Jump to content

Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νομίζω την έχουν βγάλει πλέον απο τα νέα μοντέλα ,κοιτά στο play store για Floating ToolBox-Floating App .

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για την απαντηση .Μηπως ξερεις αν καταναλωνει και πολυ Ram;

Unbox Your Phone

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

να ρωτήσω ,όλα τα s6 έχουν εγκατεστημένο το hardware για ασύρματη φόρτιση ; δηλ. αν πάρω ασύρματο φορτιστή θα φορτίσει ετσι μαμά που το έχω η πρέπει να να προσθέσω το hardware ;

να ρωτήσω ,όλα τα s6 έχουν εγκατεστημένο το hardware για ασύρματη φόρτιση ; δηλ. αν πάρω ασύρματο φορτιστή θα φορτίσει ετσι μαμά που το έχω η πρέπει να να προσθέσω το hardware ;

Φορτίζει κανονικα ασύρματα .:)

Κανενα έξτρα δεν χρειάζεται

Παιδια μια πληροφορια για το τηλεφωνο.

Αγοραζοντας το νομιζω σου δινει χωρο στο one drive.

Μπορειτε να μου πειτε ποσο χωρο και για ποσο καιρο;;

Επισης αυτον τον εξτρα χωρο μπορω να τον ενεργοποιησω σε ηδη υπαρχων λογαριασμο one drive η πρεπει να ενεργοποιησω καινουργιο λογαριασμο οπωσδηποτε;

Ευχαριστω.

Παιδια μια πληροφορια για το τηλεφωνο.

Αγοραζοντας το νομιζω σου δινει χωρο στο one drive.

Μπορειτε να μου πειτε ποσο χωρο και για ποσο καιρο;;

Επισης αυτον τον εξτρα χωρο μπορω να τον ενεργοποιησω σε ηδη υπαρχων λογαριασμο one drive η πρεπει να ενεργοποιησω καινουργιο λογαριασμο οπωσδηποτε;

Ευχαριστω.

Νομιζω δινει 50gb στον ηδη υπαρχον λογαριασμο σου... Δε θυμαμαι το διαστημα ομως...

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Ευχαριστω παιδια...

Ειμαι μεταξυ του s6 και του m9.Αν καποιος εχει παιξει και στα 2 θα ηθελα την αποψη του...

Ευχαριστω

Με τις τελευταιες αναβαθμισεις το τηλεφωνο ειναι απροβληματιστο;;Αξιζει την αγορα η θα πεσει ξενερωμα απ την συμπεριφορα του στην καθημερινη χρηση.

Το χειροτερο μου ειναι τα κοληματα...

Με τις τελευταιες αναβαθμισεις το τηλεφωνο ειναι απροβληματιστο;;Αξιζει την αγορα η θα πεσει ξενερωμα απ την συμπεριφορα του στην καθημερινη χρηση.

Το χειροτερο μου ειναι τα κοληματα...

Κολληματα??? Αυτο ειναι κατι που δεν υπαρχει στην συσκευη φιλε ....λιγο το multitasking εχει θεματακια.

Συσκεύες: lg optimus l7, sony xperia z2, lenovo a806, samsung galaxy s3, samsung galaxy s4 black edition, samsung galaxy s6 Gold Platinum 64g,

Πλέον με την τελευταία πολωνική G920FXXU2COI1 βλέπω ότι κατα μεγαλο ποσοστο διορθώθηκε και αυτό
Νικήτας

Υπάρχει κάποιο app τύπου νέτ μόνιτορ για lte κλπ?

G-MoN ......

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πλέον με την τελευταία πολωνική G920FXXU2COI1 βλέπω ότι κατα μεγαλο ποσοστο διορθώθηκε και αυτό

Σε σχέση με την COH2 έχει διαφορά;

Καλημέρα σε όλους,

Επειδή μάλλον καταλήγω κι εγώ στο να πάρω το S6 (καθώς το Nexus 5X που ανακοινώνεται αύριο φαίνεται να είναι mid-range) και βλέπω πολλές και διαφορετικές επιλογές για την ROM που του βάζετε και την χώρα προέλευσής της. Αλλού πολωνική, αλλού γερμανική, αλλού ελληνική... Υπάρχει κάποια που να προσφέρει κάποιο συγκριτικό πλεονέκτημα σε σχέση με τις άλλες; Κάποιος λόγος να προτιμήσω να του περάσω την μια έναντι της άλλης;

Ευχαριστώ

Για οσους τους λειπει το "quick glance" οπου με κλειστη οθονη περνας απο επανω το χερι σου και σου δειχνει τα notifications χωρις να ακουμπας το κινητο δειτε εδω :

https://community.sprint.com/baw/community/buzzaboutwireless/phones-and-devices/samsung/samsung-galaxy-s6/blog/2015/05/02/samsung-galaxy-s6--its-hidden-but-i-found-it--sprint-product-ambassador Για εμενα παντως ειναι must!!!! βεβαια δεν ξερω ποση μπαταρια καταλανωνει αλλα ειναι πολυ βολικο

Επειδη με τις πολλες αναφορες εχω μπερδευτει...Με τις τελευταιες αναβαθμισεις εχουν μεινει προβληματακια στο τηλ η εχουν εξαληφθει;;

Το multitasking δουλευει καλα;Γενικα υπαρχουν λογοι αποφυγης;

Ευχαριστω

Παιδια η καρτα sim απ το s4 κανει για το s6,ι θα χρειαστει κανουρια?

Ευχαριστω!

όχι θέλει nano sim

Για οσους τους λειπει το "quick glance" οπου με κλειστη οθονη περνας απο επανω το χερι σου και σου δειχνει τα notifications χωρις να ακουμπας το κινητο δειτε εδω :

https://community.sprint.com/baw/community/buzzaboutwireless/phones-and-devices/samsung/samsung-galaxy-s6/blog/2015/05/02/samsung-galaxy-s6--its-hidden-but-i-found-it--sprint-product-ambassador Για εμενα παντως ειναι must!!!! βεβαια δεν ξερω ποση μπαταρια καταλανωνει αλλα ειναι πολυ βολικο

Ευχαριστούμε φίλε πολύ εξυπηρετικό και δεν το είχα ενεργοποιημένο :):)

Παιδια πως θα μεταφερω απ το s4 που εχω στο καινουριο μου s6 τις επαφες και τα apps που εχω ειδη?

Διοτι θα χρειαστω και καινουρια nanoSim..Οποιος μπορει ας με βοηθησει ευχαριστω!

Επειδη με τις πολλες αναφορες εχω μπερδευτει...Με τις τελευταιες αναβαθμισεις εχουν μεινει προβληματακια στο τηλ η εχουν εξαληφθει;;

Το multitasking δουλευει καλα;Γενικα υπαρχουν λογοι αποφυγης;

Ευχαριστω

Το κινητο ειναι απροβληματιστο. Με τις τελευταιες εκδοσεις το multitasking ειναι απλα ικανοποιητικο και οχι κορυφαιο οπως στο LG G4.

Κατα τα αλλα δεν ειχε ποτέ προβληματα ασταθειας ή κολληματων.

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Παιδια πως θα μεταφερω απ το s4 που εχω στο καινουριο μου s6 τις επαφες και τα apps που εχω ειδη?

Διοτι θα χρειαστω και καινουρια nanoSim..Οποιος μπορει ας με βοηθησει ευχαριστω!

φιλε μου τις επαφες μπορεις να τις συγχρονησεις με την Google και με το που θα βαλεις το Google account σου στο νεο τηλεφωνο θα τις περασει αυτοματα. αυτο θα το κανεις απο το Accounts/Google/username@gmail.com/sync contacts

Smart swich εφαρμογή είναι.Την έχει μέσα το κινητό και επιλέγεις το τι θες να μεταφέρεις από το ένα στο άλλο

Smart swich εφαρμογή είναι.Την έχει μέσα το κινητό και επιλέγεις το τι θες να μεταφέρεις από το ένα στο άλλο

Κανει φοβερή δουλεια παιδια.Τα περναει μεταξυ των τηλέφωνων σε χρόνο μηδέν. Μου πέρασε τα παντα γύρω στα 15 gb αρχεία σε μισή ώρα.

ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE!

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)