Jump to content

[Επίσημο] Windows 10 Mobile Series

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βρηκα τις επαφες απο το outlook ,αλλα δεν ηταν ολες ..μετα ανακαλυψα πως στο Google -Gmail υπηρχαν και καποιες ακομα !Να υποθεσω και πως απο Yahoo μερια θα υπαρχουν κι αλλες?

Ενταξει ,τις βρηκα ολες ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ! (μου επιτρεπετε να γραψω κεφαλαια σε μια τετοια περιπτωση)

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημερα! Σημερα αλλο προβλημα μου εμφανιζει...μια εμφανιζει τις επαφες και μια δεν τις εμφανιζει ..πρεπει να το κλεισω και συνηθως τις επαναφερει,ενω αν κανω αναζητηση μου βρισκει την επαφη που θελω. Επισης απο τις ρυθμισεις εκει που εχει ολους τους λογαριασμους-μειλ για να τους διαχειριστεις ,προσπαθει να τους φορτωσει και δεν τους φορτωνει. Μηπως πρεπει να κανω κανα hard reset ?

Eδώ που φτάσαμε θα το δοκιμάσω κι αυτό μήπως γίνει κάτι.. Θα το κοιτάξω αύριο που θα χω χρόνο.

Φίλε Thou_Bou καλησπέρα..:)

όπως σου είχα πει κ όταν μιλήσαμε, έχω βρει τον οδηγό του "διπλανού" forum, αλλά κι έναν οδηγό σε Word που είχε βάλει λινκ ο faasf ο οποίος είναι μεν στα αγγλικά αλλά είναι πολύ πιο αναλυτικός και με εικόνες. Τους ακολούθησα παράλληλα για να είμαι σίγουρος ότι λενε τα ίδια και όντως κατάφερα να κάνω τη διαδικασία (που πλέον μου φαίνεται και μενα απλή).

Όμως ενώ άλλα λέει το κινητό στις Πληροφορίες, το pc δεν ξεγελιέται, που σημαίνει ότι ίσως κάτι δεν έχει γίνει όπως πρέπει. Το θέμα είναι την ξαναέκανα την αλλαγή (από 1520 σε 950XL) μπας και..αλλά τίποτα.

Ξέρεις μήπως τι μπορεί να μην έχει γίνει όπως πρέπει;

Δεν καταλαβαινω, γιατι σε "πειραζει" που δεν ξεγελιεται το pc. θέλω να πω, ότι αρκει στις πληροφοριες του κινητου σου να γραφει 950 (ή 950xl) που θα σημαινει οτι έκανες σωστά την διαδικασία. έπειτα ψάχνεις μεσω του κινητου για αναβαθμισεις και κατεβαζει όλες των 10αριών. καποια στιγμη μετα απο 1-2 αναβαθμισεις στα 10αρια, παύει να λειτουργει η οθονη γρήγορης ματιας αλλά και αυτο διορθωνεται εύκολα.

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

Καλημερα! Σημερα αλλο προβλημα μου εμφανιζει...μια εμφανιζει τις επαφες και μια δεν τις εμφανιζει ..πρεπει να το κλεισω και συνηθως τις επαναφερει,ενω αν κανω αναζητηση μου βρισκει την επαφη που θελω. Επισης απο τις ρυθμισεις εκει που εχει ολους τους λογαριασμους-μειλ για να τους διαχειριστεις ,προσπαθει να τους φορτωσει και δεν τους φορτωνει. Μηπως πρεπει να κανω κανα hard reset ?

Καλησπερα! Εσβησα λογαριασμους ,τους ξαναπερασα ...εσβησα μια εφαρμογη για backup contacts που ειχα περασει χθες ...και φαινεται πως δουλευουν ολα παλι...τι να πω.

Δεν καταλαβαινω, γιατι σε "πειραζει" που δεν ξεγελιεται το pc. θέλω να πω, ότι αρκει στις πληροφοριες του κινητου σου να γραφει 950 (ή 950xl) που θα σημαινει οτι έκανες σωστά την διαδικασία. έπειτα ψάχνεις μεσω του κινητου για αναβαθμισεις και κατεβαζει όλες των 10αριών. καποια στιγμη μετα απο 1-2 αναβαθμισεις στα 10αρια, παύει να λειτουργει η οθονη γρήγορης ματιας αλλά και αυτο διορθωνεται εύκολα.

Δε με πειράζει καθόλου :rolleyes: το κινητό πειράζει μάλλον.. Γιατί παρόλο που το κινητό λέει 950xl, αναβαθμίσεις δεν βγάζει.. Ούτε με το Σύμβουλο αναβάθμισης, ούτε με το insider.

Βασικά στο insider είχα ένα θέμα. Έκανα όλη τη διαδικασία απ το pc αλλά στο κινητό δε μου βγάζει αυτό το slow/fast ring.

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Δε με πειράζει καθόλου :rolleyes: το κινητό πειράζει μάλλον.. Γιατί παρόλο που το κινητό λέει 950xl, αναβαθμίσεις δεν βγάζει.. Ούτε με το Σύμβουλο αναβάθμισης, ούτε με το insider.

Βασικά στο insider είχα ένα θέμα. Έκανα όλη τη διαδικασία απ το pc αλλά στο κινητό δε μου βγάζει αυτό το slow/fast ring.

Κάτι κουφό. Δοκίμασες να κάνεις αναβάθμιση με τον "απλό" τρόπο, μέσα από τις ρυθμίσεις?

Ο σύμβουλος αναβάθμισης γιατί να δουλέψει σε ένα "950xl" που ήρθε κατευθείαν με 10ρια?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Κάτι κουφό. Δοκίμασες να κάνεις αναβάθμιση με τον "απλό" τρόπο, μέσα από τις ρυθμίσεις?

Ο σύμβουλος αναβάθμισης γιατί να δουλέψει σε ένα "950xl" που ήρθε κατευθείαν με 10ρια?

Ναι το δοκίμασα. Λέει ότι είναι ενημερωμένο. Είναι στην 8.1. cyan, ενώ μετά από αυτή υπάρχει και η denim που δεν έρχεται..

Επίσης, το insider μου βγαζει ότι έχει προβλημα η σύνδεση ή η ημερομηνία..

Στο about μου λεει Ring: Not set. Κάνω κάτι άπο το κινητό περα των ρυθμισεων στο pc;

Edited by Metaladis
Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Σωστά.

Αναμονή, λοιπόν.

Τι αγχώνεσαι; Τώρα τελευταία ούτε διορθώσεις δεν κάνει το update....

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Τι αγχώνεσαι; Τώρα τελευταία ούτε διορθώσεις δεν κάνει το update....

Μα για αυτό ακριβώς.

Μήπως τουλάχιστον μαζέψουν τα τελευταία.

Εμένα πριν έσβησε το τηλέφωνο μόνο του και όταν το άνοιξα και μπήκα Facebook messenger εξαφανίστηκαν όλα τα αυτοκόλλητα που είχα κατεβάσει κι από τις δύο εφαρμογές.

Άντε να τα κατεβάσεις ξανά από την αρχή όλα! :(

Η εφαρμογή της αλληλογραφίας πλέον δε δουλεύει

Φαίνεται η ενημέρωση που έγινε χθες έφερε σε κάποιους ανεπιθύμητα αποτελέσματα. Σε μένα λειτουργεί κανονικά.

Φαίνεται η ενημέρωση που έγινε χθες έφερε σε κάποιους ανεπιθύμητα αποτελέσματα. Σε μένα λειτουργεί κανονικά.

Οταν λες αλληλογραφια για ποια εφαρμογη μιλας...messenger?..SMS?..

...εχω το μενου σε αγγλικα και προσπαθω να καταλαβω που αναφερεσαι αν ξερεις την αντιστοιχια.

Οταν λες αλληλογραφια για ποια εφαρμογη μιλας...messenger?..SMS?..

...εχω το μενου σε αγγλικα και προσπαθω να καταλαβω που αναφερεσαι αν ξερεις την αντιστοιχια.

Δεν είπα εγω αλληλογραφία. Αλλά υποθέτω πως για το mail εννοούσε. Κι αυτό ενημερώθηκε χθες.

Αλληλογραφία ημερολόγιο

Ημερολόγιο mail μαζί πάνε αυτά. Πάντως σε μένα λειτουργούν κανονικά όλα!

Κι εγώ έχω πλέον πρόβλημα με το Outlook μετά την τελευταία αναβάθμιση του 735 μου. Δεν ανοίγει καν η εφαρμογή για να δω τη λίστα με τα emails...
Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Ενημερωθείτε απο εδω https://answers.microsoft.com/en-us/mobiledevices/forum/mdlumia-mdapps-mdlumia700/mail-and-calendar-no-longer-starts-after-latest/df796691-8f34-458e-a977-49ef14c166aa?auth=1

Απο ότι κατάλαβα μετά τη τελευταία αναβάθμιση και κάποιες συσκευές που είναι σε RS1 έχου επηρεαστεί.

Σε εμένα πάντως το Lumia 950 η εφαρμογή παίζει κανονικά

http://gfka-rc.blogspot.gr // RC Nitro Cars - RC Track

Και στο δικό μου 950 λειτουργεί κανονικά η εφαρμογή.

Όσοι έχουν πρόβλημα ας ψάξουν για ενημέρωση. Η τελευταία έκδοση είναι η 16006.11001.20100.0

Αν εξακολουθεί το πρόβλημα, δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε στις ρυθμίσεις (ημερ/νια, ώρα) την αυτόματη ρύθμιση της ζώνης και της ώρας.

Είχε προβλημα η προηγουμενη εκδοση, δεν ανοιγε σε παλαιοτερες συσκευές. Παραδόξως μετα το κράξιμο ανεβασαν καινούργια ενημερωση σαββατιατικα και διορθωθηκε τωρα. Περιμενα ενημερωση σε καμια βδομαδα :lol:.

Είχε προβλημα η προηγουμενη εκδοση, δεν ανοιγε σε παλαιοτερες συσκευές. Παραδόξως μετα το κράξιμο ανεβασαν καινούργια ενημερωση σαββατιατικα και διορθωθηκε τωρα. Περιμενα ενημερωση σε καμια βδομαδα :lol:.

Ήρθε ενημέρωση της εφαρμογής σήμερα;

Edit: Ήρθε πριν λίγο και σε μένα η έκδοση που έγραψε πιο πάνω ο faasf!

Edited by evris2013

Ήρθε ενημέρωση της εφαρμογής σήμερα;

Στο 535 ναι, ηρθε καινουργια ενημερωση του email και calendar. Δεν είναι απαραίτητο όμως ότι θα παει σε συσκευές που τρέχουν και την καινουργια εκδοση του λειτουργικου γιατί μπορούν να σπρώξουν update μονο για τις παλιές (έχουν αυτην την δυνατότητα).

Τσέκαρα και το θέμα με τους χάρτες που λέτε στο άλλο τοπικ, και το περίεργο είναι ότι η αναζήτηση δουλεύει καλά στο 535 και αν γράψω πχ "Σολωνος Αθηνα" ή "Solonos Athina" βγάζει κανονικά το σημείο στο χάρτη. Οπότε τρέχα γύρευε τι πατάτα έκαναν στις καινούργιες συσκευες. Εκτός αν παίζει ρόλο ότι έχω την γλώσσα του τηλεφώνου στα αγγλικά.