Jump to content

Microsoft Lumia 640

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απλά δεν μπορείς να ρυθμίσεις τη διάρκεια αναφορας παράδοσης των SMS. Κρατάει αυτόματα ενα 24ωρο μόνο!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

ενιδαφερομαι να αγορασω το κινητο σε 4g θα ειναι το πρωτο μου windows και ελπιζω να μη μπλεξω και να το καταφερω να το φερω στα μετρα μου

θελω να ρωτησω αν εχει τη δυνατοτητα usb otg όπως την εχουν καποιες συσκευες android ;

θελω να ρωτησω αν εχει τη δυνατοτητα usb otg όπως την εχουν καποιες συσκευες android ;

Όχι στα 8.1, στα 10ρια λένε ότι θα υποστηρίζεται.

Ακόμα είμαστε στο ότι ΘΑ έρθουν μέσα στον μήνα.:lol::lol::lol::lol:
Οτι ΘΑ ερθουν ΘΑ ερθουν...λιγη υπομονη και ολα ΘΑ πανε καλα...

Καλημέρα παιδια,

θα κάνω μία ερώτηση μάλλον για αρχάριους αλλά εφόσον είμαι καινούριος στα wp θέλω τις συμβουλές σας..

Είμαι κάτοχος του 640 και έχω τις περισσότερες εφαρμογές στην sd.

Χθες παρήγγειλα μία καινούρια sd 32 gb θεωρητικά πιο γρήγορη από αυτή που έχω.Πως κάνω την αλλαγή?Πρέπει να απεγκαταστήσω τις εφαρμογές και να τις ξαναβάλω???

Ευχαριστώ.

Οτι ΘΑ ερθουν ΘΑ ερθουν...λιγη υπομονη και ολα ΘΑ πανε καλα...

οι πολιτικοί λιγότερα ΘΑ:lol: λένε.

Xiaomi 12 Pro

Ακόμα είμαστε στο ότι ΘΑ έρθουν μέσα στον μήνα.:lol::lol::lol::lol:

ενταξει τοτε γιατι κι εγω ΘΑ το παρω τον αλλο μηνα :lol:

Καλημέρα παιδια,

θα κάνω μία ερώτηση μάλλον για αρχάριους αλλά εφόσον είμαι καινούριος στα wp θέλω τις συμβουλές σας..

Είμαι κάτοχος του 640 και έχω τις περισσότερες εφαρμογές στην sd.

Χθες παρήγγειλα μία καινούρια sd 32 gb θεωρητικά πιο γρήγορη από αυτή που έχω.Πως κάνω την αλλαγή?Πρέπει να απεγκαταστήσω τις εφαρμογές και να τις ξαναβάλω???

Ευχαριστώ.

Εγώ αυτό θα έκανα για να έχω το κεφάλι μου σίγουρα. Δε ξέρω αν υπάρχει καμιά πατέντα.

Δοκίμασε το προφανές, πλήρες αντίγραφο της μίας κάρτας και paste στην καινούργια. Εγώ τουλάχιστον σε android συσκευές όσες φορές το έκανα δεν είχα θέμα.
Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

Δοκίμασε το προφανές, πλήρες αντίγραφο της μίας κάρτας και paste στην καινούργια. Εγώ τουλάχιστον σε android συσκευές όσες φορές το έκανα δεν είχα θέμα.

Δυστυχώς δεν πιάνει. Εγώ τις πέρασα από την αρχή τις εφαρμογές όταν άλλαξα κάρτα.

TCL 40 NXTPAPER

Δυστυχώς δεν πιάνει. Εγώ τις πέρασα από την αρχή τις εφαρμογές όταν άλλαξα κάρτα.

το ίδιο και εγώ.

Xiaomi 12 Pro

Όντως δεν πιάνει το copy-paste.

Τις πέρασα και εγώ από την αρχή....

Μα πως να πιάσει από την στιγμή που δεν είναι καν ορατό το τμήμα που αποθηκεύονται οι εφαρμογές; Ίσως να μπορούσε να γίνει η αντιγραφή με κάποιο εργαλείο τύπου Acronis (partition to partition copy) αλλά επειδή δεν το έχω δοκιμάσει δεν ξέρω τί προβλήματα μπορεί να προκαλέσει...

1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763

2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312.

γραφω εδώ διοτ ι το 640 είναι το τηλεφωνο μου αλλα αφορα και αλλα μοντελα, ισως και αλλα λειτουργικα....

Εάν γυρισω από το μενου σε 2g αντι 3g κερδιζω κατι σε διαρκεια μπαταριας η ψιλοπράγματα?.

Το σκεπτικο μου να είναι όλα στη μικροτερη καταναλωση και όταν χρειαστω κατι να τα ενεργοποιώ.

Οπωσδήποτε όμως το κινητο δεν πρεπει να είναι νεκρο αλλα τουλάχιστον ζωντανο για κλησεις που είναι και η βασικη του χρηση. Δεν είμαι παράξενος αλλα μερικες φορες λογω επαγγέλματος φευγω επειγόντως και αν εχω μονο 30% μπαταρια αγχωνομαι αν θα βγαλω τη μερα (μονο τηλεφωνα, καμμια 10αρια των 3-5 λεπτων).

/ τασος

γραφω εδώ διοτ ι το 640 είναι το τηλεφωνο μου αλλα αφορα και αλλα μοντελα, ισως και αλλα λειτουργικα....

Εάν γυρισω από το μενου σε 2g αντι 3g κερδιζω κατι σε διαρκεια μπαταριας η ψιλοπράγματα?.

Το σκεπτικο μου να είναι όλα στη μικροτερη καταναλωση και όταν χρειαστω κατι να τα ενεργοποιώ.

Οπωσδήποτε όμως το κινητο δεν πρεπει να είναι νεκρο αλλα τουλάχιστον ζωντανο για κλησεις που είναι και η βασικη του χρηση. Δεν είμαι παράξενος αλλα μερικες φορες λογω επαγγέλματος φευγω επειγόντως και αν εχω μονο 30% μπαταρια αγχωνομαι αν θα βγαλω τη μερα (μονο τηλεφωνα, καμμια 10αρια των 3-5 λεπτων).

/ τασος

Θεωρώ πως αν έχεις καλό 3G εκεί που είσαι δεν θα δεις καμία διαφορά. Αν πάλι δεν έχεις καλό σήμα 3G και το κινητό εναλλάσσεται συνεχώς μεταξύ 2G και 3G τότε θα υπάρχει επιβάρυνση της μπαταρίας. Έχε πάντα μαζί σου ένα μικρό powerbank 5200 ώστε αν χρειαστείς φόρτιση το συνδέεις στο κινητό και είσαι οκ.

TCL 40 NXTPAPER

/ τασος

Κερδίσεις αρκετά.

ΑΛΛΑ:

- Σε μέρη που δε θα έχεις κάλυψη 2g (πολύ σπάνιο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις) το κινητό σου ε θα έχει σήμα. Όταν εναλλάσεται μεταξύ 2g/3g, ίσως εκεί που δεν έχει 2g, να έχει 3g (ακόμα πιο σπάνιο) και να μη βγαίνει "εκτός".

- Οι ταχύτητες που θα έχεις στο mobile internet θα είναι "τραγικές". Πάντα για 2g.

Αν η δουλειά σου περιλαμβάνει αρκετές μετακινήσεις με αυτοκίνητο, θα σου πρότεινα ένα αντάπτορα για τον αναπτήρα και ένα καλώδιο usb-to-microUSB, για να φορτίζεις, ενώ δουλεύεις.

Huawei Nova 5T

@ snapp οκ ωραια ιδεα το μπατερυ πακ. Ειχα ένα κινεζικο 50,000 και το χαρισα διοτι ηταν βαρυδι. Τωρα θα παρω ένα μικρο της NOKIA στα 2000 τοσα, να είναι ελαφρυ και να

φορτιζει γρηγορα. Μου αρκει να μου δινει μεχρι 60-70% της μαμισιασ μπαταριας, που δεν θα είναι και εντελως πατος, και θα το παιρνω μαζι μου.ΘΕΝΧ για συμβουλη.

@ MR 47 / σωστο αλλα αργει παρα πολύ με φορτιστη αυτοκινητου αυτό το τηλεφωνο ειδικα, που μεχρι να φτασω, είναι ζητημα αν θα ανεβει 1-2% γιατι οι διαδρομες μου είναι μικρες. Εχω σε όλα τα αμαξια ένα τετοιο στον αναπτηρα και πιο πολύ το χρησιμοποιει η κυρια ΕΛΤΑΣΣΟΥ με το ΑΝΤΡΟΙΝΤ της (χε χε χε)

Εγώ πάντως έχω κουραστεί από τη Microsoft.. Βλέπω ότι οι άλλοι εξελίσσονται με ταχείς ρυθμούς κι εμείς κοιτάμε από μακρυά.. Βρίσκομαι σε αναζήτηση συσκευής και είμαι σε τρελό δίλημμα..

@ snapp οκ ωραια ιδεα το μπατερυ πακ. Ειχα ένα κινεζικο 50,000 και το χαρισα διοτι ηταν βαρυδι. Τωρα θα παρω ένα μικρο της NOKIA στα 2000 τοσα, να είναι ελαφρυ και να

φορτιζει γρηγορα. Μου αρκει να μου δινει μεχρι 60-70% της μαμισιασ μπαταριας, που δεν θα είναι και εντελως πατος, και θα το παιρνω μαζι μου.ΘΕΝΧ για συμβουλη.

@ MR 47 / σωστο αλλα αργει παρα πολύ με φορτιστη αυτοκινητου αυτό το τηλεφωνο ειδικα, που μεχρι να φτασω, είναι ζητημα αν θα ανεβει 1-2% γιατι οι διαδρομες μου είναι μικρες. Εχω σε όλα τα αμαξια ένα τετοιο στον αναπτηρα και πιο πολύ το χρησιμοποιει η κυρια ΕΛΤΑΣΣΟΥ με το ΑΝΤΡΟΙΝΤ της (χε χε χε)

Σε καταλαβαίνω. Πάντως, κοίταξε για ένα συγκεκριμένο power bank, στα 10.000 και κάτι ψιλά, από μεγάλη αλυσίδα... Το έχω, περισσότερο για ώρα ανάγκης.. Δεν πιστεύω ότι είναι τόσο βαρίδι..

Huawei Nova 5T

Σε καταλαβαίνω. Πάντως, κοίταξε για ένα συγκεκριμένο power bank, στα 10.000 και κάτι ψιλά, από μεγάλη αλυσίδα... Το έχω, περισσότερο για ώρα ανάγκης.. Δεν πιστεύω ότι είναι τόσο βαρίδι..

Εγώ με power bank 5200 το φορτίζω ακριβώς 1,5 φορά και δεν είναι πολύ μεγάλο και βαρύ.

TCL 40 NXTPAPER

Εγώ με power bank 5200 το φορτίζω ακριβώς 1,5 φορά και δεν είναι πολύ μεγάλο και βαρύ.

Φαντάζομαι, θα έχει το μισό βάρος του δικού μου. Οπότε μια χαρά.

Huawei Nova 5T

Εγώ πάντως έχω κουραστεί από τη Microsoft.. Βλέπω ότι οι άλλοι εξελίσσονται με ταχείς ρυθμούς κι εμείς κοιτάμε από μακρυά.. Βρίσκομαι σε αναζήτηση συσκευής και είμαι σε τρελό δίλημμα..
Παλι γκρινιες???αμαν πια τι ειναι αυτα??? μια χαρα ειναι το κινητο..Τωρα αν θελεις αλλη πλατφορμα αυτο ειναι δικαιωμα σου,,,αλλα...ΕΛΕΟΣ

Καλημέρα στο φόρουμ.. θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει.. το γαλάζιο χρώμα που βγάζει είναι ματ ή γυαλιστερό;

Ευχαριστώ

Nokia 3310, Siemens CX65, LG , Sony K610i , Nokia 5310 Xpress Music, Nokia lumia 525 , Microsoft Lumia 535 , Lumia 730, Lumia 630 (1 week), Lumia 650, Xiaomi Mi A2 Black

• The title was changed to Microsoft Lumia 640