Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για τα Sony Xperia


renesis_87
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πώς να περάσω τις επαφές μου στο Χ10 mini;

 

Ένας τρόπος είναι να περάσετε τις επαφές σας στο outlook και κατόπιν με χρήση του προγράμματος που θα βρείτε εδώ μπορείτε να κάνετε συγχρονισμό.

 

Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε την καινούρια έκδοση του MyPhoneExplorer η οποία πλέον υποστηρίζει και Android κινητά.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 218
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το Χ10 mini δεν μπορεί να στείλει μηνύματα γιατί λείπει το κέντρο μηνυμάτων. Παρόλο που πέρασα χειροκίνητα το αριθμό του κέντρου αυτός δεν αποθηκεύεται. Τί μπορώ να κάνω;

 

Βάλτε την κάρτα sim σε άλλο κινητό, αλλάξτε από εκεί το κέντρο μηνυμάτων και μετά ξαναβάλτε την στο X10 mini.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg
Link to comment
Share on other sites

Για να δούμε τι γίνεται ανάμεσα στο ελληνικό community των "αναβαθμισθέντων" με νούμερα , ποσοστά και γραφήματα!

Είστε ικανοποιημένοι από την τελευταία αναβάθμιση λογισμικού της Sony Ericsson σε Android 2.1?

Κι ένα σύντομο σχόλιο.

 

Παράλληλα εγώ θα κάνω edit αυτό το post δημιουργώντας ένα όσο το δυνατόν ποιοτικότερο changelog μεταξύ 1.6 & 2.1.

 

**ChangeLog 1.6 - 2.1**

 

  • Ευχάριστη αλλαγή της αρχικής οθόνης κλειδώματος. Πλέον εκτός από ώρα και ημερομηνία , εικονίζει επίσης ποσοστό μπαταρίας (κατά την διάρκεια της φόρτισης) και ώρα αφύπνισης του πιο πρόσφατου ξυπνητηριού. Επίσης ο slider είναι πλέον οριζόντιος και όχι ημικυκλικός και αμφίδρομος. Από τα αριστερά προς τα δεξιά χρησιμοποιείται για ξεκλείδωμα ενώ αντίθετα για γρήγορη σίγαση των ήχων της συσκευής. Πολύ καλύτερη απόκριση στο ξεκλείδωμα , το pattern πιάνει αμέσως εν αντιθέσει με την 1.6 που σε μεγάλο φόρτο ήθελε 2 ή και 3 προσπάθειες καμιά φορά.
     
  • Παχύτερη notification bar με ελαφρώς διαφοροποιημένα εικονίδια και αισθητά μεγαλύτερα fonts (και γενικότερα σε όλη την συσκευή).
     
  • Νέος Launcher (4x4 Grid) με 5 οθόνες και preview. Προστέθηκαν επίσης καινούρια widgets για το Market , το Youtube , τις Πρόσφατες κλήσεις και το πολύ χρήσιμο "Έλεγχος Ισχύος" που αφορά όλους τους βασικούς διακόπτες για Wi-Fi , GPS , BT , Auto-Sync* , Brightness. Επίσης προστέθηκαν εντυπωσιακά , πλην όμως μπαταριοφάγα , live wallpapers.
     
  • Mediascape/Timescape: Δεν έχουν κάποια διαφοροποίηση ως εφαρμογές. Ίδια λειτουργία , ίδιο γραφικό περιβάλλον. Αισθητά πιο γρήγορα και τα 2 στο άνοιγμα και την φόρτωση τους καθαρά λόγω 2.1.
     
  • Market: Πρόσβαση σε περισσότερες και καλύτερες εφαρμογές που έως τώρα απαιτούσαν Android 2.1. Δυνατότητα για αυτόματη ενημέρωση των εφαρμογών και ξεχωριστό πλέον tab για σχόλια. Πολύ πιο γρήγορο στο κατέβασμα των εφαρμογών , χωρίς αποτυχημένες προσπάθειες.
     
  • Youtube: Αισθητά πιο γρήγορη η εφαρμογή , με ανανεωμένο γραφικό περιβάλλον.
     
  • Χάρτες , Latitude , Gtalk: Πλέον το κινητό με 2.1 λειτουργεί με Global Sync. (για Google Accounts , Facebook Accounts , Latitude Accounts κ.ο.κ). Δηλαδή υπάρχουν ανανεώσεις και συγχρονισμοί που τρέχουν αυτόματα αφανείς και αυτό ισχύει και στα Google Maps. Γίνεται πλέον ανανέωση της θέσης μας ανά χρονικά διαστήματα χωρίς να ανοίξουμε την εφαρμογή αρκεί να το έχουμε επιλέξει. Επίσης πλέον ενώ τα Google Maps συνδέονται με το Latitude ΔΕΝ συνδέονται με το Google Talk το οποίο ονομάζεται απλώς Talk και λειτουργεί ως ξεχωριστή αυτούσια εφαρμογή. Το Latitude το συνοδεύει και η γνωστή εφαρμογή "Μέρη" για εύκολη εύρεση Ρεστοράν , Ξενοδοχείων κλπ.
     
  • Ευρετήριο: Πλήρως αναβαθμισμένο. Η αποθήκευση μιας επαφής μπορεί να γίνει είτε τοπικά μόνο στην συσκευή είτε και στο Gmail που έχουμε καταχωρήσει , προφανώς για μελλοντικό restore. Πολλά περισσότερα πεδία προσφέρονται για τις πληροφορίες της επαφής μας ενώ λείπει η αντιστοίχηση με συγκεκριμένο profile του Facebook ή του Twitter.
    Αυτό υποτίθεται ότι γίνεται αυτόματα μέσω των διαδικασιών συγχρονισμού αλλά το μόνο που έχω καταφέρει είναι να έχω αφανείς καρτέλες επαφών (δηλαδή δεν έχω πρόσβαση ούτε να τις δω ούτε να τις τροποποιήσω) με όλα τα στοιχεία που μπορεί να βρει η συσκευή για την εκάστοτε επαφή μέσω Facebook και ευρετηρίου. Σχηματίζει δηλαδή μια καρτέλα με Όνομα και Επώνυμο το Όνομα Facebook , Contact Picture την Profile Picture , Αριθμό Κινητού αυτόν του ευρετηρίου και Email το mail που έχει χρησιμοποιήσει η εκάστοτε επαφή για register στο Facebook. Μεγάλο μπέρδεμα ειδικά όταν παίρνω τηλέφωνο τα βγάζει μια με τις δικές του καρτέλες μια με αυτές που έχω δημιουργήσει εγώ στο Ευρετήριο. Κακή υλοποίηση κατ' εμε θα μπορούσαν να διατηρήσουν την παλιά μορφοποίηση όσον αφορά αυτό το θέμα.
     
  • Dialer: O Dialer άλλαξε επίσης αισθητά. Αξίζει να αναφέρουμε ότι αυξήθηκε η ένταση του ακουστικού κατά την κλήση. Επίσης προστέθηκαν στον Dialer εικονίδια με τις επιλογές που επί 1.6 έπρεπε να πατήσεις το πλήκτρο του μενού για να εμφανιστούν για Σίγαση , Αναμονή , Συγχώνευση , Εμφάνιση πληκτρολογίου κλπ. Ένα μεγάλο bug του Dialer είναι ότι οποιαδήποτε φωτογραφία και αν κάνεις assign σε μια επαφή σου , όσο καλής ποιότητας και αν είναι αυτό που χρησιμοποιεί για εικόνα κατά την διάρκεια της κλήσης είναι το thumbnail. Δυστυχώς όμως όταν ένα thumbnail επέκτασης .png και διαστάσεων 50x50 , τεντώνεται σε μια οθόνη τέτοιας ανάλυσης το αποτέλεσμα είναι άθλιο και η ποιότητα απαίσια. Έχουμε λοιπόν pixelated εικόνες επαφών κατά την διάρκεια της κλήσης.
     
  • Κάμερα: Η κάμερα παρέμεινε ως έχει όσον αφορά της λειτουργίες της. Το Led ακόμα δεν ανάβει από μόνο του κατά την διάρκεια της φωτογράφησης και πρέπει να το ενεργοποιήσεις από ξεχωριστό μενού. Πληροφορίες όσον αφορά την ποιότητα φωτογραφίας και αν βελτιώθηκε , προσεχώς. Όσον αφορά στο βίντεο , προστέθηκε όπως μας είχαν υποσχεθεί η καταγραφή σε HD 720p. Το συνεχόμενο autofocus όμως ... απογοητεύει οικτρά. Τουλάχιστον σε μένα δεν λειτουργεί καθόλου , έκανα το αντίστοιχο πείραμα με το
    [/b] που είδαμε προ καιρού στο Youtube και ... τίποτα. Καλούτσικα τα μακρινά , θολά τα κοντινά...
     
  • Ρυθμίσεις: Μεγάλες αλλαγές στο μενού τον ρυθμίσεων οι περισσότερες προς το καλύτερο με αισθητή έλλειψη την επιλογή για αυτόματη φωτεινότητα της οθόνης με χρήση του Sensor που υπάρχει στο κινητό. Κάποιοι λένε πως η λειτουργία αυτή μπορεί να ξανά-ενεργοποιηθεί μέσα από το Spare Parts αλλά υπάρχουν άλλοι που υποστηρίζουν ότι ακόμα κι έτσι δεν λειτουργεί το ίδιο καλά με αυτή της 1.6. Αισθητή επίσης η αλλαγή του Global Sync. δηλαδή μιας και μόνο επιλογής για οτιδήποτε αφορά συγχρονισμό με server στο διαδίκτυο βλέπε Facebook , Twitter , Latitude και πολλά άλλα. Αυτό σίγουρα περιορίζει λίγο τα πράγματα αλλά θα αποτρέψει και μελλοντικές άσκοπες χρεώσεις λογαριασμών από "απρόσεκτους" χρήστες.
     
  • Γενικά: Γενικώς το κινητό έχει βελτιωθεί στην απόκριση του , την ταχύτητα του και την αυτονομία του σε μεγάλο ποσοστό. Τα εφέ που συνοδεύουν το άνοιγμα , κλείσιμο των παραθύρων είναι πρωτόγνωρα (αλλά όχι για κάποιον που έχει x10 mini/pro - τα έχουν κάνει ολόιδια).

 

***Θα έρθουν κι άλλα , οποιαδήποτε διόρθωση για τα υπάρχοντα pm me.***

Edited by mr_element
Device: XIAOMI Mi6 (Blue) | Android Version: 8.0 (Oreo)
Link to comment
Share on other sites

Με όλα τα μέτρα και σταθμά είναι καλύτερη βάση από την 1.6, τεχνικές για root υπάρχουν, προβλήματα υπάρχουν ελάχιστα.. Δεν βλέπω κάποιον προφανή λόγο για να μείνει κάποιος στην 1.6 Edited by DaRk_dOg

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

Ισως ειναι λιγο νωρις για να πω την πληρη γνωμη μου για την 2.1 αλλα απο αυτα που εχω δει μεχρι τωρα φαινεται μια πολυ καλη αναβαθμιση!! Στις λιγες ωρες που την "τρεχω" εχω προσεξει οτι κανει καλυτερη διαχειριση των πορων αρα και καλυτερη αυτονομια της συσκευης!! Δεν ξερω ελπιζω να μην ειναι ιδεα μου. . .
Panasonic g500,Siemens C10,Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, Iphone 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, Iphone 5s, Iphone 6, iPad Air2, Iphone6s, Iphone7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro
Link to comment
Share on other sites

Mε ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ!!!!!! το πρωτο πραγμα που διαπιστωσα...πολυ πιο γρηγορη αποκριση...υποστηριζει πλεον και Live wallpapers :):) (που ομως τρωνε σαν τρελλα την μπαταρια.....:()

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X

Link to comment
Share on other sites

Γενικά ικανοποιημένος. Με χαλάει η pixelated ποιότητα των φωτογραφιών κατά την κλήση (και το γεγονός ότι δεν περνάει από το χέρι μου) και το μπάχαλο που γίνεται με το Facebook Sync. και τα Contacts του ευρετηρίου.

Αν διορθωθούν αυτά τα 2 bugs θα είμαι πολύ ικανοποιημένος!

 

***Edited το 1ο post , προστέθηκε μερικό Changelog.***

Device: XIAOMI Mi6 (Blue) | Android Version: 8.0 (Oreo)
Link to comment
Share on other sites

Αν και ειναι νωρις ειμαι πολυ ικανοποιημενος, δεν εχω δει καποια bug. Θα ηθελα ομως να μην εκανε την εκνευριστηκη δονηση οταν scrollαρουμε για ξεκλειδωμα.
Link to comment
Share on other sites

ΩΡΑΙΑ ΜΕ ΤΟ UPDATE 2.1. ΜΕ ΤΗΝ RAM ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΛΗΜΑΤΑ?

 

Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.

Edited by zxr
by D.Valmas
Link to comment
Share on other sites

Μια ερωτησουλα πρωτα, ροοτ γινεται? Μην μπουμε τσαμπα στον κοπο....

 

Sent from my U20i using Tapatalk

Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι.....
Link to comment
Share on other sites

Μπορεις να κανεις κανονικα root!!!!!

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X

Link to comment
Share on other sites

Γενικά ικανοποιημένος. Με χαλάει η pixelated ποιότητα των φωτογραφιών κατά την κλήση (και το γεγονός ότι δεν περνάει από το χέρι μου) και το μπάχαλο που γίνεται με το Facebook Sync. και τα Contacts του ευρετηρίου.

Αν διορθωθούν αυτά τα 2 bugs θα είμαι πολύ ικανοποιημένος!

 

***Edited το 1ο post , προστέθηκε μερικό Changelog.***

 

Χωρίς να έχω περάσει τη 2.1 ακόμα, έχω την εντύπωση οτι για το pixalated δε φταίει αποκλειστικά η Sony Ericsson. Έχω κι εγώ pixalated εικόνες και είμαι στην 1.6.

 

Όταν βάζω μια φωτογραφία σε μια επαφή μέσω του κινητού τότε φαίνεται μια χαρά, με υψηλή ανάλυση κατά την κλήση. Ταυτόχρονα, με το συγχρονισμό επαφών αυτή η φωτογραφία μεταφέρεται και στις επαφές google. Όλα καλά εδώ.

 

Όταν χρειάστηκε να σβήσω τα πάντα και να ξαναπεράσω firmware από το SEUS μια φορά, κανένα πρόβλημα σκέφτομαι, θα φέρει ξανά τις επαφές και τις εικόνες τους κατά το συγχρονισμό από το google account μου. Όντως τις έφερε, αλλά τότε οι εικόνες ήταν pixelated! Αυτό σκέφτομαι οτι συμβαίνει γιατί η google αποθηκεύει τις εικόνες στο google contacts με πολύ χαμηλή ανάλυση, και όταν έρχονται στο κινητό φαίνονται χάλια. Άρα δε φταίει η Sony Ericsson για το ότι η google αποθηκεύει τόσο χάλια τις εικόνες.

 

Κάτι τέτοιο λες να συνέβη και στην 2.1; Ή είναι pixelated ό,τι και να κάνεις, δηλαδή και φωτογραφία υψηλής ανάλυσης να βάλεις στην επαφή;

Link to comment
Share on other sites

Δεν το έχω ψάξει και πάρα πολύ ακόμα, αλλά σε γενικές γραμμές μου αρέσει!

Αυτό που μου τη σπάει όμως φοβερά είναι που δεν λειτουργεί πια το Ελληνικό ευρετήριο στις επαφές! :angry:

Να σημειώσω εδώ ότι η ύπαρξη του Ελληνικού ευρετηρίου στην αναβαθμισμένη 1.6 έκδοση ήταν ο λόγος που έκανα το τηλέφωνο unbranded τότε.

Γιαυτό τον λόγο ψήφισα την τρίτη επιλογή αντί για την πρώτη.

Ας ελπίσουμε ότι θα το διορθώσουν σύντομα.

Νέα αγάπη (Android OS): OnePlus Nord 12GB/256GB :luck:

Παλιές αγάπες (Android OS): OnePlus 6T 8GB/128GB, OnePlus 5T 6GB/64GB, Vernee MIX 2 6GB/64GB, Doogee MIX 6GB/64GB, Asus Zenfone 2 4GB/64GB

Link to comment
Share on other sites

Χωρίς να έχω περάσει τη 2.1 ακόμα, έχω την εντύπωση οτι για το pixalated δε φταίει αποκλειστικά η Sony Ericsson. Έχω κι εγώ pixalated εικόνες και είμαι στην 1.6.

 

Όταν βάζω μια φωτογραφία σε μια επαφή μέσω του κινητού τότε φαίνεται μια χαρά, με υψηλή ανάλυση κατά την κλήση. Ταυτόχρονα, με το συγχρονισμό επαφών αυτή η φωτογραφία μεταφέρεται και στις επαφές google. Όλα καλά εδώ.

 

Όταν χρειάστηκε να σβήσω τα πάντα και να ξαναπεράσω firmware από το SEUS μια φορά, κανένα πρόβλημα σκέφτομαι, θα φέρει ξανά τις επαφές και τις εικόνες τους κατά το συγχρονισμό από το google account μου. Όντως τις έφερε, αλλά τότε οι εικόνες ήταν pixelated! Αυτό σκέφτομαι οτι συμβαίνει γιατί η google αποθηκεύει τις εικόνες στο google contacts με πολύ χαμηλή ανάλυση, και όταν έρχονται στο κινητό φαίνονται χάλια. Άρα δε φταίει η Sony Ericsson για το ότι η google αποθηκεύει τόσο χάλια τις εικόνες.

 

Κάτι τέτοιο λες να συνέβη και στην 2.1; Ή είναι pixelated ό,τι και να κάνεις, δηλαδή και φωτογραφία υψηλής ανάλυσης να βάλεις στην επαφή;

 

Αυτό που λες επί 1.6 ήταν γνωστό. Και όταν κάναμε επαναφορά επαφών απλά κάναμε επαναπροσδιορισμό των φωτογραφιών των επαφών και όλα καλά. Το ζήτημα τώρα είναι πως ό,τι και να κάνεις οι φωτογραφίες εμφανίζονται pixelated. Ακόμα και αν τις ξαναπεράσεις όλες από την αρχή μια-μια. :(

Device: XIAOMI Mi6 (Blue) | Android Version: 8.0 (Oreo)
Link to comment
Share on other sites

Αυτό που λες επί 1.6 ήταν γνωστό. Και όταν κάναμε επαναφορά επαφών απλά κάναμε επαναπροσδιορισμό των φωτογραφιών των επαφών και όλα καλά. Το ζήτημα τώρα είναι πως ό,τι και να κάνεις οι φωτογραφίες εμφανίζονται pixelated. Ακόμα και αν τις ξαναπεράσεις όλες από την αρχή μια-μια. :(

 

Όντως μεγάλο bug αν είναι οι εικόνες έτσι pixelated ό,τι και να κάνεις. Τελικά τους έχουν ξεφύγει κάποια πραγματάκια πάλι, παρόλο το εντατικό (ας πιστέψουμε) testing που έγινε. Αλλά σίγουρα θα λυθούν.

Link to comment
Share on other sites

Όντως μεγάλο bug αν είναι οι εικόνες έτσι pixelated ό,τι και να κάνεις. Τελικά τους έχουν ξεφύγει κάποια πραγματάκια πάλι, παρόλο το εντατικό (ας πιστέψουμε) testing που έγινε. Αλλά σίγουρα θα λυθούν.

 

:offtopic:

Αν και βγαίνω λίγο offtopic σε σχετική συζήτηση που είχαμε με την Ίρις , έχουμε αποφανθεί ότι μάλλον μας έδωσαν την Beta την οποία πρέπει να ετοίμασαν μέσα στο τελευταίο 15-ήμερο. :lol:

Device: XIAOMI Mi6 (Blue) | Android Version: 8.0 (Oreo)
Link to comment
Share on other sites

Μου είναι απαραίτητος ένας Task Killer προκειμένου να τερματίζω όλες αυτές τις διεργασίες που τρέχουν στο παρασκήνιο;

 

Απλά και κατηγορηματικά: ΌΧΙ!

 

Το Android είναι έτσι φτιαγμένο ώστε να μην είναι απαραίτητο κάτι τέτοιο. Το αντίθετο μάλιστα. Ο τερματισμός εφαρμογών μπορεί να προκαλέσει προβλήματα αστάθειας. Αφήστε λοιπόν το λειτουργικό να καθορίσει από μόνο του ποιες διεργασίες δεν χρειάζεται και μην αγχώνεστε με την απελευθέρωση πόρων ή την κατανάλωση της μπαταρίας.

Περισσότερα εδώ

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg
Link to comment
Share on other sites

Οι αλλαγές είναι ίδιες και στα 3 Xperia?
Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s
Link to comment
Share on other sites

Μια παρατήρηση, έκανα χθες την αναβάθμιση σε 2.1 και αφού έκανα ροοτ, άρχισα να βάζω εφαρμογές αλλά σε μερικές όπως το ninja kaka και το air control κολλάει και δεν πιάνει την αφή ή αργεί να ανταποκριθεί. Να σημειώσω πως η ελεύθερη ραμ μου είναι περίπου στα 80 με 90 mb. Έχει κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα σε μίνι ή μίνι προ;
Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι.....
Link to comment
Share on other sites

Οι αλλαγές είναι ίδιες και στα 3 Xperia?

 

Μια παρατήρηση, έκανα χθες την αναβάθμιση σε 2.1 και αφού έκανα ροοτ, άρχισα να βάζω εφαρμογές αλλά σε μερικές όπως το ninja kaka και το air control κολλάει και δεν πιάνει την αφή ή αργεί να ανταποκριθεί. Να σημειώσω πως η ελεύθερη ραμ μου είναι περίπου στα 80 με 90 mb. Έχει κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα σε μίνι ή μίνι προ;

 

Παιδιά το changelog αφορά x10i. Ίσως κάποιος χρήστης με mini/mini pro να ξέρει να σας απαντήσει. :)

Device: XIAOMI Mi6 (Blue) | Android Version: 8.0 (Oreo)
Link to comment
Share on other sites

Μια παρατήρηση, έκανα χθες την αναβάθμιση σε 2.1 και αφού έκανα ροοτ, άρχισα να βάζω εφαρμογές αλλά σε μερικές όπως το ninja kaka και το air control κολλάει και δεν πιάνει την αφή ή αργεί να ανταποκριθεί. Να σημειώσω πως η ελεύθερη ραμ μου είναι περίπου στα 80 με 90 mb. Έχει κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα σε μίνι ή μίνι προ;

 

80 με 90 mb?! Είναι πολλά, χρησιμοποιείς κάποιο task killer?

 

Αν ναι, ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ. Η αρχιτεκτονική του android βασίζεται σε δική του καλή διαχείριση των πόρων του συστήματος.

 

Για να μην βρωμίζω το post απλά δες εδώ, θα σου λυθούν πολλές απορίες.

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

Πολύ καλή η καινούργια έκδοση, διαπίστωσα παντός ότι έχει αυξηθεί και λίγο η εμβέλια του ασύρματου,
Link to comment
Share on other sites

Όλα καλά στη 2.1 και με root, νεα χαρακτηριστικά, καλύτερη αυτονομία, μεγαλύτερη ταχύτητα ,δοκιμάσαμε επιτέλους τον Launcher pro ο οποίος ήρθε για να μείνει στο Χ10, επιτέλους νεα παιχνίδια και εφαρμογές αφου έχουμε αναβαθμιστεί και βλέπουμε περισσότερα στο market.

 

Αυτο που δε μου άρεσε είναι οι πιχελιασμενες μου επαφές , χάλι μαύρο , ακόμη και νέα επαφή αν κανω πάλι πιχελ έχει ,δε νομιζω οτι φταίει ο συγχρονισμός ενταξι στις παλιες αλλα με τις νεες γιατι να το κάνει, ελπίζω να διορθωθεί αυτό το bug .

Link to comment
Share on other sites

Όλα καλά στη 2.1 και με root, νεα χαρακτηριστικά, καλύτερη αυτονομία, μεγαλύτερη ταχύτητα ,δοκιμάσαμε επιτέλους τον Launcher pro ο οποίος ήρθε για να μείνει στο Χ10, επιτέλους νεα παιχνίδια και εφαρμογές αφου έχουμε αναβαθμιστεί και βλέπουμε περισσότερα στο market.

 

Αυτο που δε μου άρεσε είναι οι πιχελιασμενες μου επαφές , χάλι μαύρο , ακόμη και νέα επαφή αν κανω πάλι πιχελ έχει ,δε νομιζω οτι φταίει ο συγχρονισμός ενταξι στις παλιες αλλα με τις νεες γιατι να το κάνει, ελπίζω να διορθωθεί αυτό το bug .

 

εμενα γιατι ολες η επαφες που εχω περασει φωτογραφιες μου φαινονται κανονικα;

 

Μια παρατήρηση, έκανα χθες την αναβάθμιση σε 2.1 και αφού έκανα ροοτ, άρχισα να βάζω εφαρμογές αλλά σε μερικές όπως το ninja kaka και το air control κολλάει και δεν πιάνει την αφή ή αργεί να ανταποκριθεί. Να σημειώσω πως η ελεύθερη ραμ μου είναι περίπου στα 80 με 90 mb. Έχει κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα σε μίνι ή μίνι προ;

 

Δοκιμασε να βαλεις το adnvance task killer, οταν το κανεις εγκατασταση τρεξε το προγραμμα που φτιαξει μεσα στο υπομενου Autokiller, οταν μπεις μεσα πατα το μενυ επιλογων και επελεξε προεπιλογη, απο εκει ορισε το optimun και στην συνεχεια Εφαρμογη, και δες αν εχεις το ιδιο προβλημα.

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"
Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για τα Sony Xperia
  • The topic was locked
  • The topic was pinned

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...