Barlost Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Εχω παρατηρησει οτι με την καινουργια ρομ η φωτογραφικη μερικες φορες κρασαρει. Δηλαδη, εχοντας τραβηξει καποιες φωτογραφιες ή βιντεο, μετα απο καιρο ελαχιστες απο αυτες δεν παιζουν. Εκει που ξεκιναει να παιζει, κολλαει ή με πεταει εξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsaros7 Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Παιδιά καλημέρα και καλή χρονιά. Έχω το εξής πρόβλημα : Το κινητό μου δε φορτίζει. Δεν είναι θέμα μπαταρίας. Δοκίμασα και άλλους φορτιστές. Δεν κάνει καλή επαφή η θύρα USB απ' όπου φορτίζει το τηλέφωνο. Μάλλον πάω για αλλαγή USB PORT. Μήπως έχει κάποιος καμία και τις γνώσεις να μου το αλλάξει? (εννοείται όχι τζάμπα) ΤΗΑΝΚS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Εχω παρατηρησει οτι με την καινουργια ρομ η φωτογραφικη μερικες φορες κρασαρει. Δηλαδη, εχοντας τραβηξει καποιες φωτογραφιες ή βιντεο, μετα απο καιρο ελαχιστες απο αυτες δεν παιζουν. Εκει που ξεκιναει να παιζει, κολλαει ή με πεταει εξω. εγώ χρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό την cameraMx. Δες λοιπόν αν και με άλλη εφαρμογή έχεις το ίδιο πρόβλημα. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά καλημέρα και καλή χρονιά. Έχω το εξής πρόβλημα : Το κινητό μου δε φορτίζει. Δεν είναι θέμα μπαταρίας. Δοκίμασα και άλλους φορτιστές. Δεν κάνει καλή επαφή η θύρα USB απ' όπου φορτίζει το τηλέφωνο. Μάλλον πάω για αλλαγή USB PORT. Μήπως έχει κάποιος καμία και τις γνώσεις να μου το αλλάξει? (εννοείται όχι τζάμπα) ΤΗΑΝΚS χρόνια πολλά! μην πανικοβάλλεσαι! είναι - αν δεν κάνω λάθος- 9 βίδες η αλλαγή της USB πλακέτας. Δε γνωρίζω αν κατέχει κάνεις καμιά έξτρα, αλλά με απλές κινήσεις μπορείς να την παραγγείλεις από το AliXpress. Και μόλις έρθει να την τοποθετήσεις χωρίς κανένα πρόβλημα. Νομίζω εγώ πετύχει και σχετικό βίντεο στο YouTube :) using TapaTalk with my JiaYu S3 , 7.1.1 Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Παιδιά καλημέρα και καλή χρονιά. Έχω το εξής πρόβλημα : Το κινητό μου δε φορτίζει. Δεν είναι θέμα μπαταρίας. Δοκίμασα και άλλους φορτιστές. Δεν κάνει καλή επαφή η θύρα USB απ' όπου φορτίζει το τηλέφωνο. Μάλλον πάω για αλλαγή USB PORT. Μήπως έχει κάποιος καμία και τις γνώσεις να μου το αλλάξει? (εννοείται όχι τζάμπα) ΤΗΑΝΚS Το είχα πάθει κι εγώ και το πήγα σε έναν που επισκευάζει κινητά τηλέφωνα (μαγαζί εννοώ), εδώ στην Θεσσαλονίκη μου είχε πάρει σύνολο μαζί με το ανταλλακτικό 5 ή 10 ευρώ νομίζω Αν είσαι από Θεσσαλονίκη πες μου να σου πω που είναι αυτός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Παιδιά καλημέρα και καλή χρονιά. Έχω το εξής πρόβλημα : Το κινητό μου δε φορτίζει. Δεν είναι θέμα μπαταρίας. Δοκίμασα και άλλους φορτιστές. Δεν κάνει καλή επαφή η θύρα USB απ' όπου φορτίζει το τηλέφωνο. Μάλλον πάω για αλλαγή USB PORT. Μήπως έχει κάποιος καμία και τις γνώσεις να μου το αλλάξει? (εννοείται όχι τζάμπα) ΤΗΑΝΚS Η διαδικασια ειναι πανευκολη. Την εγραψα αρκετες σελιδες πισω, καθως το εκανα και δεν ειναι δυσκολο οσο νομιζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perrygogas Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Εχω παρατηρησει οτι με την καινουργια ρομ η φωτογραφικη μερικες φορες κρασαρει. Δηλαδη, εχοντας τραβηξει καποιες φωτογραφιες ή βιντεο, μετα απο καιρο ελαχιστες απο αυτες δεν παιζουν. Εκει που ξεκιναει να παιζει, κολλαει ή με πεταει εξω. Και σε μένα το κάνει αυτό. Γενικά η φωτογραφική έχει γίνει πολύ χειρότερη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 stable 6! πριν λίγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgtc13 Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 stable 6! πριν λίγο Την κατεβασα μαζι με τα gapps pico και μολισ παω να κανω εγκατάσταση μου βγαζει error 7 και γραφει failed!! Ξερει κανεις γτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Γιατί δεν ακόλουθας τις οδηγίες. Κάνε unmount system πριν το εγκαταστήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 λέει ότι θέλει και full wipe :( γι αυτό εγώ δεν την έχω βάλει ακόμα ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γιατί δεν ακόλουθας τις οδηγίες. Κάνε unmount system πριν το εγκαταστήσεις αυτό πως το κάνεις? την ώρα του install το λέει κάπου? πατάς κάτι? τσεκάρεις κάτι? επίσης έχει δώσει μια kernel (δεν ξέρω καν τι είναι αυτό) πως και πότε την βάζεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgtc13 Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Γιατί δεν ακόλουθας τις οδηγίες. Κάνε unmount system πριν το εγκαταστήσεις Δεν το εκανα γτ στο twrp εχει μονο την επιλογή mount!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Πριν κάνετε εγκατάσταση. Πάτε στο mount και ξετικαρετε το system μετά κάνετε κανονικα εγκατάσταση. Όσο για το full wipe Πριν κάνετε τα wipe κρατήστε ένα backup τα data σας μέσω της twrp μετά αφού εγκαταστησετε τη stable6 και ανοίξει το κινητο μπείτε σε recovery και κάνετε restore τα data σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Πριν κάνετε εγκατάσταση. Πάτε στο mount και ξετικαρετε το system μετά κάνετε κανονικα εγκατάσταση. Όσο για το full wipe Πριν κάνετε τα wipe κρατήστε ένα backup τα data σας μέσω της twrp μετά αφού εγκαταστησετε τη stable6 και ανοίξει το κινητο μπείτε σε recovery και κάνετε restore τα data σας α γινεται και back up μέσω της twrp? αυτό με την kernel που έγραψα παραπάνω τι είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgtc13 Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Πριν κάνετε εγκατάσταση. Πάτε στο mount και ξετικαρετε το system μετά κάνετε κανονικα εγκατάσταση. Όσο για το full wipe Πριν κάνετε τα wipe κρατήστε ένα backup τα data σας μέσω της twrp μετά αφού εγκαταστησετε τη stable6 και ανοίξει το κινητο μπείτε σε recovery και κάνετε restore τα data σας Γινεται και χωρίς wipe εε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Φυσικά ένας από τους βασικούς σκοπούς της. Δεν βλέπεις το κουμπι που λεει backup restore ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν γίνετα. Χωρίς wipe ρε παιδιά. Το λένε οι άνθρωποι. Αν θες να την περάσεις θέλει wipe δεν είνα. Κάτι δύσκολο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgtc13 Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Φυσικά ένας από τους βασικούς σκοπούς της. Δεν βλέπεις το κουμπι που λεει backup restore ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν γίνετα. Χωρίς wipe ρε παιδιά. Το λένε οι άνθρωποι. Αν θες να την περάσεις θέλει wipe δεν είνα. Κάτι δύσκολο εμενα αυτο μου βγάζει!!! δεν είναι τικαρισμένο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Ξετικαρε το τερμα κατω mount partition read only κάνε reboot σε recovery και περνά το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgtc13 Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Ξετικαρε το τερμα κατω mount partition read only κάνε reboot σε recovery και περνά το Σε ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Έκανες δουλειά;;;;; Έγινε η εγκατάσταση;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgtc13 Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 (edited) Έκανες δουλειά;;;;; Έγινε η εγκατάσταση;;;;;; Τωρα θα το ξεκινησω!! θα κάνω και backup!! Backup τα τσεκάρω όλα ετσι?? οσα έχουν mb απο δίπλα σωστα??? Σόρρυ που σε πρίζω αλλα δεν έκανα ξανα!!! ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τωρα θα το ξεκινησω!! θα κάνω και backup!! Backup τα τσεκάρω όλα ετσι?? οσα έχουν mb απο δίπλα σωστα??? Σόρρυ που σε πρίζω αλλα δεν έκανα ξανα!!! Τα έκανα όλα!! και NVRAM και Boot και Logo και System και System image!! αντε να δουμε τι θα κανουμε! Edited January 6, 2017 by kostasgtc13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Τωρα θα το ξεκινησω!! θα κάνω και backup!! Backup τα τσεκάρω όλα ετσι?? οσα έχουν mb απο δίπλα σωστα??? Σόρρυ που σε πρίζω αλλα δεν έκανα ξανα!!! αναλογα τι θελεις να κρατησεις αν θελεις μονο τις εφαρμογες με τα δεδομενα τους κρατα το data μονο εγω αυτο κρατησα ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τωρα θα το ξεκινησω!! θα κάνω και backup!! Backup τα τσεκάρω όλα ετσι?? οσα έχουν mb απο δίπλα σωστα??? Σόρρυ που σε πρίζω αλλα δεν έκανα ξανα!!! ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τα έκανα όλα!! και NVRAM και Boot και Logo και System και System image!! αντε να δουμε τι θα κανουμε! μετα οταν κανεις restore θα τικαρεις μονο τα data αλλιως θα γυρισεις στο προηγουμενο λογισμικο σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgtc13 Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 αναλογα τι θελεις να κρατησεις αν θελεις μονο τις εφαρμογες με τα δεδομενα τους κρατα το data μονο εγω αυτο κρατησα ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μετα οταν κανεις restore θα τικαρεις μονο τα data αλλιως θα γυρισεις στο προηγουμενο λογισμικο σου εκανα wipe data cache delvik , ξετικαρα αυτο που μου είπες αλλα πάλι βγαζει error Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 εκανα wipe data cache delvik , ξετικαρα αυτο που μου είπες αλλα πάλι βγαζει error ξανακανε install αλλιως οπως εισαι πηγανε reboot recovery και ξανακανε install Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgtc13 Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 εκανα wipe data cache delvik , ξετικαρα αυτο που μου είπες αλλα πάλι βγαζει error Μου βγάζει "this package is for h560. this device is s3_h560 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madda Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Καλημέρα!!! Σας ευχαριστώ όλους έγινε η αναβάθμιση κ σταμάτησε τις τρέλες!!!! Ευχαριστώ πολύ πολύ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts