Chryssostomos Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Καλό είναι αν δεν ξέρουμε να μην γράφουμε ανακρίβειες. Όλα όσα ζητάει ο φίλος γίνονται στα wp άνετα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Καλό είναι αν δεν ξέρουμε να μην γράφουμε ανακρίβειες. Όλα όσα ζητάει ο φίλος γίνονται στα wp άνετα. Οι ανακρίβειες που ακριβώς ήταν? Το mytybe θέλει όμως 1€.. Αυτό ξεχάσαμε να το πούμε στο φίλο.Και δεν είναι τόσο τα λεφτά όσο το ότι για κάτι που στις υπόλοιπες πλατφόρμες υπάρχει, εδώ πρέπει να πληρώσει σε κάποιον τρίτο..άσχετα αν είναι χειρότερο ή καλύτερο.Τεσπα εγώ που τα έχω και τα δύο(android) internet δεν χρησιμοποιώ ποτέ από το 640 αλλά μόνο fb beta γιατί το ξήλωσα στο άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Και εγώ και τα δυο έχω...σε καθημερινή βάση. Γιαυτο και το σχόλιο. Το mytube κοστίζει,αλλά είναι καλύτερο και από το YouTube του Android. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Οι ανακρίβειες που ακριβώς ήταν? Το mytybe θέλει όμως 1€.. Αυτό ξεχάσαμε να το πούμε στο φίλο.Και δεν είναι τόσο τα λεφτά όσο το ότι για κάτι που στις υπόλοιπες πλατφόρμες υπάρχει, εδώ πρέπει να πληρώσει σε κάποιον τρίτο..άσχετα αν είναι χειρότερο ή καλύτερο.Τεσπα εγώ που τα έχω και τα δύο(android) internet δεν χρησιμοποιώ ποτέ από το 640 αλλά μόνο fb beta γιατί το ξήλωσα στο άλλο Τότε κατέβασε το tubecast που είναι δωρεάν. Πολύ καλή εφαρμογή για youtube. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ector7 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Οι ανακρίβειες που ακριβώς ήταν? Το mytybe θέλει όμως 1€.. Αυτό ξεχάσαμε να το πούμε στο φίλο. Μαλλον εσυ ξεχασες να αναφερεις οτι εχει και ΔΩΡΕΑΝ εκδοση η συγκεκριμενη εφαρμογη!:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Επίσης και το Metrotube. Και αυτό free. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 To metrotube με έχει βολέψει αφάνταστα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ector7 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Δεν αξιζει να συζηταμε για το you tube,τα windows παιζουν πραγματικα μονα τους σ'αυτη την εφαρμογη και ιδίως στο store των windows desktop,υπαρχουν youtube app διαμανταρες που μακαρι να τις κανου και αυτες universal,οπως για παραδειγμα το Hyper for Youtube! Υ.Γ.Κοιταξτε και το Perfect tube! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. March 9, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Νομίζω ξεφύγαμε αρκετά από το θέμα μας. Για συζητήσεις που αφορούν τις εφαρμογές υπάρχουν τα θέματα Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8 και Προτάσεις εφαρμογών για Windows Phone 8 στα οποία μπορείτε να συνεχίσετε τη συζήτηση σχετικά με τις εφαρμογές του You Tube. Στο παρόν θέμα παρακαλώ να μείνουμε σε ό,τι αφορά τη συσκευή και μόνο αυτή. Ευχαριστώ. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritos Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Περασα τα αγγλικα ως γλωσσα στο κινητο αλλα δεν εχω την κορτανα.πρεπει να κανω κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Περασα τα αγγλικα ως γλωσσα στο κινητο αλλα δεν εχω την κορτανα.πρεπει να κανω κατι? Πρεπει η ρυθμιση περιοχης (region) και γλωσσας (language) να ειναι ιδια (english us). Μετα θα εχει και λινκ cortana στις εφαρμογες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritos Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 μπορεις να μου πεισ πως ρυθμιζω την περιοχη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Πως στο ραδιόφωνο επιλέγουμε μια συχνότητα που θέλουμε ;; Βαζωντας το χέρι στην μπάρα με τις συχνότητες είναι στο 99.1 πάει 99.3 , 99.5 99.7 99.9 και όχι 99.1 99.2 99.3 . Τι μίζερο ραδιόφωνο ρε σεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Πως στο ραδιόφωνο επιλέγουμε μια συχνότητα που θέλουμε ;; Βαζωντας το χέρι στην μπάρα με τις συχνότητες είναι στο 99.1 πάει 99.3 , 99.5 99.7 99.9 και όχι 99.1 99.2 99.3 . Τι μίζερο ραδιόφωνο ρε σεις. Σε εμένα πάει κανονικά 99,1. 99,2 κτλ. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Και σε εμενα.... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portomarko Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Νομίζω φταίει το region που εχεις για το ραδιόφωνο . απότι θυμάμαι στην Usa είναι οι συχνοτητες στα fm ανά κάποια kHz στάνταρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deal703 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Πως καθαριζουμε το άλλα στην κάρτα μνήμης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Πως καθαριζουμε το άλλα στην κάρτα μνήμης? Μεσω υπολογιστη,με καλωδιο usb. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
docofmobile Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 (edited) Μεσω υπολογιστη,με καλωδιο usb. Όταν συνδεθεί μέσω USB δε φαίνονται στους φακέλους στον υπολογιστή.... και η πλάκα είναι πως στο 930με τα ιδια ακριβώς αρχεία δεν έχω "αλλα" ! Μάλλον πιστεύω πως είναι θέμα λειτουργικού .... Edited March 14, 2016 by docofmobile Παράθεση NOKIA 808 PUREVIEW THE MOBILE KING - XIAOMI MI 10 PRO 5G USER. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Πως καθαριζουμε το άλλα στην κάρτα μνήμης? Γιατί έχω την εντύπωση ότι με soft reset καθαρίζουν; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deal703 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Εκανα επαναφορα και δεν καθαρισε.και το αλλο θεμα μου ειναι οτι δεν μου ανανεωνει την εικονα απο το bing.εχω το 4g dual.και για να μην ξεχασω,στον explorer δεν μου δινει δυνατοτητα για google.mono bing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Θα πληκτρολογισεις στον explorer (google.gr) και θα την σελιδα θα την αποθηκευσεις στα αγαπημενα. Μετα θα πας στις ρυθμισεις του browser και θα δεις οτι θα σου εχει και το google σαν επιλογη εκτος απο το bing. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 ΠΩς στο καλο θα επισυναπσω ένα αρχειο word (doc) σε μηνυμα ?...οεοοοο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Γιατί έχω την εντύπωση ότι με soft reset καθαρίζουν; όχι δεν καθαρίζουν.Και μέσω κινητού που δοκίμασα δεν... Στον υπολογιστή με την μία. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 όχι δεν καθαρίζουν.Και μέσω κινητού που δοκίμασα δεν... Στον υπολογιστή με την μία. Δεν έχω συνδέσει εδώ και αρκετό καιρό τη συσκευή μου με υπολογιστή και μετά από soft reset για άλλο λόγο, εδώ και 1 μήνα (?) έχω το αποτέλεσμα την εικόνας. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts