Jump to content

Jiayu S3

sam28
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω παρήγγειλα το s3 advance στις 6 μαρτίου και επειδή δε μου έδιναν tracking number τους ρώτησα και τότε μου είπαν ότι δε το έχουν διαθέσιμο και ότι θα το έχουν απο 16/3..και ξαφνικά εχθές μου στείλαν tracking number και σήμερα έγινε Received from Customer. Μας κοροίδευουν??

Και δεν χαιρεσαι, στο εστειλαν πιο νωρις!!!

With great power, comes great responsibility...

FIREBLADE1

μολις σημερα εγινε despatched to overseas οποτε μπαινει στο αεροπλανο για ελλαδα;;;ελπιζω μην μου ερθει χιλια κομματια !!!! :(

LeEco le max 2 x829 , 8.1 Oreo Extended

FIREBLADE1

μολις σημερα εγινε despatched to overseas οποτε μπαινει στο αεροπλανο για ελλαδα;;;ελπιζω μην μου ερθει χιλια κομματια !!!! :(

Μην ανησυχεις θα στο προσεχουν, απ οτι ειπαν θα το εχει ο πιλοτος, δεν θα το βαλουν μαζι με τα υπολοιπα, στους σακους και στις καλαθουνες, το δικο σου θα ειναι στην VIP θεση!!!

Το advance σε άσπρο χρώμα το έχει πουθενά; Μπορούμε να βρούμε έξτρα καπάκι original?

Ναι το άσπρο καπάκι ήδη το παρήγγειλα εγώ από το aliexpress...πρέπει να το έχει και το ebay και πολλά άλλα sites

Μια ερώτηση ρε παιδιά γιατί δεν το κατέχω: Ποια custom recovery είναι καλύτερα να εγκαταστήσουμε στο S3 μας? Αν το κάνουμε, χάνουμε μελλοντικά OTA updates?

Πω πω καλα οι τιμες και η ισοτιμια πραγματικα εχουν ξεφυγει! Μια χαρα οσοι προπαραγγειλαμε το 2gb στα 160€!

Έχουν ξεφύγει οι τιμές εντελώς

ƒ

Έχουν ξεφύγει οι τιμές εντελώς

Εχει ξεφυγει το δολαριο εναντι του ευρω φιλε μου, και αναμενεται να παει κοντα στο 1:1, οποτε αν βαλεις και την προμηθεια του paypal τοτε θα πανε ακομη πιο πανω οι τιμες, οι καλες εποχες που αγοραζαμε με ισοτιμια 1:1,3-1,5 εχουν περασει δυστυχως....

Να σας ρωτήσω ρε παιδιά έχω παραγγείλει από το coolicool το συγκεκριμένο κινητό και πατάω το tracking number στο 17 track και σε κάτι άλλες εφαρμογές που έχω και λέει δεν βρέθηκε .

Παιδιά στο χέρι πως είναι το κινητό; μπορείς να το χειριστείς ή γλυστράει και θέλει όπωσδηποτε θήκη; γενικότερα σχόλια ως προς το μέγεθος είναι ευπρόσδεκτα.

Μια ερώτηση ρε παιδιά γιατί δεν το κατέχω: Ποια custom recovery είναι καλύτερα να εγκαταστήσουμε στο S3 μας? Αν το κάνουμε, χάνουμε μελλοντικά OTA updates?

καποιος χριστιανός???

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά στο χέρι πως είναι το κινητό; μπορείς να το χειριστείς ή γλυστράει και θέλει όπωσδηποτε θήκη; γενικότερα σχόλια ως προς το μέγεθος είναι ευπρόσδεκτα.

Εγώ δεν ήθελα με τίποτα 5.5 ιντσες γιατί το φοβόμουν στο χέρι. Παρόλα αυτά το πήρα και δεν το έχω μετανιώσει καθόλου. Δεν θα του βάλω θήκη, μου αρέσει πολύ η αίσθηση στο χέρι παρότι φυσικά δεν το φτάνεις από άκρη σε άκρη. Πιο πολύ με προβληματίζει όταν είναι στην τσέπη μου...:lol:

Να ρωτήσω επειδή περιμένω και εγώ το s3 απο to2c.Τι φορτιστή έχει είναι καλός?

Γιατί παλιά που πήρα το G3 είχε έναν μουφα φορτιστή με αντάπτορα για EU.

Όπως είχα γράψει σε παλιότερο post όταν είχα πρωτοπάρει το τηλέφωνο και είχα γράψει κάποιες πρώτες εντυπώσεις,

κάτι που με είχε απογοητεύσει σημαντικά στο S3 ήταν η διάρκεια της μπαταρίας. Ερχόμουν... καλομαθημένος από προηγούμενο Jiayu, το οποίο πραγματικά ξεχνούσα πότε το είχα φορτίσει τελευταία φορά, και αυτό που είδα στο S3 με ξενέρωσε!

Η κατάσταση φαινόταν να χειροτερεύει σταδιακά, μέχρι που η μπαταρία άρχισε να αδειάζει σε ρυθμούς... διάρροιας, είτε με το τηλέφωνο σε αναμονή (και με τα πάντα κλειστά, και χωρίς data, και σε 2G για έξτρα οικονομία!), είτε σε χρήση!

Τελικά, πριν λίγες μέρες, έκανα αυτό που έπρεπε να είχα κάνει από καιρό: Έβαλα το Wakelock Detector, μήπως βρω τι κάνει τη ζημιά.

Το αποτέλεσμα:

Από το χρόνο που ήταν με την τρέχουσα φόρτιση το τηλέφωνο (όχι και πολύ - η μπαταρία πλέον κατρακυλούσε σαν καρπούζι σε κατήφορο!) παραπάνω από τον μισό φαινόταν ενεργό το Google Play Services! Με άλλα λόγια, δεν άφηνε καν το τηλέφωνο να μπει σε deep sleep!

Του έκανα ένα Clear data (στο Google Play Services) και ένα reboot (αναγκαστικό το τελευταίο - η μπαταρία είχε τελειώσει και έσβησε!) και έκτοτε το τηλέφωνο λειτουργεί μια χαρά!

Βέβαια το clear data πήρε και διάφορα πράγματα μαζί του -π.χ. το Google account μου- αλλά για την ώρα θα το αφήσω έτσι, να δω πώς πάει. Έτσι κι αλλιώς, το μόνο που με ενδιαφέρει στην παρούσα φάση από το Play Services είναι τα Location Services* και αυτά παίζουν μια χαρά.

Για την ώρα, η μπαταρία φαίνεται να τα πηγαίνει απλώς εξαιρετικά (με... αποζημιώνει για την προηγούμενη ξενέρα! :p) και το Play Services έχει πραγματικά ελάχιστη παρουσία στη λίστα με τις εφαρμογές που "απασχολούν" τη συσκευή!

Θα επανέλθω μετά από μερικούς κύκλους φόρτισης (που πλέον πρέπει να... αργήσουν με το ρυθμό που αδειάζει η μπαταρία!) με... update!

* Τα μπαγάσικα (για να μη χρησιμοποιήσω άλλη έκφραση...) από το Android 4.3

και μετά, έχουν αφαιρέσει τo location functionality από τα Android services (δηλαδή

από τις βασικές υπηρεσίες του λειτουργικού) που ήταν αρχικά, και το έχουν βάλει

στα Google services - προφανώς για να υποχρεώνουν τον κόσμο να βάζει τα δικά

τους apps / services (κάτι που πολλοί κατασκευαστές -ή και... ενοχλημένοι

χομπίστες- φαίνονται να προσπαθούν να αποφύγουν τελευταία...)

Όπως είχα γράψει σε παλιότερο post όταν είχα πρωτοπάρει το τηλέφωνο και είχα γράψει κάποιες πρώτες εντυπώσεις,

κάτι που με είχε απογοητεύσει σημαντικά στο S3 ήταν η διάρκεια της μπαταρίας. Ερχόμουν... καλομαθημένος από προηγούμενο Jiayu, το οποίο πραγματικά ξεχνούσα πότε το είχα φορτίσει τελευταία φορά, και αυτό που είδα στο S3 με ξενέρωσε!

Η κατάσταση φαινόταν να χειροτερεύει σταδιακά, μέχρι που η μπαταρία άρχισε να αδειάζει σε ρυθμούς... διάρροιας, είτε με το τηλέφωνο σε αναμονή (και με τα πάντα κλειστά, και χωρίς data, και σε 2G για έξτρα οικονομία!), είτε σε χρήση!

Τελικά, πριν λίγες μέρες, έκανα αυτό που έπρεπε να είχα κάνει από καιρό: Έβαλα το Wakelock Detector, μήπως βρω τι κάνει τη ζημιά.

Το αποτέλεσμα:

Από το χρόνο που ήταν με την τρέχουσα φόρτιση το τηλέφωνο (όχι και πολύ - η μπαταρία πλέον κατρακυλούσε σαν καρπούζι σε κατήφορο!) παραπάνω από τον μισό φαινόταν ενεργό το Google Play Services! Με άλλα λόγια, δεν άφηνε καν το τηλέφωνο να μπει σε deep sleep!

Του έκανα ένα Clear data (στο Google Play Services) και ένα reboot (αναγκαστικό το τελευταίο - η μπαταρία είχε τελειώσει και έσβησε!) και έκτοτε το τηλέφωνο λειτουργεί μια χαρά!

Βέβαια το clear data πήρε και διάφορα πράγματα μαζί του -π.χ. το Google account μου- αλλά για την ώρα θα το αφήσω έτσι, να δω πώς πάει. Έτσι κι αλλιώς, το μόνο που με ενδιαφέρει στην παρούσα φάση από το Play Services είναι τα Location Services* και αυτά παίζουν μια χαρά.

Για την ώρα, η μπαταρία φαίνεται να τα πηγαίνει απλώς εξαιρετικά (με... αποζημιώνει για την προηγούμενη ξενέρα! :p) και το Play Services έχει πραγματικά ελάχιστη παρουσία στη λίστα με τις εφαρμογές που "απασχολούν" τη συσκευή!

Θα επανέλθω μετά από μερικούς κύκλους φόρτισης (που πλέον πρέπει να... αργήσουν με το ρυθμό που αδειάζει η μπαταρία!) με... update!

* Τα μπαγάσικα (για να μη χρησιμοποιήσω άλλη έκφραση...) από το Android 4.3

και μετά, έχουν αφαιρέσει τo location functionality από τα Android services (δηλαδή

από τις βασικές υπηρεσίες του λειτουργικού) που ήταν αρχικά, και το έχουν βάλει

στα Google services - προφανώς για να υποχρεώνουν τον κόσμο να βάζει τα δικά

τους apps / services (κάτι που πολλοί κατασκευαστές -ή και... ενοχλημένοι

χομπίστες- φαίνονται να προσπαθούν να αποφύγουν τελευταία...)

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα Google Services κάνουν κάτι τέτοιο, και στο Nexus 5 το έκαναν παλιά και σε άλλες αντίστοιχες συσκευές. Είναι ευχής έργο όμως οτι έλυσες το πρόβλημα.

Ρώτησα την vickmall εάν μπορούν να μου στείλουν το Jiayu S3 Advanced με προεγκατεστημένο το Playstore.

Μου απάντησαν ότι θα έχει root permission και Playstore (παραθέτω την απάντηση)

"...

The item will be declared at low value as gift to help you avoid the customs tax,

and this device has root permission,we can install google play store,multi-language,remove useless chinese apps before shipping

..."

Θα ήθελα κάποιος φίλος του φόρουμ που έχει παραγγείλει από την vickmall (ή από κάπου αλλού, να μας πει και από που) να επιβεβαιώσει

ότι το "κατάστημα" του έχει κάνει τα παραπάνω.

Ευχαριστώ

Ρώτησα την vickmall εάν μπορούν να μου στείλουν το Jiayu S3 Advanced με προεγκατεστημένο το Playstore.

Μου απάντησαν ότι θα έχει root permission και Playstore (παραθέτω την απάντηση)

"...

The item will be declared at low value as gift to help you avoid the customs tax,

and this device has root permission,we can install google play store,multi-language,remove useless chinese apps before shipping

..."

Θα ήθελα κάποιος φίλος του φόρουμ που έχει παραγγείλει από την vickmall (ή από κάπου αλλού, να μας πει και από που) να επιβεβαιώσει

ότι το "κατάστημα" του έχει κάνει τα παραπάνω.

Ευχαριστώ

Ναι το κάνει μην ανυσηχεις. Απο εκει πήρα το 2gb και το έκαναν κανονικα. Ειναι αξιόπιστοι.

καποιος χριστιανός???

Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει αν βάλεις custom recovery αν χάνεις τα OTA updates?

καποιος χριστιανός???

Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει αν βάλεις custom recovery αν χάνεις τα OTA updates?

ναι φιλε μου τα χανει τα ota updates αυτο συμβαινει με ολα τα τηλ...και τις custom roms.

καποιος χριστιανός???

Εγώ δεν ήθελα με τίποτα 5.5 ιντσες γιατί το φοβόμουν στο χέρι. Παρόλα αυτά το πήρα και δεν το έχω μετανιώσει καθόλου. Δεν θα του βάλω θήκη, μου αρέσει πολύ η αίσθηση στο χέρι παρότι φυσικά δεν το φτάνεις από άκρη σε άκρη. Πιο πολύ με προβληματίζει όταν είναι στην τσέπη μου...:lol:

ναι φιλε μου τα χανει τα ota updates αυτο συμβαινει με ολα τα τηλ...και τις custom roms.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Επομένως όσοι χρησιμοποιούν custom recovery (που είναι πολλοί από ότι έχω καταλάβει, με CWM, TWRP) τι κάνουν για τα updates? Γίνονται manually ή κάτι άλλο?