Jump to content

Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και εγω για χρυσο ξεκινησα αλλα αυτο το μπλε-μαυρο τα σπαει τελικα..

Οσο για ζελατινες, ειναι 1η φορα που θελω το κινητο ολογυμνο, να το χαιρομαι. υλικα και ποιοτητα κατασκευης, κορυφη!

Για γρατζουνιες στο πισω μερος με ενδιαφερει....:( να δω που θα βρω....διοτι τις θελω αμεσσα....

android or ios or wm......who cares.....???

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για γρατζουνιες στο πισω μερος με ενδιαφερει....:( να δω που θα βρω....διοτι τις θελω αμεσσα....

Με μια ultra slim θηκη θα εισαι κομπλε. Παρα πολυ λεπτη και διακριτικη, σου δινει την αισθηση οτι δε φοραει θηκη. Νομιζω οτι με ζελατινες δε θα αποφυγεις γρατζουνιες. Επισης κουμπωσε κι ενα tempered glass να εισαι σιγουρος ;)

ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Με μια ultra slim θηκη θα εισαι κομπλε. Παρα πολυ λεπτη και διακριτικη, σου δινει την αισθηση οτι δε φοραει θηκη. Νομιζω οτι με ζελατινες δε θα αποφυγεις γρατζουνιες. Επισης κουμπωσε κι ενα tempered glass να εισαι σιγουρος ;)

Ειχα στο Ζ3 ζελατινες επωνυμες σαν γυαλι,και οταν το πουλησα,και τις εβγαλα ηταν καινουργιο....ειναι το κινητο βιτρινα δεν θελω να το πακτωσω με θηκες....:D

Ειχα στο Ζ3 ζελατινες επωνυμες σαν γυαλι,και οταν το πουλησα,και τις εβγαλα ηταν καινουργιο....ειναι το κινητο βιτρινα δεν θελω να το πακτωσω με θηκες....:D

Αν είναι τόσο αποτελεσματικές τότε μαζί σου. Ισχύει ότι είναι μπιμπελό. Αν βρεις κάτι πολύ ποιοτικό ενημέρωσε με κι εμένα, θα με ενδιέφερε αν είναι έτσι πως τα λες!

ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Αν είναι τόσο αποτελεσματικές τότε μαζί σου. Ισχύει ότι είναι μπιμπελό. Αν βρεις κάτι πολύ ποιοτικό ενημέρωσε με κι εμένα, θα με ενδιέφερε αν είναι έτσι πως τα λες!

Μολις παραγγειλα απο ebay οταν ερθουν θα τις τοπθετησω θα βγαλω φωτο,και θα σας το παρουσιασω....;):rolleyes:

Λοιπον εμενα γραφει ο counter

4: Headset

8: charger

Με μια φορτιση δικια μου.....

Πολυ καλα....!!!!!

Λοιπον εμενα γραφει ο counter

4: Headset

8: charger

Με μια φορτιση δικια μου.....

Πολυ καλα....!!!!!

Γραφει congratulations your phone is ORIGINAL?

Εμένα γράφει αυτό

Edit: Δε μου ανεβαζει φωτο Jpeg 180kB. Γιατι??

Edited by iPap

Εμένα γράφει αυτό

Edit: Δε μου ανεβαζει φωτο Jpeg 180kB. Γιατι??

Καλησπερα σημερα πειρα το G920F και το κουτι γραφει τα εξης

359581/06/402972/7 C απο ποια χωρα ειναι

Μάγκες καλησπέρα. Έχω το Σ6 από το καλοκαίρι και τα πάει περίφημα το εργαλείο. Έκατσε μια καλή επιδότηση στη γυναίκα και πήρε κι αυτή το ίδιο. Το κινητό δεν έχει κλείσει μήνα κι άρχισε τα κουλά του. Είναι αργή η απόκριση στην αφή έως καθόλου. Έχει 5-6 εφαρμογές μέσα ενώ εγώ έχω καμιά 30αριά. Δοκίμασα hard reset αλλά δεν έκανε τίποτα απολύτως. Κοίταξα μήπως έχει αναβάθμιση στο λογικισμικό, δεν έχει. Είμαστε από επαρχία και λέγαμε πριν το στείλουμε Αθήνα για service και κάνει κάνα δυο εβδομάδες, να δοκίμαζα μήπως πέρναγα καμιά ρομ έστω και στοκ. Τί θα με συμβουλεύατε; Να αποπειραθώ ή να το στείλω να τελειώνουμε; :)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα σημερα πειρα το G920F και το κουτι γραφει τα εξης

359581/06/402972/7 C απο ποια χωρα ειναι

Κατεβασε το phone info απο το play store και θα εχεις ολες τις λεπτομεριες. Επισης τσεκαρε το refurbishment check απο το μενου πανω αριστερα

στην εφαρμογη ,συρε προς τα δεξια και πατα το refurbishment check

Δεν του εχω βαλη καρτα σιμ ακομη γιατι θελω να κανω καποιες εφαρμογες κοπη

Μάγκες καλησπέρα. Έχω το Σ6 από το καλοκαίρι και τα πάει περίφημα το εργαλείο. Έκατσε μια καλή επιδότηση στη γυναίκα και πήρε κι αυτή το ίδιο. Το κινητό δεν έχει κλείσει μήνα κι άρχισε τα κουλά του. Είναι αργή η απόκριση στην αφή έως καθόλου. Έχει 5-6 εφαρμογές μέσα ενώ εγώ έχω καμιά 30αριά. Δοκίμασα hard reset αλλά δεν έκανε τίποτα απολύτως. Κοίταξα μήπως έχει αναβάθμιση στο λογικισμικό, δεν έχει. Είμαστε από επαρχία και λέγαμε πριν το στείλουμε Αθήνα για service και κάνει κάνα δυο εβδομάδες, να δοκίμαζα μήπως πέρναγα καμιά ρομ έστω και στοκ. Τί θα με συμβουλεύατε; Να αποπειραθώ ή να το στείλω να τελειώνουμε; :)

στον dialer πατας *#2663# και μετα πατας στο tsp fw update (general) και μετα θα σου γραψει pass. Ειχαν πολλοί το ίδιο πρόβλημα και λυθεικε έτσι.

Συσκεύες: lg optimus l7, sony xperia z2, lenovo a806, samsung galaxy s3, samsung galaxy s4 black edition, samsung galaxy s6 Gold Platinum 64g,

ναι ετσι γραφει....αυτο δεν το ηξερα.....:rolleyes: ειναι καλο αυτο,που γραφει ετσι...???

Που το λέει αυτό ρε παιδιά ποια εφαρμογή?

Edit : το βρήκα, μου γράφει "your phone is original " τι σημαίνει αυτό?

Edited by sokratis91

Που το λέει αυτό ρε παιδιά ποια εφαρμογή?

Edit : το βρήκα, μου γράφει "your phone is original " τι σημαίνει αυτό?

https://translate.google.com/?hl=el#en/el/your%20phone%20is%20original

----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ναι ετσι γραφει....αυτο δεν το ηξερα.....:rolleyes: ειναι καλο αυτο,που γραφει ετσι...???

----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ναι βρε ξερω μεταφραση.....απο τεχνικης αποψεως νομιζα οτι ελεγε αλλα:p

ναι βρε ξερω μεταφραση.....απο τεχνικης αποψεως νομιζα οτι ελεγε αλλα:p

Ελπιζω να σημαινει αυτο ακριβως που γραφει... Οτι ειναι γνησιο

στον dialer πατας *#2663# και μετα πατας στο tsp fw update (general) και μετα θα σου γραψει pass. Ειχαν πολλοί το ίδιο πρόβλημα και λυθεικε έτσι.

Ρε φίλέ. Το έχουμε κάνει από το απόγευμα και δουλεύει ρολόι το κινητό! Ευχαριστώ!! Μακάρι να μην είναι προσωρινό. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχω παραγγειλει 1 τετοιο και το περιμενω να ερθει, αν το εχεις γυμνο το τηλεφωνο χωρις θηκη πιστευω αξιζει !!

ελπιζω να μην εξεχει πολυ, μολις το δοκιμασω θα σας πω..

:ninja:

Εχω παραγγειλει 1 τετοιο και το περιμενω να ερθει, αν το εχεις γυμνο το τηλεφωνο χωρις θηκη πιστευω αξιζει !!

ελπιζω να μην εξεχει πολυ, μολις το δοκιμασω θα σας πω..

ωραια περιμενουμε..και αν ειναι οκ..θα παραγγειλω....Αν θες να το αφαιρεσεις..βγαινει ευκολα...???

Καλησπέρα,

Πως συνδέω το τηλέφωνο με τον υπολογιστή να ρίξω και να πάρω αρχεία?

Εκανε αναβάθμιση το Smart Switch, συνδέω το τηλέφωνο στον υπολογιστή αλλά μόνο φορτίζει και δεν έχω πρόσβαση στα αρχεία (εικόνες, μουσική, βίντεο κ.λπ.).

Άλλαξε καλώδιο

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)