evris2013 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Απλά δεν μπορείς να ρυθμίσεις τη διάρκεια αναφορας παράδοσης των SMS. Κρατάει αυτόματα ενα 24ωρο μόνο! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zpapant Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 ενιδαφερομαι να αγορασω το κινητο σε 4g θα ειναι το πρωτο μου windows και ελπιζω να μη μπλεξω και να το καταφερω να το φερω στα μετρα μου θελω να ρωτησω αν εχει τη δυνατοτητα usb otg όπως την εχουν καποιες συσκευες android ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 θελω να ρωτησω αν εχει τη δυνατοτητα usb otg όπως την εχουν καποιες συσκευες android ; Όχι στα 8.1, στα 10ρια λένε ότι θα υποστηρίζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zpapant Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 ευχαριστω πολυ φιλε για την απαντηση, μηπως ξερεις ποτε θα γινει η αναβαθμιση σε 10αρια ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Ακόμα είμαστε στο ότι ΘΑ έρθουν μέσα στον μήνα.:lol::lol::lol::lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos365 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Ακόμα είμαστε στο ότι ΘΑ έρθουν μέσα στον μήνα.:lol::lol::lol::lol:Οτι ΘΑ ερθουν ΘΑ ερθουν...λιγη υπομονη και ολα ΘΑ πανε καλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabel Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Καλημέρα παιδια, θα κάνω μία ερώτηση μάλλον για αρχάριους αλλά εφόσον είμαι καινούριος στα wp θέλω τις συμβουλές σας.. Είμαι κάτοχος του 640 και έχω τις περισσότερες εφαρμογές στην sd. Χθες παρήγγειλα μία καινούρια sd 32 gb θεωρητικά πιο γρήγορη από αυτή που έχω.Πως κάνω την αλλαγή?Πρέπει να απεγκαταστήσω τις εφαρμογές και να τις ξαναβάλω??? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Οτι ΘΑ ερθουν ΘΑ ερθουν...λιγη υπομονη και ολα ΘΑ πανε καλα... οι πολιτικοί λιγότερα ΘΑ:lol: λένε. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zpapant Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Ακόμα είμαστε στο ότι ΘΑ έρθουν μέσα στον μήνα.:lol::lol::lol::lol: ενταξει τοτε γιατι κι εγω ΘΑ το παρω τον αλλο μηνα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trianta99 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Καλημέρα παιδια, θα κάνω μία ερώτηση μάλλον για αρχάριους αλλά εφόσον είμαι καινούριος στα wp θέλω τις συμβουλές σας.. Είμαι κάτοχος του 640 και έχω τις περισσότερες εφαρμογές στην sd. Χθες παρήγγειλα μία καινούρια sd 32 gb θεωρητικά πιο γρήγορη από αυτή που έχω.Πως κάνω την αλλαγή?Πρέπει να απεγκαταστήσω τις εφαρμογές και να τις ξαναβάλω??? Ευχαριστώ. Εγώ αυτό θα έκανα για να έχω το κεφάλι μου σίγουρα. Δε ξέρω αν υπάρχει καμιά πατέντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Δοκίμασε το προφανές, πλήρες αντίγραφο της μίας κάρτας και paste στην καινούργια. Εγώ τουλάχιστον σε android συσκευές όσες φορές το έκανα δεν είχα θέμα. Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Δοκίμασε το προφανές, πλήρες αντίγραφο της μίας κάρτας και paste στην καινούργια. Εγώ τουλάχιστον σε android συσκευές όσες φορές το έκανα δεν είχα θέμα. Δυστυχώς δεν πιάνει. Εγώ τις πέρασα από την αρχή τις εφαρμογές όταν άλλαξα κάρτα. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Δυστυχώς δεν πιάνει. Εγώ τις πέρασα από την αρχή τις εφαρμογές όταν άλλαξα κάρτα. το ίδιο και εγώ. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabel Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Όντως δεν πιάνει το copy-paste. Τις πέρασα και εγώ από την αρχή.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Όντως δεν πιάνει το copy-paste. Τις πέρασα και εγώ από την αρχή.... Μα πως να πιάσει από την στιγμή που δεν είναι καν ορατό το τμήμα που αποθηκεύονται οι εφαρμογές; Ίσως να μπορούσε να γίνει η αντιγραφή με κάποιο εργαλείο τύπου Acronis (partition to partition copy) αλλά επειδή δεν το έχω δοκιμάσει δεν ξέρω τί προβλήματα μπορεί να προκαλέσει... Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 γραφω εδώ διοτ ι το 640 είναι το τηλεφωνο μου αλλα αφορα και αλλα μοντελα, ισως και αλλα λειτουργικα.... Εάν γυρισω από το μενου σε 2g αντι 3g κερδιζω κατι σε διαρκεια μπαταριας η ψιλοπράγματα?. Το σκεπτικο μου να είναι όλα στη μικροτερη καταναλωση και όταν χρειαστω κατι να τα ενεργοποιώ. Οπωσδήποτε όμως το κινητο δεν πρεπει να είναι νεκρο αλλα τουλάχιστον ζωντανο για κλησεις που είναι και η βασικη του χρηση. Δεν είμαι παράξενος αλλα μερικες φορες λογω επαγγέλματος φευγω επειγόντως και αν εχω μονο 30% μπαταρια αγχωνομαι αν θα βγαλω τη μερα (μονο τηλεφωνα, καμμια 10αρια των 3-5 λεπτων). / τασος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 γραφω εδώ διοτ ι το 640 είναι το τηλεφωνο μου αλλα αφορα και αλλα μοντελα, ισως και αλλα λειτουργικα.... Εάν γυρισω από το μενου σε 2g αντι 3g κερδιζω κατι σε διαρκεια μπαταριας η ψιλοπράγματα?. Το σκεπτικο μου να είναι όλα στη μικροτερη καταναλωση και όταν χρειαστω κατι να τα ενεργοποιώ. Οπωσδήποτε όμως το κινητο δεν πρεπει να είναι νεκρο αλλα τουλάχιστον ζωντανο για κλησεις που είναι και η βασικη του χρηση. Δεν είμαι παράξενος αλλα μερικες φορες λογω επαγγέλματος φευγω επειγόντως και αν εχω μονο 30% μπαταρια αγχωνομαι αν θα βγαλω τη μερα (μονο τηλεφωνα, καμμια 10αρια των 3-5 λεπτων). / τασος Θεωρώ πως αν έχεις καλό 3G εκεί που είσαι δεν θα δεις καμία διαφορά. Αν πάλι δεν έχεις καλό σήμα 3G και το κινητό εναλλάσσεται συνεχώς μεταξύ 2G και 3G τότε θα υπάρχει επιβάρυνση της μπαταρίας. Έχε πάντα μαζί σου ένα μικρό powerbank 5200 ώστε αν χρειαστείς φόρτιση το συνδέεις στο κινητό και είσαι οκ. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 γραφω εδώ διοτ ι το 640 είναι το τηλεφωνο μου αλλα αφορα και αλλα μοντελα, ισως και αλλα λειτουργικα.... Εάν γυρισω από το μενου σε 2g αντι 3g κερδιζω κατι σε διαρκεια μπαταριας η ψιλοπράγματα?. Το σκεπτικο μου να είναι όλα στη μικροτερη καταναλωση και όταν χρειαστω κατι να τα ενεργοποιώ. Οπωσδήποτε όμως το κινητο δεν πρεπει να είναι νεκρο αλλα τουλάχιστον ζωντανο για κλησεις που είναι και η βασικη του χρηση. Δεν είμαι παράξενος αλλα μερικες φορες λογω επαγγέλματος φευγω επειγόντως και αν εχω μονο 30% μπαταρια αγχωνομαι αν θα βγαλω τη μερα (μονο τηλεφωνα, καμμια 10αρια των 3-5 λεπτων). / τασος Κερδίσεις αρκετά. ΑΛΛΑ: - Σε μέρη που δε θα έχεις κάλυψη 2g (πολύ σπάνιο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις) το κινητό σου ε θα έχει σήμα. Όταν εναλλάσεται μεταξύ 2g/3g, ίσως εκεί που δεν έχει 2g, να έχει 3g (ακόμα πιο σπάνιο) και να μη βγαίνει "εκτός". - Οι ταχύτητες που θα έχεις στο mobile internet θα είναι "τραγικές". Πάντα για 2g. Αν η δουλειά σου περιλαμβάνει αρκετές μετακινήσεις με αυτοκίνητο, θα σου πρότεινα ένα αντάπτορα για τον αναπτήρα και ένα καλώδιο usb-to-microUSB, για να φορτίζεις, ενώ δουλεύεις. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 @ snapp οκ ωραια ιδεα το μπατερυ πακ. Ειχα ένα κινεζικο 50,000 και το χαρισα διοτι ηταν βαρυδι. Τωρα θα παρω ένα μικρο της NOKIA στα 2000 τοσα, να είναι ελαφρυ και να φορτιζει γρηγορα. Μου αρκει να μου δινει μεχρι 60-70% της μαμισιασ μπαταριας, που δεν θα είναι και εντελως πατος, και θα το παιρνω μαζι μου.ΘΕΝΧ για συμβουλη. @ MR 47 / σωστο αλλα αργει παρα πολύ με φορτιστη αυτοκινητου αυτό το τηλεφωνο ειδικα, που μεχρι να φτασω, είναι ζητημα αν θα ανεβει 1-2% γιατι οι διαδρομες μου είναι μικρες. Εχω σε όλα τα αμαξια ένα τετοιο στον αναπτηρα και πιο πολύ το χρησιμοποιει η κυρια ΕΛΤΑΣΣΟΥ με το ΑΝΤΡΟΙΝΤ της (χε χε χε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Εγώ πάντως έχω κουραστεί από τη Microsoft.. Βλέπω ότι οι άλλοι εξελίσσονται με ταχείς ρυθμούς κι εμείς κοιτάμε από μακρυά.. Βρίσκομαι σε αναζήτηση συσκευής και είμαι σε τρελό δίλημμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 @ snapp οκ ωραια ιδεα το μπατερυ πακ. Ειχα ένα κινεζικο 50,000 και το χαρισα διοτι ηταν βαρυδι. Τωρα θα παρω ένα μικρο της NOKIA στα 2000 τοσα, να είναι ελαφρυ και να φορτιζει γρηγορα. Μου αρκει να μου δινει μεχρι 60-70% της μαμισιασ μπαταριας, που δεν θα είναι και εντελως πατος, και θα το παιρνω μαζι μου.ΘΕΝΧ για συμβουλη. @ MR 47 / σωστο αλλα αργει παρα πολύ με φορτιστη αυτοκινητου αυτό το τηλεφωνο ειδικα, που μεχρι να φτασω, είναι ζητημα αν θα ανεβει 1-2% γιατι οι διαδρομες μου είναι μικρες. Εχω σε όλα τα αμαξια ένα τετοιο στον αναπτηρα και πιο πολύ το χρησιμοποιει η κυρια ΕΛΤΑΣΣΟΥ με το ΑΝΤΡΟΙΝΤ της (χε χε χε) Σε καταλαβαίνω. Πάντως, κοίταξε για ένα συγκεκριμένο power bank, στα 10.000 και κάτι ψιλά, από μεγάλη αλυσίδα... Το έχω, περισσότερο για ώρα ανάγκης.. Δεν πιστεύω ότι είναι τόσο βαρίδι.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Σε καταλαβαίνω. Πάντως, κοίταξε για ένα συγκεκριμένο power bank, στα 10.000 και κάτι ψιλά, από μεγάλη αλυσίδα... Το έχω, περισσότερο για ώρα ανάγκης.. Δεν πιστεύω ότι είναι τόσο βαρίδι.. Εγώ με power bank 5200 το φορτίζω ακριβώς 1,5 φορά και δεν είναι πολύ μεγάλο και βαρύ. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Εγώ με power bank 5200 το φορτίζω ακριβώς 1,5 φορά και δεν είναι πολύ μεγάλο και βαρύ. Φαντάζομαι, θα έχει το μισό βάρος του δικού μου. Οπότε μια χαρά. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos365 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Εγώ πάντως έχω κουραστεί από τη Microsoft.. Βλέπω ότι οι άλλοι εξελίσσονται με ταχείς ρυθμούς κι εμείς κοιτάμε από μακρυά.. Βρίσκομαι σε αναζήτηση συσκευής και είμαι σε τρελό δίλημμα..Παλι γκρινιες???αμαν πια τι ειναι αυτα??? μια χαρα ειναι το κινητο..Τωρα αν θελεις αλλη πλατφορμα αυτο ειναι δικαιωμα σου,,,αλλα...ΕΛΕΟΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panthan Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Καλημέρα στο φόρουμ.. θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει.. το γαλάζιο χρώμα που βγάζει είναι ματ ή γυαλιστερό; Ευχαριστώ Παράθεση Nokia 3310, Siemens CX65, LG , Sony K610i , Nokia 5310 Xpress Music, Nokia lumia 525 , Microsoft Lumia 535 , Lumia 730, Lumia 630 (1 week), Lumia 650, Xiaomi Mi A2 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts