tarirs Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Και εγω για χρυσο ξεκινησα αλλα αυτο το μπλε-μαυρο τα σπαει τελικα.. Οσο για ζελατινες, ειναι 1η φορα που θελω το κινητο ολογυμνο, να το χαιρομαι. υλικα και ποιοτητα κατασκευης, κορυφη! Για γρατζουνιες στο πισω μερος με ενδιαφερει....:( να δω που θα βρω....διοτι τις θελω αμεσσα.... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Για γρατζουνιες στο πισω μερος με ενδιαφερει....:( να δω που θα βρω....διοτι τις θελω αμεσσα.... Με μια ultra slim θηκη θα εισαι κομπλε. Παρα πολυ λεπτη και διακριτικη, σου δινει την αισθηση οτι δε φοραει θηκη. Νομιζω οτι με ζελατινες δε θα αποφυγεις γρατζουνιες. Επισης κουμπωσε κι ενα tempered glass να εισαι σιγουρος ;) Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Με μια ultra slim θηκη θα εισαι κομπλε. Παρα πολυ λεπτη και διακριτικη, σου δινει την αισθηση οτι δε φοραει θηκη. Νομιζω οτι με ζελατινες δε θα αποφυγεις γρατζουνιες. Επισης κουμπωσε κι ενα tempered glass να εισαι σιγουρος ;) Ειχα στο Ζ3 ζελατινες επωνυμες σαν γυαλι,και οταν το πουλησα,και τις εβγαλα ηταν καινουργιο....ειναι το κινητο βιτρινα δεν θελω να το πακτωσω με θηκες....:D Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Ειχα στο Ζ3 ζελατινες επωνυμες σαν γυαλι,και οταν το πουλησα,και τις εβγαλα ηταν καινουργιο....ειναι το κινητο βιτρινα δεν θελω να το πακτωσω με θηκες....:D Αν είναι τόσο αποτελεσματικές τότε μαζί σου. Ισχύει ότι είναι μπιμπελό. Αν βρεις κάτι πολύ ποιοτικό ενημέρωσε με κι εμένα, θα με ενδιέφερε αν είναι έτσι πως τα λες! Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Αν είναι τόσο αποτελεσματικές τότε μαζί σου. Ισχύει ότι είναι μπιμπελό. Αν βρεις κάτι πολύ ποιοτικό ενημέρωσε με κι εμένα, θα με ενδιέφερε αν είναι έτσι πως τα λες! Μολις παραγγειλα απο ebay οταν ερθουν θα τις τοπθετησω θα βγαλω φωτο,και θα σας το παρουσιασω....;):rolleyes: Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Λοιπον εμενα γραφει ο counter 4: Headset 8: charger Με μια φορτιση δικια μου..... Πολυ καλα....!!!!! Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Λοιπον εμενα γραφει ο counter 4: Headset 8: charger Με μια φορτιση δικια μου..... Πολυ καλα....!!!!! Γραφει congratulations your phone is ORIGINAL? Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Γραφει congratulations your phone is ORIGINAL? :worry::blink: Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 (edited) Εμένα γράφει αυτό Edit: Δε μου ανεβαζει φωτο Jpeg 180kB. Γιατι?? Edited January 20, 2016 by iPap Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Εμένα γράφει αυτό Edit: Δε μου ανεβαζει φωτο Jpeg 180kB. Γιατι?? Καλησπερα σημερα πειρα το G920F και το κουτι γραφει τα εξης 359581/06/402972/7 C απο ποια χωρα ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Μάγκες καλησπέρα. Έχω το Σ6 από το καλοκαίρι και τα πάει περίφημα το εργαλείο. Έκατσε μια καλή επιδότηση στη γυναίκα και πήρε κι αυτή το ίδιο. Το κινητό δεν έχει κλείσει μήνα κι άρχισε τα κουλά του. Είναι αργή η απόκριση στην αφή έως καθόλου. Έχει 5-6 εφαρμογές μέσα ενώ εγώ έχω καμιά 30αριά. Δοκίμασα hard reset αλλά δεν έκανε τίποτα απολύτως. Κοίταξα μήπως έχει αναβάθμιση στο λογικισμικό, δεν έχει. Είμαστε από επαρχία και λέγαμε πριν το στείλουμε Αθήνα για service και κάνει κάνα δυο εβδομάδες, να δοκίμαζα μήπως πέρναγα καμιά ρομ έστω και στοκ. Τί θα με συμβουλεύατε; Να αποπειραθώ ή να το στείλω να τελειώνουμε; :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Καλησπερα σημερα πειρα το G920F και το κουτι γραφει τα εξης 359581/06/402972/7 C απο ποια χωρα ειναι Κατεβασε το phone info απο το play store και θα εχεις ολες τις λεπτομεριες. Επισης τσεκαρε το refurbishment check απο το μενου πανω αριστερα Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 :worry::blink: στην εφαρμογη ,συρε προς τα δεξια και πατα το refurbishment check Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 στην εφαρμογη ,συρε προς τα δεξια και πατα το refurbishment check Δεν του εχω βαλη καρτα σιμ ακομη γιατι θελω να κανω καποιες εφαρμογες κοπη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GDoakos Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Μάγκες καλησπέρα. Έχω το Σ6 από το καλοκαίρι και τα πάει περίφημα το εργαλείο. Έκατσε μια καλή επιδότηση στη γυναίκα και πήρε κι αυτή το ίδιο. Το κινητό δεν έχει κλείσει μήνα κι άρχισε τα κουλά του. Είναι αργή η απόκριση στην αφή έως καθόλου. Έχει 5-6 εφαρμογές μέσα ενώ εγώ έχω καμιά 30αριά. Δοκίμασα hard reset αλλά δεν έκανε τίποτα απολύτως. Κοίταξα μήπως έχει αναβάθμιση στο λογικισμικό, δεν έχει. Είμαστε από επαρχία και λέγαμε πριν το στείλουμε Αθήνα για service και κάνει κάνα δυο εβδομάδες, να δοκίμαζα μήπως πέρναγα καμιά ρομ έστω και στοκ. Τί θα με συμβουλεύατε; Να αποπειραθώ ή να το στείλω να τελειώνουμε; :) στον dialer πατας *#2663# και μετα πατας στο tsp fw update (general) και μετα θα σου γραψει pass. Ειχαν πολλοί το ίδιο πρόβλημα και λυθεικε έτσι. Παράθεση Συσκεύες: lg optimus l7, sony xperia z2, lenovo a806, samsung galaxy s3, samsung galaxy s4 black edition, samsung galaxy s6 Gold Platinum 64g, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 στην εφαρμογη ,συρε προς τα δεξια και πατα το refurbishment check ναι ετσι γραφει....αυτο δεν το ηξερα.....:rolleyes: ειναι καλο αυτο,που γραφει ετσι...??? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokratis91 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 (edited) στην εφαρμογη ,συρε προς τα δεξια και πατα το refurbishment check Που το λέει αυτό ρε παιδιά ποια εφαρμογή? Edit : το βρήκα, μου γράφει "your phone is original " τι σημαίνει αυτό? Edited January 20, 2016 by sokratis91 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Που το λέει αυτό ρε παιδιά ποια εφαρμογή? Edit : το βρήκα, μου γράφει "your phone is original " τι σημαίνει αυτό? https://translate.google.com/?hl=el#en/el/your%20phone%20is%20original ----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ναι ετσι γραφει....αυτο δεν το ηξερα.....:rolleyes: ειναι καλο αυτο,που γραφει ετσι...??? https://translate.google.com/?hl=el#en/el/your%20phone%20is%20original Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 https://translate.google.com/?hl=el#en/el/your%20phone%20is%20original ----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://translate.google.com/?hl=el#en/el/your%20phone%20is%20original ναι βρε ξερω μεταφραση.....απο τεχνικης αποψεως νομιζα οτι ελεγε αλλα:p Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 ναι βρε ξερω μεταφραση.....απο τεχνικης αποψεως νομιζα οτι ελεγε αλλα:p Ελπιζω να σημαινει αυτο ακριβως που γραφει... Οτι ειναι γνησιο Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 εχει παρει κανενας κατι τετοιο...??? Αξιζει...??? http://www.ebay.ie/itm/Lens-Protective-Case-Cover-Ring-Installed-for-Samsung-Galaxy-S6-Camera-Lens-/301731346342?var=&hash=item464096f7a6:m:m0uaCoihA1FMxuNkmceLfQg Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 στον dialer πατας *#2663# και μετα πατας στο tsp fw update (general) και μετα θα σου γραψει pass. Ειχαν πολλοί το ίδιο πρόβλημα και λυθεικε έτσι. Ρε φίλέ. Το έχουμε κάνει από το απόγευμα και δουλεύει ρολόι το κινητό! Ευχαριστώ!! Μακάρι να μην είναι προσωρινό. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
houla Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 εχει παρει κανενας κατι τετοιο...??? Αξιζει...??? http://www.ebay.ie/itm/Lens-Protective-Case-Cover-Ring-Installed-for-Samsung-Galaxy-S6-Camera-Lens-/301731346342?var=&hash=item464096f7a6:m:m0uaCoihA1FMxuNkmceLfQg Εχω παραγγειλει 1 τετοιο και το περιμενω να ερθει, αν το εχεις γυμνο το τηλεφωνο χωρις θηκη πιστευω αξιζει !! ελπιζω να μην εξεχει πολυ, μολις το δοκιμασω θα σας πω.. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Εχω παραγγειλει 1 τετοιο και το περιμενω να ερθει, αν το εχεις γυμνο το τηλεφωνο χωρις θηκη πιστευω αξιζει !! ελπιζω να μην εξεχει πολυ, μολις το δοκιμασω θα σας πω.. ωραια περιμενουμε..και αν ειναι οκ..θα παραγγειλω....Αν θες να το αφαιρεσεις..βγαινει ευκολα...??? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapap Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Καλησπέρα, Πως συνδέω το τηλέφωνο με τον υπολογιστή να ρίξω και να πάρω αρχεία? Εκανε αναβάθμιση το Smart Switch, συνδέω το τηλέφωνο στον υπολογιστή αλλά μόνο φορτίζει και δεν έχω πρόσβαση στα αρχεία (εικόνες, μουσική, βίντεο κ.λπ.). Άλλαξε καλώδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts