Jump to content

Οι διαφημίσεις που δεν μας αρέσουν

garfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδία ωραία ειναι αυτ6η η διαφήμηση... Αυτη που με εκτροχιάζει εντελώς όμως ειναι μια (όπως εχει αναφερθει πιο πάνω).. Τα boxer... ΕΛΕΟΣ... Πρεπει να επεμβει το Ραδιοτηλεοπτικ.. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ

Χε χε... δεν ήξερα ότι είμαστε τόσοι πολλοί για την boxer!

Μου σπάει εντελώς τα νεύρα η διαφήμιση της Vodafone που είναι κάτι κεφάλια μόνο και πόλύ περισότερο το τραγουδάκι με την εντελώς ηλίθια φωνούλα της αοιδού που στο ρεφρέν του δίνει και καταλαβαίνει: "Caramelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa"

Αχ Παναγία μου. Και το χειρότερο; Την πετυχαίνεις παντού.

+1 Κοροιδευουμε τα παρατραγουδα, αλλα η σοβαρη vodafone εκανε την διαφορα. Σπαστικο μεχρι αηδιας! :angry:

πως ειναι η διαφημιση της boxer?δεν την εχω πετυχει...

Είναι ένας άντρας και μία γυναίκα στο αμάξι και μείνανε απο βενζίνη και κατεβαίνει ο άντρας με το παπούτσι boxer και τον δείχνει να πηγαίνει σε ένα πρατήριο περπατώντας να παίρνει ένα μπετόνι με βενζίνη και επιστρέφει στο αμάξι και της λέει 'δεν άργησα με τα boxer΄ή κάτι τέτοιο δεν θυμάμαι γιατί όποτε την βλέπω αλλάζω κανάλι.

Γιώργος

Εντελώς άθλια και των ruffles, που μια κοπέλα λέει σε έναν μαύρο 'πες θέλω πατατάκι' και αυτός λέει με άψογα ελληνικοβλαχοαγγλική προφορά 'θέλω παιδάκι΄.

Για όνομα!

http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg

ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE

Εντελώς άθλια και των ruffles, που μια κοπέλα λέει σε έναν μαύρο 'πες θέλω πατατάκι' και αυτός λέει με άψογα ελληνικοβλαχοαγγλική προφορά 'θέλω παιδάκι΄.

Για όνομα!

συμφωνω!!!!!και μου τη σπαει αυτη με τα παιδια που λενε λαλουλαλουλαλουλαλου!και με τα boxer!

Ξεχνάτε την SUPER αισχρή :

"Αγάπη μου, Darling

πριν πας για clubbing

έλα με χίλια

και φίλα με στα χείλια"!

:knife:

Για όνομα!

"λέει σε έναν μαύρο??" Ε όχι και "ένας μαύρος" ο ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ!!!!:X

Υ.Γ.: Παιδιά ο Ροναλτίνιο δεν είναι αυτός? Μην τρελαθώ τελείως:p !

[sIGPIC][/sIGPIC]

"λέει σε έναν μαύρο??" Ε όχι και "ένας μαύρος" ο ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ!!!!:X

Υ.Γ.: Παιδιά ο Ροναλτίνιο δεν είναι αυτός? Μην τρελαθώ τελείως:p !

Το εχει το χρωματακι του παντως! :D

http://www.gamers.at/Content/Previews/1026/conpics/ronaldinio.jpg

Αν και μπορεί να έχουν ήδη ειπωθεί δεν μου αρέσουν οι διαφημίσεις της tim (αμάν με αυτό το Θέλω...) και μία με κάτι παιδάκια που λένε λαλου λαλου...:wacko:

2 hearts are beating together,

I'm in love I'm in love

Is this forever and ever ??

I'm in love I'm in love

αυτή της Q με το πικι-πικι :mad:

Δεν ξέρω γιατί αλλά μου τη σπάει όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε, και κάθε φορά που τη βάζει κάνω ένα από τα παρακάτω:

• αλλάζω κανάλι
  • χαμηλώνω την τηλεόραση
  • κλείνω την τηλεόραση

αυτή της Q με το πικι-πικι :mad:

Δεν ξέρω γιατί αλλά μου τη σπάει όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε, και κάθε φορά που τη βάζει κάνω ένα από τα παρακάτω:

• αλλάζω κανάλι
  • χαμηλώνω την τηλεόραση
  • κλείνω την τηλεόραση

Προσωπικά είναι η μόνη πρώτη διαφήμιση της Q που μ' εκνευρίζει.

Η πιο σπαστική είναι η ραδιοφωνική της Cuervo. Ειδικά στο τέλος με την αγριοφωνάρα "μη μένετε σπίτι" :down:

Το εχει το χρωματακι του παντως! :D

http://www.gamers.at/Content/Previews/1026/conpics/ronaldinio.jpg

Ναι είναι μαυρούλης δε λέω, αλλά δεν είναι ένας τυχαίος μάυρος! Δηλάδή δε θα έλεγα: μια κοπέλα λέει σε έναν μαύρο 'πες θέλω πατατάκι' !(έχει και ένα όνομα!)

Αυτό εννούσα!:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν και μπορεί να έχουν ήδη ειπωθεί δεν μου αρέσουν οι διαφημίσεις της tim (αμάν με αυτό το Θέλω...) και μία με κάτι παιδάκια που λένε λαλου λαλου...:wacko:

Με το λαλου λαλου το πα πιο πανω...ΤΗΝ ΜΙΣΩ!!!!!!:rocket:

Αυτο με τα πατατακια και τον Ροναλντινιο...Ε νταξει ειναι παικταρα αλλα βαλτε κανεναν που να βλεπεται ρε παιδια...

Το αλογο βρηκανε!!!:wacko:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτο με τα πατατακια και τον Ροναλντινιο...Ε νταξει ειναι παικταρα αλλα βαλτε κανεναν που να βλεπεται ρε παιδια...

Το αλογο βρηκανε!!!:wacko:

Αυτός πουλάει και στους πιτσιρικάδες και στις γυναίκες.

http://img132.imageshack.us/img132/5126/83131449mq9.jpg .... μέχρι και εδώ θα την βλέπεις!:devil: :p

Caramelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

:devil: :lol: :p

Ξεχνάτε την SUPER αισχρή :

"Αγάπη μου, Darling

πριν πας για clubbing

έλα με χίλια

και φίλα με στα χείλια"!

:knife:

Αυτή όποτε τη βλέπω με εκνευρίζει γλυκά και πάντα μου φέρνει στο νού πως θα μπορούσε κάλλιστα να την αναλάβει η καλλιτεχνική ομάδα του Je t'aime. Αυτήν και τον άλλον τον "Something hot like a phenomenon".

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Αυτήν και τον άλλον τον "Something hot like a phenomenon".

:lol: :lol: Ευτυχώς αυτή ξέρεις ότι δεν θα διαρκέσει για πολύ!

Αν κι εμένα δεν με ενοχλεί!:happy:

Την άλλη την είδατε??? Με το Φερεντίνο που διαφημίζει το Multirama??? Αίσχος, θα τη χαρακτήριζα εξίσου κακόγουστη και το ίδιο κιτς όσο του ΟΠΑΠ με τον "something hot like a phenomenon" :X
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Ουτε και μενα μου αρεσει η καραμελα..

Το τραγουδι ειναι τοσο "catchy" που μ'εκνευριζει!!

Δεν μ'αρεσει και μια ραδιοφωνικη διαφημιση εκθεσης αυτοκινητων νομιζω, που λεει κατι σε φαση:

Παλι καλα που ο σουμαχερ και ξερω γω ποιος αλλος δεν ακουγαν τη μαμα τους που τους ελεγε να μην τρεχουν..

Ενώ στην αρχή δεν είχα πρόβλημα τώρα τελευταία δεν αντέχω την διαφήμιση του multirama με τους Κινέζους και τον Φερεντίνο..

I'm in love I'm in love

I'm in love I'm in love

Ενώ στην αρχή δεν είχα πρόβλημα τώρα τελευταία δεν αντέχω την διαφήμιση του multirama με τους Κινέζους και τον Φερεντίνο..

Γιαπωνέζους εννοείς :) . Ναι όντως έχεις δίκιο, το έθιξα μερικά posts πιο πριν, είναι πολύ κακόγουστη. Τελικά οι αλυσίδες "υψηλής τεχνολογίας" δημιουργούν σχολή στον τομέα της κιτς διαφήμισης ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Γιαπωνέζους εννοείς :) . Ναι όντως έχεις δίκιο, το έθιξα μερικά posts πιο πριν, είναι πολύ κακόγουστη. Τελικά οι αλυσίδες "υψηλής τεχνολογίας" δημιουργούν σχολή στον τομέα της κιτς διαφήμισης ;)

Ουπς...Δεν το είχα δει το post σου..Και δεν είχα προσέξει πως ήταν Γιαπωνέζοι...:O

I'm in love I'm in love

I'm in love I'm in love

Και εμένα δεν μου αρέσει η καραμέλα της βόνταφον.

Ο ήχος του κινητού είναι ΑΚΡΙΒΩΣ o ίδιος με το δικό μου και όποτε παίζει η διαφήμιση κοιτάω και το κινητό μου. :confused:

It's what you do to me..