Alex_90 Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Σορρυ για το off-topic αλλά αυτά τα ακουστικά που έχω παίζουν στο Jiayu ή θέλει ανταπτορα; http://www.public.gr/product/apple/aksesoyar-iphone/handsfree-iphone/handsfree-samsung-ehs48es0mecstd-mayro/prod400185pp/ Παράθεση :chair: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiaras Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Σορρυ για το off-topic αλλά αυτά τα ακουστικά που έχω παίζουν στο Jiayu ή θέλει ανταπτορα; http://www.public.gr/product/apple/aksesoyar-iphone/handsfree-iphone/handsfree-samsung-ehs48es0mecstd-mayro/prod400185pp/ Χωρις να σε παρω στο λαιμο μου,λογικα παιζουν.Αλλα για σιγουρα δειξε στο πωλητη την συσκευη σου.Οχι οτι ξερουν περισσοτερα,απλα να εχουν την ευθύνη.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_90 Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Οκ ευχαριστώ. Παράθεση :chair: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Έχει κάνα δυό-τρεις μέρες, που το σήμα του wifi που λαμβάνει το τηλέφωνο, έχει πέσει στο μισό. Είμαι δίπλα στον router και πιάνει με 2 μπάρες, ενώ στα 10 μέτρα συνδέεται-δεν συνδέεται. Δεν συζητάμε για αυλή, στα 20 μέτρα μέσα από τοίχο, ούτε καν το βλέπει, ενώ πριν έπιανε 2 μονάδες. Τα υπόλοιπα κινητά-tablet του σπιτού, είναι μιά χαρά, τα ίδια κάνει και σε άλλα router, οπότε από βδομάδα πάει πίσω στο Vickmall για επισκευή κεραίας λογικά... Η κεραια δεν μπορει να παθει κατι, προφανως το chip wi-fi BT τα εχει παιξει ( απολαβη σηματος) και δυστυχως δεν αλλαζει ουτε επισκευαζεται, οποτε προσεχε πως θα το πεις στο vickmall και τι θα ζητησεις. Ευχομαι ολα να πανε καλα, οτι βοηθεια χρειαστεις εδω ειμαστε. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Η κεραια δεν μπορει να παθει κατι, προφανως το chip wi-fi BT τα εχει παιξει ( απολαβη σηματος) και δυστυχως δεν αλλαζει ουτε επισκευαζεται, οποτε προσεχε πως θα το πεις στο vickmall και τι θα ζητησεις. Ευχομαι ολα να πανε καλα, οτι βοηθεια χρειαστεις εδω ειμαστε. Μπορεί να πάθει ζημιά από πτώση εγώ είχα το zopo zp998 μου έπεσε και τότε άρχισαν τα προβλήματα δεν είχα σήμα wifi και κινητής τηλεφωνίας το έστειλα πίσω και μέχρι τώρα όλα καλά ουδέν πρόβλημα Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariklis Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Προταση διορθωσης βλαβης σε wifihotspot. Για διαβαστε http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5985861#post5985861 Εμένα δεν μου δουλεύει το hotspot από την αρχή που το πήρα. Το pc βλέπει το κινητό αλλά δεν... Είχα βρει από κάποιον φίλο εδώ την ίδια λύση σε κάποιο ξένο σάιτ, αλλά παρότι την έκανα πολύ προσεκτικά, κατέληξε να μου χαλάσει το κουμπί home της συσκευής (Δεν είχε καμιά επίδραση όταν το πατούσα). Τελικά με ρεσετ διορθώθηκε, απλά το αναφέρω για όποιον δοκιμάσει τη λύση αυτή. Το πιο πιθανο βέβαια είναι να έκανα κάποιο λάθος κατά τη διαδικασία. Ευτυχώς δεν χρειάζομαι το hotspot και θα περιμένω το λ για να ξαναπειράξω κάτι. Αλήθεια αυτό που λέει το λινκ στην αρχή για τις ρυθμίσεις του chrome, το βρήκατε σαν επιλογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 (edited) Τελικά το δικό μου(σορρυ ήθελα να πω} δεν έχει κανένα θέμα τυχερός πρέπει να είμαι Edited May 10, 2015 by panos314 Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pegy_pegy Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Προσπαθώ απο εχθές να κάνω αναβάθμηση στην s3s20150507 απο οτα αλλά μάταια.. αποτυχημένη σύνδεση του δικτύου λέει.. Υπάρχει κάποιος εύκολος εναλλακτικός τρόπος? Παράθεση Καλύτερα ένα άθλιο τέλος παρά μια αθλιότητα χωρίς τέλος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Προσπαθώ απο εχθές να κάνω αναβάθμηση στην s3s20150507 απο οτα αλλά μάταια.. αποτυχημένη σύνδεση του δικτύου λέει.. Υπάρχει κάποιος εύκολος εναλλακτικός τρόπος? http://pan.baidu.com/s/1c0GqPZa Πάνε εδώ κατέβασε την ρομ βαλτην στην sdcard και μετά θα πας στην ασύρματη ενημέρωση που λέει και θα πατήσεις δεξιά επάνω έχει ένα κουμπάκι και με τα local Update θα βρεις το αρχείο zip που έβαλες στην καρτα και τα υπόλοιπα θα γίνουν μόνα τους καλή τύχη. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 (edited) Προσπαθώ απο εχθές να κάνω αναβάθμηση στην s3s20150507 απο οτα αλλά μάταια.. αποτυχημένη σύνδεση του δικτύου λέει.. Υπάρχει κάποιος εύκολος εναλλακτικός τρόπος? Ιδιαίτερα εύκολος όχι... Μπορείς να κατεβάσεις τη ROM από το needrom.com, αλλά εκεί ανεβάζουν ολόκληρη τη ROM, αντί για το σχετικά μικρό δέλτα -διαφορά της νέας από αυτήν που έχεις ήδη- που κατεβαίνει με την αυτόματη αναβάθμιση και συνήθως είναι μόλις καμιά 30αριά MB... Edit: Με πρόλαβε ο panos314! Αυτή που δίνει είναι η... ολόκληρη ROM, αλλά όπως γράφει και εκείνος, δεν αναμένεται να έχεις κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα. Edited May 10, 2015 by w2o4ts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pegy_pegy Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Ιδιαίτερα εύκολος όχι... Μπορείς να κατεβάσεις τη ROM από το needrom.com, αλλά εκεί ανεβάζουν ολόκληρη τη ROM, αντί για το σχετικά μικρό δέλτα -διαφορά της νέας από αυτήν που έχεις ήδη- που κατεβαίνει με την αυτόματη αναβάθμιση και συνήθως είναι μόλις καμιά 30αριά MB... Edit: Με πρόλαβε ο panos314! Αυτή που δίνει είναι η... ολόκληρη ROM, αλλά όπως γράφει και εκείνος, δεν αναμένεται να έχεις κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα. Υπάρχει περίπτωση να χάσω τα δεδομένα μου αν ακολουθήσω αυτή τη μέθοδο? (ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας :) ) Παράθεση Καλύτερα ένα άθλιο τέλος παρά μια αθλιότητα χωρίς τέλος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Υπάρχει περίπτωση να χάσω τα δεδομένα μου αν ακολουθήσω αυτή τη μέθοδο? (ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας :) ) Κανε backup τραγούδια επαφές και τα συναφή και μετά κάνε αναβάθμιση. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Η κεραια δεν μπορει να παθει κατι, προφανως το chip wi-fi BT τα εχει παιξει ( απολαβη σηματος) και δυστυχως δεν αλλαζει ουτε επισκευαζεται, οποτε προσεχε πως θα το πεις στο vickmall και τι θα ζητησεις. Ευχομαι ολα να πανε καλα, οτι βοηθεια χρειαστεις εδω ειμαστε. Το κινητο φοραει απο την πρωτη μερα την θηκη σιλικονης και εχει φαει κανα δυο πεσιματα των 10-20cm. Δεν εχει το παραμικρο σημαδι καπου, που να δικαιολογει κακη χρηση. Και το παραξενο ειναι οτι ενα bludio i6 bluetooth, εχει αψογη συνδεση. Το ιδιο πραμα ειχε συμβει και στο πρωτο S3 που εφερα για φιλο, για κανα 2-3 μερες δεν συνδεοταν ουτε σε wifi, ουτε στο sony mp1 bluetooth του. Μετα εφτιαξε ξαφνικα παλι μονο του και τωρα 3 μηνες μετα ειναι ακομη μια χαρα. Το κραταω μεχρι την Τριτη, μηπως αναστηθει μονο του και μετα πισω στο Vick για οτι προκυψει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Υπάρχει περίπτωση να χάσω τα δεδομένα μου αν ακολουθήσω αυτή τη μέθοδο? (ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας :) ) Εκανες την αναβάθμιση κανένα νέο? Πήγαν όλα καλά? Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Το κινητο φοραει απο την πρωτη μερα την θηκη σιλικονης και εχει φαει κανα δυο πεσιματα των 10-20cm. Δεν εχει το παραμικρο σημαδι καπου, που να δικαιολογει κακη χρηση. Και το παραξενο ειναι οτι ενα bludio i6 bluetooth, εχει αψογη συνδεση. Το ιδιο πραμα ειχε συμβει και στο πρωτο S3 που εφερα για φιλο, για κανα 2-3 μερες δεν συνδεοταν ουτε σε wifi, ουτε στο sony mp1 bluetooth του. Μετα εφτιαξε ξαφνικα παλι μονο του και τωρα 3 μηνες μετα ειναι ακομη μια χαρα. Το κραταω μεχρι την Τριτη, μηπως αναστηθει μονο του και μετα πισω στο Vick για οτι προκυψει... Όταν παταω πανω αριστερα, επανέρχεται το σήμα του wifi, οποτε μάλλον κεραία πρεπει να είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Μετά από 3 μέρες συμβίωσης με το S3 (3gb) οι παρατηρήσεις μου είναι οι εξής : Πολύ καλό wifi. Πιάνει τα ίδια δίκτυα με το laptop. Πολύ καλύτερα από το προηγούμενο μου τηλ. (vowney v5). Αστραπιαία ταχύτητα. Δεν κολλάει πουθενά. GPS πάρα πολύ καλό. Βρίσκει γρήγορα πολλούς δορυφόρους. Δεν ξέρω γιατί, όμως 2 εφαρμογές που είχα πριν (1 της cosmote και 1 της vodafone) μου βγάζει ότι δεν είναι συμβατές με τη συσκευή μου. Μάλλον δεν υποστηρίζουν οι εφαρμογές την έκδοση αυτή του android. Ένα πράγμα όμως που με χάλασε πολύ, είναι η ποιότητα του ήχου στις κλήσεις (έχει αναφερθεί σε προηγούμενο post). Έκανα πολλές δοκιμές παίζοντας με τις ρυθμίσεις στο mtk audio settings αλλά δεν κατάφερα να βρω μια ρύθμιση που να με ικανοποιεί. Με ακούν και ακούω κάπως μουντά. Γι αυτό επειδή για μένα η βασική χρήση της συσκευής είναι ως τηλέφωνο, έχω αρχίσει να σκέφτομαι να το πουλήσω. Θα το αφήσω ακόμη 1-2 μέρες και βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Όταν παταω πανω αριστερα, επανέρχεται το σήμα του wifi, οποτε μάλλον κεραία πρεπει να είναι... Μήπως θέλουνε οι βίδες λίγο σφιξιμο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 και εγω dimitris για αυτο το πουλησα για το ακουστικο οπως λες και εσυ τους ακουγα μουντα....παντως κατα τα αλλα ειναι σουπερ σε ολα του....θα κοιταξω τωρα το elephone p7000 και αν μελλοντικα δεν με ικανοποιει μπορει να ξαναπαρω το jiayu s3.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkorigin Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 με την camera τι γινεται εφτιαξε?? δεν μπορω να περιμενω το s4 :( καποιος που εχει βαλει τη νεα rom μπορει να κανει ποστ καμια φωτο απο εσωτερικο χωρο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkaran Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Παιδια αντιμετωπιζω ενα προβλημα τις τελευταιες μερες που δεν μου το εκανε στην αρχη. Μπορει ανα πασα στιγμη να βγει η σιμ εκτος λειτουργιας. Στο notification πανω δεξια φαινεται οτι λειτουργει κανονικα αλλα δεν μπορω να κανω κληση ή να στειλω μνμ. Αν παω στις ρυθμισεις κ απενεργοποιησω και ξαναενεργοποιησω την σιμ τοτε το προβλημα φτιαχνει αλλα μπορει μετα να ξαναχαλασει. Εχει παρουσιασει σε κανεναν το ιδιο προβλημα? εχω το advanced. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Είμαι κάτοχος jiayu g4s και σκεφτομαι να κανω την αναβαθμιση σε s3. Αυτο που θελω ειναι αν μπορει καποιος που ειχε και το g4s να μου κανει την συγκριση τους ως προς: Την καμερα Το gps Διαρκεια μπαταριας Αισθηση στο χερι Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PhoneKiller1629400551 Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 όποιος σκέφτεται τα μικροπροβλήματα με τον ήχο στην συνομιλία και την κάμερα του S3 εναλλακτικά μπορεί να δει το ECOO E04 3GB. Πολύ καλή εναλλακτική πρόταση χωρίς αυτά τα προβλήματα και σε κάποια σημεία μάλιστα καλύτερο απο το S3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Είμαι κάτοχος jiayu g4s και σκεφτομαι να κανω την αναβαθμιση σε s3. Αυτο που θελω ειναι αν μπορει καποιος που ειχε και το g4s να μου κανει την συγκριση τους ως προς: Την καμερα Το gps Διαρκεια μπαταριας Αισθηση στο χερι Ευχαριστω εκ των προτερων. Κάτοχος G3S, αλλά έχουν περάσει από τα χέρια μου για διαστήματα και κάποια G4 ('απλό', G4S και *λίγο* από G4C). Έχουμε και λέμε λοιπόν: - Κάμερα: αισθητά χειρότερη στο S3 :( - GPS: Θεαματικά καλύτερο (στο S3), απλά δεν υπάρχει σύγκριση, νομίζω, με τις προηγούμενες γενιές των Mediatek chipsets. - Μπαταρία: Τρελλή απογοήτευση στην αρχή, αλλά μετά από α) αναβαθμίσεις ROM, β) "κούρεμα" από πράγματα που τρώγανε μπαταρία (θέλει root και... κέφια!), γ) στρώσιμο της μπαταρίας μετά από αρκετούς κύκλους φόρτισης / εκφόρτισης, νομίζω τελικά ότι η μπαταρία μπορεί να συγκριθεί με τους... προγόνους! - Αίσθηση στο χέρι: Παρά το μέγεθος, απρόσμενα κομψό και βολικό και αρκετά ελαφρύ, ενώ δέιχνει και συμπαγές και ποιοτικό. Επίσης, η οθόνη (η οποία πρέπει να έχει και επίστρωση που απωθεί το λίπος από τα δάχτυλα, αν και δεν το λένε πουθενά!) έχει απρόσμενα μικρή, σχεδόν μηδενική αντίσταση στην κύλιση του δακτύλου. Το δάχτυλο γλιστράει σχεδόν χωρίς καμιά αντίσταση και προσπάθεια, και αυτό το παίρνεις χαμπάρι μόνο αν τα δουλέψεις πλάι - πλάι με τα παλιότερα - όπου και αντιλαμβάνεσαι μάλιστα ότι η διαφορά είναι σημαντική (υπέρ του S3 πάντα)! Να προσθέσω και 2 ακόμα -σημαντικές κατ' εμέ- περιοχές: - Οθόνη: Βλέποντάς τη για πρώτη φορά, λες "ωραία", "εντυπωσιακή" κλπ. Βάζοντάς το δίπλα-δίπλα με ένα G4S για παράδειγμα, απογοητεύεσαι... Οι "παλιοί" κάτοχοι Jiayu σίγουρα θα περιμέναμε κάτι καλύτερο. - Ποιότητα ήχου κατά την κλήση: Άλλος ένας τομέας σημαντικής απογοήτευσης - και μάλιστα ένας ακόμα που τα Jiayu ποτέ δεν υστερούσαν! Η ποιότητα του ήχου είναι απλά πτωχή... Το μόνο θετικό είναι ότι έχει κερδίσει σε ποιότητα (και σίγουρα και σε ένταση που στις αρχές ήταν απογοητευτικά χαμηλή στο ακουστικό - αν είχε θόρυβο απλά δεν μπορούσα να ακούσω το συνομιλητή μου) με τις διαδοχικές αναβαθμίσεις ROM, οπότε μπορούμε (ίσως) να ελπίζουμε ότι έχει περιθώρια (περαιτέρω) βελτίωσης. Συμπέρασμα (δικό μου πάντα): Είναι καλό τηλέφωνο; Πιστεύω πως είναι. Αποτελεί αναβάθμιση για κάτοχο προηγούμενων μοντέλων της Jiayu; Εδώ η απάντηση είναι μάλλον αρνητική, καθώς είναι μεν νεώτερο και με καλύτερες προδιαγραφές (και πολύ πιο γρήγορο, αλλά αυτό το καταλαβαίνεις μόνο αν του ζητήσεις κάτι πολύ απαιτητικό - σε απλά πράγματα θεωρώ ότι και τα παλιότερα Jiayu τα πήγαιναν περίφημα), αλλά σε κάποιους βασικούς τομείς δεν έχει να παρουσιάσει κάποια βελτίωση σε σχέση με παλιότερα μοντέλα, ενώ σε κάποιους τέτοιους τομείς μπορεί να σου φανεί και χειρότερο! Τι μπορεί να πάρει κανείς...; Η αγορά έχει πλέον πολλές συσκευές παρομοίων προδιαγραφών, όλες τους αρκετά ελκυστικές. Αρκετά σίγουρα όμως η κάθε μια τους θα έχει και αυτή τα μειονεκτήματά της. Για το S3 τυχαίνει να μπορώ να επισημάνω μερικά, απλώς επειδή το έχω δει από κοντά (πράγμα που τελικά το θέτει σε... μειονεκτική θέση σε σχέση με άλλα που απλώς τα... φανταζόμαστε - ή έχουμε κάποιες σχετικά λίγες ακόμα μαρτυρίες νέων κατόχων). Κατόπιν αυτών, δεν μπορώ να πω σε κάποιον "μην πάρεις το S3, πάρε καλύτερα το ΧΥΖ". Για τον ίδιο λόγο, δεν μπορώ να πω ότι έχω μετανιώσει για την επιλογή μου (άλλωστε όταν το παρήγγειλα στις αρχές του έτους, ήταν το μόνο του είδους του). Απλά περιμένω να δω τι από τα θεματάκια που έχει (έχει και διάφορα bug-άκια εδώ κι εκεί, αλλά τελικά ζεις μ' αυτά...) θα διορθώσουν στις επόμενες ROM. Πιστεύω ότι η συσκευή έχει περιθώρια για κάτι τέτοιο. Διαβάζοντας ξανά αυτά που έγραψα βέβαια, δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι σε βοήθησα τελικά... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkorigin Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 εγω απογοητευτηκα τωρα.. τι αλλο προτεινεται εκτος απο s3? με αυτα τα χαρακτηριστικα περιπου αλλα με εμφαση στην camera Κοιταω το kingzone z1 με σχεδον ιδια πραγματα , Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 (edited) Συσκευή ίδιας κατηγορίας η οποία με βάση τα γραφόμενα των κατόχων (και κυρίως τα δείγματα φωτογραφιών που έχουν ανεβάσει - δείτε το... διπλανό νήμα) φαίνεται να έχει *εξαιρετική* κάμερα είναι το Meizu M1 Note. Φαίνεται να έχει επίσης... κτηνώδη αυτονομία. Εκεί βέβαια πρέπει να συμβιβαστείς με το (αγρίως) customised Android (FLyMe OS), για το οποίο μάλιστα δε φαίνεται καν να υπάρχουν εναλλακτικές (π.χ. 3rd party ROMs που υπάρχουν για όλα τα άλλα), τη μη αφαιρούμενη μπαταρία και την έλλειψη κάρτας SD. Είναι αυτό που έλεγα παραπάνω, ότι το καθένα όλο και κάπου θα υστερεί. Απλά πρέπει ο καθένας να δει τις προτεραιότητές του και να αποφασίσει... Και το Kingzone καλό φαίνεται, αλλά γράφουν ότι η χωρητικότητα μπαταρίας που ανακοινώνει ο κατασκευαστής είναι *τρελλή* μούφα... Τουλάχιστον από τη Jiayu (και τη Meizu βέβαια, και άλλες) έχω τη -σχετική- βεβαιότητα ότι δε θα επιχειρήσει να με κοροϊδέψει σχετικά με τις δυνατότητες της συσκευής της... Εδώ οι... τσάκαλοι βάζουν features (βλ. π.χ. την "ελαιοφοβική" επίστρωση της οθόνης που αναφέρω παραπάνω) και... δεν τα αναφέρουν καν! Είπαμε μετριοφροσύνη, αλλά αυτοί το παρακάνουν...! :) Edited May 11, 2015 by w2o4ts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts