sony76 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 αν τυχόν δώσαν την ενημέρωση στης εταιρείες ξεχωριστά θα περιμένουμε......αρκετά.... evris2013 άσε το windows και πιάσε το τζοκερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Και επίσημα ραδιόφωνο γιοκ.οι εναλλακτικές υπάρχουν,αλλα θέλουν αρκετή δουλιτσα. Στάλθηκε από το Lenovo P1ma40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Απίστευτο αυτογκόλ! Με ποια δικαιολογία ξέρουμε; Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 evris2013 άσε το windows και πιάσε το τζοκερ Αυτά είναι για τους haters.... :p Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Το μενου ρυθμισεις-προσθετα-οθονη γρηγορης ματιας δουλευει? Στην εξατομίκευση βρίσκεται. Τώρα το έχω φορτίζει και είναι συνέχεια αναμμένη η οθόνη γρήγορης ματιάς και δεν βρίσκω επιλογή στις ρυθμίσεις για απενεργοποίηση συνεχόμενης προβολής κατά την φόρτιση. Πριν το update υπήρχε και το είχα απενεργοποιημένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsx83 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Όλες οι αλλαγές που έφερε το update σε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalailama1 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Εδώ και μιάμιση ώρα το έχω κατεβάσει στο 950 μου! Μέχρι στιγμής και χωρίς hard reset οι εντυπώσεις άριστες! Οι εφαρμογές πλέον στο store, που αναβαθμίστηκε κι αυτό σήμερα, παίρνουν την αναβάθμιση και εγκατάσταση σε χρόνο dt! Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Εδώ και μιάμιση ώρα το έχω κατεβάσει στο 950 μου! Μέχρι στιγμής και χωρίς hard reset οι εντυπώσεις άριστες! Οι εφαρμογές πλέον στο store, που αναβαθμίστηκε κι αυτό σήμερα, παίρνουν την αναβάθμιση και εγκατάσταση σε χρόνο dt! Αυτό παρατήρησα κι εγώ που και στο PC και εδώ μέχρι τώρα, δεν το έκανε ποτέ. Μάλιστα όταν ανανεώθηκε και το Store το ίδιο έκανε κι επανεκκίνηση. 1η φορά κι αυτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Πάντως ο evris την πέτυχε την ημερομηνία. Είχε εσωτερική πληροφόρηση. Χαχαχαχα. Τώρα χρειάζεται ένα κουμπί "like"..... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Αυτά για τα 950. Να δούμε για τις υπόλοιπες πως θα είναι... Ειδικά για τα Nokia! Να πω καλύτερα γι αυτά με RAM 1GB! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 (edited) Πόση ώρα θα "αχρηστευτεί" το κινητό στο installation; Την έχω κατεβάσει αλλά δεν θέλω να κάνω τώρα το update και να μου αχρηστέψει το κινητό για καμιά ώρα... Edited August 16, 2016 by stewe Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 1η διαπίστωση μετά την εγκατάσταση της "επετειακής" σε 650, το ραδιόφωνο ΧΑΘΗΚΕ!!! 2η διαπίστωση έχουν κάνει το μενού πιστό αντίγραφο της έκδοσης για PC που σημαίνει οτι θέλει λίγο μελέτη για να ξανασετάρεις αυτά που είχες πριν γιατί με την επανεκκίνηση οι λειτουργικές ρυθμίσεις χάθηκαν, μαζί με το ραδιόφωνο..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Πόση ώρα θα "αχρηστευτεί" το κινητό στο installation; Την έχω κατεβάσει αλλά δεν θέλω να κάνω τώρα το update και να μου αχρηστέψει το κινητό για καμιά ώρα... Ρυθμισε το να κανει την αναβαθμιση μολις πας για υπνο.Μολις ξυπνήσεις θα είναι ετοιμο. Φροντισε μονο να είναι φορτισμενο γιατι αμα πεσει κατω από 40% αναβαθμιση δεν κανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 ρε παιδια εμενα εχει κολησει στην μετεγκατασταση δεδομενων ειναι ποση ωρα στο πρωτο βημα, στο 0%. εκανα και ενα ρισταρτ αλλα παλι εκει κολημενο το βλεπω... τι να κανω? λουμια 950 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 ρε παιδια εμενα εχει κολησει στην μετεγκατασταση δεδομενων ειναι ποση ωρα στο πρωτο βημα, στο 0%. εκανα και ενα ρισταρτ αλλα παλι εκει κολημενο το βλεπω... τι να κανω? λουμια 950 μπαταρια πανω απο 60% εχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 μπαταρια πανω απο 60% εχεις;ναι φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsx83 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 (edited) Σε lumia 730 δεν έχω εντοπίσει κάποιο bug, έως τώρα. Δυστυχώς δεν υπάρχει η επιλογή panorama στην κάμερα. Για ραδιοδέκτη βρήκα το Radio FM Phone. Edited August 16, 2016 by dsx83 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Τι μπορω να κανω τωρα: Κατεβασα την επετειακη δουλεψε κανονικά αλλά το εκλεισα και μετα δεν ξανανοιξε. Βγάζει windows failed to start. (640 xl). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Τι μπορω να κανω τωρα: Κατεβασα την επετειακη δουλεψε κανονικά αλλά το εκλεισα και μετα δεν ξανανοιξε. Βγάζει windows failed to start. (640 xl). Δοκιμασε να βγαλεις την μπαταρια για μερικα δευτερολεπτα για να κανει σοφτ ρεσετ και δες μηπως μετα εκκινει κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Σε lumia 730 δεν έχω εντοπίσει κάποιο bug, έως τώρα. Δυστυχώς δεν υπάρχει η επιλογή panorama στην κάμερα. Για ραδιοδέκτη βρήκα το Radio FM Phone. Το πανόραμα δόθηκε προς το παρόν μόνο στους insiders. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Το πανόραμα δόθηκε προς το παρόν μόνο στους insiders. Όπως έγινε και στο Viber δηλαδή.... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilir Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Όπως έγινε και στο Viber δηλαδή.... Τι έγινε στο viber; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritos Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 κατοχος lumia 730 και εγω περα απο την ελλειψη ραδιοφωνου και την αλλαγη του κουμπιου με το βελακι δεν εχω παρατηρησει τπτ....εκτος απο το ενοχλητικο μηνυμα οταν το κανω εκκινηση που μου λεει scan sd for problems που ενω το κανω δεν βρισκει τιποτα και βγαινει παλι το μηνυμα οταν κανω εκκινηση...(περα απο αυτο το μηνυμα δεν μου κανει προβληματα η καρτα μνημης που με παραξενευει για αυτο δεν την κανω φορματ)επισης led ειδοποιησης δεν ειδα κατι δεν νομιζω(ειχε ακοθστει κ αυτο για lumia 730)η ερωτηση μου ειναι εχει προστεθει-βελτιωθει κατι να πει οποιος ξερει κατι..γιατι δεν βλεπω κατι ΟΥΑΟΥ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis13 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 (edited) παιδια γινετε και σε branded ειναι cosmote εχω το lumia 535 αναβαθμιζετε η πρεπει να περιμενω? αν οχι ποτε θα αναβαθμιστει? πρεπει να γυρισω στα windows 8.1 και να παω στα windows 10 χωρις να κατεβασω τον συμβουλο αναβαθμισεις? η το κανατε με συμβουλο αναβαθμισεις Edited August 16, 2016 by soulis13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 παιδιααν εχειαλλος καμια ιδεα.... κολησε στα 7 βηματα μετα την εγκατασταση. σοφτ ρισετ εκανα, εβγαλα και την καρτα sd εκανα ποσα ρισταρτ το εχω αφησει ποση ωρα, και εχει κολησει στο 0% στο πρωτο απο τα 7 βηματα. θα το αφησω ολο το βραδυ. απ[ο εκει και περα αν δεν κανει τιποτα, τι κανω? καμια ιδεα? και πρεπει να ειμαι ο μονςοστον κοσμο που παθε τετοιο χουνερι. θα τρελαθω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Τι έγινε στο viber; Δόθηκε πρώτα σε insiders... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts