hackfree Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 παιδιά όσοι πήραν το κινητό από vodafone έχει λογότυπα στην έναρξη και κλείσιμο? επίσης έχει bloatware μέσα? αν ναι, μπορούν να σβήσουν? Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 νεος κατοχος κι εγω.....το εχω λιγες ημερες...:) θα γραψω εντυπωσεις προς το βραδυ...(mixed πραγματα...ειδικα στο θεμα μπαταρια...εκει χανει παρα πολυ) απλα εχω μια απορια.. οταν μπαινω σπιτι και κλεινω τα δεδομενα (ανοιγω wifi) μονιμως παιρνω αυτο το μηνυμα... http://i406.photobucket.com/albums/pp143/Panasol/Mobile%20Uploads/2010-05/Screenshot_2015-06-04-16-39-32_zpsmqr071z5.png υπαρχει τροπος να μην μου πεταγεται αυτο το πραγμα καθε φορα;;; Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Απ' οσο ξερω οχι φιλε μου... Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 (edited) μόλις παρέλαβα το κινητάκι μου! χρυσό απο vodafone! είναι τέλειο από κάθε άποψη. λίγο με τα updates φαντάζομαι θα χαλαστώ λίγο (τελευταίο firmware που βρίσκει είναι G925FXXU1AOCZ. φοράει το sony imx στη κάμερα κανένα άλλο πρόβλημα δεν παρατήρησα. το κουμπί δεν ειναι καθόλου χαλαρό, η περιστροφή δουλεύει κανονικά φλας οκ. προς το παρόν πήγα και αγόρασα μια θήκη πουγκί (8 ευρώ :cry: ) μέχρι να μου έρθουν τα υπόλοιπα...... είχα μια αμφιβολία για το χρυσό, αλλά πραγματικά δεν υπαρχει απο κοντά!!!! να βγάλω τη ζελατίνα από την κάμερα? δεν νομίζω να έχει διαφορά, ίσα που φαίνεται ούτος η άλλος Edited June 6, 2015 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Ρε παιδες μια βοηθεια. Εχω το s6 edge και μολις παρατηρησα οτι δεν μπορω μεσα στο μενου να κανω φακελους. Παταω επεξεργασια, σερνω μια εφαρμογη πανω στην αλλη και δεν φτιαχνει φακελο. Στην αρχικη οθονη το κανει αλλα οχι μεσα στο μενου. Επισης εχει αλφαβιτικα τις εφαρμογες αναγκαστικα και δρν μπορω να τις μετακινησω. Τι παιζει; Ελληνικο το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 (edited) Ρε παιδες μια βοηθεια. Εχω το s6 edge και μολις παρατηρησα οτι δεν μπορω μεσα στο μενου να κανω φακελους. Παταω επεξεργασια, σερνω μια εφαρμογη πανω στην αλλη και δεν φτιαχνει φακελο. Στην αρχικη οθονη το κανει αλλα οχι μεσα στο μενου. Επισης εχει αλφαβιτικα τις εφαρμογες αναγκαστικα και δρν μπορω να τις μετακινησω. Τι παιζει; Ελληνικο το κινητο εγώ τώρα δοκίμασα και κάνει κανονικά φακέλους...... στο μενού. μεταφερω και τα εικονίδια(ελληνικό vodafone) κάπου διαβασα και για έναν άλλο με το ίδιο πρόβλημα, νομίζω σε αυτό το forum, και το πήγε πίσω για αντικατάσταση. αν θυμάμαι απο τα public το ειχε παρει ξέρει κανείς πως απενεργοποιούμε το parallax effect της εικόνας στο background? δεν ρουφάει μπαταρία? Edited June 6, 2015 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Ρε παιδες μια βοηθεια. Εχω το s6 edge και μολις παρατηρησα οτι δεν μπορω μεσα στο μενου να κανω φακελους. Παταω επεξεργασια, σερνω μια εφαρμογη πανω στην αλλη και δεν φτιαχνει φακελο. Στην αρχικη οθονη το κανει αλλα οχι μεσα στο μενου. Επισης εχει αλφαβιτικα τις εφαρμογες αναγκαστικα και δρν μπορω να τις μετακινησω. Τι παιζει; Ελληνικο το κινητο Για να κανεις φακελους πρεπει να περασεις μεσω odin το EUR GREECE firmware.... Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Τι εννοεις πρεπει να κανω root? θα γραψει ο knox? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Τι εννοεις πρεπει να κανω root? θα γραψει ο knox? Αυτό εδώ εννοεί: http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G920F/ Δεν κάνεις root, δεν γράφει ο knox. Εμένα ο συμφουρίτης akizaki μου είχε προτείνει να εγκαταστήσω την γερμανική ή γαλλική, αλλά τελικά έβαλα την ελληνική unbranded σύμφωνα με τις οδηγίες (πριν είχε την ελληνική cosmote και μου την έδινε το σήμα της cosmote που έκανε στις επανεκκινήσεις). Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Τι εννοεις πρεπει να κανω root? θα γραψει ο knox? Δεν ειναι ρουτ...απλα ενα toolkit για να περνας firmware.... Αυτό εδώ εννοεί: http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G920F/ Δεν κάνεις root, δεν γράφει ο knox. Εμένα ο συμφουρίτης akizaki μου είχε προτείνει να εγκαταστήσω την γερμανική ή γαλλική, αλλά τελικά έβαλα την ελληνική unbranded σύμφωνα με τις οδηγίες (πριν είχε την ελληνική cosmote και μου την έδινε το σήμα της cosmote που έκανε στις επανεκκινήσεις). Και πολυ καλα εκανες και εβαλες την EUR GR (unbranded)...:up: Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorypappas Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 καλησπερα παιδια σημερα αγορασα και εγω το σ6 και θα ηθελα να ρωτησω πως θα μαθω ποιον απο τους 2 φακους φοραει στην καμερα!! ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πια απο τις 2 ελληνικες εκδοσεις να περασω??? Δεν ειναι ρουτ...απλα ενα toolkit για να περνας firmware.... Και πολυ καλα εκανες και εβαλες την EUR GR (unbranded)...:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 καλησπερα παιδια σημερα αγορασα και εγω το σ6 και θα ηθελα να ρωτησω πως θα μαθω ποιον απο τους 2 φακους φοραει στην καμερα!! ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πια απο τις 2 ελληνικες εκδοσεις να περασω??? Την ΑΟΕ3. Κάπου εδώ μέσα είδα ότι είναι η τελευταία (ας το επιβεβαιώσει κάποιος). Στην πρώτη σου ερώτηση ενδιαφέρομαι κι εγώ για την απάντηση:) Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorypappas Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Την ΑΟΕ3. Κάπου εδώ μέσα είδα ότι είναι η τελευταία (ας το επιβεβαιώσει κάποιος). Στην πρώτη σου ερώτηση ενδιαφέρομαι κι εγώ για την απάντηση:) στην πρωτη μου ερωτηση βρηκα την απαντηση πληκτρολογεις αυτο *#34971539# και στη στην συνεχεια isp ver check :)) εμενα ειναι η σονυ ουφφφ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Εμένα γράφει Rear Camera ISP Ver SLSI_S5K2P2_FIMC_IS Ποιά είναι αυτή? Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Εμένα γράφει Rear Camera ISP Ver SLSI_S5K2P2_FIMC_IS Ποιά είναι αυτή? Samsung ειναι. Ρε παιδια δεν εχουν διαφορες. Μην ψαχνεται ασκοπα. Λετε η σαμσουνγκ να εβαζε κατωτερη ποιοτητας καμερα σε συσκευη της; χαρειται την κινηταρα σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorypappas Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 If you have the Sony sensor, the rear camera will be “SONY_IMX240_FIMC_IS” while the ISOCELL camera will be “SLSI_S5K2P2_FIMC_IS”. Εμένα γράφει Rear Camera ISP Ver SLSI_S5K2P2_FIMC_IS Ποιά είναι αυτή? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Samsung ειναι. Ρε παιδια δεν εχουν διαφορες. Μην ψαχνεται ασκοπα. Λετε η σαμσουνγκ να εβαζε κατωτερη ποιοτητας καμερα σε συσκευη της; χαρειται την κινηταρα σας. Οντως δεν βλεπω διαφορες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=415888 εχω παθει πλακα εδωσα το μχ4 προ για το σ6 και το αξιζε και με το παραπανωωω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Λέω να κάνω αυτό που μου προτείνει ο akizaki:):cool: Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Καλησπέρα, Edge απο voda ,εταιρικό χωρίς τιμολόγιο,εισαγωγή Samsung Hellas,τι εγγύηση εχει; 1 η 2 χρόνια; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Καλησπέρα, Edge απο voda ,εταιρικό χωρίς τιμολόγιο,εισαγωγή Samsung Hellas,τι εγγύηση εχει; 1 η 2 χρόνια; Ευχαριστώ φυσικά και έχει 2 χρόνια Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 φυσικά και έχει 2 χρόνια Δεν θα έχω όμως κάτι στα χέρια μου,πως αποδεικνύεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stolidi Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Καλησπέρα, Μπορεί κάποιος να μου πει αν το edge μπορεί να κάνει βίντεο κλήση;;Δεν μου εμφανίζεται καν το εικονίδιο στον dialer και δεν βρίσκω στις ρυθμίσεις το menu που το ενεργοποιεί. ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Δεν θα έχω όμως κάτι στα χέρια μου,πως αποδεικνύεται; Αν ποτέ πας service θα δουν το ΙΜΕΙ και θα έχεις 2 χρόνια από την ημερομηνία κατασκευής.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stolidi Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 καλημερα δεν μπορω να βρω την βιντεο κληση, δεν υπαρχει καποιο εικονιδιο ουτε καποια ρυθμισει απο το μενου που εχω δει σε καποια βιντεο γνωριςει κανεις κατι? ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 καλημερα δεν μπορω να βρω την βιντεο κληση, δεν υπαρχει καποιο εικονιδιο ουτε καποια ρυθμισει απο το μενου που εχω δει σε καποια βιντεο γνωριςει κανεις κατι? ευχαριστω. Απλά δεν την βλέπεις. Εκεί πάνω αριστερά είναι όταν μπαίνεις σε μια επαφή και επιλέγεις να πάρεις τηλ. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stolidi Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 στις επαφες υπαρχουν μονο τα εικονιδια για τηλεφωνο και μηνυματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts