fakiris31 Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Με windows 10 και αναβαθμισμένη εφαρμογή ή 8.1 ( αν έχει διαφορά) για το Viber εννοώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 καλημερα ηθελα να ρωτησω το εξης οταν βαζω μια υπενθυμιση στο ημερολογιο και χτυπησει θελω αυτη την υπενθυμιση να την παω του χρονου την ιδια μερα,ε αυτο δε γινεται με απλο τροπο δηλαδη να αλλαξω μονο το ετος και οκ ,πρεπει να παω μηνα μηνα και να μεταφερθω ενα χρονο μετα μηπως κανω κατι λαθος; υπαρχει κατι ποιο ευκολο;επισης το viber ειναι στα αγγλικα υπαρχει κατι για ελληνικη γλωσσα;ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Ποσα; Δε το χω προσεξει. δλδ στις άλλες πλατφόρμες στέλνεις όσα θες; Μέχρι 25mb στέλνει το Viber σε όλες τις πλατφόρμες,παλιότερα δεν είχε περιορισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Με λίγα λόγια πρέπει με τη μπροστινή κάμερα να ανεβαζουμε βίντεο, που έχει μικρότερη ανάλυση! :lol: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 (edited) Για τις άλλες πλατφόρμες,δεν ξέρω,αλλα με χάλασε που δεν στέλνει βίντεο είναι η αλήθεια. Edited August 8, 2016 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fakiris31 Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Ίδιο βίντεο δεν είχα δει μέγεθος από wp δεν το έστελνε νομίζω ούτε messenger και μου το έστειλε με bluetooth και εγω από android το έστειλα κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Αυτό που λες είναι θέμα εφαρμογής και όχι λειτουργικού. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brousko Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Μπορώ να πω ότι εχω μια σχέση αγάπης και μισους με το 640 xl. Από τη μια το ελλιπές app store και τα προβλήματα που συναντάς λογω απουσίας gapps, που με αναγκαζουν να ανοιξω pc...από την άλλη η φοβερή του κάμερα που βάζει κάτω αρκετά ακριβότερες συσκευές (την ημέρα,τη νύχτα δεν...) και η απουσία κολλημάτων και η αριστη αυτονομια (οσο και να το λιώνεις φορτιστή δεν θα θες ως το βράδυ)....ειδικά αναλογιστείς τι συσκευές android συναντούσες στα 130 ευρω που κοστιζε...(μιλάμε φυσικά για αγορά από Ελλάδα κι όχι να φέρεις αφορολόγητο κινητό από κινα). Παράθεση Όλες οι γενικεύσεις είναι λάθος,όπως και αυτή εδώ :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taratsa Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 2 αγόρασα πριν 6 μήνες περίπου. Το 1 το πούλησα χθες και το άλλο στο κουτί του και στο ντουλάπι για καβάτζα. Το λατρευω σαν συσκευή, ειδικά την φωτογραφική του...αλλά αυτά τα μέρα παραμέρα απο το 100% σε 81% σε 5 ώρες το βράδυ δεν το άντεξα άλλο ψυχολογικά!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Η διάρκεια της μπαταρίας πάντως είναι πλέον σε εξαιρετικό επίπεδο. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Τα μηνύματα σχετικά με τα αξεσουάρ των Lumia μεταφέρθηκαν στο κατάλληλο θέμα: [Επίσημο] Αξεσουάρ (memory cards, hands free & άλλα) Συνεχίζουμε on-topic Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Μέχρι 25mb στέλνει το Viber σε όλες τις πλατφόρμες,παλιότερα δεν είχε περιορισμό. Εχετε λαθος σε αυτο εστειλα χτες βιντεο απο g2 σε p9 496 mb και πηγε κανονικα. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cult Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Παιδια να κανω μια ερωτηση?εχω το 640(με την 494) και εσχατως μου παρουσιαζει δυο θεματα.Αφενος μου διπλο-τριπλο εμφανιζει τις επαφες με αποτελεσμα να μου βγαζει πολλες φορες το ιδιο ονομα και να μου μπερδευει τις επαφες (δηλαδη τηλεφωνο με λαθος ονομα),. Αφετερου εχει γεμισει το συστημα το σκληρο με αποτελεσμα να κολλαει το κινητο.(6,5 γιγα απο τα 7,3). Εννοειται οτι εχω περασει στην καρτα οσα ειναι δυνατον,,,..... Καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ant23 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Παιδια να κανω μια ερωτηση?εχω το 640(με την 494) και εσχατως μου παρουσιαζει δυο θεματα.Αφενος μου διπλο-τριπλο εμφανιζει τις επαφες με αποτελεσμα να μου βγαζει πολλες φορες το ιδιο ονομα και να μου μπερδευει τις επαφες (δηλαδη τηλεφωνο με λαθος ονομα),. Αφετερου εχει γεμισει το συστημα το σκληρο με αποτελεσμα να κολλαει το κινητο.(6,5 γιγα απο τα 7,3). Εννοειται οτι εχω περασει στην καρτα οσα ειναι δυνατον,,,..... Καμια ιδεα? Αν έχεις περασμένα 2-3 mail στο συγχρονισμό επαφών και έχεις και στα 3 πάνω κάτω ίδιες επαφές μπορεί να φαίνονται 3πλες , από τις επιλογές στο people επέλεξε να σου εμφανίζονται μόνο οι επαφές από το email που θες, αν και εκεί είναι διπλές δε ξέρω αν παίζει κάνα προγραμματάκι merge duplicate κλπ. Για το χώρο δε ξέρω τι να σου πω, αν έχεις αρχεία που δεν χρειάζεσαι καθημερινά αλλά θες να τα έχεις διαθέσιμα φτιάξε ένα λογαριασμό cloud πχ στο MEGA privacy ανεβασέτα και όταν χρειαστείς κάτι το κατεβάζεις από το app του κινητού που λειτουργεί εξαιρετικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpolal Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Μου ήρθε ειδοποίηση για το anniversary update. Το έχει κάνει κανείς να μου πεί πόση ώρα παίρνει??? Παράθεση Δεν ελπίζω σε τίποτα. Δεν φοβάμε τίποτα. Είμαι παντρεμένος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Μου ήρθε ειδοποίηση για το anniversary update. Το έχει κάνει κανείς να μου πεί πόση ώρα παίρνει??? Μήπως εννοείς την .545; Ή εισαι insider; Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpolal Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Ναί. Η 545 είναι. Κατάλαβα λάθος;;; Παράθεση Δεν ελπίζω σε τίποτα. Δεν φοβάμε τίποτα. Είμαι παντρεμένος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Ναί. Η 545 είναι. Κατάλαβα λάθος;;; Nαι,δεν είναι η επετειακή αυτή. Δεν έχει βγει ακόμα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpolal Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Οκ. Ευχαριστώ. Απλώς όταν κλικαρισα στις λεπτομέρειες με πήγε στην σελίδα της ΜΣ για την τελευταία αναβάθμιση των 10ριών και νόμισα ότι αφορούσε αυτήν. Παράθεση Δεν ελπίζω σε τίποτα. Δεν φοβάμε τίποτα. Είμαι παντρεμένος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Οκ. Ευχαριστώ. Απλώς όταν κλικαρισα στις λεπτομέρειες με πήγε στην σελίδα της ΜΣ για την τελευταία αναβάθμιση των 10ριών και νόμισα ότι αφορούσε αυτήν. Η .545 κρατάει περίπου 30-35 λεπτά! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EmiyaKiritsugu Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Παιδιά πήρα ένα Lumia 640 xl για την μάνα μου και ακούστε τώρα πρόβλημα...... Όταν βάζω την κάρτα SD και ανοίγω το κινητό κολλάει δεν κάνει τίποτα και γίνεται γκρί η οθόνη. Και όταν την βγάζω δουλεύει κανονικότατα.. Έχει πάθει κανείς από εσάς το ίδιο; Φυσικά το κινητό το λάτρεψε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Παιδιά πήρα ένα Lumia 640 xl για την μάνα μου και ακούστε τώρα πρόβλημα...... Όταν βάζω την κάρτα SD και ανοίγω το κινητό κολλάει δεν κάνει τίποτα και γίνεται γκρί η οθόνη. Και όταν την βγάζω δουλεύει κανονικότατα.. Έχει πάθει κανείς από εσάς το ίδιο; Φυσικά το κινητό το λάτρεψε. Δοκιμασε να βαλεις μια αλλη" καρτα μηπως!!!!! Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 3η μέρα με την .545 και διαπιστώνω αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας και κωλύματα στον edge τα οποία τα είχα πριν την .494 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cult Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 (edited) Παιδιά πήρα ένα Lumia 640 xl για την μάνα μου και ακούστε τώρα πρόβλημα...... Όταν βάζω την κάρτα SD και ανοίγω το κινητό κολλάει δεν κάνει τίποτα και γίνεται γκρί η οθόνη. Και όταν την βγάζω δουλεύει κανονικότατα.. Έχει πάθει κανείς από εσάς το ίδιο; Φυσικά το κινητό το λάτρεψε. εγω μετα την αναβαθμιση καθε φορα που ανοιγω το κινητο μου βγαζει οτι η καρτα εχει προβλημα και οτι θελει σκαναρισμα (Samsung 32gb κιτρινη).Μηπως εχει να κανει με την αναβαθμιση? Αν έχεις περασμένα 2-3 mail στο συγχρονισμό επαφών και έχεις και στα 3 πάνω κάτω ίδιες επαφές μπορεί να φαίνονται 3πλες , από τις επιλογές στο people επέλεξε να σου εμφανίζονται μόνο οι επαφές από το email που θες, αν και εκεί είναι διπλές δε ξέρω αν παίζει κάνα προγραμματάκι merge duplicate κλπ. Για το χώρο δε ξέρω τι να σου πω, αν έχεις αρχεία που δεν χρειάζεσαι καθημερινά αλλά θες να τα έχεις διαθέσιμα φτιάξε ένα λογαριασμό cloud πχ στο MEGA privacy ανεβασέτα και όταν χρειαστείς κάτι το κατεβάζεις από το app του κινητού που λειτουργεί εξαιρετικά. Ευχαριστω για την απαντηση. Το people που το βρισκω?δεν υπαρχει προγραμμα duplicate στο store τουλαχιστον απο οσο εψαξα. Παντως απο οτι διαβασα προκειται για κοινο προβλημα.... Οσι για το τελευταιο ολα παρουσιαζονται ως αρχεια του συστηματος και αρα δεν μπορουν να σβησουν /μεταφερθουν. Αυτο μου προκαλει απορια......πως και γεμισε με αρχεια του συστηματος..... Edited August 14, 2016 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 εγω μετα την αναβαθμιση καθε φορα που ανοιγω το κινητο μου βγαζει οτι η καρτα εχει προβλημα και οτι θελει σκαναρισμα (Samsung 32gb κιτρινη).Μηπως εχει να κανει με την αναβαθμιση? τα τρώνε κάτι τέτοια σκαλώματα τα Lumia. An κάνεις το σκανάρισμα,δεν θα έχεις πρόβλημα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts