BestMan Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 CNET: IE7 Vs Firefox 2.0 Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Άλλα έλεγες πέρσι νομίζω... :p Η θυμάμαι λάθος; :confused: Από χτες περιμένω να βρουν τη νέα έκδοση τα automatic updates, κι ακόμα τίποτα. Θα τον βάλω από πάνω με manual install κι ο Θεός βοηθός με τα extensions... λάθος θυμάσαι. Εχω Firefox από την 0.8 έκδοση.:rolleyes: Ερώτηση: μέχρι και τον 1.5.0.7 κλικάροντας με μεσσαίο κλικ σε κάποιο bookmark στα αγαπημένα μου άνοιγε σε νέα καρτέλα. Με την 2.0 δεν το κάνει. Εψαξα στις επιλογές αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό. Ξέρει κάποιος? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Απ' ότι θυμάμαι γκρίνιαζες για την υπερβολική κατανάλωση μνήμης, λέγοντας οτι είναι bug/εκνευριστικό κτλ. Τώρα μας λες οτι όλοι οι browsers το κάνουν και πως δε σε νοιάζει. Για εμένα δεν είναι λόγος απόρριψης του Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Απ' ότι θυμάμαι γκρίνιαζες για την υπερβολική κατανάλωση μνήμης, λέγοντας οτι είναι bug/εκνευριστικό κτλ. Τώρα μας λες οτι όλοι οι browsers το κάνουν και πως δε σε νοιάζει. Τότε που τα έλεγα ο ΙΕ6, ο Maxthon, η Opera....δεν ήταν τόσο μνημοβόρα. :rolleyes: Με τα σημερινά δεδομένα ...όμως βρίσκω άλλοθι πλέον στον Firefox. Aλλά ξέχωρα από όλα αυτά πάντα τον χρησιμοποιούσα. Πάντα γκρινιάζω για αυτό το θέμα...δεν καταλαβαίνω πού είναι η ένστασή σου?:confused: Δεν είμαι οπαδός του ... χρήστης του είμαι. Βλέπω και λίγο παραπέρα, δεν ωραιοποιώ τα πάντα. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Δεν έχω καμία ένσταση. Μου φαίνεται περίεργο το να σκίζεσαι οτι είναι bug τότε και τώρα να το περνάς στο ντούκου επειδή το κάνουν και οι άλλοι. Τελικά το θεωρείς ακομα bug ή όχι; :p Το οτι τον χρησιμοποιείς από την 0.8 μέχρι σήμερα, δε μου λέει κάτι. Δεν υποστήριξα ποτέ το αντίθετο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Γράφω πάνω ...ΠΑΝΤΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΩ! Αλλά δεν θα τον απορρίψω λόγω αυτού. Δεν μπορώ να το παραβλέπω όμως. Νομίζω ότι γράφω ελληνικά μονσιούρ...:p Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Δε σε είδα να γκρινιάζεις, αλλά να το περνάς στο χαλαρό βρίσκοντας σαν άλλοθι το οτι το κάνουν και οι άλλοι. Σε θυμάμαι να χώνεις πολύ πέρυσι, γι' αυτό μου φάνηκε παραξενο. That's all... Anyway, δε θα συνενοηθούμε όμως απ' ότι βλέπω, οπότε το σταματάω εδώ :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Nαι αφού μου τα χώνεις...σταματάμε εδώ! :p Δηλ εσύ θες να τα χώνω συνέχεια...? :lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Nαι αφού μου τα χώνεις...σταματάμε εδώ! :p :lol: :whistle: Δηλ εσύ θες να τα χώνω συνέχεια...? :lol: Όχι ρε συ. Με παραξένεψε που πέρσι σκιζόσουν και τώρα το περνάς στα ψιλά. Γι' αυτό και το σχολίασα. Πόσες φορές πρέπει να το πω δηλαδή; :p Έλα, chat το κάναμε. :O Ας συνεχίσουμε με PM αν το κρίνεις απαραίτητο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 εγω εχω υπολογιστη 8χρονων, με 128μνημη κ 7,25σκληρο κ ειχα κ dsl! Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 O FF 2.0 στον Task Manager(Enjoy!): Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 και σε μένα αυτή τη στιγμή 187 MB :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 πάντως ο 2.0 νομίζω ότι είναι ακόμα πιο βαρύς... με λίγη ώρα surfing και 3-4 tabs ανοικτά φτάνει άνετα τα 90-100mb έχοντας συνολική μνήμη 512mb. αρχίζει να με εκνευρίζει...(τα ακούς gkr41?) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 πάντως ο 2.0 νομίζω ότι είναι ακόμα πιο βαρύς... με λίγη ώρα surfing και 3-4 tabs ανοικτά φτάνει άνετα τα 90-100mb έχοντας συνολική μνήμη 512mb. αρχίζει να με εκνευρίζει...(τα ακούς gkr41?) ... το πόση μνήμη τρώει ένα πρόγραμμα ενοχλεί μόνο σε 2 περιπτώσεις: 1) το σκέφτεσαι και το κοιτάς συνέχεια 2) το σύστημα κάνει disk swapping λόγο έλλειψης μνήμης. Αν δεν ανήκετε στην δεύτερη κατηγορία ίσως θα έπρεπε να σταματήσετε να αγχώνεστε για το θέμα της μνήμης! Η ουσία είναι να κάνετε τη δουλειά σας! Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoni Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 Παιδιά μία ερώτηση όποιος ξέρει.. H επιλογή file/workoffline τι κάνει ακριβώς? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 Παρόλο που δεν το δοκίμασα. Προφανώς χωρίς σύνδεση με το Ιντερνετ θα βλέπεις τις σελίδες που έχει κρατήσει στο ιστορικό του. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Παιδιά μία ερώτηση όποιος ξέρει.. H επιλογή file/workoffline τι κάνει ακριβώς? Κάνει ακριβώς αυτό που είπε ο φίλος geofil. Σου επιτρέπει να δεις σελίδες τις οποιες έχεις επισκεφτεί στο παρελθόν ακόμα και αν δεν είσαι συνδεδεμένος στο internet. Παρότι δεν δουλεύει πάντα, είναι αρκετά χρήσιμο και χαίρομαι πολύ που το επανέφεραν :) Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 πάντως ο 2.0 νομίζω ότι είναι ακόμα πιο βαρύς... με λίγη ώρα surfing και 3-4 tabs ανοικτά φτάνει άνετα τα 90-100mb έχοντας συνολική μνήμη 512mb. αρχίζει να με εκνευρίζει...(τα ακούς gkr41?) :lol: Εμένα χτες μου crashαρε 5-6 φορές συνεχόμενα. Η πιο unstable έκδοση που έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής πρέπει να είναι. Ελπίζω να μην συνεχίσει το ίδιο βιολί... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 απλή ερώτηση: Πώς γίνεται να θεωρείται ο καλύτερος Browser (όντως για να μπαίνεις σε απλά site είναι ΤΑΧΥΤΑΤΟΣ) αλλά να μην μπορεί να δει ένα javasript και να μην μπαίνει σε αρκετά e-banking sites? για μένα έχει χίλια καλά (ειδικά ο έλεγχος ορθογραφίας!) αλλά κάποια ουσιώδη κολλήματα με κάνουν να το έχω απλά... για να κάθεται. (δεν είναι λύση να υπάρχουν IE-sites και FF-sites...) τα προβλήματα αυτά υπάρχουν από την 1.0 έκδοση :( Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 απλή ερώτηση: Πώς γίνεται να θεωρείται ο καλύτερος Browser (όντως για να μπαίνεις σε απλά site είναι ΤΑΧΥΤΑΤΟΣ) αλλά να μην μπορεί να δει ένα javasript και να μην μπαίνει σε αρκετά e-banking sites? για μένα έχει χίλια καλά (ειδικά ο έλεγχος ορθογραφίας!) αλλά κάποια ουσιώδη κολλήματα με κάνουν να το έχω απλά... για να κάθεται. (δεν είναι λύση να υπάρχουν IE-sites και FF-sites...) τα προβλήματα αυτά υπάρχουν από την 1.0 έκδοση :(Σε μεγάλο βαθμό δεν φταίει ο firefox γι'αυτό όμως. Ειδικά όσον αφορά τη javascript, γίνεται ένας χαμός. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Παιδιά, έχω χοντρό πρόβλημα. Μόλις πριν λίγο εγκατέστησα την έκδοση 2 κι έκτοτε ο Firefox δεν βλέπει το ίντερνετ με τίποτα!!! Να σημειώσω ότι με οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή μπαίνω κανονικά στο ίντερνετ. Κοίταξα τις ρυθμίσεις δικτύου, αλλά δεν φαίνεται να έχει αλλάξει κάτι. Α! κι από τις επεκτάσεις δεν δουλεύει ούτε μία! Τι μπορεί να συμβαίνει; Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Μήπως το μποκάρει το firewall σου; Μήπως είναι σε offline mode; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Μήπως το μποκάρει το firewall σου; Μήπως είναι σε offline mode; Έχω το Ζone Alarm (την τελευταία έκδοση) και το είχα υποπτευθεί από τότε που το εγκατέστησα για πολλές «ανωμαλίες» (στον MSN δεν έμπαινα με τίποτα). Φανταστείτε ότι εδώ και 2 μέρες δεν το έτρεχα το Zone Alarm και παρ' όλα αυτά τα προβλήματα εξακολουθούσαν να υπάρχουν. Τελικά πήρα την απόφαση να το απεγκαταστήσω τελείως. Κι αφού έκανα μια επανεκκίνηση, ω εκ του θαύματος τα προβλήματα εξαφανίστηκαν!! Υ.Γ. Άσχετο, αλλά BitDefender κι άγιος ο Θεός! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 paidia eipa na xrhsimopoihso k ego ton firefon.ta tabbed pou exei o internet explorer pou einai? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 paidia eipa na xrhsimopoihso k ego ton firefon.ta tabbed pou exei o internet explorer pou einai? Άνοιξε εσύ νεα καρτελίτσα από το αρχείο/νέα καρτέλα. Ή δεξί κλικ στα links/άνοιγμα δεσμού σε νέα καρτέλα. Αν εννοείς αυτό. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts