captum Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 Ρε παιδία ωραία ειναι αυτ6η η διαφήμηση... Αυτη που με εκτροχιάζει εντελώς όμως ειναι μια (όπως εχει αναφερθει πιο πάνω).. Τα boxer... ΕΛΕΟΣ... Πρεπει να επεμβει το Ραδιοτηλεοπτικ.. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ Χε χε... δεν ήξερα ότι είμαστε τόσοι πολλοί για την boxer! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 Μου σπάει εντελώς τα νεύρα η διαφήμιση της Vodafone που είναι κάτι κεφάλια μόνο και πόλύ περισότερο το τραγουδάκι με την εντελώς ηλίθια φωνούλα της αοιδού που στο ρεφρέν του δίνει και καταλαβαίνει: "Caramelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" Αχ Παναγία μου. Και το χειρότερο; Την πετυχαίνεις παντού. +1 Κοροιδευουμε τα παρατραγουδα, αλλα η σοβαρη vodafone εκανε την διαφορα. Σπαστικο μεχρι αηδιας! :angry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electra87 Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 πως ειναι η διαφημιση της boxer?δεν την εχω πετυχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 πως ειναι η διαφημιση της boxer?δεν την εχω πετυχει... Είναι ένας άντρας και μία γυναίκα στο αμάξι και μείνανε απο βενζίνη και κατεβαίνει ο άντρας με το παπούτσι boxer και τον δείχνει να πηγαίνει σε ένα πρατήριο περπατώντας να παίρνει ένα μπετόνι με βενζίνη και επιστρέφει στο αμάξι και της λέει 'δεν άργησα με τα boxer΄ή κάτι τέτοιο δεν θυμάμαι γιατί όποτε την βλέπω αλλάζω κανάλι. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Εντελώς άθλια και των ruffles, που μια κοπέλα λέει σε έναν μαύρο 'πες θέλω πατατάκι' και αυτός λέει με άψογα ελληνικοβλαχοαγγλική προφορά 'θέλω παιδάκι΄. Για όνομα! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georou_man Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Εντελώς άθλια και των ruffles, που μια κοπέλα λέει σε έναν μαύρο 'πες θέλω πατατάκι' και αυτός λέει με άψογα ελληνικοβλαχοαγγλική προφορά 'θέλω παιδάκι΄. Για όνομα! συμφωνω!!!!!και μου τη σπαει αυτη με τα παιδια που λενε λαλουλαλουλαλουλαλου!και με τα boxer! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Ξεχνάτε την SUPER αισχρή : "Αγάπη μου, Darling πριν πας για clubbing έλα με χίλια και φίλα με στα χείλια"! :knife: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoni Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Εντελώς άθλια και των ruffles, που μια κοπέλα λέει σε έναν μαύρο 'πες θέλω πατατάκι' και αυτός λέει με άψογα ελληνικοβλαχοαγγλική προφορά 'θέλω παιδάκι΄. Για όνομα! "λέει σε έναν μαύρο??" Ε όχι και "ένας μαύρος" ο ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ!!!!:X Υ.Γ.: Παιδιά ο Ροναλτίνιο δεν είναι αυτός? Μην τρελαθώ τελείως:p ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 "λέει σε έναν μαύρο??" Ε όχι και "ένας μαύρος" ο ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ!!!!:X Υ.Γ.: Παιδιά ο Ροναλτίνιο δεν είναι αυτός? Μην τρελαθώ τελείως:p ! Το εχει το χρωματακι του παντως! :D http://www.gamers.at/Content/Previews/1026/conpics/ronaldinio.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Αν και μπορεί να έχουν ήδη ειπωθεί δεν μου αρέσουν οι διαφημίσεις της tim (αμάν με αυτό το Θέλω...) και μία με κάτι παιδάκια που λένε λαλου λαλου...:wacko: Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fermat Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 αυτή της Q με το πικι-πικι :mad: Δεν ξέρω γιατί αλλά μου τη σπάει όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε, και κάθε φορά που τη βάζει κάνω ένα από τα παρακάτω: αλλάζω κανάλι χαμηλώνω την τηλεόραση κλείνω την τηλεόραση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 αυτή της Q με το πικι-πικι :mad: Δεν ξέρω γιατί αλλά μου τη σπάει όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε, και κάθε φορά που τη βάζει κάνω ένα από τα παρακάτω: αλλάζω κανάλι χαμηλώνω την τηλεόραση κλείνω την τηλεόραση Προσωπικά είναι η μόνη πρώτη διαφήμιση της Q που μ' εκνευρίζει. Η πιο σπαστική είναι η ραδιοφωνική της Cuervo. Ειδικά στο τέλος με την αγριοφωνάρα "μη μένετε σπίτι" :down: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoni Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Το εχει το χρωματακι του παντως! :D http://www.gamers.at/Content/Previews/1026/conpics/ronaldinio.jpg Ναι είναι μαυρούλης δε λέω, αλλά δεν είναι ένας τυχαίος μάυρος! Δηλάδή δε θα έλεγα: μια κοπέλα λέει σε έναν μαύρο 'πες θέλω πατατάκι' !(έχει και ένα όνομα!) Αυτό εννούσα!:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georou_man Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Αν και μπορεί να έχουν ήδη ειπωθεί δεν μου αρέσουν οι διαφημίσεις της tim (αμάν με αυτό το Θέλω...) και μία με κάτι παιδάκια που λένε λαλου λαλου...:wacko: Με το λαλου λαλου το πα πιο πανω...ΤΗΝ ΜΙΣΩ!!!!!!:rocket: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Αυτο με τα πατατακια και τον Ροναλντινιο...Ε νταξει ειναι παικταρα αλλα βαλτε κανεναν που να βλεπεται ρε παιδια... Το αλογο βρηκανε!!!:wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Αυτο με τα πατατακια και τον Ροναλντινιο...Ε νταξει ειναι παικταρα αλλα βαλτε κανεναν που να βλεπεται ρε παιδια... Το αλογο βρηκανε!!!:wacko: Αυτός πουλάει και στους πιτσιρικάδες και στις γυναίκες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 http://img132.imageshack.us/img132/5126/83131449mq9.jpg .... μέχρι και εδώ θα την βλέπεις!:devil: :p Caramelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :devil: :lol: :p Ξεχνάτε την SUPER αισχρή : "Αγάπη μου, Darling πριν πας για clubbing έλα με χίλια και φίλα με στα χείλια"! :knife: Αυτή όποτε τη βλέπω με εκνευρίζει γλυκά και πάντα μου φέρνει στο νού πως θα μπορούσε κάλλιστα να την αναλάβει η καλλιτεχνική ομάδα του Je t'aime. Αυτήν και τον άλλον τον "Something hot like a phenomenon". Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Αυτήν και τον άλλον τον "Something hot like a phenomenon". :lol: :lol: Ευτυχώς αυτή ξέρεις ότι δεν θα διαρκέσει για πολύ! Αν κι εμένα δεν με ενοχλεί!:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Την άλλη την είδατε??? Με το Φερεντίνο που διαφημίζει το Multirama??? Αίσχος, θα τη χαρακτήριζα εξίσου κακόγουστη και το ίδιο κιτς όσο του ΟΠΑΠ με τον "something hot like a phenomenon" :X Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lawfighter Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Η Καραμελα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FestoNero Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Ουτε και μενα μου αρεσει η καραμελα.. Το τραγουδι ειναι τοσο "catchy" που μ'εκνευριζει!! Δεν μ'αρεσει και μια ραδιοφωνικη διαφημιση εκθεσης αυτοκινητων νομιζω, που λεει κατι σε φαση: Παλι καλα που ο σουμαχερ και ξερω γω ποιος αλλος δεν ακουγαν τη μαμα τους που τους ελεγε να μην τρεχουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Ενώ στην αρχή δεν είχα πρόβλημα τώρα τελευταία δεν αντέχω την διαφήμιση του multirama με τους Κινέζους και τον Φερεντίνο.. Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Ενώ στην αρχή δεν είχα πρόβλημα τώρα τελευταία δεν αντέχω την διαφήμιση του multirama με τους Κινέζους και τον Φερεντίνο.. Γιαπωνέζους εννοείς :) . Ναι όντως έχεις δίκιο, το έθιξα μερικά posts πιο πριν, είναι πολύ κακόγουστη. Τελικά οι αλυσίδες "υψηλής τεχνολογίας" δημιουργούν σχολή στον τομέα της κιτς διαφήμισης ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Γιαπωνέζους εννοείς :) . Ναι όντως έχεις δίκιο, το έθιξα μερικά posts πιο πριν, είναι πολύ κακόγουστη. Τελικά οι αλυσίδες "υψηλής τεχνολογίας" δημιουργούν σχολή στον τομέα της κιτς διαφήμισης ;) Ουπς...Δεν το είχα δει το post σου..Και δεν είχα προσέξει πως ήταν Γιαπωνέζοι...:O Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Και εμένα δεν μου αρέσει η καραμέλα της βόνταφον. Ο ήχος του κινητού είναι ΑΚΡΙΒΩΣ o ίδιος με το δικό μου και όποτε παίζει η διαφήμιση κοιτάω και το κινητό μου. :confused: Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts