duc Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Σήμερα μου έκανε update την εφαρμογή viber και αυτομάτως άλλαξε όλη η εμφάνιση και έγινε στα αγγλικά όλο το μενού της έχει γίνει και σε άλλον αυτό;και αν ναι αλλάζει με κάποιον τρόπο να ξαναγίνει ελληνικα Όχι δεν υπάρχει περίπτωση, σε επερχόμενο update θα γίνει και αυτό..... Sent from mTalk Κώστας!! Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Όχι δεν υπάρχει περίπτωση, σε επερχόμενο update θα γίνει και αυτό..... Sent from mTalk Κώστας!! για την εφαρμογη viber λεω μονο οτι εχει γινει στα αγγλικα,εδω μεσα δεν εχει κανεις την εφαρμογη αυτη να μας πει μονο εγω χρησιμοποιω viber; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Η καινουργια εφαρμογη ειναι προς το παρον μονο με αγγλικο μενου. Δεν βλεπω πουθενα ρυθμιση να αλλαζει γλωσσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Η καινουργια εφαρμογη ειναι προς το παρον μονο με αγγλικο μενου. Δεν βλεπω πουθενα ρυθμιση να αλλαζει γλωσσα. χαζο νομιζω ειναι αυτο ισως σε αναβαθμιση διορθωθει,οπως και το οτι δεν περναει αυτοματα τις φωτογραφιες στη συλλογη ετσι ειδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Καλημέρα, απο βδομάδα θα το έχω και εγώ στα χέρια μου και θα ήθελα να ρωτήσω πως είναι η απόδοση του σε θέματα μουσικής. Έχει καλό player. Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dras Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Καλημερα ξερεται πως μπορω να σβισω το history απο την βιβλιοθικη του store των προγραματων που εχω κατεβασει και εχω σβισει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam66 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Καλησπέρα, ξέρει κανεις αν από την κάμερα μπορούμε να βγάλουμε τον ήχο όταν τραβάμε φωτογραφίες; Παράθεση αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Καλησπέρα, ξέρει κανεις αν από την κάμερα μπορούμε να βγάλουμε τον ήχο όταν τραβάμε φωτογραφίες; Ρυθμισεις-εξατομικευση-ηχοι-κλειστρο καμερας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam66 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Ευχαριστώ. (χάθηκε ο κόσμος να κάνουν ένα σωστό μενου-ρυθμίσεις στη εφαρμογή τις κάμερας; ) Παράθεση αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Ευχαριστώ. (χάθηκε ο κόσμος να κάνουν ένα σωστό μενου-ρυθμίσεις στη εφαρμογή τις κάμερας; ) Θα ονομαζόταν Android μετά... Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos365 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Θα ονομαζόταν Android μετά... Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαι οταν ονομαζοταν Android μετα απο λιγο καιρο θα αρχιζαν τα κολληματα και ολα τα γνωστα προβληματα και θα τα επειρνες στο κρανιο..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satmaniac Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Καλημέρα. Θα μπορουσε να μου αναφέρει κάποιος αν στα windows 10 υπάρχει διαφορά (σε σχέση με τα 8.1) στις εφαρμογές; Αν γίνονται αναβαθμίσεις π.χ Ακόμη είμαι με τα 8. Σκέφτομαι να κάνω την μετάβαση στα 10 ,έχω δεί όσα έχουν γραφτεί.. Οπότε το ερώτημα σε όσους τα δουλεύουν καιρό τώρα.. Τι μου λέτε να κάνω; Να πάω μπροστά η να μείνω εδώ στα ίδια.. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Και οταν ονομαζοταν Android μετα απο λιγο καιρο θα αρχιζαν τα κολληματα και ολα τα γνωστα προβληματα και θα τα επειρνες στο κρανιο..... Καλημερες, δεν έχεις και άδικο... Για αυτό αποφάσισα να πάρω Windows τηλέφωνο για να πόσο αλαγκαριστο είναι κι πόσο σβελτο. Σε λίγες μέρες θα ξέρω. Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Ευχαριστώ. (χάθηκε ο κόσμος να κάνουν ένα σωστό μενου-ρυθμίσεις στη εφαρμογή τις κάμερας; ) Αμα το συνηθισεις θα δεις οτι το μενου του τηλεφωνου ειναι πολυ απλο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Καλημέρα. Θα μπορουσε να μου αναφέρει κάποιος αν στα windows 10 υπάρχει διαφορά (σε σχέση με τα 8.1) στις εφαρμογές; Αν γίνονται αναβαθμίσεις π.χ Ακόμη είμαι με τα 8. Σκέφτομαι να κάνω την μετάβαση στα 10 ,έχω δεί όσα έχουν γραφτεί.. Οπότε το ερώτημα σε όσους τα δουλεύουν καιρό τώρα.. Τι μου λέτε να κάνω; Να πάω μπροστά η να μείνω εδώ στα ίδια.. Ευχαριστώ τιποτα δεν είναι τελειο. Τα βαζεις τα 10, τα δουλευεισ και αν σε χαλανε πολύ, πισωγυρνας. Αυτά όλα (μπροσ και πισω) επισημα, από ΜΣ και όχι πατεντες. Δεν θα χασεις επαφες εφαρμογες αρχεια αλλα για σιγουρια παρε backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diplomat Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Καλημερα, απο εχτες εχω σταματησει να λαμβανω ειδοποιησεις για τα email...βλεπω οτι και το google calendar δεν εχει συγχρονησει το EURO που ειχα προσθεσει πριν 2-3 μερες. Εχει κανεις καμμια ιδεα? Ολες οι ειδοποιησεις ειναι ανοιχτες. Παράθεση A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says: "What religion are you?" The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies, "Yeah, but a catholic or protestant atheist?" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 δεν εχω παρει ακομα Update? γιατι? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 δεν εχω παρει ακομα Update? γιατι? τι εννοείς; update σε τι; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Το πληκτρολόγιο στα win 8.1 δεν αλλάζει μεγεθος ε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Το πληκτρολόγιο στα win 8.1 δεν αλλάζει μεγεθος ε;; όχι δεν αλλάζει. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 τι εννοείς; update σε τι; se 10...:( Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 se 10...:( πόσο καιρό έχεις να διαβάσεις το τόπικ; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 se 10...:( το συγκεκριμενο? δεν το εχω διαβασει...1η μερα με το κινητο..ειχα το μικρο 640 που εχει παρει ολα τα updates..η ανωμαλια της microsoft ειναι σε μεγιστο βαθμο... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Καμία ανωμαλία. Αφού έχεις το 640 το μικρό,όπως είχα και εγώ,θα έπρεπε να θυμάσαι πως χρειάζεται το upgrade advisor για να βάλεις τα 10.;) Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Καμία ανωμαλία. Αφού έχεις το 640 το μικρό,όπως είχα και εγώ,θα έπρεπε να θυμάσαι πως χρειάζεται το upgrade advisor για να βάλεις τα 10.;) Ναι ΦΙΛΟΣ εχεις δικιο!! ευχαριστω! ολα ΟΚ τωρα! εισαι ευχαριστημενος με την αλλαγη απο το μικρο στο μεγαλο που εκανες? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts