OratIos Δημοσιεύτηκε November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 15, 2004 Re paidakia............ Otan pao na kano mi aMovie se .iso moy pairnei gyro stn 1h 20Min eno se alloys filoys moy gyro sta 30Min!!! Lete na ftaei kapoia rithmish???To dvdrw Plextor 712 Sata poy kanei to ripping....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 ναι όταν πατας backup στο quality setings λογικά θα έχεις επιλεγμένη την επιλογή " Perform deep analysis before backup to improve quality ". (εγω το έχω επιλεγμένο για να είμαι σίγουρος ότι το κάνει καλά) + παίζει μεγάλο ρόλο η ταχύτητα του επεξεργαστή σου. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OratIos Δημ. November 15, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 oxiiiiiiiiiiiiii,to exo 3etsekarei ayto!!!!! alla den mporo na katalavo ti paizei!!Exo AMD 2000+ xp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OratIos (15 Νοέ. 2004 , 18:46) oxiiiiiiiiiiiiii,to exo 3etsekarei ayto!!!!! alla den mporo na katalavo ti paizei!!Exo AMD 2000+ xp Oxi oti afto einai kana grigoro mhxanhma pou exeis alla apo mnhmh pos pas?kai afto paizei to rolo tou. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OratIos Δημ. November 15, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ahill2 (15 Νοέ. 2004 , 19:44) Oxi oti afto einai kana grigoro mhxanhma pou exeis alla apo mnhmh pos pas?kai afto paizei to rolo tou. ;) Enta3ei den einai k apo ta pali aomws!!Einai sxetika kalo!!Exo 768MB ram!Alla kai pali o filos moy exei AMD 3000 -64Bit kai 512MB Ram kai teleionei se 20 Min Eno to diko moy se 1h kai 20Min den dikaiologeitai toso trelli diafora sthn taxythta!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OratIos (15 Νοέ. 2004 , 22:11) Enta3ei den einai k apo ta pali aomws!!Einai sxetika kalo!!Exo 768MB ram!Alla kai pali o filos moy exei AMD 3000 -64Bit kai 512MB Ram kai teleionei se 20 Min Eno to diko moy se 1h kai 20Min den dikaiologeitai toso trelli diafora sthn taxythta!!! Oντως δεν δικαιολογειται!Σκεψου οτι εγω με τσεκαρισμενα τα deep analysis κλπ και με AMDXP2200+ και 1 GB RAM μου κανει 30 min maximum! Για δοκιμασε καμμια παλιοτερη εκδοση του dvdshrink ή αμα εχεις nero6 δοκιμασε και nerorecode(πολυ καλο)! Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OratIos Δημ. November 15, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 Prospatho na grapso to 24 Hours kai to recode moy xtypaei kai leei oti h tainia einai prostateymenh!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpanourgias Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OratIos (16 Νοέ. 2004 , 00:03) Prospatho na grapso to 24 Hours kai to recode moy xtypaei kai leei oti h tainia einai prostateymenh!!!! Γιατι με ποιον τρόπο προσπαθείς να την αντιγράψεις? Οταν πας να την αντιγραψεις 1:1 εννοείτε πως θα σου βγάλει τέτοιο σφάλμα!!!! Ασε που πιθανότατα θα προσπαθείς να αντιγράψεις ενα DVD9 σε ενα DVD5. Αλλα κ iso να θες να το κάνεις, πάλι θα σου χτυπήσει!!! Πρέπει πρώτα να κάνεις decrypt την ταινία, δλδ να την ξεκλειδώσεις, να την γράψεις όμορφα κ ωραία στον σκληρό σου συμπιέζοντάς την παράλληλα σε DVD5, και μετά να την γράψεις εύκολα κ απλά με το NERO. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Γιατί δεν δοκιμάζεις τον συνδυασμό DVD Decrypter, DVDShrink και Nero; Πρώτα παίρνεις τα VOB και τα υπόλοιπα αρχεία που υπάρχουν στο DVD με το DVD Decrypter και μετά χρησιμοποιείς το DVDShrink για να χωρέσουν σε ένα συνηθισμένο DVD. Τέλος με το Nero γράφεις τα VOB και τα υπόλοιπα αρχεία που αποθήκευσε το DVDShrink επιλέγοντας DVD-Video (βάζεις όλα τα αρχεία στο folder VIDEO_TS). Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Από κάποια version και μετά το DVDshrink δεν απαιτείται η χρήση του DVD Decrypter, διαβάζει κατευθείαν τα DVD-9 με τις ταινίες. Το Nero Recode δεν μπορεί να διαβάσει τα original DVD-9, χρειάζεται οπωσδήποτε το DVD decrypter πρίν. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 εχμ... το dvd decrypter το προτείνω απλά και μόνο για να μεταφερθεί αυτούσιο το dvd στον δίσκο και να μην χρειάζεται να είναι το δισκάκι μέσα στο drive όση ώρα δουλεύει το dvdshrink. Επίσης δεν βλέπω τον λόγο να χρησιμοποιήσει κανείς το nero recode. Το dvdshrink κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά, αρκεί βέβαια να μην είναι πολύ μεγάλη η συμπίεση. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 Εγω παιδιά δεν ξέρω τι λέτε, αλλα το μόνο που χρησιμοποιώ ειναι το DVD Shrink και το Nero. Συνολικά για να γράψω μια ταινία μου παίρνει γύρω στη μισή ώρα μαζί με την εγγραφή στο δισκάκι(αν είναι δυο δισκάκια, γύρω στα 45') Βγάζω τα αρχεία στο δίσκο, κάνοντας Re-author, αφου πρώτα έχει κάνει "Analyze Disk" και πολυ απλα μετά ανοίγω το Nero και γράφω το δισκάκι. Φυσικά δεν χρησιμοποιώ DVD9 καθώς είναι πολύ ακριβά. Και επίσης σπάνια βάζω τα extras. Και αν μια ταινία, δεν χωράει σε ένα δισκάκι και θέλω καλή ποιότητα, τη κόβω σε δύο. Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 Σύμφνα με το Pc Master οι ταινίες που γράφουμε για να είναι σε καλή ποιότητα δε θα πρέπει να πέφτουν κάτω από το 70% Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tromb1 Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 :D Προσωπικά πάλι, θα διαφωνήσω με αυτό. Εχω καταφέρει να γράψω ταινίες και με 60% και 54% συμπίεση και τα αποτελέσματα ήταν πολύ καλά . Δεν υπήρχαν ατέλειες στην εικόνα ούτε και στον ήχο. Χρησιμοποιώ πάντα το FULL DISK BACKUP και ΠΟΤΕ το re-aythor γιατί πιστεύω ότι ένα DVD είναι ολοκληρωμένο μόνο όταν περιέχει μέσα τα κανονικά μενού με την ταινία και αρκετά έξτας . Αφαιρώ μόνο τους περιττούς υπότιττλους και τις επιπλέον γλώσσες ήχου όπως και το DTS και αντικαθιστώ κάποια έξτρας που δεν είναι τόσο σημαντικά με κινούμενες εικόνες. Αν η ταινία είναι πολύ μεγάλη τότε αναγκαστικά χρειάζεται DVD διπλής στρώσης (9). ΤΕΛΟΣ, τα μόνα εργαλεία που χρειάζονται για το buckup, είναι το dvd shrink και το Νερο. ΜΕΧΡΙ ΟΙ ΔΙΣΚΟΙ DUAL LAYER να φθάσουν σε προσιτές τιμές το DVD SHRINK EINAI ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Α Π Ο Λ Υ Τ Ο εργαλείο!!!! Φυσικά για νόμιμο buckup ταινιών που ΗΔΗ έχουμε αγοράσει και όχι παράνομα αντίγραφα :!: ΤΑ DVD R KAI TA ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ DVD SHRINK ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΝΟΗΣΗ ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ !! :) :) Παράθεση :) TECHNOMANIAC :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 Tromb1, σε τι μέσο βλέπεις τις ταινίες αυτές; Γιατί σε βιντεοπροβολέα, τέτοια συμπίεση (γύρω στο 50%) μπορεί να είναι απαράδεκτη, όπως έχω διαπιστώσει άλλωστε. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tromb1 Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 Ίσως έχεις δίκιο. Εγώ βλέπω τις ταινίες σε οθόνη 36 ιντζών widescreen και δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα ούτε στην εικόνα ούτε και στον ήχο. Αν πάλι ενεργοποιήσεις στις επιλογές του DVD SHRINK 3.2 εκτός από το Perform deep analysis και την κάτω επιλογή με την επιλογή sharp (default) πιστεύω ότι ούτε και εσύ θα έχεις πρόβλημα μέχρι 55-60% μίνιμουν συμπίεση. Θα σου πάρει βέβαια γύρω στα 40 λεπτά παραπάνω ενεργοποιώντας αυτή την επιλογή , ανάλογα βέβαια και με την ταχύτητα του επεξεργαστή και της μνήμης που έχεις ;) ;) Παράθεση :) TECHNOMANIAC :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tromb1 (26 Νοέ. 2004 , 14:11) Αφαιρώ μόνο τους περιττούς υπότιττλους και τις επιπλέον γλώσσες ήχου όπως και το DTS και αντικαθιστώ κάποια έξτρας που δεν είναι τόσο σημαντικά με κινούμενες εικόνες. vasika... einai ierosilia na afaireis to DTS kai na kratas to DD!!!!! :blink: ego toulaxisto de tha thisiaza ton ixo gia merika extra... edo kanoume aman na doume tainia me DTS... kai tha to afairoume!!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
almeras Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OratIos (16 Νοέ. 2004 , 00:03) Prospatho na grapso to 24 Hours kai to recode moy xtypaei kai leei oti h tainia einai prostateymenh!!!! μονο με το dvdshrink δεν θα εχεις προβλημα. θα σου προτεινα για καλυτερη ποιοτητα να βαλεις 3 επεισοδια σε καθε dvd (κανοντας reauthor dvd και επιλεγοντας titles,καθε title sto 24 ειναι και ενα επεισοδιο)θα σου παρει περισσοτερα κενα dvd αλλα το αποτελεσμα αξιζει... ;) Παράθεση Occupational Therapist Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr_hunter Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 re paidia exi grapsi kanis ta pathi tou xristoy!???Giati ego ti pira kai den katafera na ti grapso oute me DVD Decrypter,DVD Shrink,CloneDVD 2.5-3 kai oute me Nero Recode giati mou ebgaze sfalma!! :mad: :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tromb1 Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eNeRGy (27 Νοέ. 2004 , 11:19) vasika... einai ierosilia na afaireis to DTS kai na kratas to DD!!!!! :blink: ego toulaxisto de tha thisiaza ton ixo gia merika extra... edo kanoume aman na doume tainia me DTS... kai tha to afairoume!!!! :) Φίλε, ο μόνος τρόπος να κρατήσεις το DTS στις ταινίες που το περιλαμβάνουν, είναι να τις γράψεις κατευθείαν σε DVD-9 διπλής στρώσης, ή ηταινία να είναι τόσο μικρή όσο 40 λεπτά!!!!! Δυστυχώς τα αρχεία του DTS είναι τόσο μεγάλα που δεν χωράνε καθόλου σε απλό δισκάκι μονής στρώσης ακόμα και αν βγάλεις όλα τα επιπλέον έξτρας και μενού, και γράψεις την ταινία με συμπίεση 40-45%,οπότε θα έχεις μια απλή ταινία που θα ξεκινάει αμέσως μόλις βάλεις το δισκάκι να παίξει με πολύ χαμηλή ποιότητα εικόνας και ήχου.καμία σχέση με DVD. ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΒΙΝΤΕΟ!!! :( :( Έτσι η μόνη επιλογή είναι αν κάποια ταινία έχει DTS, dolby digital, να κρατάμε μόνο το δεύτερο. Θ Υ Μ Η Σ Ο Υ..... ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΚΑΚΑ, ΠΡΟΤΕΙΜΑΜΕ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ :cry: :cry: Κρατάμε την ταινία ανέπαφη και θυσιάζουμε λίγο από τον ήχο :) :) The choice is your's......... :wacko: Ανάμεσα σε δύο κακ Παράθεση :) TECHNOMANIAC :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 Θα συμφωνήσω. Καλό και άγιο το DTS αλλά τρώει πολύ χώρο ρε παιδί μου. Μια χαρά είναι το Dolby Digital για backup ταινίας. Μέχρι να γίνουν πιο φτηνά τα double layer δισκάκια όλα αυτά... :whistle: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tromb1 (27 Νοέ. 2004 , 13:18) Δυστυχώς τα αρχεία του DTS είναι τόσο μεγάλα που δεν χωράνε καθόλου σε απλό δισκάκι μονής στρώσης ακόμα και αν βγάλεις όλα τα επιπλέον έξτρας και μενού, και γράψεις την ταινία με συμπίεση 40-45%,οπότε θα έχεις μια απλή ταινία που θα ξεκινάει αμέσως μόλις βάλεις το δισκάκι να παίξει με πολύ χαμηλή ποιότητα εικόνας και ήχου.καμία σχέση με DVD. ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΒΙΝΤΕΟ!!! :( :( den antilego... to dts einai diplasio sinithos tou DD... alla me ena reauthor tou dvd petontas ta menu kai tis vlakeies extra (pou kapoioi ta kratoun thisiazontas to dts!!!) mporeis na exeis mia teleia tainia me DTS elinikous ipotitlous kai aristi poiotita me ena double pass sto DVD shrink... kai simpiesi pou de tha pesei tou 70%... ektos pia an i tainia einai 2misi ores!!!! alla stis sinithismenes 90-100 lepton afto pou leo einai standard... PS. ti na po... isos epeidi eimai mousikos na thelo pio poli leptomereia ston ixo... pou pragmatika fenete apo tis protes skines sto DTS... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0cooL24 Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 Egw pou kanw full backup sto skliro (afinontas kai menus kai extras mesa) kai meta ta grafw pali me to shrink se DVD-R xanw to xrono mou? Thelw na pw mporw na kanw apeytheias full backup sto DVDR ????? Giati otan to grafw kai kanei ena ypotypwdes analyzing mou leei oti ta arxeia ta afise ws exoun (sto skliro mou)...Elpizw na katalabate ti lew kai as me enhmerwsei kapoios poio empeiros! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tromb1 Δημ. November 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eNeRGy (27 Νοέ. 2004 , 18:09) Φίλε, και εγώ μουσικός είμαι και δεν διαφωνώ καθόλου με την ποιότητα του DTS. Έλα όμως που μια ταινία χωρίς μενού και έξτρας ακόμα και με DTS μου φαίνεται άδεια ρε παιδί μου.... Είναι σαν να τη ΄βλέπεις σε απλή βιντεοκασσέτα :worry: Αυτή είναι άλλωστε και μία από τις μαγείες του DVD. Τα καλοπρεσαρισμένα μενού, η επιλογή σκηνών και τα τυχόν σχόλια του σκηνοθέτη ή έστω κάποια υπωτυπώδη σχόλια για το πώς γυρίστηκε η ταινία. ;) Έτσι ώστε ακόμα και αν τη βάλεις στη συλλογή σου και τη δεις μετά από καιρό , να έχεις και κάτι να θυμάσαι για την παραγωγή και τους ανθρώπους που έκαναν τόσο κόπο να τη γυρίσουν!!! Αυτό θα σε ευχαριστήσει καλύτερα από το να δεις την ταινία σκέτα, τη στιγμή που την ίδια εποχή θα έχουν βγει άλλες παρόμοιες και γιατί όχι καλύτερες ταινίες από αυτήν. :rolleyes: Όσο για το DTS..... τότε.... DVD9 dual layer σε αρκετλο καιρλο που θα πέσουν οι τιμές από τα δισκάκια. ;) ;) Παράθεση :) TECHNOMANIAC :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. December 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tromb1 (28 Νοέ. 2004 , 14:23) Φίλε, και εγώ μουσικός είμαι και δεν διαφωνώ καθόλου με την ποιότητα του DTS. Έλα όμως που μια ταινία χωρίς μενού και έξτρας ακόμα και με DTS μου φαίνεται άδεια ρε παιδί μου.... Είναι σαν να τη ΄βλέπεις σε απλή βιντεοκασσέτα :worry: Αυτή είναι άλλωστε και μία από τις μαγείες του DVD. Τα καλοπρεσαρισμένα μενού, η επιλογή σκηνών και τα τυχόν σχόλια του σκηνοθέτη ή έστω κάποια υπωτυπώδη σχόλια για το πώς γυρίστηκε η ταινία. ;) Έτσι ώστε ακόμα και αν τη βάλεις στη συλλογή σου και τη δεις μετά από καιρό , να έχεις και κάτι να θυμάσαι για την παραγωγή και τους ανθρώπους που έκαναν τόσο κόπο να τη γυρίσουν!!! Αυτό θα σε ευχαριστήσει καλύτερα από το να δεις την ταινία σκέτα, τη στιγμή που την ίδια εποχή θα έχουν βγει άλλες παρόμοιες και γιατί όχι καλύτερες ταινίες από αυτήν. :rolleyes: Όσο για το DTS..... τότε.... DVD9 dual layer σε αρκετλο καιρλο που θα πέσουν οι τιμές από τα δισκάκια. ;) ;) Συμφωνω απόλυτα. Γιατί όμως να μην βάλεις την ταινια σε ένα δισκάκι και εξτρα σε άνα άλλο. έγω έτσι το έχω κάνει σε πολλές ταινίες. Στον αρχοντα το δακτυλιδιών συνολικά η τανια μαζι με τα εξτρας μου πήρε 3 δισκάκια. Βέβαι χωρίς μενου η ταινια. Αλλα δεν με νοιαζει γιατι πέτυχα την ποιότητα του DVD. Ειμαι τελειομανής βλέπετε... :p Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts