mr_47 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 (edited) Κι έρχομαι εγώ να ρωτήσω το τέρμα off-topic μου. Πώς έβαλες 3 screenshots στο post σου και δε μπορώ να βάλω ούτε ένα, λόγω του περιορισμού του forum; :confused: Edited April 27, 2016 by alex_gate_7 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Να είναι θέμα και ρυθμίσεων; Τι στο καλό κάνω πάλι λάθος; Να φταίει το φόρουμ που έγραφα; Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Έκανα μια δοκιμή μόλις τώρα, και μου τις βγάζει όλες υπογραμμισμένες. Μόνο με το Swype. Στις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου έχω όλες τις επιλογές τσεκαρισμένες, και στα ελληνικά και στα αγγλικά. Δεν ξέρω τι παίζει..! :worry: Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 (edited) Έγραψα το μύνημα στο Tapatalk για WP, πάτησα το "+" και επέλεξα το attachment. Έβαλα τις φωτό μία μία και επέλεγα inline κάθε φορά Sent from my Nexus 5 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έκανα μια δοκιμή μόλις τώρα, και μου τις βγάζει όλες υπογραμμισμένες. Μόνο με το Swype. Στις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου έχω όλες τις επιλογές τσεκαρισμένες, και στα ελληνικά και στα αγγλικά. Δεν ξέρω τι παίζει..! :worry: Που έγραψες για δοκιμή; Swype;;;; Χαχαχαχαχα swipe φίλος, swipe! Να μην "έκατσε" καλά το λεξικό μου; Και εγώ, όλα επιλεγμένα τα έχω στις ρυθμίσεις. Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Edited April 27, 2016 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Έγραψα το μύνημα στο Tapatalk για WP, πάτησα το "+" και επέλεξα το attachment. Έβαλα τις φωτό μία μία και επέλεγα inline κάθε φορά Sent from my Nexus 5 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Που έγραψες για δοκιμή; Swype;;;; Χαχαχαχαχα swipe φίλος, swipe! Να μην "έκατσε" καλά το λεξικό μου; Και εγώ, όλα επιλεγμένα τα έχω στις ρυθμίσεις. Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Ε κάπως έτσι τέλος πάντων, αν και WordFlow λέγεται αν θες να είσαι ακριβής..! :D Απλά Swype λέγεται το αντίστοιχο στο Android..! :lol: Στον Edge δοκίμασα, και μου τα έβγαζε έτσι. Μόνο αν γράψω κανονικά πατώντας ένα ένα τα γράμματα δεν μου βγάζει υπογράμμιση. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Λες να κάνω άλλο ένα hard reset; Μήπως είναι τελικά θέμα ιστοσελίδας και άδικα παιδεύομαι; Η αλήθεια είναι χρησιμοποιώ τον edge αποκλειστικά, αλλά σε μία ή δύο σελίδες γράφω ούτως ή άλλως. Στα υπόλοιπα απλά κάνω αναζήτηση και γράφω μία δυο λέξεις. Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs71 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 μεγάλο πρόβλημα αυτό πρέπει να είμαι από πάνω να πατάω την οθόνη για να μην κλείσει ετοιμαζουν UWP εφαρμογή που θα τρεχει στο background. θα βγει μετα το redstone. καλοκαιρι δηλαδη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 ετοιμαζουν UWP εφαρμογή που θα τρεχει στο background. θα βγει μετα το redstone. καλοκαιρι δηλαδη τι εφαρμογή θα είναι αυτή τι θα κάνει γιατί δεν κατάλαβα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Έγραψα το μύνημα στο Tapatalk για WP, πάτησα το "+" και επέλεξα το attachment. Έβαλα τις φωτό μία μία και επέλεγα inline κάθε φορά Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Thank you!! Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Λες να κάνω άλλο ένα hard reset; Μήπως είναι τελικά θέμα ιστοσελίδας και άδικα παιδεύομαι; Η αλήθεια είναι χρησιμοποιώ τον edge αποκλειστικά, αλλά σε μία ή δύο σελίδες γράφω ούτως ή άλλως. Στα υπόλοιπα απλά κάνω αναζήτηση και γράφω μία δυο λέξεις. Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Δοκίμασε το λίγο και σε άλλες σελίδες. Στα Μηνύματα πχ. σου κάνει το ίδιο πρόβλημα ή όχι; Γενικά, πχ στο myphone, δεν έχω παρατηρήσει τέτοια συμπεριφορά. Θα το έχω στο νού μου μήπως και παρουσιαστεί και σε μένα. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs71 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 τι εφαρμογή θα είναι αυτή τι θα κάνει γιατί δεν κατάλαβα torrex pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 έχει κανείς από σας Lumia branded από Orange Poland; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Ήμουν εδώ και 30'-45' στο myphone, με το 640, με το επίσημο update. Έκανε διάφορα "περίεργα" η οθόνη (π.χ. έβγαζε ένα κομμάτι της οθόνης σε πολλά αντίγραφα και δεν έβλεπα αυτό που έπρεπε) και δεν επέστρεφε στο κανονικό, αν δε γύριζα από portrait σε landscape ή δεν έκανα refresh. Με αποκορύφωμα που έκανε restart μόνη της η συσκευή. Το έχει συναντήσει κανείς; Δεν έχω κάνει hard reset, γιατί έχω διαβάσει ότι χάνονται τα Ελληνικά από το keyboard και οι Here Maps. Οι Maps της Microsoft δεν είναι σοβαρή εναλλακτική, προσωπικά. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Μπα όχι,δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα. Για θυμίστε μου,τι κάνουμε όταν δεν κατεβαίνουν τα Ελληνικά...;;;; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Τα μηνύματα που αφορούσαν τις Insider εκδόσεις διαγραφηκαν. Παρακαλώ να απευθυνθείτε στο κατάλληλο θέμα : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6690506# Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Να είναι θέμα και ρυθμίσεων; Τι στο καλό κάνω πάλι λάθος; Να φταίει το φόρουμ που έγραφα; Δεν ξέρω αν αυτό που λέω παρακάτω είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις. Δοκίμασα να γράψω με swipe στο myphone και παρατήρησα ότι (λανθασμένα) οι λέξεις που έγραφα δεν ήταν (η μία μετά την άλλη) υπογραμμισμένες. Όταν δοκίμασα να πληκτρολογήσω με swipe στην γραμμή url τότε όλες οι λέξεις βγήκαν κανονικά υπογραμμισμένες. Συνεπώς ίσως να έχουμε να κάνουμε με πρόβλημα (μη συμβατότητα;;;) των site και όχι καθολικά του edge. Δοκίμασε το και αλλού, πχ να γράψεις κάποιο email μέσα από τον edge να δεις αν το πρόβλημα υπάρχει σε όλες τις σελίδες. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Δεν ξέρω αν αυτό που λέω παρακάτω είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις. Δοκίμασα να γράψω με swipe στο myphone και παρατήρησα ότι (λανθασμένα) οι λέξεις που έγραφα δεν ήταν (η μία μετά την άλλη) υπογραμμισμένες. Όταν δοκίμασα να πληκτρολογήσω με swipe στην γραμμή url τότε όλες οι λέξεις βγήκαν κανονικά υπογραμμισμένες. Συνεπώς ίσως να έχουμε να κάνουμε με πρόβλημα (μη συμβατότητα;;;) των site και όχι καθολικά του edge. Δοκίμασε το και αλλού, πχ να γράψεις κάποιο email μέσα από τον edge να δεις αν το πρόβλημα υπάρχει σε όλες τις σελίδες. Μόνο στον edge συμβαίνει αυτό και μόνο στο Myphone. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Facebook launches new Windows 10 apps for Facebook, Instagram, and Messenger Τα δοκίμασα λίγο στο tablet, και ΕΑΝ μεταφερθούν έτσι, μιλάμε για την καλύτερη υλοποίηση σε mobile. Μπορεί να ακούγομαι υπερβολικος αλλα δοκιμαστε το οσοι μπορειτε. Κάθε άλλο παρα νεκρο είναι το λειτουργικο. Δείχνει τις δυνατότητες του. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Γιατί στο site της Microsoft δεν αναφέρεται στις συσκευές στην διαθέσιμη ενημέρωση του λειτουργικού και η έκδοση του firmware; Γράφει μόνο ότι η τελευταία έκδοση είναι τα windows 10 μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artline Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Εσείς που περάσατε τα 10 με την upgrade advisor, υπάρχει το double tap για ξεκλείδωμα της οθόνης ή είναι αποκλειστικο πρόβλημα των νέων κινητών με Windows 10 μόνο; Δουλεύει κανονικά σε εμένα, έχω 830 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dartmed Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Facebook launches new Windows 10 apps for Facebook, Instagram, and Messenger Τα δοκίμασα λίγο στο tablet, και ΕΑΝ μεταφερθούν έτσι, μιλάμε για την καλύτερη υλοποίηση σε mobile. Μπορεί να ακούγομαι υπερβολικος αλλα δοκιμαστε το οσοι μπορειτε. Κάθε άλλο παρα νεκρο είναι το λειτουργικο. Δείχνει τις δυνατότητες του. Σύμφωνα με το άρθρο η εφαρμογή αφορά τα PC . Όσο αφορά τα mobile δεν υποστηρίζονται ακόμα . Στο μέλλον μάλλον. .... Παράθεση https://www.youtube.com/user/mmocultgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Σύμφωνα με το άρθρο η εφαρμογή αφορά τα PC . Όσο αφορά τα mobile δεν υποστηρίζονται ακόμα . Στο μέλλον μάλλον. .... το instagram ήρθε εχθές κιόλας... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Καλημέρα σε όλους ,σε μένα χθες ήρθε αναβάθμιση στο fb με την 10.2.4.0 έκδοση.Εσείς ποια έχετε; Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Καλημέρα σε όλους ,σε μένα χθες ήρθε αναβάθμιση στο fb με την 10.2.4.0 έκδοση.Εσείς ποια έχετε; Αυτή είναι η νεότερη. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Σύμφωνα με το άρθρο η εφαρμογή αφορά τα PC . Όσο αφορά τα mobile δεν υποστηρίζονται ακόμα . Στο μέλλον μάλλον. .... Ναι μα το γράφω. "Εάν μεταφερθούν έτσι στο mobile". Είναι εξαιρετικά γρήγορα. Μόνο κακό είναι ότι δεν έχουν βίντεοκλήση. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasbrg Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Το viber λειτουργεί καλά στα 10; ειδοποιήσεις έρχονται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts