makis2788 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Προσωπικά έχω μεγάλη περιέργεια να δω το νεο Samsung galaxy s6,το νεο HTC m9 και με αρκετό ενδιαφέρον τις εξελίξεις γύρω απο τα windows phone 10. Για να δουμε τι θα παίξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeridis Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 (edited) Με τόσες διαρροές , ξέρουμε specs και εμφάνιση από τώρα. Μεγάλο φάουλ της Samsung η έλλειψη microsd. Μεγάλο φάουλ της HTC το σχέδιο. Έχει κάνεις 3D πλαστικό εκτυπωτή ; έχω σκεφτεί μια καλή θήκη για S6 Edge :lol: Edited February 28, 2015 by Billeridis Παράθεση Δγιαδόσται !!!11! :https://www.thepressproject.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Ρroject Ara και θελω να πιστευω οτι θα ειναι το μελλον των κινητων ... Πραγματικά το πιο σημαντικό event των τελευταίων χρόνων. Τόσα χρόνια περιμένουμε το project ara που ειναι στα σκαριά και τώρα θα το δούμε και live. Τι S6 και κουταμάρες; Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Ένα καλό 8.0άρι LTE Tablet, πέρα από τη Samsung. Τεράστια έλλειψη σε αυτή την κατηγορία. Το z3 είναι εξαιρετικό και το καλύτερο 8ιντσο android tablet γενικότερα. Κάνει και κλήσεις,οχι μόνο data. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Orion98 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Την Meizu με την Ubuntu έκδοση του MX4.Έχω πολύ περιέργια να δω πώς θα είναι και πώς θα τρέχει με τέτοιο λογισμικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloz Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Οποιαδήποτε με το νέο τσιπ ΜΤΚ6795 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenovo Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Lenovo p1 pro.γιατί με τα αλλά δεν θα αλλάξει κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Αν και για καιρο δεν προκειται να αλλαξω συσκευη θελω πολυ να δω τα Samsung S6 και Htc One m9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 (edited) Ότι έχει να κάνει με :bow: SAMSUNG:bow: και μόνο... Edited February 28, 2015 by UNEXPECTEDGR Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 ULTRA {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 υπομονη,η μεγαλη μερα ηρθε σχεδον Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitriss19 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Galaxy S6, Πιστεύω η Sammy θα κάνει τη διαφορά φέτος :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplos12 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 περιμενω να δω τα χαρακτηριστικα του galaxy 6 και το HTC M9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Περιμένω το Samsung S6 το iPhone 7 άμα θα λέγετε έτσι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Το iphone 7 παίζει σε άλλη παρουσίασή πολύ αργότερα.και γενικά δε νομίζω ότι θα αλλάξουν και πολλά. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 OnePlus 2. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritos_d Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 HTC M9 φυσικά τι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 τι ωρα θα γινουν η παρουσιασεις? edit,μολις ειδα.κριμα,νομιζα οτι σημερα θα εβλεπα το s6 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Καμία συσκευή δεν περιμένω . Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τις (3) 4G συσκευές που έχω τώρα . Δεν θέλω κάτι παραπάνω , πραγματικά . Αν θα περίμενα κάποια συσκευή , αυτή θέλω να υποστηρίζει 4G+ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ector7 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Θα ήθελα πάρα πολύ να δω ένα καινούριο καμεροτηλέφωνο απο τη Μicrosoft. Τον διάδοχο του 1020 κοινώς.. +1 Αλλα χλωμό το βλέπω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Περιμένω το Samsung S6 το iPhone 7 άμα θα λέγετε έτσι... Μια απο τα ιδια S6 edge next iphone + το Oneplus2 που στα Bench σκιζει πραγματικα. (και ας ειμαι iOS fun) Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balm Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 πολύ καλό τελικά το S6 το htc θέλω μόνο ακόμα να δω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts