sakis0547 Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Όλα δουλεύουν τέλεια!!το σήμα του wifi έχει καταντήσει σπαστικό!! Από όπου περνάω και έχει δίκτυο διαθεσιμο χτυπάει :D με κανένα άλλο κινητό δεν έχει γίνει αυτό, και έχω αλλάξει πολλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Όλα δουλεύουν τέλεια!!το σήμα του wifi έχει καταντήσει σπαστικό!! Από όπου περνάω και έχει δίκτυο διαθεσιμο χτυπάει :D με κανένα άλλο κινητό δεν έχει γίνει αυτό, και έχω αλλάξει πολλά! Από τις ρυθμίσεις του WiFi έχεις ξετικαρει το "να ειδοποιουμαι όταν υπάρχει διαθέσιμο δίκτυο"? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Για πλάκα το είπα το σπαστικό... Απλά ήθελα να δείξω πόσο δυνατό wifi έχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionyssios Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Εχω ακόμα ένα πρόβλημα δεν μπορώ να εγκαταστήσω εφαρμογες όπως myvodafone, cosmote, alphabank και αλλες. Μου βγάζει οτι δεν υποστηρίζουν τη συσκευή. Τι κάνουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Εχω ακόμα ένα πρόβλημα δεν μπορώ να εγκαταστήσω εφαρμογες όπως myvodafone, cosmote, alphabank και αλλες. Μου βγάζει οτι δεν υποστηρίζουν τη συσκευή. Τι κάνουμε; Και εγώ είχα τέτοια προβλήματα. Αλλα οταν έβαλα την τελευταία έκδοση με το καινούργιο UI S3Sn-20150514-223607 beta stable version Δεν εχω τέτοια προβλήματα όλα λειτουργούν Special. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wxkin Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 1. Σε σχέση με τους φορτιστές, αναφέρω και εγώ ότι ο original της Jiayu από το Geek δεν έχει κανένα πρόβλημα (αυτός που σήκωσε σε φωτό και ο gk33 ... 3. Μια ερώτηση για τους έμπειρους...:O Κάτι πατήθηκε κατα λάθος ενώ τραβούσα φωτογραφία (νομίζω), και σαν αποτέλεσμα εμφανίστηκε ένα λουκέτο στην οθόνη για 2 δευτερόλεπτα και μετά το κινητό δεν λειτουργούσε σε landscape σε κανένα πρόγραμμα (κάμερα, ιντερνετ κτλ). Όταν το γυρνάω οριζόντια σκοτεινιάζει η οθόνη κατά 95% (ίσα που φαίνεται ότι δεν είναι εντελώς κλειστή). Το ξαναγυρίζω κάθετα και αμέσως το φως επανέρχεται πλήρως!!:wacko: Καμιά ιδέα γιατί δεν μου έχει ξανατύχει??? Έλα πες την αλήθεια φορούσες γυαλιά ηλίου polarized Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cromdimitris Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Έλα πες την αλήθεια φορούσες γυαλιά ηλίου polarized Χαχαχα το έπαθα και εγω αυτο με γυαλιά polarized! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariklis Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Έλα πες την αλήθεια φορούσες γυαλιά ηλίου polarized χαχαχα τι λέτε τώρα ρε παιδιά???? Πως πιάστηκα έτσι κορόιδο!! Δεν το είχα υπόψη μου και με μπέρδεψε και το άσχετο λουκέτο που πετάχτηκε στην οθόνη. Το ωραίο είναι ότι μόλις τώρα μου είπε η γυναίκα μου "Ηθελα να στο πω ότι εμένα μια χαρά φωτεινή μου φαινόταν...":X:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Έλα πες την αλήθεια φορούσες γυαλιά ηλίου polarized τρελή φάση :) επί τη ευκαιρία που όλοι χαζεύετε τον Ολυμπιακό στας ΤιΒιζ, ήθελα να επανέλθω και να ενημερώσω για το πώς τρέχει τις τελευταίες μέρες το κινητό μου. Επέλεξα να μην απασχοληθώ με την ανυπομονησία να περιμένω τα επίσημα Updates και να ψάχνω τί bugs διορθώνει. Και να αναγκάσω τον εαυτό μου να σταθεροποιηθεί ... Με απλά λόγια χρησιμοποιώ την OCEAN ROM των TEAM FORCE, μία ομάδα που θεωρητικώς έρχεται από την JiaYu.es και είναι "μέσα στα πράγματα" . Επίσης χρησιμοποιούν και τον δικό τους kernel. Η αλήθεια είναι δεν θα παρατηρήσει κανείς σημαντικές διαφορές άμεσα αλλά πιθανότατα κατά την πολυήμερη χρήση. Έχουν φτιάξει και τα παιδιά της αντίστοιχης γερμανικής ομάδας JiaYu.de δικό τους Kernel , που παίζει με τις original rom και για όποιον ξέρει γερμανικά ή του αρέσει το google-translate μπορεί να ρίξει μία ματιά εδώ: DragonDevil Kernel. Τέλος για όποιον θα ήθελα να δοκιμάσει τις διάφορες "τεχνικές" λειτουργίας εξοικονόμησης ενέργειας, μπορεί να δοκιμάσει την εξής εφαρμογή: Root Booster. Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk33 Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Εχω ακόμα ένα πρόβλημα δεν μπορώ να εγκαταστήσω εφαρμογες όπως myvodafone, cosmote, alphabank και αλλες. Μου βγάζει οτι δεν υποστηρίζουν τη συσκευή. Τι κάνουμε; βρηκα και αυτον τον τροπο που περιγραφετε σε αυτην την σελιδα :http://www.greeceandroid.gr/dev/613-install-incompatible-apps αν θες να δοκιμασεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gamion Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Παιδιά... Σκέφτομαι να αγοράσω το κινητάκι στην advanced έκδοση... Στις τελευταίες 5 σελίδες διάβασα κάποια προβληματάκια και δεν ξέρω με προβλημάτισαν... Τι προτείνεται? Αξίζει ή όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xantzi Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Φιλε το κινητο στο προτεινω ανεπιφυλακτα. Εγω το πηρα απο geekbuying και ηρθε κανονικα με playstore και ο συγχρονισμος δουλευε κανονικα. Μοναχα η καμερα μπορει να μην σε εντυπωσιασει αλλα και παλι δεν θεωρειται προβλημα. Καποιο προβλημα δεν εχω εντοπισει ακομη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 (edited) φωτογραφιες χθεσινες(το κινητο ειναι με aosp rom και τραβηχτηκαν με την default εφαρμογη που ειχε μεσα) http://i60.tinypic.com/142a7pt.jpg http://i61.tinypic.com/6g8kcw.jpg http://i59.tinypic.com/14kip7o.jpg https://www.dropbox.com/s/m38ghuyeu8musg0/%CE%95%CF%80%CE%B9%CF%86%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%B1%20%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82.rar?dl=0 και εδω αν θελετε να τις κατεβασετε... Edited May 18, 2015 by sakis0547 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gamion Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Φιλε το κινητο στο προτεινω ανεπιφυλακτα. Εγω το πηρα απο geekbuying και ηρθε κανονικα με playstore και ο συγχρονισμος δουλευε κανονικα. Μοναχα η καμερα μπορει να μην σε εντυπωσιασει αλλα και παλι δεν θεωρειται προβλημα. Καποιο προβλημα δεν εχω εντοπισει ακομη. Σκέφτομαι από vickmall με το πακετάκι 2nd battery+wall charger στα 210 $... Το έχει κανείς από vickmall να ακούσω εντυπώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Σκέφτομαι από vickmall με το πακετάκι 2nd battery+wall charger στα 210 $... Το έχει κανείς από vickmall να ακούσω εντυπώσεις?Πολύ αξιόπιστο κατάστημα και με γρήγορη αποστολή. Απίστευτα εξυπηρετικοί, και με φωτογραφίες των προϊόντων του δέματος, και με δώρα.... Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgevti1 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Σήμερα έφτασε και το δικό μου!! 20 ημέρες έκανε!!! Από minideal Έκδοση: s3sw 20150213-171816 δεν μου έβγαλε να κάνω κάποιο update περισσότερα μόλις το σκανταλέψω λιγο Παράθεση JIAYU S3 Advanced LG Optimus G E975 Samsung GT-I9000 Galaxy S "ΓΙΩΡΓΟΣ" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wxkin Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Σκέφτομαι από vickmall με το πακετάκι 2nd battery+wall charger στα 210 $... Το έχει κανείς από vickmall να ακούσω εντυπώσεις? αυτό είχα πάρει και εγώ. Απλα να σε ενημερώσω οτι το wall charger ειναι μόνο βάση που κουμπώνεις την μπαταρία. Δηλαδή καλώδιο usb και φορτιστή πρέπει να έχεις δικά σου. Αυτό που με χάλασε με το vickmall ειναι οτι μας έδωσαν μουφα φορτιστες (χάλασαν σε όλους) και καβάτζωσαν του αυθεντικούς. Ζήτησε να σου στείλουν τον αυθεντικό και έναν αντάπτορα. το είχα παραγγείλει με nlpost ( θεσσαλονίκη) και ηρθε στις 15 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xantzi Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Αυτό που με χάλασε με το vickmall ειναι οτι μας έδωσαν μουφα φορτιστες (χάλασαν σε όλους) και καβάτζωσαν του αυθεντικούς. Αυτο που λες δεν ειναι θεμα του vickmall. Εγω παρηγγειλα απο geekbuying και πηρα οπως κι εσυ μουφα φορτιστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Σκέφτομαι από vickmall με το πακετάκι 2nd battery+wall charger στα 210 $... Το έχει κανείς από vickmall να ακούσω εντυπώσεις? Εγώ το πήρα από το Vickmall με όλα τα δώρα μέσα στο πακέτο. Το παρήγγειλα με ΝL ποστ, ήρθε σε 12 μέρες. (δηλαδη με την ταχύτητα που τρέχει ο Flash.),με ότι είχα ζητήσει να έχει το κινητο. Δηλαδη με playstore χωρίς προβλήματα, χωρίς κινεζικες εφαρμογές, και το πακέτο καλά σφραγισμένο. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αυτό είχα πάρει και εγώ. Απλα να σε ενημερώσω οτι το wall charger ειναι μόνο βάση που κουμπώνεις την μπαταρία. Δηλαδή καλώδιο usb και φορτιστή πρέπει να έχεις δικά σου. Αυτό που με χάλασε με το vickmall ειναι οτι μας έδωσαν μουφα φορτιστες (χάλασαν σε όλους) και καβάτζωσαν του αυθεντικούς. Ζήτησε να σου στείλουν τον αυθεντικό και έναν αντάπτορα. το είχα παραγγείλει με nlpost ( θεσσαλονίκη) και ηρθε στις 15 μέρες. Από το Vickmall είναι μια χαρά ο φορτιστη μου. Ούτε θόρυβο κάνει ούτε τίποτα. Και ο φορτιστής τοίχου είναι πάρα πολύ καλός σε1.30 με 2 ωριτσες φορτώνει η μπαταρια. Εντάξει πρέπει να έχεις τα δικά σου καλώδια. Αλλα κανονικά ο φορτιστής πρέπει να έχει τα δικά του μέσα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σήμερα έφτασε και το δικό μου!! 20 ημέρες έκανε!!! Από minideal Έκδοση: s3sw 20150213-171816 δεν μου έβγαλε να κάνω κάποιο update περισσότερα μόλις το σκανταλέψω λιγο Εγώ είδη την έχω βάλει έχω γράψει κάποια πράγματα. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epantis Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 έχει δουλέψει το otg σε κανένα εγώ προσπάθησα λίγο σήμερα άλλα τίποτα φοβάμαι μήπως φταίει ο αντάπτορας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihelone Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Σε μενα δουλευει μια χαρα με τη μαμισια ρομ και το τελευταιο ota update. Εδω που τα λεμε απο την αρχη δουλευε.... Δοκιμασε οπως λες και με αλλο ανταπτορα. Παράθεση Jiayu G3 (a lot of time ago)... Jiayu S3 (for spare) Ulefone T1 Elephone S8 Xiaomi Redmi Note 8!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Καλησπερα!!εχω κάρτα που γραφει 3G, πρεπει να παω να την αλλάξω να εχω 4G? Δεν εχω ακομα την συσκευη στα χέρια μου....ευχαριστω!!! Εγώ δεν άλλαξα κάρτα, μάλλον έχεις Vodafone σαν κι εμένα, Πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση και μου το ενεργοποιησαν χωρίς να αλλάξω κάρτα, πλέον όλα καλα Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgekak Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Παίδες σήμερα παρέλαβα (μετά από ~50μέρες από aliexpress - singapoore post). Το κινητό δείχνει αρκετά εντυπωσιακό γενικά, από άποψη οθόνης, κάμερας, αίσθηση στο χέρι, ηχειο, μπαταρία όλα δείχνουν ΟΚ (τον φορτιστή δεν τον δοκίμασα). ΤΟ πρόβλημα μου ξεκινάει με το ότι δεν είχε google play (παρότι το ζήτησα), και δε μπορώ να το περάσω. Η μέθοδος με το fastcardtech (αφού δώσω superuser και wifi) δε δουλεύει, κάτι λέει στα κινέζικα (πάντως όχι αυτό που θα πρεπε έτσι όπως τα σύγκρινα). Μετά πήρα το apk (όπως και άλλα apps apk) από το προηγούμενο κινητό (4.4.2 android) και τα πέρασα στην κάρτα μνήμης. Τα έκανα εγκατάσταση και μόλις πάω να το τρέξω μου δίνει "Δυστυχώς η εφαρμογή Υπηρεσίες Google Play έχει σταματήσει", όπου πατας ΟΚ 2-3 (ξαναεμφανίζεται) και εξαφανίζεται. Έκανα διαγραφή τα δεδομένα της εφαρμογής, διαγραφή cache κτλ και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, χωρίς αποτέλεσμα. Επόμενη κίνηση είναι να περάσω κάποια άλλη rom. Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο μήπως? Αν όχι, ποια rom αξίζει? υπάρχει κάποιο link (εκτός από needrom)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisn70 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 γεια σας παιδια.εχω ενα προβλημα.θελω να φλασαρω τη νεα rom του μαιου για advance.και δεν μπορω να συνδεσω το κινητο με το sp tool.μαλλον δεν εχω τους drivers(προσφατα εβαλα τα win8).με το ota update μου βγαζει damaged system.εχει κανεις καμια ιδεα τι να κανω ή κανενα link με τους drivers?τα link απο needrom και του gorilaz δεν λειτουργησαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
korpel Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 γεια σας παιδια παρηγγειλα και εγω αυτο το τηλεφωνακι φαινεται παρα πολυ σωστο. διαβασα καμια 50αρια σελιδα στο φορουμ εδω και απο οτι καταλαβα δεν εχει καποιος τρομερο προβλημα που να με προβληματιζει. Αυτο που θελω να σας ρωτησω μιας που μου κινησε την περιεργεια ειναι αμα το advanced model εχει gorilla glass γιατι παντου που εψαξα ακουγετε οτι η επιφανεια ειναι μαπα και γρατζουνιετε πολυ ευκολα. Δεν εχω δουλεψει ποτε gorilla glass οποτε αμ μπορει καποιος να με διαφωτησει θα του ημουν υποχρεωμενος. ευχαριστω πολυ και οτι χρειαστειτε σχετικα με android εδω ειμαι για να σας διαφωτησω. επισης δοκιμαστε τον kernel απο το jiayu.de ειναι αρκετα καλος απο τις κριτικες που διαβασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts