Jump to content

Κερδίστε ένα 5ήμερο ταξίδι στην Κω το καλοκαίρι, από το Kaizershop.gr!


myphone.bot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αντε μήπως έρθει το καλοκαίρι νωρίτερα

"Η επανάσταση δεν είναι ένα φρούτο που θα πέσει όταν είναι ώριμο. Πρέπει να κουνήσουμε το δέντρο για να το κάνουμε να πέσει."

Ernesto "Che" Guevara

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα myphonerzz και... καλή εβδομάδα! Χωρίς την παραμικρή διακοπή, οι μοναδικοί μας διαγωνισμοί συνεχίζονται πιο δυναμικά από ποτέ και αυτή τη φορά επιβεβαιώνουμε οτι το... αφεντικό (Kaizershop.gr) «τρελλάθηκε» και σε συνεργασία με το Gaia Garden Hotel, χαρίζει σε έναν (ή μια) υπερτυχερή της κοινότητάς μας ένα 5ήμερο ταξίδι για 2 στην Κω στις 12-17 Ιουνίου, με όλα τα έξοδα (εισιτήρια, διαμονή και πρωινό), πληρωμένα!

 

Όπως καταλαβαίνετε και αυτή τη φορά ο διαγωνισμός είναι μια προσφορά του Kaizershop.gr με την τεράστια ποικιλία από smartphones, tablets και παιχνιδομηχανές, που επιλέγει να επανέλθει δυναμικά στους πασίγνωστους διαγωνισμούς μας σε συνεργασία με το Gaia Garden Kos Hotel, προσφέροντας ένα καλοκαιρινό 5ήμερο (12-17 Ιουνίου), για έναν υπερτυχερό από εσάς (και τον/την συνοδό του!). Η διαμονή θα γίνει σε δωμάτιο του ξενοδοχείου Gaia Garden Kos Hotel, με εντυπωσιακές εγκαταστάσεις, στην παραλία Λάμπη στην Κω!

 

Επισκεφτείτε το Kaizershop.gr

 

http://www.socialmediaworld.gr/wp-content/uploads/2014/05/kaizershop-300x104.png

 

Όπως πάντα, για να συμμετάσχετε στην κλήρωση η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι κατά σειρά:

 

 

  • Like στο Fanpage του Gaia Garden Kos Hotel (συνεργαζόμενη επιχείρηση) και Like στο Fanpage του Kaizershop.gr
  • Ένα σχόλιο συμμετοχής ανά χρήστη, σε αυτό το θέμα που διαβάζετε. H κλήρωση θα γίνει με βάση τις συμμετοχές σας σε αυτό το θέμα και αποκλειστικά σε αυτές

 

Οι συμμετοχές είναι ανοικτές από σήμερα και θα κλείσουν την Κυριακή, 29η Μαρτίου 2015, στις 23.59.

 

Όπως πάντα, ο μεγάλος νικητής θα ανακοινωθεί στην κεντρική μας σελίδα, ενώ θα ενημερωθεί μέσω PM και email. Το δώρο του θα το παραλάβει μετά από συννενόηση με το Kaizershop.gr και το Gaia Garden Hotel. Αν δεν απαντήσει μέσα σε μία εβδομάδα, η κλήρωση επαναλαμβάνεται.

 

 

http://content.myphone.gr/photo/full/36645/3.jpg

 

 

  • Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εγγεγραμμένοι χρήστες του myphone.gr
  • Επιτρέπεται μόνο ΕΝΑ μήνυμα ανά χρήστη.
  • O νικητής μπορεί να πάρει μαζί του ένα άτομο της επιλογής του, με όλα τα έξοδα (εισητήρια, διαμονή και πρωινό) και για τους 2 πληρωμένα.
  • Αν παρατηρηθούν διπλά μηνύματα ή περισσότερα, από ένα μέλος τότε όλα τα μηνύματά του θα διαγράφονται - χωρίς προειδοποίηση, δεν θα συμμετέχει στο διαγωνισμό και ο χρήστης θα απομακρύνεται από την κοινότητα του myphone.gr (ban).
  • Greeklish μηνύματα απαγορεύονται στο φόρουμ εδώ και χρόνια, έτσι δεν θα λαμβάνονται υπόψην στην κλήρωση. Αν κληρωθεί κάποιο greeklish μήνυμα, η κλήρωση θα επαναλαμβάνεται.
  • Για τεχνικούς λόγους, ο «μετρητής» που εμφανίζεται δίπλα από κάθε μήνυμα (post counter) θα αλλάξει στην περίπτωση που μηνύματα τα οποία είχαν προηγηθεί αφαιρεθούν επειδή δεν ήταν σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού.
  • Η συμμετοχή επιτρέπεται και στα μέλη της Ομάδας Διαχείρισης του myphone.gr.
  • Σχόλια και ερωτήσεις για τον διαγωνισμό, μπορείτε να κάνετε μέσω PM εδώ

 

τέλειο δώρο, ευχαριστούμε πολύ!

Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...