amanwithaplan Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Θα τους ξέφυγε φαντάζομαι. Το δικό μου είχε κανονικά boot logo cosmote κλπ αλλά αυτό έγινε μόνο στο πρώτο boot μιας και στο καπάκι του πέρασα στην Generic Gr. :) επισης απο πισω δεν γραφει "Galaxy S6" μονο το λογοτυπο της Samsung εχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Από σήμερα έχω και s6 (κάνει σαν 2η συσκευή παρέα στο s6 edge plus ) και δεν είδα να έχει θέμα υπερθέρμανσης.Το έστησα με εφαρμογές και τα σχετικά, δεν το άφησα να ηρεμήσει και όλα μια χαρά (και το edge plus όταν το πήρα δεν είχε θεμα) Πάντως οφείλω να παραδεχτώ πως έχει φοβερό κράτημα στο χέρι.Ισως επειδή αυτό είναι μικρότερο από το plus για δες ποσο διαφορετικες οθονες εχουν...ειναι απιστευτο το ποσο διαφορετικες ειναι σε calibration και δυναμη λευκου Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 στα δικα σας ρε παιδια γραφει απο πισω "Galaxy S6" ?? το δiκο μου δεν γραφει και ειναι και unbranded παρολο που το αγορασα απο Cosmote. Επισης σταματησε να δουλευει το ηχειο. Μηπως παιζει η Cosmote να πουλαει παραεισαγωγης? παντως μου το κανουν DOA χωρις κανενα προβλημα. Απλα δεν υπαρχει διαθεσιμη συσκευη και πρεπει να περιμενω να φερουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 στα δικα σας ρε παιδια γραφει απο πισω "Galaxy S6" ?? το δiκο μου δεν γραφει και ειναι και unbranded παρολο που το αγορασα απο Cosmote. Επισης σταματησε να δουλευει το ηχειο. Μηπως παιζει η Cosmote να πουλαει παραεισαγωγης? παντως μου το κανουν DOA χωρις κανενα προβλημα. Απλα δεν υπαρχει διαθεσιμη συσκευη και πρεπει να περιμενω να φερουν. Πίσω γράφει Samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Πίσω γράφει Samsung ναι εννοω εκτος απο το "Samsung" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 για δες ποσο διαφορετικες οθονες εχουν...ειναι απιστευτο το ποσο διαφορετικες ειναι σε calibration και δυναμη λευκου Θες να πεις ότι στο edge έκανε καλύτερη δουλειά ή επειδή έχει κυρτη οθόνη? Έτσι στα γρήγορα που τα έβαλα δίπλα δίπλα δεν μπόρεσα να καταλάβω πολλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unitrax Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 ναι εννοω εκτος απο το "Samsung" Samsung μόνο γράφει και μετά πιο κάτω με αχνό χρώμα τις πιστοποιήσεις CE κλπ. Galaxy κλπ δεν γράφει πουθενά.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Samsung μόνο γράφει και μετά πιο κάτω με αχνό χρώμα τις πιστοποιήσεις CE κλπ. Galaxy κλπ δεν γράφει πουθενά.:) Στα Αμερικανικα γραφει καλα τα λες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 (edited) Θες να πεις ότι στο edge έκανε καλύτερη δουλειά ή επειδή έχει κυρτη οθόνη? Έτσι στα γρήγορα που τα έβαλα δίπλα δίπλα δεν μπόρεσα να καταλάβω πολλά εγώ που τα ξέσκισα στα τεστ (s6 και s6 edge+) είδα ότι εν τέλει έχει ένα κλικ πάνω φωτεινότητα το s6 edge plus (όταν δεν είναι τέρμα σκοτάδι διαφορετικά η φωτεινότητα του s6 στο manual και τέρμα σκοτάδι στο μέγιστο, ειναι μεγαλύτερη ένα κλικ απο του edge+) όσο αφορά την ανάλυση, τα χρώματα, είδα ότι το calibration είναι ελαφρά καλύτερο στο s6 edge+ και αυτό φαινόταν κυρίως στο μαύρο (διαβαθμίσεις του μαύρου). δεν έχει όμως τεράστια διαφορά, και οι 2 οθόνες ειναι πολύ καλές. από τα s6, s6 edge, s6 edge+ χειρότερη (αν μπορείς να το πεις) είναι στο s6 edge. το μόνο που έχω να πω πάντως, είναι ότι σίγουρα δεν αξίζει να δώσει κάποιος 750+ ευρώ για να πάει από s6 σε s6 edge+ για τις λεπτομέρειες που προσφέρει. (ενώ μπορεί να αγοράσει το s6 με κάτω απο 500 ευρώ). κανονικά θα έπρεπε η διαφορά να ειναι 50 ευρώ το s6 edge, και 100 (άντε 150 βαριά βαρια) το s6 edge+. εξού και τα αποτελέσματα στα κέρδη της samsung..... έβγαλε τα τέλεια τηλέφωνα, σε λάθος τιμές...... το κοστολόγιο κατασκευής θα ήταν υψηλό, συνεπώς και τα κέρδη λιγότερα. όχι όμως ότι δεν πουλάει σαν ζεστό ψωμί.... ήρθε και η apple με το 6s, έκανε το ρεκόρ της (αν το πει κανείς αληθές όταν περιλαμβάνει και την κίνα πρώτη φορά) δεν έδωσε το note 5 (μέγα φάουλ) για άγνωστο λόγo στην Ευρώπη..... Edited September 30, 2015 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Πάντως τα κινητά είναι υπέροχα. Στην αρχή όταν βγήκαν το s6 και το edge δεν μου εκατσαν καλά στο μάτι. Όταν όμως είδα το s6 edge plus σε χρυσό είπα εδώ είμαστε. Με βαριά καρδιά έδωσα το note 4 καθ πήρα το plus. Το s6 ήρθε κατά τύχη την Κυριακή στην κατοχή μου ως μεταχειρισμενο (έγινε τραμπα, αλλιως δεν έδινα τόσα πολλά λεφτά για 2η συσκευή) . Τώρα για την τιμή όλες οι εταιρείες έχουν ξεφύγει. Πάνε οι εποχές που dayone θυμάμαι για το Ζ2 599€ δεν θα έρθουν άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr. Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Εδω και μια εβδομαδα το τηλεφωνο κλεινει απο μονο του.Το εχει κανει πεντε με εξι φορες.Πριν παει για σερβις μπορω να κανω κατι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Εδω και μια εβδομαδα το τηλεφωνο κλεινει απο μονο του.Το εχει κανει πεντε με εξι φορες.Πριν παει για σερβις μπορω να κανω κατι ? Δοκιμασε επαναφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 χαιρετώ τη παρέα του s6 από χθες και εγώ κάτοχος μετά τη προσπάθεια μου σε windows phone και αρχίζω να το μαθαίνω σιγά σιγά να ρωτήσω κάτι, όταν έρχονται ειδοποιήσεις τύπου emails, facebook κτλ γιατί δεν ανάβει η οθόνη? παρά μόνο χτυπάει και ανάβει η λυχνία έψαξα μέσα στις ρυθμίσεις αλλά δεν βρήκα κάτι Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 σε powerbank τι output πρεπει να εχει? 1Α? η 2Α? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 σε powerbank τι output πρεπει να εχει? 1Α? η 2Α? Εξαρταται αν θες γρηγορη φορτιση ή οχι. Προφανως σε powerbank σε ενδιαφερει η ταχυτητα φορτισης και οχι η διαρκεια χρησης που μπορει να σου προσφερει η φορτιση. Προσωπικα παντως εχω βαλει τον fast charger του S6 σε ενα wireless charger και για απλη φορτιση χρησιμοποιω ενα φορτιστη με λιγοτερα A ο ποιος φορτιζει πιο αργα... Γενικα ο κανονας ειναι: Γρηγορη φορτιση -> Μικροτερη διαρκεια μπαταριας Αργη φορτιση -> Μεγαλυτερη διαρκεια μπαταριας Διαλεγεις και παιρνεις! Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Ο φορτιστής έχει 2Α output απ ότι ειδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 χαιρετώ τη παρέα του s6 από χθες και εγώ κάτοχος μετά τη προσπάθεια μου σε windows phone και αρχίζω να το μαθαίνω σιγά σιγά να ρωτήσω κάτι, όταν έρχονται ειδοποιήσεις τύπου emails, facebook κτλ γιατί δεν ανάβει η οθόνη? παρά μόνο χτυπάει και ανάβει η λυχνία έψαξα μέσα στις ρυθμίσεις αλλά δεν βρήκα κάτι Δεν ανάβει η οθόνη. Δοκίμασε το glimpse notifications από το play store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo88 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Μάγκες SOS μου κλείδωσε το s6 μετά από προσπάθεια να το ξεκλειδωσω με τον αριστερό αντίχειρα και δεν θυμάμαι τον εφεδρικό κωδικό.Μου βγάζει ξεκλείδωνε με google βάζω email και κωδικό αλλά δεν μπορώ να σηνδεθω ούτε με wifi ούτε με δεδομένα... Τι πρέπει να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Μάγκες SOS μου κλείδωσε το s6 μετά από προσπάθεια να το ξεκλειδωσω με τον αριστερό αντίχειρα και δεν θυμάμαι τον εφεδρικό κωδικό.Μου βγάζει ξεκλείδωνε με google βάζω email και κωδικό αλλά δεν μπορώ να σηνδεθω ούτε με wifi ούτε με δεδομένα... Τι πρέπει να κανω; Φίλε μου αν δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο κλειστό, μπες σε ρεκοβερι και κάνε φορματ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looperx Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Παιδιά έβγαλε η Samsung ανακοίνωση για το πότε θα πάρει το S6 το Android M; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Ξέρει κάποιος πως μπορώ να δω τι κάμερα φοράει το κινητό;; Sony η κάτι άλλο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Ξέρει κάποιος πως μπορώ να δω τι κάμερα φοράει το κινητό;; Sony η κάτι άλλο;; Aida 64 από το playstore και δες στο devices τον αισθητήρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Παιδιά έβγαλε η Samsung ανακοίνωση για το πότε θα πάρει το S6 το Android M; Από το νέο έτος να περιμένεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_Pech Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Από το νέο έτος να περιμένεις. Δεν νομίζω τόσο αργά. Πέρυσι έδωσε lollipop στο s5 αρχές-μέσα Δεκεμβρίου. Οπότε κάπου εκεί περιμένουμε εμείς με τα s6-s6 edge. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Μια ερώτηση: η συσκευή μας υποστηρίζει usb on the go? Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts