Jump to content

Jiayu S3

sam28
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν μπορω να κανω και κατι αλλο....μονο υπομονη...ποτε βλεπεις να συγκινουνται και να τα στειλουν;;

Ειμαστε OFFTOPIC, το ποτε θα τα στειλουν μονο αυτοι ξερουν, εκτος κ αν εχουμε καποιον απο ελτα εδω μεσα να μας πληροφορει για "διαφορα" θεματακια που μας απασχολουν σε οτι εχει να κανει με τις παραδοσεις.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εν τω μεταξυ, βγηκε jiayu s4.....εχουμε thread?

With great power, comes great responsibility...

Ειμαστε OFFTOPIC, το ποτε θα τα στειλουν μονο αυτοι ξερουν, εκτος κ αν εχουμε καποιον απο ελτα εδω μεσα να μας πληροφορει για "διαφορα" θεματακια που μας απασχολουν σε οτι εχει να κανει με τις παραδοσεις.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εν τω μεταξυ, βγηκε jiayu s4.....εχουμε thread?

καλως.....σορρυ για το offtopic!!

LeEco le max 2 x829 , 8.1 Oreo Extended

για οποιον ενδιαφερεται....http://dynamic.focalprice.com/MH1220B/Jiayu_S3_3GB_RAM_5.5_4G_Smartphone_IPS_OGS_Full_Lamination_1920x1080_Android.html?Currency=EUR

αυτο δεν το ξερω πραγματικα να σου πω,,,,εγω σκεφτομαι να παραγγειλω απο εκει ενα doogee dg 800 απο οτι βλεπω εχει paypal οποτε λογικα δεν εχουμε προβλημα,,,,αλλα για γνωμες κοιτα εδω....http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=224493

κανε μια ερωτηση εκει και θα σου πουν.

Πως κανω back up to sd card εφαρμογες , επαφες , μουσικη , βιντεο κτλ. γιατι θελω να κανω επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων? Μπας και διορθωθει το προβλημα της αναβαθμισης......

βάλε από Google Play το MY Backup, με εικονίδιο ένα σωσίβιο.

έχει προσπαθήσει κανείς να δει αν παίζει το novago?

Σε μένα τουλάχιστο δεν παίζει.

Ξέρει κανείς? το έχει δοκιμάσει κανείς? να ξέρω αν κάνω κάτι λάθος ή αν δεν το υποστηρίζει το κινητό

το novago δεν παιζει γιατι ειναι root το τηλεφωνο και το update του προγραμματος δεν παιζει.πρεπει να βρεις την πρωτη εκδοση του novago και δεν θα εχεις προβλημα, αν το βρω γιατι το ειχα κι εγω θα σου το στειλω ειναι 4,5 ΜΒ

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

στειλε μου το μεηλ σου να σου στειλω το αρχειο γιατι δεν ξερω πως μπορω να σου το στειλω μεσω του νηματος

Μήν αγχώνεσαι,δέν έχει συμβεί τίποτα.Και εμένα από τις 24/3 είναι στο αεροδρόμιο.Απλώς τώρα τελευταία αργούν στο αεροδρόμιο λόγω του ότι έχουν βάλει νέα άτομα..Λογικά μέχρι την Παρασκευή θα έχουμε παραλάβει.

μια απο τα ιδια και μενα (απο 24/3 στο αεροδρομιο ) καθε μερα μπαινω στο 17τρακ αλλα τιποτα. μενω και σε νησι οποτε το βλεπω να ερχετε την αλλη βδομαδα

επιτελους εφυγε σημερα το πρωι απο το αεροδρομιο και τωρα απο το μεσημερι ειναι στο κεντρο διαλογης αττικης,

Ξερετε ποσο περιπου θα μεινη εκει ??

Καλησπερα σε ολους. Παρελαβα σημερα απο to2c το κινητο. Ηρθε εγκατεστημενο με το play store και τις υπηρεσιες google. Εχει προβλημα με το google λογαριασμο οταν παω να τον προσθεσω. Λεει οτι δεν μπορει να συνδεθει με το διακομιστη. Εκανα και ota update αλλα παλι τα ιδια. Εχει αντιμετωπισει κανεις το ιδιο προβλημα?

Καλησπερα σε ολους. Παρελαβα σημερα απο to2c το κινητο. Ηρθε εγκατεστημενο με το play store και τις υπηρεσιες google. Εχει προβλημα με το google λογαριασμο οταν παω να τον προσθεσω. Λεει οτι δεν μπορει να συνδεθει με το διακομιστη. Εκανα και ota update αλλα παλι τα ιδια. Εχει αντιμετωπισει κανεις το ιδιο προβλημα?

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα από gearbest εγώ βέβαια αλλά δε μπορώ να προσθέσω hotmail λογαριασμό βέβαια αλλά το gmail δε μου το δέχεται ούτε με χειροκίνητο τρόπο ούτε αυτόματο και κατέβασα εξωτερικό πρόγραμμα.

επιτελους εφυγε σημερα το πρωι απο το αεροδρομιο και τωρα απο το μεσημερι ειναι στο κεντρο διαλογης αττικης,

Αν κρινω οτι είχα δυο πακέτα που κλείσανε χθες στο ΚΔ Αττικής και τα παρελεβα σήμερα, λογικα τα πακέτα μας που κλείσανε σήμερα απο ΚΔ Αττικής θα τα παραλάβουμε αύριο κατα 90%,αλλιώς παμε για Δευτέρα.

Αντε καλώς να μας έρθει το S3...

συνήθως 1 μέρα

Και εγώ το ίδιο έπαθα απο το to2c.Εκανα απεγκατάσταση το play store και έβαλα αυτό:

http://www.boardsforphones.com/el/add-google-service-on-jiayu-s3/

τα ιδια προβληματα θα εχουμε και εμεις με το play store και με τον google λογαριασμο που θα παραλαβουμε απο το vickmall ή δουλευει κανονικα ??

Και εγώ το ίδιο έπαθα απο το to2c.Εκανα απεγκατάσταση το play store και έβαλα αυτό:

http://www.boardsforphones.com/el/add-google-service-on-jiayu-s3/

Δυστυχως εκανα αυτο αλλα δεν επιασε. :(

παιδες μου εμεινε το καπακι της μπαταριας σε ασπρο χρωμα ειναι καινουριο και αχρησιμοποιητο οποιος ενδιαφερεται με pm

Στειλει μου πμ σε εμένα γιατι μπαίνω απο κινητό και θα σου απαντησω

kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou

τα ιδια προβληματα θα εχουμε και εμεις με το play store και με τον google λογαριασμο που θα παραλαβουμε απο το vickmall ή δουλευει κανονικα ??

Εμείς παραγγείλαμε 3 από vickmall και και στους 3 παίζει κανονικά το play store και γενικότερα ο google λογαριασμός

Και εγώ από vickmall αγόρασα και το playstore/google account δουλεύει κανονικά. Το μόνο κακό είναι ότι δεν βλέπει καμία αναβάθμιση παρότι νομίζω έχει βγει, αλλά ο κάτοχος του δεν νομίζω να ενοχληθεί ιδιαίτερα..
Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

η rom 19-3-15 δε λέει ούτε στο needrom αν είναι για 2 ή 3gb -έχω τα 2- και εάν περιέχει gapps ή όχι. γνωρίζει κανείς που έχει κάνει το update? γιατί σκέφτομαι να το κάνω αν τα έχει όλα αυτά.

σόρι μόλις το είδα για 2gb αλλά χωρίς gapps...άρα τι να το κάνεις.

Δεν είμαι σίγουρος βέβαια από πού ακριβώς προέρχονται οι ROM που ανεβαίνουν στο NeedRom (από εκεί φαντάζομαι είναι και η S3 20150204-161147 που 'φοράει' ο geostamp), πάντως η συγκεκριμένη έχει σαφώς καλύτερες πιθανότητες να είναι 'μαμίσια' από την S3W 20150205-141543 (ακριβώς από κάτω στην ίδια σελίδα), που έχει περασμένα πάνω και τα gapps, προφανώς αυτά από 'ιδιώτη'... ψήστη.

Αυτήν την τελευταία φορούσα κι εγώ και -αναμενόμενα- αρνιόταν να κάνει αναβάθμιση, δε μου έβγαζε όμως το μήνυμα για damaged system, απλώς μου έλεγε ότι έχω the latest ROM - κάτι που βεβαίως δεν ήταν αλήθεια, καθώς είχαν βγει οι 201503ΧΧ.

Το "damaged" μήνυμα δεν το θεωρώ και πολύ φυσιολογικό...

Το ίδιο ακριβώς βγάζει και το Ulefone Be Pro που πήρε ένας φίλος. Έκανα σχετική ερώτηση στο... διπλανό νήμα του Be Pro και η απάντηση που πήρα ήταν ότι μετά από ένα factory reset παύει να το βγάζει και το update γίνεται κανονικά - άρα είναι κάποιο προβληματάκι με ρυθμίσεις / εφαρμογές / κάποιο corruption ίσως ή κάτι τέτοιο.

Το θέμα είναι ότι δεν ξεκινάς και ακριβώς εύκολα να κάνεις factory reset...

Όποιος θέλει πάντως, μπορεί να κατεβάσει την S3 20150319-073039 από τη σελίδα στο NeedRom, να τη μεταφέρει στο εσωτερικό storage του τηλεφώνου (πιθανότατα δουλεύει και από SD card) και από το μενού της αναβαθμίσεως στις Ρυθμίσεις να ζητήσει να κάνει χειροκίνητα την αναβάθμιση, υποδεικνύοντας το αρχείο σαν πηγή και όχι το δίκτυο.

Δουλεύει μια χαρά...

Thanks. Φαντάζομαι ότι με άλλη εφαρμογή θα παίζει μια χαρά. Είμαι όμως περίεργος τι στο καλό έγινε με τη 'μαμά' εφαρμογή...

Edited by bkan82

λίγο off topic

https://translate.google.com/?hl=en#zh-CN/en/%E9%A9%BE%E9%A9%AD

άρα το "Jiayu" προφέρεται κάτι ενδιάμεσο σε "τσιαγιου" και "τζιαγκιου" και σημαίνει "Control"