Androides Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Δηλαδη ολα τα τηλεφωνα ειναι το ιδιο καλα με αυτα που πουλανε μεγαλες αλυσιδες? Ναι. Το μόνο που κοιτάς είναι το κατάστημα skroutz να έχει καλές αξιολογήσεις. Σχεδόν όλα έχουν όμως. Κλώνο δεν πουλάει κανένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Οι φακοί ISOCELL της Samsung τελικά και σύμφωνα με πολλές αναφορές από χρήστες που έχουν βάλει το Android 6 beta είναι πολύ ανώτερος τελικά από τον φακό της Sony, ειδικά όταν γίνεται χρήση της default εφαρμογής για λήψη φωτογραφιών. Αν δείτε στο χδα θα βρείτε αναφορές που λένε ότι η εφαρμογή έχει γίνει optimization ειδικά για τον ISOCELL, με αποτέλεσμα να βγάζει άριστες φωτογραφίες με οφυαλμοφανες διαφορές αποτι στην 5.1.1 Εγώ που δεν είμαι έμπειρος στην φωτογραφία το βλέπω. Επίσης στην 6 που εχω βάλει 3 ημέρες τώρα, μπορώ να σας πω ότι το κινητό έχει γίνει ΑΡΙΣΤΟ και ας είναι beta. Όσο για τον σαρωτη του δάχτυλου έχει γίνει τελειος ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι και δυνατότητα λήψης σε dng raw Mode (30mb ανά φωτογραφία) με απίθανες λήψεις από ISOCELL φακό Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Οι φακοί ISOCELL της Samsung τελικά και σύμφωνα με πολλές αναφορές από χρήστες που έχουν βάλει το Android 6 beta είναι πολύ ανώτερος τελικά από τον φακό της Sony, ειδικά όταν γίνεται χρήση της default εφαρμογής για λήψη φωτογραφιών. Αν δείτε στο χδα θα βρείτε αναφορές που λένε ότι η εφαρμογή έχει γίνει optimization ειδικά για τον ISOCELL, με αποτέλεσμα να βγάζει άριστες φωτογραφίες με οφυαλμοφανες διαφορές αποτι στην 5.1.1 Εγώ που δεν είμαι έμπειρος στην φωτογραφία το βλέπω. Επίσης στην 6 που εχω βάλει 3 ημέρες τώρα, μπορώ να σας πω ότι το κινητό έχει γίνει ΑΡΙΣΤΟ και ας είναι beta. Όσο για τον σαρωτη του δάχτυλου έχει γίνει τελειος ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι και δυνατότητα λήψης σε dng raw Mode (30mb ανά φωτογραφία) με απίθανες λήψεις από ISOCELL φακό Θα συμφωνήσω και εγώ με τον φίλο με αυτά που βλέπω και διαβάζω στο xda ο isocell υπερτερεί πλέον στην 6 έναντι του sony πολύ περισσότερο από ότι ο sony με 5.1.1 δείχνει το software της m να έχει γραφτεί για τον isocell με καταπληκτικά αποτελέσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Αρα και για το 2ο s6 που θέλω θα πάω με isocell Λογικό μου ακούγεται να θέλει να εξελίξει τον δικό της αισθητήρα η Samsung και όχι τον ξένο ( sony) !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Αρα και για το 2ο s6 που θέλω θα πάω με isocell Λογικό μου ακούγεται να θέλει να εξελίξει τον δικό της αισθητήρα η Samsung και όχι τον ξένο ( sony) !! Φίλε μου πλέον καινούρια συσκευή μόνο με isocell Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Καλημέρα παιδιά. Μία ερώτηση.. Έχω κρατήσει ένα αντίγραφο ασφαλείας με το smart switch. Αν κάνω επαναφορά, περάσω μια άλλη επίσημη ρομ, μετά ξανά επαναφορά και το συνδέσω στο smart switch,θα σταθεί το κινητό μου όπως είναι τώρα? Δηλαδή δεν θα χρειαστεί να το στήσω από την αρχή όπως κάθε φορά? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Αυτο σας το εγραφε κι εσας στο galaxy care οσο περιμενατε την αναβαθμιση σε ΜΜ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 ναι δεν σημαινει κατι Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angen Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Ενας φιλος απο πανω μου ειπε οτι το kaizer ειναι πολυ καλο μαγαζι αλλα στην σελιδα του skroutz μου βγαζει 3 μαγαζια kaizer και δν ξερω ποιο εννοει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Ενας φιλος απο πανω μου ειπε οτι το kaizer ειναι πολυ καλο μαγαζι αλλα στην σελιδα του skroutz μου βγαζει 3 μαγαζια kaizer και δν ξερω ποιο εννοει Απο οποιο απο τα 3 και να το παρεις το ιδιο ειναι.Εχω ψωνισει κι απο τα 3.Για καποιο λογο προτιμω το kaisershop ομως...δεν ξερω γιατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angen Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Αναμεσα στο kaizershop, στο kaizerstore και στο citisshop ποιο προτεινεται και γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Ενας φιλος απο πανω μου ειπε οτι το kaizer ειναι πολυ καλο μαγαζι αλλα στην σελιδα του skroutz μου βγαζει 3 μαγαζια kaizer και δν ξερω ποιο εννοει Είναι καλά και τα 3! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geogian3 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 εχει βγει επισημη ανακοινωση για το ποτε θα παρουμε επισημα MM???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garet Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 (edited) κάποις φίλος που πέρασε σε ΜΜ θα μας πει συνοπτικά διαφορές/βελτιώσεις/προβλήματα? ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα παιδιά. Μία ερώτηση.. Έχω κρατήσει ένα αντίγραφο ασφαλείας με το smart switch. Αν κάνω επαναφορά, περάσω μια άλλη επίσημη ρομ, μετά ξανά επαναφορά και το συνδέσω στο smart switch,θα σταθεί το κινητό μου όπως είναι τώρα? Δηλαδή δεν θα χρειαστεί να το στήσω από την αρχή όπως κάθε φορά? κατέβασα το smart switch και δε βρίσκω επιλογή να δημιουργήσω αντίγραφο. Πώς το δημιούργησες? http://i63.tinypic.com/15ga6av.jpg edit απαντάω μόνος μου στο δεύτερο...τα αστροπελέκια της samsung έχουν 2 εκδόσες του προγράμματος. Μία η SmartSwitch_2.5.14123_3 και μία η smart-switch-pc_4_0_15113_12. Και οι 2 υπάρχουν στα επίσημα sites της samsung. Αν κάποιος άτυχος κατεβάσει το πρώτο, το πρόγραμμα ΔΕ θα του πει ότι υπάρχει νεώτερη έκδοση που υποστηρίζει το backup Edited December 27, 2015 by garet Παράθεση Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Παιδιά έβαλα την τελευταία αγγλική btu rom. Και στο playstore μου γράφει ότι η εφαρμογή galaxy Care δεν είναι συμβατή με την συσκευή μου. Πως μπορώ να μπω στην διαδικασία για να δοκιμάσω την Marshmallow? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Παιδιά έβαλα την τελευταία αγγλική btu rom. Και στο playstore μου γράφει ότι η εφαρμογή galaxy Care δεν είναι συμβατή με την συσκευή μου. Πως μπορώ να μπω στην διαδικασία για να δοκιμάσω την Marshmallow? Κατέβασε το samsung info και δες αν το csc είναι BTU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Κατέβασε το samsung info και δες αν το csc είναι BTU Φυσικά και είναι btu. https://drive.google.com/file/d/0B1GDthgFMkqYM2RtenNCSzVRcUU/view?usp=docslist_api Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Φυσικά και είναι btu. https://drive.google.com/file/d/0B1GDthgFMkqYM2RtenNCSzVRcUU/view?usp=docslist_api Άρα κάτι παίζει,το ρώτησε και ο Πάνος στο xda ή λόγω Χριστουγέννων δεν λειτουργεί ή δεν δέχεται άλλους beta testers,ας ελπίζουμε ότι είναι το πρώτο Εγώ με 5.1.1 και ισπανική ρομ απόλυτα ικανοποιημενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Παιδιά έβαλα την τελευταία αγγλική btu rom. Και στο playstore μου γράφει ότι η εφαρμογή galaxy Care δεν είναι συμβατή με την συσκευή μου. Πως μπορώ να μπω στην διαδικασία για να δοκιμάσω την Marshmallow? δοκιμασε να κατεβασεις το apk απο εδω https://drive.google.com/file/d/0B76gtuzZR_ZjU2VReXM2T0pycWM/view?usp=sharing το playstore βλεπει ελλαδα,οχι συσκευη μαλλον Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 δοκιμασε να κατεβασεις το apk απο εδω https://drive.google.com/file/d/0B76gtuzZR_ZjU2VReXM2T0pycWM/view?usp=sharing το playstore βλεπει ελλαδα,οχι συσκευη μαλλον Ωραία σε ευχαριστώ. Τώρα αν συνεχίσω και σε 24 ώρες έχω οτα την beta Marshmallow, είναι σαν τα κανονικά οτα update? Δηλαδή αν το κάνω εγκατάσταση έτσι χωρίς επαναφορά πριν και μετά δεν χάνω τίποτα έτσι? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 εγω αναγκαστικα εκανα επαναφορά για να γινει το csc btu.εσυ αφου ολα ειναι btu απλα σε λιγοτερο απο 24 ωρες που θα σου ερθει απλα θα το κανεις,δεν σβηνεται τιποτα.κανονικο ota ειναι Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Θα συμφωνήσω και εγώ με τον φίλο με αυτά που βλέπω και διαβάζω στο xda ο isocell υπερτερεί πλέον στην 6 έναντι του sony πολύ περισσότερο από ότι ο sony με 5.1.1 δείχνει το software της m να έχει γραφτεί για τον isocell με καταπληκτικά αποτελέσματα. Δηλαδή όσοι έχουμε της sony ...την πατήσαμε οταν παμε στην 6 ?? :p Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Δηλαδή όσοι έχουμε της sony ...την πατήσαμε οταν παμε στην 6 ?? :p Δεν νομίζω να την πάτησε οποίος έχει Sony απλώς ίσως να είναι λίγο καλύτερος ο isocell. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 (edited) Επιτελους σημερα το πρωι μου ηρθε κι εμενα η αναβαθμιση!Με το που την εγκατεστησα πατησα και μια επαναφορα για να κατσει καθαρη και μολις την τεσταρω λιγο θα πω εντυπωσεις. Αυτο το Galaxy Beta program καταφερε κανεις να το ξηλωσει απο την notification bar;Πολυ σπαστικο που μπαστακωθηκε εκει... EDIT:Ακυρο.Το ξηλωσα με το package disabler pro. Edited December 28, 2015 by panosfx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Επιτελους σημερα το πρωι μου ηρθε κι εμενα η αναβαθμιση!Με το που την εγκατεστησα πατησα και μια επαναφορα για να κατσει καθαρη και μολις την τεσταρω λιγο θα πω εντυπωσεις. Αυτο το Galaxy Beta program καταφερε κανεις να το ξηλωσει απο την notification bar;Πολυ σπαστικο που μπαστακωθηκε εκει... Εφαρμογές πας κ κάνεις διακοπή. Αν κάνει ριμπουτ επανέρχεται. Αλλιώς package disable pro. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts