Jump to content

[Επίσημο] Windows 10 Mobile Series

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Να γράψει από εμπειρία μωρέ...

Το κατάλαβα βρε. Άλλα τότε δεν θα είναι ο evris.....:lol:

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Το κατάλαβα βρε. Άλλα τότε δεν θα είναι ο evris.....:lol:

:lol::lol:

Πάντως ούτε καμιά αύξηση στην ταχύτητα του os είδα,ούτε στο άνοιγμα των εφαρμογών.

Xiaomi 12 Pro

απο εφαρμογες μπηκαν καινουριες??εψαξα λιγο αλλα δεν ειδα διαφορα παρα μονο την αρχικη του store που ειναι διαφοροποιημενη

Στην ταχύτητα δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη διαφορά. Ίσως στο μενού των ρυθμίσεων να είναι λίγο πιο γρήγορο.

Διαπίστωσα ότι μου έχασε τις ρυθμίσεις από τον equalizer. Γενικά τα windows σε κινητό και pc έχουν ένα θέμα με τον equalizer..

Στην ταχύτητα δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη διαφορά. Ίσως στο μενού των ρυθμίσεων να είναι λίγο πιο γρήγορο.

Διαπίστωσα ότι μου έχασε τις ρυθμίσεις από τον equalizer. Γενικά τα windows σε κινητό και pc έχουν ένα θέμα με τον equalizer..

δεν έχω δοκιμάσει τι παίζει με equalizer,αλλά νομίζω πως όντως δεν παίζει από παλαιότερα.

Xiaomi 12 Pro

δεν έχω δοκιμάσει τι παίζει με equalizer,αλλά νομίζω πως όντως δεν παίζει από παλαιότερα.

Τελικά συνδέοντας τα ακουστικά εμφάνισε τις ρυθμίσεις που είχα στον equalizer.

Γενικά ο equalizer είναι οκ. Πριν την επετειακή ενημέρωση υπήρχε ένα πρόβλημα, ο equalizer λειτουργούσε μόνο με την εφαρμογή της μουσικής. Αν άνοιγες πχ το mytube εκεί δεν λειτουργούσε και η ποιότητα ήταν η κλασική. Τώρα βλέπω το διόρθωσαν και είναι κάτι που δεν είχε γίνει αναφορά και προσωπικά το περίμενα! :D

Τελικά Cortana έχουμε με region Ελλάδα και γλώσσα ελληνικά?

"Ράδιο". Νέα Ελληνική εφαρμογή για ραδιόφωνο. Την ανέβασε πριν από λίγες μέρες στο store Έλληνας developer. :)

https://www.microsoft.com/el-gr/store/p/%CE%A1%CE%AC%CE%B4%CE%B9%CE%BF/9nblggh4t57f

Σημείωση: Στα σχετικά της εφαρμογής o developer αναφέρεται στον περιορισμό που έχει κάνει η microsoft για ακρόαση από το ηχείο του τηλεφώνου και μας εξηγεί πως μπορούμε να κάνουμε ένα απλό "τρικ" ώστε να παίζει κι από το μεγάφωνο.

Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC

iOSiPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) Microsoft BAND

✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3

Σημείωση: Στα σχετικά της εφαρμογής o developer αναφέρεται στον περιορισμό που έχει κάνει η microsoft για ακρόαση από το ηχείο του τηλεφώνου και μας εξηγεί πως μπορούμε να κάνουμε ένα απλό "τρικ" ώστε να παίζει κι από το μεγάφωνο.

Με το "τρικ" που αναφέρει ο developer παίζουν και άλλες εφαρμογές ράδιο από το μεγάφωνο, όπως πχ το Radio fm phone

Ποιο είναι το τρικ ρε παιδιά γιατί δεν μπορώ να το βρω.

Sent from mTalk Κώστας!!

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Sent from mTalk Κώστας!!

Είναι πολύ εύκολο. Κάνε αυτό που λέει στα "σχετικά".

Παίζει τέλεια.

Sent from mTalk

Είναι πολύ εύκολο. Κάνε αυτό που λέει στα "σχετικά".

Παίζει τέλεια.

Sent from mTalk

Τώρα αν σου πω που είναι τα σχετικά θα με κράξεις; Γιατί ψάχνω και δεν βρισκω τίποτα.

Sent from mTalk Κώστας!!

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Τώρα αν σου πω που είναι τα σχετικά θα με κράξεις; Γιατί ψάχνω και δεν βρισκω τίποτα.

Sent from mTalk Κώστας!!

Πάτα τις τρεις τελείες. Εκεί είναι τα μπινελίκια και σχετικά.

Αυτό που με χαλάει εμένα είναι η έλλειψη αυτόματης αναζήτησης.

Sent from mTalk

"Ράδιο". Νέα Ελληνική εφαρμογή για ραδιόφωνο. Την ανέβασε πριν από λίγες μέρες στο store Έλληνας developer. :)

https://www.microsoft.com/el-gr/store/p/%CE%A1%CE%AC%CE%B4%CE%B9%CE%BF/9nblggh4t57f

και γιατί έκανε περιορισμό η microsoft, γνωρίζει κανείς;

Sent from mTalk Κώστας!!

τραβάς λίγο έξω το βύσμα του καλωδίου.

θέλει να κάνεις πολύ μικρές κινήσεις για να το πετύχεις.

εγώ προσωπικά δε το κατάφερα, ίσως να φταίει το βύσμα των ακουστικών που έχω.

θα δοκιμάσω και με άλλα ακουστικά.

Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

Σε μένα έπιασε αμέσως και όσες φορές δοκίμασα. Ακουστικά έχω κάτι ότι νάναι και έχω κόψει τα ηχεία και κράτησα λίγο καλώδιο και το βίσμα.

Θα έβαζα φωτό, αλλά το τηλέφωνο είναι στην τσάντα της μηχανής και βάλε βγάλε είναι ζόρι, ξέρει ο Κώστας :p

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχουν αναφέρει άλλα μέλη ότι το 950 δεν έχει καν tuner, αν ισχύει αυτό λογικό είναι να μη παίζει κανένα radio εκτός από κάποια που πιθανόν να δουλεύουν με δεδομένα.

Έχουν αναφέρει άλλα μέλη ότι το 950 δεν έχει καν tuner, αν ισχύει αυτό λογικό είναι να μη παίζει κανένα radio εκτός από κάποια που πιθανόν να δουλεύουν με δεδομένα.

Έχει αλλά δεν είναι ενεργοποιημένο. Υπάρχει όμως τρόπος

Έχει αλλά δεν είναι ενεργοποιημένο. Υπάρχει όμως τρόπος
ειναι αυτο που διαβαζω στο ιντερνετ για ντεβελοπερ μοντ ή για μπακαπ απο αλλο κινητο που εχει ραδιο? γιατι αν ναι, δεν μπαινω καν στη διαδικασια.

μπαι δε γουει σε ευχαριστω παααρα πολυ. εκανατελικα καθαρο ινστολ στο κινητο χωρις μπακαπ, και πεταει. εισαι θεος

έχω ένα πρόβλημα όταν βγάζω μια φωτογραφία με την μπροστινή κάμερα και πατάω πάνω στην φωτογραφία να κάνω επεξεργασία με Lumia selfie μαυρίζει εικόνα και με πετάει έξω! το έχει κανείς άλλος αυτό;

ειναι αυτο που διαβαζω στο ιντερνετ για ντεβελοπερ μοντ ή για μπακαπ απο αλλο κινητο που εχει ραδιο? γιατι αν ναι, δεν μπαινω καν στη διαδικασια.

μπαι δε γουει σε ευχαριστω παααρα πολυ. εκανατελικα καθαρο ινστολ στο κινητο χωρις μπακαπ, και πεταει. εισαι θεος

Δεν είμαι εγώ Θεός βρε. Είναι κάτι που το λένε όλοι. Απλα έτυχε να προερχόμαστε από ίδια συσκευή.

Για το ράδιο δεν το έψαξα ποτέ γιατί δεν με απασχόλησε ιδιαίτερα.

Να ρωτήσω και εγώ κάτι; Πως μπορώ να κάνω τα πλακάκια διαφανή;:confused:

Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν οι υπολογιστές σπρώχνουν την τεχνολογία για να μας κρατούν απασχολημένους.

Να ρωτήσω και εγώ κάτι; Πως μπορώ να κάνω τα πλακάκια διαφανή;:confused:

Ρυθμισεις->εξατομίκευση->οθονη

Προσωπικά όμως προτιμώ τα μη διαφανή tiles