cult Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Οκ το κανω αλλα ειναι λιγο σπαστικο,,,,,,,, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 τα τρώνε κάτι τέτοια σκαλώματα τα Lumia. An κάνεις το σκανάρισμα,δεν θα έχεις πρόβλημα. Δεν διαγράφεται τίποτα με το σκανάρισμα; Sent from mTalk Κώστας!! Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Παιδιά πήρα ένα Lumia 640 xl για την μάνα μου και ακούστε τώρα πρόβλημα...... Όταν βάζω την κάρτα SD και ανοίγω το κινητό κολλάει δεν κάνει τίποτα και γίνεται γκρί η οθόνη. Και όταν την βγάζω δουλεύει κανονικότατα.. Έχει πάθει κανείς από εσάς το ίδιο; Φυσικά το κινητό το λάτρεψε. Η καρτα που βαζεις είναι φορμαρισμενη? η προερχεται από καποιο άλλο κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Δεν διαγράφεται τίποτα με το σκανάρισμα; Sent from mTalk Κώστας!! δεν μου έχει τύχει ποτέ. Και το έχω κάνει αρκετές φορές. ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οκ το κανω αλλα ειναι λιγο σπαστικο,,,,,,,, πολύ θες να πεις. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cult Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Η καρτα που βαζεις είναι φορμαρισμενη? η προερχεται από καποιο άλλο κινητο? Ειναι η καρτα που ειχε μεσα απο τοτε που το πηρα. Μου το κανει μετα το τελευταιο update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EmiyaKiritsugu Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Η καρτα που βαζεις είναι φορμαρισμενη? η προερχεται από καποιο άλλο κινητο? Το έκανα φορματ μέσω PC. Τώρα θα πάρω άλλη κάρτα να δοκιμάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpolal Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 (edited) Ευχαριστω για την απαντηση. Το people που το βρισκω?δεν υπαρχει προγραμμα duplicate στο store τουλαχιστον απο οσο εψαξα. Παντως απο οτι διαβασα προκειται για κοινο προβλημα.... Υπάρχει η δυνατότητα να κάνεις link τις διπλές εγγραφές. Στις Επαφές κάνεις κλίκ σε αυτήν που θέλεις και κάτω, δίπλα στο μολύβι της επεξεργασίας, υπάρχει ένα εικονίδιο σαν αλυσιδίτσα. Το πατάς και το πρόγραμμα εμφανίζει επαφές που θεωρεί ότι είναι όμοιες και σου προτείνει να τις «ενώσεις» έτσι ώστε να βλέπεις όλα τα στοιχεία σε μία ενοποιημένη πλέον επαφή. Θα παραμείνουν διαφορετικές αλλά εσύ στο κινητό θα βλέπεις μόνο 1 με όλα τα τηλέφωνα κλπ στοιχεία μαζί. Αν έχεις μεταφέρει τις επαφές σου και στον Η/Υ, εννοείτε σε περιβάλλον win10, από το πρόγραμμα των επαφών μπορείς να κάνεις την ίδια διαδικασία εννοποίησης και νομίζω ότι μετά αυτόματα θα ενημερωθεί και το κινητό σου. ;) (αν και έχω μία επιφύλαξη για αυτό) Edited August 16, 2016 by dpolal Παράθεση Δεν ελπίζω σε τίποτα. Δεν φοβάμε τίποτα. Είμαι παντρεμένος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Με την 14393.67 παρατήρησα μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Καλά σήμερα τη βαλαμε κάτσε να περάσει καμιά μέρα. Στάλθηκε από το Lenovo P1ma40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Με την 14393.67 παρατήρησα μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας. Την έχω αρκετό καιρό και η μπαταρία είναι σε επίπεδο 8.1 σε 640. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cult Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Υπάρχει η δυνατότητα να κάνεις link τις διπλές εγγραφές. Στις Επαφές κάνεις κλίκ σε αυτήν που θέλεις και κάτω, δίπλα στο μολύβι της επεξεργασίας, υπάρχει ένα εικονίδιο σαν αλυσιδίτσα. Το πατάς και το πρόγραμμα εμφανίζει επαφές που θεωρεί ότι είναι όμοιες και σου προτείνει να τις «ενώσεις» έτσι ώστε να βλέπεις όλα τα στοιχεία σε μία ενοποιημένη πλέον επαφή. Θα παραμείνουν διαφορετικές αλλά εσύ στο κινητό θα βλέπεις μόνο 1 με όλα τα τηλέφωνα κλπ στοιχεία μαζί. Αν έχεις μεταφέρει τις επαφές σου και στον Η/Υ, εννοείτε σε περιβάλλον win10, από το πρόγραμμα των επαφών μπορείς να κάνεις την ίδια διαδικασία εννοποίησης και νομίζω ότι μετά αυτόματα θα ενημερωθεί και το κινητό σου. ;) (αν και έχω μία επιφύλαξη για αυτό) Thanks M8. Το εκανα και μου ελυσε το προβλημα κατα το ημισυ. Το αλλο το βρηκα μονος μου. Πηγα επαφες, στις τελιτσες και ρυθμισεις. Παρουσιαζει τους λογαριασμους (ειχα 4), Πας λιγο παρακατω στο φιλτραρισμα λιστας επαφων και απενεργοποιεις ολους τους λογαριασμους πλην ενος. Voila problem solved... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpolal Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 (edited) Το είχα να φορτίζει δίπλα στον Η/Υ και ξαφνικά το είδα να μπουτάρει μόνο του και να εμφανίζει τα γνωστά γρανάζια. (ούτε με ρώτησε, ούτε μια ειδοποίηση βρε αδερφέ :D ) :blink: Άντε και να δούμε. :worry: Πάντως με την .545 η μπαταρία άδειαζε μέχρι το βράδυ, ελπίζω να διορθωθεί τώρα... Edited August 16, 2016 by dpolal Παράθεση Δεν ελπίζω σε τίποτα. Δεν φοβάμε τίποτα. Είμαι παντρεμένος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Παιδιά τη βοήθειά σας! Περασα πριν από λιγο την επετειακή δουλεψε κανονικά, αλλά το εκλεισα και δεν ανοιγει τωρα. Βγάζει windows failed to start. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Παιδιά τη βοήθειά σας! Περασα πριν από λιγο την επετειακή δουλεψε κανονικά, αλλά το εκλεισα και δεν ανοιγει τωρα. Βγάζει windows failed to start. Γιατι το εκλεισες;για βγαλε βαλε μπαταρια και δοκιμασε παλι Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Γιατι το εκλεισες; Σοβαρά τώρα; Βάλε το στον φορτιστή ή στον υπολογιστή και δες αν θα ανοίξει. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Σοβαρά τώρα; Βάλε το στον φορτιστή ή στον υπολογιστή και δες αν θα ανοίξει.Δυστυχώς, τίποτα. windows boot manager windows failed to start ............................ ............................ status:0xc0000001 info:An unexpected error has occured Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Δυστυχώς, τίποτα. windows boot manager windows failed to start ............................ ............................ status:0xc0000001 info:An unexpected error has occured Δοκίμασες να το συνδέσεις με το pc με το recovery tool; Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 (edited) Εγώ πάντως έως τώρα μετά την anniversary έχω παρατηρήσει τα εξής: Διορθώθηκε το Viber, πλέον αποθηκεύει φωτογραφίες. Συνεχίζει να παραμένει το πρόβλημα με την κοινοποίηση της φωτογραφίας όμως ξανά στο Viber καθώς και να μην μπορεί να ανοίξει τη φωτογραφία με οποιοδήποτε πρόγραμμα επεξεργασίας, πάρα μόνο με την περικοπή. Δουλεύει πλέον η εξερεύνηση αρχείων και ανοίγει κανονικά της φωτογραφίες και από την εσωτερική αλλά και από την SD. Συνεχίζει το πρόβλημα που είχα από την προηγούμενη αναβάθμιση πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις/εξατομίκευση/έναρξη να μην μου ανοίγει από την αναζήτηση της εικόνες μου για να μπορέσω να αλλάξω το φόντο. Δουλεύουν μόνο τα δείγματα των εικόνων και το χωρίς επιλογή. Δουλεύει μόνο όταν κάνω επανεκκίνηση το τηλέφωνο και μόνο τότε μπορώ να κάνω αλλαγή από τις εικόνες μου. Συνεχίζει να μην δουλεύει το άνοιγμα των φωτογραφιών με οποιοδήποτε πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφίας. Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω, ότι πρόγραμμα και να περάσω δεν μπορεί να μου ανοίξει φωτογραφία είτε από εσωτερική είτε από SD. Sent from mTalk Κώστας!! Edited August 17, 2016 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Δεν είχα κάποιο από τα προβλήματα σου όυτε προ RS ούτε μετά. Κάτι άλλο παίζει λογικά. Τι,δεν ξέρω να απαντήσω. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Δεν είχα κάποιο από τα προβλήματα σου όυτε προ RS ούτε μετά. Κάτι άλλο παίζει λογικά. Τι,δεν ξέρω να απαντήσω. Δεν έχω κάνει Hard Reset από την αρχή, αυτό παίζει..... Θέλει σώνει και καλά να το κάνω για σπάσιμο. Sent from mTalk Κώστας!! Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Δεν το θέλει για σπάσιμο. Απλά το θέλει γιατί...Microsoft. Πλέον είναι fact και όποιος δε το βλέπει.... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 (edited) Δεν το θέλει για σπάσιμο. Απλά το θέλει γιατί...Microsoft. Πλέον είναι fact και όποιος δε το βλέπει.... Χρυσόστομε βαριέμαι φρικτά να ασχοληθώ αυτή τη στιγμή, καταντάει σπαστικό να στήνεις το τηλέφωνο από την αρχή. Τέλος πάντων προς το παρόν δεν καίγομαι να το κάνω, απλά ήθελα να επισημάνω την δική μου εμπειρία. Να συμπληρώσω πως μόλις είδα ότι δεν δουλεύει το live images, φυσικά δεν δουλεύει εδώ και καιρό και όχι τώρα απλά πίστευα πως θα το είχαν φτιάξει. Αντίθετα η μπροστινή τραβάει μια χαρά άψογα live images. Δεύτερο βράδυ με την RS και χθες στην αναμονή μου κατανάλωσε μόλις 2% μέσα σε έξι ώρες περίπου. Πολύ καλό το ποσοστό σε σχέση με προηγούμενες εκδόσεις. Τώρα όσο αφορά την αυτονομία δεν παρατήρησα κάτι διαφορετικό, βέβαια πάντα εξαρτάται από την χρήση του καθενός. Sent from mTalk Κώστας!! Edited August 18, 2016 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brousko Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Με την επαιτειακή εξαφανίζεται η εφαρμογή για το offline ράδιο!! Ξέρει κανείς κάποια εναλλακτική καλή από το store? (ιδανικά χωρίς διαφημίσεις). ΥΓ. Είναι χαζεμένοι εκεί στην MS δεν εξηγείται...το os να δούμε για πόσο καιρό ακόμα θα είναι beta.... Παράθεση Όλες οι γενικεύσεις είναι λάθος,όπως και αυτή εδώ :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Χρυσόστομε βαριέμαι φρικτά να ασχοληθώ αυτή τη στιγμή. Sent from mTalk Κώστας!! δεν διαφωνώ σε κάτι. ίσα ίσα που και εγώ παρακαλούσα να μην χρειαστεί hard reset και αυτή τη φορά. Φαίνεται [ως δεν θέλει πάντως. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Δεύτερη ημέρα και εγώ με την επετειακή ενημέρωση και γενικά δεν έχω προβλήματα. Η μπαταρία έχει βελτιωθεί αρκετά. Χθες την ώρα που τσέκαρα τις επαφές μου και έκανα ένα ξεκαθάρισμα, ξαφνικά στο τηλέφωνο άρχισε να λειτουργεί η δόνηση συνέχεια και ασταμάτητα. Το τηλέφωνο δεν αποκρινόταν σε τίποτα, ούτε μπορούσα να το απενεργοποιήσω. Ήμουν έτοιμος να βγάλω μπαταρία, αλλά κρατώντας για αρκετή ώρα το πλήκτρο on of έκανε επανεκκίνηση και από τότε δουλεύει πάλι κανονικά. Γνώμη μου δεν πρέπει να περιμένουμε και πολλά, οπως γρήγορη απόκριση της συσκευής μας, γιατί το 1GB RAM αρχίζει να φαίνεται λίγο και το λειτουργικό σιγά σιγά έχει και περισσότερες απαιτήσεις. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts