Jump to content

Microsoft Lumia 640

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλό είναι αν δεν ξέρουμε να μην γράφουμε ανακρίβειες.

Όλα όσα ζητάει ο φίλος γίνονται στα wp άνετα.

Xiaomi 12 Pro

Καλό είναι αν δεν ξέρουμε να μην γράφουμε ανακρίβειες.

Όλα όσα ζητάει ο φίλος γίνονται στα wp άνετα.

Οι ανακρίβειες που ακριβώς ήταν? Το mytybe θέλει όμως 1€.. Αυτό ξεχάσαμε να το πούμε στο φίλο.Και δεν είναι τόσο τα λεφτά όσο το ότι για κάτι που στις υπόλοιπες πλατφόρμες υπάρχει, εδώ πρέπει να πληρώσει σε κάποιον τρίτο..άσχετα αν είναι χειρότερο ή καλύτερο.Τεσπα εγώ που τα έχω και τα δύο(android) internet δεν χρησιμοποιώ ποτέ από το 640 αλλά μόνο fb beta γιατί το ξήλωσα στο άλλο

Και εγώ και τα δυο έχω...σε καθημερινή βάση.

Γιαυτο και το σχόλιο.

Το mytube κοστίζει,αλλά είναι καλύτερο και από το YouTube του Android.

Xiaomi 12 Pro

Οι ανακρίβειες που ακριβώς ήταν? Το mytybe θέλει όμως 1€.. Αυτό ξεχάσαμε να το πούμε στο φίλο.Και δεν είναι τόσο τα λεφτά όσο το ότι για κάτι που στις υπόλοιπες πλατφόρμες υπάρχει, εδώ πρέπει να πληρώσει σε κάποιον τρίτο..άσχετα αν είναι χειρότερο ή καλύτερο.Τεσπα εγώ που τα έχω και τα δύο(android) internet δεν χρησιμοποιώ ποτέ από το 640 αλλά μόνο fb beta γιατί το ξήλωσα στο άλλο

Τότε κατέβασε το tubecast που είναι δωρεάν. Πολύ καλή εφαρμογή για youtube.

TCL 40 NXTPAPER

Οι ανακρίβειες που ακριβώς ήταν? Το mytybe θέλει όμως 1€.. Αυτό ξεχάσαμε να το πούμε στο φίλο.

Μαλλον εσυ ξεχασες να αναφερεις οτι εχει και ΔΩΡΕΑΝ εκδοση η συγκεκριμενη εφαρμογη!:rolleyes:

Δεν αξιζει να συζηταμε για το you tube,τα windows παιζουν πραγματικα μονα τους σ'αυτη την εφαρμογη και ιδίως στο store των windows desktop,υπαρχουν youtube app διαμανταρες που μακαρι να τις κανου και αυτες universal,οπως για παραδειγμα το Hyper for Youtube!

Υ.Γ.Κοιταξτε και το Perfect tube!

Νομίζω ξεφύγαμε αρκετά από το θέμα μας. Για συζητήσεις που αφορούν τις εφαρμογές υπάρχουν τα θέματα Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8 και Προτάσεις εφαρμογών για Windows Phone 8 στα οποία μπορείτε να συνεχίσετε τη συζήτηση σχετικά με τις εφαρμογές του You Tube. Στο παρόν θέμα παρακαλώ να μείνουμε σε ό,τι αφορά τη συσκευή και μόνο αυτή.

Ευχαριστώ.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Περασα τα αγγλικα ως γλωσσα στο κινητο αλλα δεν εχω την κορτανα.πρεπει να κανω κατι?

Πρεπει η ρυθμιση περιοχης (region) και γλωσσας (language) να ειναι ιδια (english us). Μετα θα εχει και λινκ cortana στις εφαρμογες.

Πως στο ραδιόφωνο επιλέγουμε μια συχνότητα που θέλουμε ;;

Βαζωντας το χέρι στην μπάρα με τις συχνότητες είναι στο 99.1 πάει 99.3 , 99.5 99.7 99.9 και όχι 99.1 99.2 99.3 .

Τι μίζερο ραδιόφωνο ρε σεις.

Πως στο ραδιόφωνο επιλέγουμε μια συχνότητα που θέλουμε ;;

Βαζωντας το χέρι στην μπάρα με τις συχνότητες είναι στο 99.1 πάει 99.3 , 99.5 99.7 99.9 και όχι 99.1 99.2 99.3 .

Τι μίζερο ραδιόφωνο ρε σεις.

Σε εμένα πάει κανονικά 99,1. 99,2 κτλ.

TCL 40 NXTPAPER

Πως καθαριζουμε το άλλα στην κάρτα μνήμης?

Μεσω υπολογιστη,με καλωδιο usb.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Μεσω υπολογιστη,με καλωδιο usb.

Όταν συνδεθεί μέσω USB δε φαίνονται στους φακέλους στον υπολογιστή.... και η πλάκα είναι πως στο 930με τα ιδια ακριβώς αρχεία δεν έχω "αλλα" ! Μάλλον πιστεύω πως είναι θέμα λειτουργικού ....

Edited by docofmobile
NOKIA 808 PUREVIEW THE MOBILE KING - XIAOMI MI 10 PRO 5G USER.

Πως καθαριζουμε το άλλα στην κάρτα μνήμης?

Γιατί έχω την εντύπωση ότι με soft reset καθαρίζουν;

Huawei Nova 5T

Εκανα επαναφορα και δεν καθαρισε.και το αλλο θεμα μου ειναι οτι δεν μου ανανεωνει την εικονα απο το bing.εχω το 4g dual.και για να μην ξεχασω,στον explorer δεν μου δινει δυνατοτητα για google.mono bing

Θα πληκτρολογισεις στον explorer (google.gr) και θα την σελιδα θα την αποθηκευσεις στα αγαπημενα.

Μετα θα πας στις ρυθμισεις του browser και θα δεις οτι θα σου εχει και το google σαν επιλογη εκτος απο το bing.

Γιατί έχω την εντύπωση ότι με soft reset καθαρίζουν;

όχι δεν καθαρίζουν.Και μέσω κινητού που δοκίμασα δεν...

Στον υπολογιστή με την μία.

Xiaomi 12 Pro

όχι δεν καθαρίζουν.Και μέσω κινητού που δοκίμασα δεν...

Στον υπολογιστή με την μία.

Δεν έχω συνδέσει εδώ και αρκετό καιρό τη συσκευή μου με υπολογιστή και μετά από soft reset για άλλο λόγο, εδώ και 1 μήνα (?) έχω το αποτέλεσμα την εικόνας.

Huawei Nova 5T

• The title was changed to Microsoft Lumia 640