thief Δημοσιεύτηκε March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 5, 2015 http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=57713&stc=1&d=1425559573 H Blackberry παρουσίασε το νέο Leap, μια προσιτή 4G συσκευή η οποία, όπως υποστηρίζει, απευθύνεται σε νέους επαγγελματίες που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον επαγγελματικό χώρο και θα πωλείται σε δελεαστική τιμή. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, μεταξύ άλλων, έχουμε: - Blackberry 10 OS - 2800mAH μπαταρία, η οποία προσφέρει 25 ώρες λειτουργίας σε βαριά χρήση - οθόνη 5", 1280x720 (294ppi) - Qualcomm MSM 8960 1.5 GHz - 2GB RAM, 16GB flash μνήμη με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD - καταγραφή video 1080p, 30fps Αναμένεται στην Ευρώπη τον επόμενο μήνα (Απρίλιο), με την τιμή που έχει αναφερθεί να βρίσκεται στα 279 δολλάρια. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Με αυτή τη μπαταρία και την hd ανάλυση θα πρέπει να κρατάει για πάντα. Μεγάλο ερωτηματικό η ποιότητα της απεικόνισης της οθόνης για μένα (χρώματα, αντίθεση κ.ά.) Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Εγω δε καταλαβαινω γιατι να μην αγορασει κανεις ενα Z30 που εχει ακριβως τα ιδια χαρακτηριστικα, ειναι πιο ομορφο και σε τιμη χαμηλη πλεον και να παει σε αυτο που ειναι ασχημο κατ εμε. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikroj Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Εγω δε καταλαβαινω γιατι να μην αγορασει κανεις ενα Z30 που εχει ακριβως τα ιδια χαρακτηριστικα, ειναι πιο ομορφο και σε τιμη χαμηλη πλεον και να παει σε αυτο που ειναι ασχημο κατ εμε. Αυτό.. Υποτίθεται είναι το νέο Ζ3 ("φτηνή" συσκευή για mid range αλλά worldwide version αυτή την φορά..). Παράθεση Ο καρκίνος του Internet: Google. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Γιατί μπορεί να το φέρουν οι πάροχοι, γιατί κάποια στιγμή θα εκλείψει, γιατί αν ξεκινάει απο χαμηλά θα φτάσει χαμηλότερα κλπ κλπ κλπ Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Οι μεγαλύτεροι "σαμποτέρ" της Blackberry στην Ελλάδα είναι συνολικά οι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας οπότε δύσκολα να διαθέσουν το συγκεκριμένο μοντέλο, όπως το ίδιο έκαναν και με τα προηγούμενα μοντέλα. Εδω πλέον δεν παρέχουν υπηρεσίες BIS & BES. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 (edited) Οι μεγαλύτεροι "σαμποτέρ" της Blackberry στην Ελλάδα είναι συνολικά οι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας οπότε δύσκολα να διαθέσουν το συγκεκριμένο μοντέλο, όπως το ίδιο έκαναν και με τα προηγούμενα μοντέλα. Εδω πλέον δεν παρέχουν υπηρεσίες BIS & BES. Ontopic: Εμένα μια χαρά όμορφο μου φαίνεται, αλλά γούστα είναι αυτά (νομίζω ότι μοιάζει και πάρα πολύ στο Ζ3)... Αν έρθει σε καλή τιμή, θα είναι αξιόλογη εναλλακτική (όπως και τα νέα Lumia), απέναντι στο δίπολο Αndroid-OS... :p Preorder by the way στο Γερμανικό store της Βlackberry 289 euros... Offtopic: Επειδή είχα παλιά ΒΒ με BIS, τότε ξέρω πως είχε νόημα το ΒΙS για διάφορους λόγους... Πλέον που τα data στο κινητό είναι (σχετικά) φθηνά, δε μπορώ να καταλάβω τι νόημα έχει... Αγνοώ κάτι; Ευχαριστώ... :) Edited March 30, 2015 by SpyrosR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Ontopic: Εμένα μια χαρά όμορφο μου φαίνεται, αλλά γούστα είναι αυτά (νομίζω ότι μοιάζει και πάρα πολύ στο Ζ3)... Αν έρθει σε καλή τιμή, θα είναι αξιόλογη εναλλακτική (όπως και τα νέα Lumia), απέναντι στο δίπολο Αndroid-OS... :p Preorder by the way στο Γερμανικό store της Βlackberry 289 euros... Offtopic: Επειδή είχα παλιά ΒΒ με BIS, τότε ξέρω πως είχε νόημα το ΒΙS για διάφορους λόγους... Πλέον που τα data στο κινητό είναι (σχετικά) φθηνά, δε μπορώ να καταλάβω τι νόημα έχει... Αγνοώ κάτι; Ευχαριστώ... :) Επειδή η απάντηση στο off topic ειναι εκτός θέματος θα στην στείλω με μνμ :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wowthodoris Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Μερικά χρήσιμα link http://Http://global.blackberry.com/en/smartphones/blackberry-leap/overview.html http://www.techradar.com/reviews/phones/mobile-phones/blackberry-leap-1286988/review Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Ολα καλα με το κινητο,αλλα dual core Krait & adreno 225 σε κινητο παραγωγης 4/2015??? :shock: Προφανως για να κρατηθει το κοστος χαμηλα αλλα και παλι πωλειται στα 260Ε ακομα, οποτε καμια τυχη....Κριμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 και ο αδελφος μου το πηρε προχτες απο vodafone...οντως απο specs αστα αλλα δεν μπορω να πω οτι παει αργα..ειναι η πρωτη επαφη του αδελφου μου με smartphone και κυριως το θελει για τηλεφωνο,ημερολογιο και email ως δικηγορος(αντε και bbm,whatup,viber τωρα που μπηκε στον κοσμο των smartphones)...καλυτερες ρυθμισεις για μπαταρια ποιες προτεινεται ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Απενεργόποίηση NFC και GPS όταν δε χρειάζονται... Ρυθμιση φωτεινότητας σε μέσο επιπεδο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Δεν έχει nfc το leap? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. September 17, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Όχι, δεν έχει... Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Δεν πειράζει... Αν και κάπου είδε το μάτι μου ότι έχει αλλά είναι απενεργοποιημενο. Μπορεί να κάνω και λάθος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts