Alex_tz Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Η κάμερα του 640 του 5'', είναι pureview; Όχι, δεν είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavag Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 ένα άλλο θεμα που βλεπω με το τλφ ειναι το βίντεο με την εφαρμογή lumia camera.Όταν τραβάω βίντεο στα 1080 το βίντεο σε κάποια σημεία κολλάει.Ενω με την εφαρμογή κάμερας της microsoft οχι .Το εχει παρατηρήσει και καποιος αλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Μου κάνει ένα "χαζό" battery drain, από την 3η φόρτιση και μετά και δε μπορώ να καταλάβω τι φταίει... Έβγαλα 3 εφαρμογές που τις θεωρούσα "ύποπτες", αλλά τίποτα. Έκανα ακόμα μία φόρτιση, αλλά πάλι τίποτα. Σημειωτέων, όλες τις φορτίσεις (4 μέχρι τώρα) τις έχω κάνει από 9%-10%, μέχρι και το 100%. Το τελευταίο που υποψιάζομαι είναι να φταίει ο λογαριασμός Outlook, ο οποίος είναι συνδεδεμένος με τη συσκευή, που βγάζει ένα error 1 στις 3 φορές.. Έχει κάποιος battery drain; :worry: P.S.: Έχω κάνει 2 soft resets και έχω αλλάξει και region άλλες 3. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 (edited) Αυτα τα battery drain δεν έπρεπε να είχαν εξαφανιστεί πλέον εφοςον ειναι θέμα software και οχι hardware. 3 χρονια συμπληρώνονται απ οτι είχα το 920 και ακόμα διαβάζω για τέτοια θεματα συχνά-πυκνά. Περιμένω να πέσει κανα 20-30 ευρω,να φύγουν οι πρώτες παρτίδες και να το τσιμπήσω να αντικαταστήσει το HTC 8c που τα battery drain ειναι σύνηθες φαινόμενο με βασική ελαφρια χρηςη μονο. Edited May 28, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Αυτα τα battery drain δεν έπρεπε να είχαν εξαφανιστεί πλέον εφοςον ειναι θέμα software και οχι hardware. 3 χρονια συμπληρώνονται απ οτι είχα το 920 και ακόμα διαβάζω για τέτοια θεματα συχνά-πυκνά. Περιμένω να πέσει κανα 20-30 ευρω,να φύγουν οι πρώτες παρτίδες και να το τσιμπήσω να αντικαταστήσει το HTC 8c που τα battery drain ειναι σύνηθες φαινόμενο με βασική ελαφρια χρηςη μονο. Τι να σου πω.. Κι εγώ δεν ξέρω... Αυτό που σκέφτομαι ότι συμβαίνει στην περίπτωσή μου είναι ότι έχω 2 συσκευές WP8, με το ίδιο outlook account και δημιουργείται κάποιο conflict.... Γιατί, την πρώτη φορά που "έστηνα" το κινητό, μου έστειλε mail ειδοποίησης σε όλα σχεδόν τα accounts μου, ότι η προηγούμενη συσκευή μου (820) είχε "μπει" στους λογαριασμούς μου. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Το πήρα για μέλος της οικογένειας μου πρόσφαταππάντως και είναι υπέρ ευχαριστημένο ενώ δεν μου έχει αναφέρει προβλήματα υπερθέρμανσης... Στην επόμενη άδεια μου σε λίγες μέρες αναμένεται να έχω εντυπώσεις και από κοντά :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Επειδή δεν το αφήνω σε ησυχία το συγκεκριμένο, καιρό είχα να πάρω κινητό που να μη ζεσταίνεται :happy: , δεν υπάρχει πλέον η δυνατότητα να κάνουμε snooze το ξυπνητήρι, με αναποδογύρισμα της συσκευής; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Όσον αφορά το θέμα της υπερθέρμανσης ενώ τις πρώτες 10 μέρες εβραζε συνέχεια και πίσω και στην οθόνη μετά σταμάτησε και πλέον δεν ζεστενεται ποτε ότι και να κάνω..ειτε βλεπω βίντεο είτε παίζω παιχνίδια δεν ανεβάζει καθόλου θερμοκρασια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Μου κάνει ένα "χαζό" battery drain, από την 3η φόρτιση και μετά και δε μπορώ να καταλάβω τι φταίει... Έβγαλα 3 εφαρμογές που τις θεωρούσα "ύποπτες", αλλά τίποτα. Έκανα ακόμα μία φόρτιση, αλλά πάλι τίποτα. Σημειωτέων, όλες τις φορτίσεις (4 μέχρι τώρα) τις έχω κάνει από 9%-10%, μέχρι και το 100%. Το τελευταίο που υποψιάζομαι είναι να φταίει ο λογαριασμός Outlook, ο οποίος είναι συνδεδεμένος με τη συσκευή, που βγάζει ένα error 1 στις 3 φορές.. Έχει κάποιος battery drain; :worry: P.S.: Έχω κάνει 2 soft resets και έχω αλλάξει και region άλλες 3. εγω αυτο που εχω παρατηρηση ειναι οτι δειχνει λαθος καποιες φορες την μπαταρια,δηλαδη το tile εξω λεει 50% ενω οταν μπαινω μεσα 45%.μονο στο ποσοστο 50-40% το κανει αυτο...αν εχεις error σε συνχρονισμο φταιει και αυτο να ξερεις.. Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 εγω αυτο που εχω παρατηρηση ειναι οτι δειχνει λαθος καποιες φορες την μπαταρια,δηλαδη το tile εξω λεει 50% ενω οταν μπαινω μεσα 45%.μονο στο ποσοστο 50-40% το κανει αυτο...αν εχεις error σε συνχρονισμο φταιει και αυτο να ξερεις.. Ωχ.. Γιατί μου βγάζει κάτι άσχετα errors στο κύριο Outlook.. Μήπως φταίει που το έχω και σε 2η συσκευή με WP8.1; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 (edited) Ωχ.. Γιατί μου βγάζει κάτι άσχετα errors στο κύριο Outlook.. Μήπως φταίει που το έχω και σε 2η συσκευή με WP8.1; Αυτο δεν το ξεω γιατι το χρονια ημουν σε android οποτε δεν ξερω.αλλα διαβασα στο faq οτι τα errors σε λογαριασμο το προκαλουν η τουλαχιστον "βοηθανε" στο battery drain Να το κειμενο απο το faq: Για κάποιο λόγο έχω battery drain. Τι μπορεί να φταίει; Εάν για κάποιο λόγο παρατηρήσουμε αυξημένη κατανάλωση της μπαταρίας καλό θα είναι να ελέγξουμε αν έχουμε απενεργοποιημένα το NFC, την τοποθεσία και το bluetooth (εφόσον δεν τα χρησιμοποιούμε). Ελέγχουμε αν κάποιος λογαριασμός email δεν συγχρονίζεται ,κάτι που είναι άκρως ενεργοβόρο για την μπαταρία μας γιατί θα προσπαθεί ανεπιτυχώς να συγχρονιστεί και επίσης ελέγχουμε τη συχνότητα συγχρονισμού των λογαριασμών μας. Ακόμα ελέγχουμε τις εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο και απενεργοποιούμε όποιες πιστεύουμε ότι δεν χρειαζόμαστε. Τέλος κάνουμε ένα soft reset. αν εχω κανει κατι λαθος ας το τροποοιησουν οι admin Edited May 29, 2015 by Shinig Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavag Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Μπορεί να απαντήσει κάποιος αν κολλάει το βίντεο όταν τραβάει με Lumia camera στα 1080? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 το dual sim υποστηρίζει και στις δυο καρτες 3g συνδεση δεδομενων ή μονο στην μια? Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 ειμαι σε μεγαλο διλλημα σχετικα με ποιο χρωμα να το παρω.... μου αρεσει το μπλε αλλα δυστηχως δεν υπαρχει καποιο καταστημα να παω να τα δω ολα απο κοντα..... τι λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Αυτο δεν το ξεω γιατι το χρονια ημουν σε android οποτε δεν ξερω.αλλα διαβασα στο faq οτι τα errors σε λογαριασμο το προκαλουν η τουλαχιστον "βοηθανε" στο battery drain Να το κειμενο απο το faq: Για κάποιο λόγο έχω battery drain. Τι μπορεί να φταίει; Εάν για κάποιο λόγο παρατηρήσουμε αυξημένη κατανάλωση της μπαταρίας καλό θα είναι να ελέγξουμε αν έχουμε απενεργοποιημένα το NFC, την τοποθεσία και το bluetooth (εφόσον δεν τα χρησιμοποιούμε). Ελέγχουμε αν κάποιος λογαριασμός email δεν συγχρονίζεται ,κάτι που είναι άκρως ενεργοβόρο για την μπαταρία μας γιατί θα προσπαθεί ανεπιτυχώς να συγχρονιστεί και επίσης ελέγχουμε τη συχνότητα συγχρονισμού των λογαριασμών μας. Ακόμα ελέγχουμε τις εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο και απενεργοποιούμε όποιες πιστεύουμε ότι δεν χρειαζόμαστε. Τέλος κάνουμε ένα soft reset. αν εχω κανει κατι λαθος ας το τροποοιησουν οι admin Ευχαριστώ και πάλι! :) ειμαι σε μεγαλο διλλημα σχετικα με ποιο χρωμα να το παρω.... μου αρεσει το μπλε αλλα δυστηχως δεν υπαρχει καποιο καταστημα να παω να τα δω ολα απο κοντα..... τι λετε? Μπλε έχω το 820 εδώ και αρκετούς μήνες (πήρα αργότερα το καπάκι) και δεν το έχω μετανιώσει καθόλου. Βέβαια, το 640 το έχω σε πορτοκαλί τώρα... Αν θες φωτό, πες. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 ειμαι σε μεγαλο διλλημα σχετικα με ποιο χρωμα να το παρω.... μου αρεσει το μπλε αλλα δυστηχως δεν υπαρχει καποιο καταστημα να παω να τα δω ολα απο κοντα..... τι λετε? Πραγματικά το ίδιο δίλλημα είχα και εγώ αλλά τελικά το πήρα άσπρο και μου αρέσει παρα πολύ..Η clear black οθόνη μαζί με το άσπρο καπάκι κάνουν ωραία αντίθεση,βέβαια αυτά γούστα είναι.Επίσης μην ξεχνας ότι αν βαρεθείς το χρωμα μπορείς να πάρεις καπάκι σε άλλο χρωμα.Εχω δει γύρω στα 16 ευρώ τα έχουν ελληνικά καταστήματα ενώ από έξω γύρω στα 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Ευχαριστώ και πάλι! :) Μπλε έχω το 820 εδώ και αρκετούς μήνες (πήρα αργότερα το καπάκι) και δεν το έχω μετανιώσει καθόλου. Βέβαια, το 640 το έχω σε πορτοκαλί τώρα... Αν θες φωτό, πες. η αληθεια ειναι οτι ειμαι πιο κοντα σε πορτοκαλι και μπλε........ ειναι πολυ εντονο τ πορτοκαλι? μπορεις να δειξεις φωτο/? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 η αληθεια ειναι οτι ειμαι πιο κοντα σε πορτοκαλι και μπλε........ ειναι πολυ εντονο τ πορτοκαλι? μπορεις να δειξεις φωτο/? Είναι ΠΟΛΥ έντονο! Ειδικά όταν είσαι έξω, με το φως του ήλιου. Γι' αυτό το πήρα κιόλας. :D Σε μισή ώρα περίπου θα ανεβάσω σε αυτό το post. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v_kakouras Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Πραγματικά το ίδιο δίλλημα είχα και εγώ αλλά τελικά το πήρα άσπρο και μου αρέσει παρα πολύ..Η clear black οθόνη μαζί με το άσπρο καπάκι κάνουν ωραία αντίθεση,βέβαια αυτά γούστα είναι.Επίσης μην ξεχνας ότι αν βαρεθείς το χρωμα μπορείς να πάρεις καπάκι σε άλλο χρωμα.Εχω δει γύρω στα 16 ευρώ τα έχουν ελληνικά καταστήματα ενώ από έξω γύρω στα 10. Επειδή μ' ενδιαφέρει ν' αγοράσω μπλέ ή πορτοκαλί καπάκι (τώρα έχω μαύρο που επίσης μ' αρέσει πολύ) γράψε αν μπορείς σε ποια καταστήματα τα έχεις δει. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 (edited) Είναι ΠΟΛΥ έντονο! Ειδικά όταν είσαι έξω, με το φως του ήλιου. Γι' αυτό το πήρα κιόλας. :D Σε μισή ώρα περίπου θα ανεβάσω σε αυτό το post. :) αναμενω με μεγαλη αγωνια!! :D και κατι αλλο επειδη ποτε στα κινητα μου δε βαζω προστατευτικο στην οθονη.... πως σα φαινεται η ποιοτητα της οθονης αντεχει? Edited May 29, 2015 by akis8607 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Μπορεί να απαντήσει κάποιος αν κολλάει το βίντεο όταν τραβάει με Lumia camera στα 1080? εχω τραβηξει μεχρι και 2 λεπτα και δεν κολλαει ουτε χανεται ο ηχος (1080p/30fps) Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 αναμενω με μεγαλη αγωνια!! :D και κατι αλλο επειδη ποτε στα κινητα μου δε βαζω προστατευτικο στην οθονη.... πως σα φαινεται η ποιοτητα της οθονης αντεχει? Αν και καθυστέρησα... Σε αυτή χωρίς φλας είναι με ήλιο. Επίσης, όσο και Gorilla Glass 3 να είναι, δε θα το άφηνα χωρίς προστατευτικό.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Αν και καθυστέρησα... Σε αυτή χωρίς φλας είναι με ήλιο. Επίσης, όσο και Gorilla Glass 3 να είναι, δε θα το άφηνα χωρίς προστατευτικό.. σε ευχαριστω! τελικα πραγματικα πολυ εντονο ειναι..... μαλλον προς μπλε θα παω.... βασικα σε ολα μου τα κινητα δε βαζω προστατευτικο και δεν εχουν πθει τιποτα... τωρα εχω το redmi 1s εδω και ενα χρονο και δεν εχει ουτε σημαδι η οθονη παρολο που δεν ειναι gorilla glass.. το ολο θεμα ειναι να μην το βαζεις στην τσεπη με κλειδια και κερματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 σε ευχαριστω! τελικα πραγματικα πολυ εντονο ειναι..... μαλλον προς μπλε θα παω.... βασικα σε ολα μου τα κινητα δε βαζω προστατευτικο και δεν εχουν πθει τιποτα... τωρα εχω το redmi 1s εδω και ενα χρονο και δεν εχει ουτε σημαδι η οθονη παρολο που δεν ειναι gorilla glass.. το ολο θεμα ειναι να μην το βαζεις στην τσεπη με κλειδια και κερματα Είναι, είναι. Γι' αυτό το πήρα. :) Πάντως και το γαλάζιο είναι πολύ ωραίο. Πάντα μόνο του το έχω στην τσέπη. Αλλά και πάλι δεν το διακινδυνεύω.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Δευτερα παω για αγορα και εγω σε ασπρο. Αν και με εψηνε και το lenovo Α806 που επεσε και αλλο η τιμη του αλλα ελπιζω να μη με απογοητευσουν τα windows. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts