takisxx Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Φίλε μου προφανώς έχεις προβληματική συσκευή. Δεν υπάρχει αμφισβήτηση στο θέμα σταθερότητας των windows. Ψέματα δεν είχα την 420 τόσο καιρό είχα την 318.την 420 την πήρα σήμερα.τι πάει να πει προβληματική συσκευή?έχω διαβάσει και για άλλους που κατά καιρούς είχα προβλήματα αλλα ληθηκαν με hr και δεν επανήλθαν και αλλα επανήλθαν. Προβληματική είναι και η Microsoft φίλε ...βασικα όλες είναι προβληματικές,άλλες πολύ άλλες λιγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Ψέματα δεν είχα την 420 τόσο καιρό είχα την 318.την 420 την πήρα σήμερα.τι πάει να πει προβληματική συσκευή?έχω διαβάσει και για άλλους που κατά καιρούς είχα προβλήματα αλλα ληθηκαν με hr και δεν επανήλθαν και αλλα επανήλθαν. Προβληματική είναι και η Microsoft φίλε ...βασικα όλες είναι προβληματικές,άλλες πολύ άλλες λιγο Δοκίμασε τότε να γυρίσεις στα 8.1 και δες αν έχεις τα ίδια προβλήματα και εκεί. Τα 10 είναι κάτι καινούριο και σίγουρα έχει παιδικές ασθένειες. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Οταν κανεις hard reset μετα κανεις καθαρη εγκατασταση η επαναφερεις διαφορα. Στην καρτα sd κανεις format? Δεν δικαιολογειται ολο αυτο που περνας .Τα 10 στις τελευταιες εκδοσεις ειναι πολυ σταθερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Οταν κανεις hard reset μετα κανεις καθαρη εγκατασταση η επαναφερεις διαφορα. Στην καρτα sd κανεις format? Δεν δικαιολογειται ολο αυτο που περνας .Τα 10 στις τελευταιες εκδοσεις ειναι πολυ σταθερα. Ναι καθαρη κάνω πάντα όπως επίσης και στηνsd κάτσε να δω πως θα κάτσει και η καινούρια εκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Καλημέρα, οποιος έκανε αναβάθμιση σε 420 έκδοση και είδε κάποιες διαφορες ας μας πει αν θέλει. Ευχαριστώ Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Nα δω πότε θα φτιαχτεί αυτό το bug με το HDR της κάμερας τόσες ενημερώσεις σε windows 10 και ακόμα τίποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Nα δω πότε θα φτιαχτεί αυτό το bug με το HDR της κάμερας τόσες ενημερώσεις σε windows 10 και ακόμα τίποτα.. Έχεις απόλυτο δίκιο. Εμένα ενώ το τηλέφωνο τρέχει τα πάντα ομαλά χωρίς κολλήματα, τα δυο προβλήματα που έχω εξ αρχής είναι το HDR και η μη αναγνώριση κάποιων επισυναπτόμενων αρχείων στα email. Πολλές φορές ενώ μου δείχνει ότι έχω επισυναπτόμενα δεν μπορεί να τα διαβάσει. Στο note 3 που έχω ποτέ δεν μου έχει κάνει κάτι τέτοιο. Περιμένω σε αναβάθμιση μήπως τα φτιάξουν. Άλλα προβλήματα δεν έχω και το τηλέφωνο το ξεζουμίσω κάθε μέρα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Έχεις απόλυτο δίκιο. Εμένα ενώ το τηλέφωνο τρέχει τα πάντα ομαλά χωρίς κολλήματα, τα δυο προβλήματα που έχω εξ αρχής είναι το HDR και η μη αναγνώριση κάποιων επισυναπτόμενων αρχείων στα email. Πολλές φορές ενώ μου δείχνει ότι έχω επισυναπτόμενα δεν μπορεί να τα διαβάσει. Στο note 3 που έχω ποτέ δεν μου έχει κάνει κάτι τέτοιο. Περιμένω σε αναβάθμιση μήπως τα φτιάξουν. Άλλα προβλήματα δεν έχω και το τηλέφωνο το ξεζουμίσω κάθε μέρα . Καλο μεσημέρι....το ίδιο και εγω.Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω ειναι το bug με το HDR της κάμερας.Καποτε πρέπει να το διορθώσουν... Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Καλο μεσημέρι....το ίδιο και εγω.Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω ειναι το bug με το HDR της κάμερας.Καποτε πρέπει να το διορθώσουν... Τι εννοειτε οταν λετε bug με το hdr? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 (edited) Τι εννοειτε οταν λετε bug με το hdr? Δεν ξέρω αν εννοει ο φίλος το ίδιο με εμενα....οταν τραβάω μια φωτο HDR με την μαμά κάμερα και στην συνεχεια πάω στον χώρο αποθήκευσης στις εικόνες και επιλεγω αυτη την φωτογραφία όταν ανοίγει μου βγάζει μια επιλογή μέσα στην εικόνα χαμηλά κάτω που λέει..."HDR...επιλογή βέλτιστου φωτισμού". Όταν ομως το πατάω μου ανοίγει παράθυρο το οποιο αν θυμάμαι καλα λέει.."Κάποιο πρόβλημα παρουσιάστηκε.Δοκιμάστε ξανά". Κάποιες φορές πολυ σπάνια βέβαια μου έχει λειτουργήσει η επιλογή αυτη.Σε όλες τις εκδόσεις σε 10αρια μου το κάνει.Ακομα και στην σημερινή τελευταία που πέρασα. Edited June 15, 2016 by sakarkas1 Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Δεν ξέρω αν εννοει ο φίλος το ίδιο με εμενα....οταν τραβάω μια φωτο HDR με την μαμά κάμερα και στην συνεχεια πάω στον χώρο αποθήκευσης στις εικόνες και επιλεγω αυτη την φωτογραφία όταν ανοίγει μου βγάζει μια επιλογή μέσα στην εικόνα χαμηλά κάτω που λέει..."HDR...επιλογή βέλτιστου φωτισμού". Όταν ομως το πατάω μου ανοίγει παράθυρο το οποιο αν θυμάμαι καλα λέει.."Κάποιο πρόβλημα παρουσιάστηκε.Δοκιμάστε ξανά". Κάποιες φορές πολυ σπάνια βέβαια μου έχει λειτουργήσει η επιλογή αυτη.Σε όλες τις εκδόσεις σε 10αρια μου το κάνει.Ακομα και στην σημερινή τελευταία που πέρασα. Το δοκιμασα. κατα αρχην μπορω να τραβηξω μεχρι 4 φωτο σερι. μετα καθε φωτο που τραβαω πρεπει να περιμενω λιγο 2-3 sec μεχρι την επομενη. τωρα αμα παω στην φωτο και επιλεξω βελτιστος φωτισμος κανει παλι 2-3 sec να τις αποθηκευσει. Χωρο αποθηκευσης εχω την καρτα sd. Δεν ξερω αν ετσι πρεπει να δουλευει η για την καθυστερηση που εχω φταιει ο χωρος αποθηκευσης η το τηλεφωνο(Δεν εχει την δυναμη να κανει την επεξεργασια γρηγορα) η η ιδια η εφαρμογη. Εγω μιλαω για το 640. Αν μπορει καποιος φιλος να μας πει αν το ιδιο γινεται και στο 950 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satmaniac Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Καλησπέρα,μετά απο ενα μήνα με το τηλέφωνο (640xl dual) χθες το πηρα απόφαση και αναβαθμισα στα 10αρια(αν και είχα δίλημμα με αυτά που ειχα διαβάσει) .Οι πρώτες εντυπώσεις; Δεν εχω αντιμετωπίσει κανένα προβλημα σε κανένα επίπεδο.(Εκτός "ίσως" οτι η μπαταρία τελειώνει λίγο γρηγορότερα).Κανένα πρόβλημα με τους λογαριασμούς email κάθε τύπου.Ούτε με τις κάμερες,επαφές η οτιδήποτε άλλο. Έκανα την αναβάθμιση χωρίς να αλλαξω την γλώσσα στην αγγλική (έτσι κατάλαβα ότι εκαναν κάποιοι)δεν εχω κάνει κανένα hard η soft reset ποτέ στην συσκευή .Η διαδικασία αναβάθμισης κράτησε αρκετή ώρα. Για την ώρα αυτά,σε περίπτωση που μου βγάλει κάτι αρνητικό(εύχομαι οχι) θα το αναφέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Δεν ξέρω αν εννοει ο φίλος το ίδιο με εμενα....οταν τραβάω μια φωτο HDR με την μαμά κάμερα και στην συνεχεια πάω στον χώρο αποθήκευσης στις εικόνες και επιλεγω αυτη την φωτογραφία όταν ανοίγει μου βγάζει μια επιλογή μέσα στην εικόνα χαμηλά κάτω που λέει..."HDR...επιλογή βέλτιστου φωτισμού". Όταν ομως το πατάω μου ανοίγει παράθυρο το οποιο αν θυμάμαι καλα λέει.."Κάποιο πρόβλημα παρουσιάστηκε.Δοκιμάστε ξανά". Κάποιες φορές πολυ σπάνια βέβαια μου έχει λειτουργήσει η επιλογή αυτη.Σε όλες τις εκδόσεις σε 10αρια μου το κάνει.Ακομα και στην σημερινή τελευταία που πέρασα. Ακριβώς αυτό εννοώ και εγώ. Ακόμα η επεξεργασία της φωτογραφίας είναι αδύνατη χωρίς να μπορείς να κάνεις ζουμ ή οτιδήποτε άλλο. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σήμερα μετά την αναβάθμιση παρατήρησα μεγάλη αύξηση στην ζωή της μπαταρίας περίπου κατά 20% . Τις επόμενες μέρες θα διαπιστώσω εάν είναι τυχαίο όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 με το Intagram τελικα βρηκαμε τι προβλημα υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 με το Intagram τελικα βρηκαμε τι προβλημα υπαρχει? Γενικό πρόβλημα θα το λύσουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Ακριβώς αυτό εννοώ και εγώ. Ακόμα η επεξεργασία της φωτογραφίας είναι αδύνατη χωρίς να μπορείς να κάνεις ζουμ ή οτιδήποτε άλλο. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σήμερα μετά την αναβάθμιση παρατήρησα μεγάλη αύξηση στην ζωή της μπαταρίας περίπου κατά 20% . Τις επόμενες μέρες θα διαπιστώσω εάν είναι τυχαίο όχι.Ως προς την μπαταρία το επιβεβαιώνω κι εγώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Καλημέρα,έχει κολλήσει το OneNote και δεν μπορώ να δω τις σημειώσεις μου.κόλλησε στον συγχρονισμό και δεν κάνει με τίποτα.έκανα και επαναφορά αλλα τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EmiyaKiritsugu Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Έχω θέμα μέσα σε 2 μέρες έκανε μόνο του 2 φορες επανεκκίνηση. Έχει κανεις άλλος τέτοιο θέμα η' που να ξέρει τι φταίει;. Μου είχε γίνει ξανά πιο παλιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Καλημέρα,έχει κολλήσει το OneNote και δεν μπορώ να δω τις σημειώσεις μου.κόλλησε στον συγχρονισμό και δεν κάνει με τίποτα.έκανα και επαναφορά αλλα τίποτα. Δοκίμασε να μπεις μέσω OneDrive.Είχα και εγώ θέμα συγχρονισμού και λύθηκε από εκει Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 με το Intagram τελικα βρηκαμε τι προβλημα υπαρχει? Τι Windows έχεις? 8.1 ή 10? Για δοκίμασε το λινκ https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/instagram/9nblggh5l9xt Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Έχω θέμα μέσα σε 2 μέρες έκανε μόνο του 2 φορες επανεκκίνηση. Έχει κανεις άλλος τέτοιο θέμα η' που να ξέρει τι φταίει;. Μου είχε γίνει ξανά πιο παλιά. Μήπως έχεις να γίνονται αυτόματα οι ενημερώσεις; Σε τη φάση έκανε τις επανεκκινήσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dras Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Το Facebook που και που κρασαρει το έχω ξανά κάνει εγκατάσταση αλλα τα ίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos2121 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 μετα απο αναβαθμηση μοθ εβγαλε μια φατσουλα λυπημενει. ξερει κανεισ κατι? το τηλ δεν κανει τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Τι Windows έχεις? 8.1 ή 10? Για δοκίμασε το λινκ https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/instagram/9nblggh5l9xt σημερα μπηκα παλι στο store και τελικα το κατεβασε... δεν ξερω γιατι κατι θα ειχε κολλησει απο το store γιατι ηταν γενικο δεν το ειχα μονο εγω το ειχε και αλλο παιδι εδω μεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. June 16, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 μετα απο αναβαθμηση μοθ εβγαλε μια φατσουλα λυπημενει. ξερει κανεισ κατι? το τηλ δεν κανει τιποτα. Προφανώς δεν έγινε σωστά η αναβάθμιση. Ο μόνος τρόπος για να διορθωθεί είναι να το φλασάρεις με το Windows Device Recovery Tool και να επιλέξεις "Η συσκευή μου δεν αποκρίνεται (κάπως έτσι θυμάμαι το λέει)". Θα σε γυρίσει στα WP8.1 οπότε θα πρέπει να κατεβάσεις το upgrade advisor και να κάνεις την γνωστή διαδικασία για να αναβαθμιστείς πάλι στα Windows 10 Mobile. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts