έχει CD μέσα!Τι φταίει?Πως να το διορθώσω?Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. November 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2004 Αν το κάνει σ'όλα τα δισκάκια, τότε δυστυχώς παρέδωσε το πνεύμα. Ωρα γι'αλλαγή! Μιχάλης :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. November 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2004 I xriazetai na kaneis ena firmware update Dokimase auto prin paradwseis ta opla ;) Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts