Chryssostomos Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Καλα τολετε, με hard reset θα λυθουν ολα τα προβληματα. Κανονικα ομως δεν θα επρεπε να χρειαζεται..... Κανονικά χρειάζεται. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Κανονικά χρειάζεται. Το λεει καπου η MSFT στο update που εβγαλε για τια παλιες συσκευες οτι χρειαζεται να γινει μετα hard reset;; Ή ειναι δικη σου αποψη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Το λεει καπου η MSFT στο update που εβγαλε για τια παλιες συσκευες οτι χρειαζεται να γινει μετα hard reset;; Ή ειναι δικη σου αποψη; λέει το αντίθετο;(μπορεί δεν το διάβασα) είναι γενική άποψη,όχι μόνο δική μου. όπως καλή ώρα και στα pc. όσοι έχουν προβλήματα κάνουν clean install,hard reset δηλαδή στα κινητά μας. Απλά πράγματα... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 λέει το αντίθετο;(μπορεί δεν το διάβασα) είναι γενική άποψη,όχι μόνο δική μου. όπως καλή ώρα και στα pc. όσοι έχουν προβλήματα κάνουν clean install,hard reset δηλαδή στα κινητά μας. Απλά πράγματα... Κατσε βρε Χρυσοστομε. Αν υπηρχε επισημη οδηγια απο την MSFT για hard reset επειτα απο το update θα ηταν γνωστο-θα ειχε βουιξει ο τοπος που λενε. Δεν υπαρχει κατι τετοιο. Επειδη λοιπον δεν λεει το αντιθετο - οτι μην κανετε hard reset - δεν σημαινει οτι σου λεει "κανε hard reset". Συμφωνω οτι τελικα με hard reset διορθωνονται ολα ειτε σε κινητο ειτε σε pc. Απλα σχολιασα οτι κανονικα δεν θα επρεπε να συμβαινει αυτο. Θα επρεπε η αναβαθμιση απο 8.1 σε 10, στα κινητα, να ειναι χωρις τετοια θεματα. Και για εμενα απλα δειχνει οτι ενω δεν ηταν ετοιμη η αναβαθμιση οπως θα επρεπε, τελικα την εδωσαν εχωντας πιθανοτητα στο μυαλο οτι θα δωσουν και καποια επιπλεον αναβαθμιση ωστε να διορθωσουν τα κακως κειμενα. Και ακριβως για αυτο, θεωρω εγω, μπορει να μπει μονο μεσω της εφαρμογης update advisor..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Κανονικά σου λέω εγώ λοιπόν ότι θα έπρεπε. Γιατί θεωρητικά δεν είναι μια απλή αναβάθμιση,αλλά στην ουσία κάνεις σχεδόν αλλαγή λειτουργικού. Τι πιο στάνταρ λοιπόν από το να υπάρχουν μπερδέματα;Confilcts διαβάζουμε κάθε μέρα ένα σωρό... Το ότι δεν το έχει πει επίσημα,προσωπικά δεν μου λέει τίποτα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Σε όλα τα λειτουργικά το ίδιο θα πρέπει να γίνεται και είναι μεγάλο λάθος των εταιρειών που δεν επιμένουν σε back up & hard reset μετά την αναβάθμιση. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 (edited) Είναι αδύνατο να προβλέψεις τι μπορεί να πάει στραβά από το πέρασμα παραμέτρων και ρυθμίσεων από το παλιό λειτουργικό στο καινούργιο. Όσο περισσότερες εφαρμογές και data περνάνε , τόσο πιο πιθανό να δημιουργηθεί κάποιο conflict. Πχ στο 930 που έχω πήγαν όλα άψογα και δεν χρειάστηκε hard reset. Στο 535 που επίσης έχω δεν θα δούλευε ποτέ σωστά χωρίς hard reset γιατί υπήρχαν τόσα conficts και κράσαραν τόσα πράγματα (πχ κάμερες κτλ) που απλά το τηλέφωνο ήταν μη λειτουργικό. Το ίδιο συστήνει και η Microsoft αν δημιουργηθεί θέμα (hard reset). Για να είσαι δε σίγουρος ότι η πιθανότητα προβλημάτων είναι όσο το δυνατόν μικρότερη , η καλύτερη διαδικασία είναι hard reset, format κάρτας και μη επαναφορά backup με στήσημο συσκευής από την αρχή. http://www.windowscentral.com/do-master-reset-windows-10-mobile-insider Edited April 5, 2016 by georgb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Κανονικά σου λέω εγώ λοιπόν ότι θα έπρεπε. Γιατί θεωρητικά δεν είναι μια απλή αναβάθμιση,αλλά στην ουσία κάνεις σχεδόν αλλαγή λειτουργικού. Τι πιο στάνταρ λοιπόν από το να υπάρχουν μπερδέματα;Confilcts διαβάζουμε κάθε μέρα ένα σωρό... Το ότι δεν το έχει πει επίσημα,προσωπικά δεν μου λέει τίποτα. Ενταξει ειναι προσωπικη σου αποψη και την σεβομαι. Δεν ειναι ομως επισημη οδηγια απο την MSFT, αυτο λεω εγω. Παρολαυτα ειναι γεγονος οτι το hard reset λυνει ολα τα θεματα. Και σε ενα 535 του γαμπρου μου μονο με hard reset και χωρις επαναφορα απο το backup τελικα εστρωσε. Γιατι οταν καναμε hard reset και επαναφορα απο backup δεν διαβαζε επαφες και δεν εδειχνε τις φωτο απο το cloud..... Ομως, και χωρις να το κανουμε αντιπαραθεση, σε iMac που εχω απο το 2009 δεν εχω ποτε κανει clean installation και τοσα χρονια εχω παρει ουκ' ολίγες αναβαθμισεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Αν διαβάσεις λίγο πιο πάνω,θα δεις ότι δεν είναι προσωπική μου άποψη.;) Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Αν διαβάσεις λίγο πιο πάνω,θα δεις ότι δεν είναι προσωπική μου άποψη.;) Προφανως εννοεις οτι ειναι αποψη και αλλων μελων. Δεν διαφωνω με αυτο. Και για εμενα το ιδιο ισχυει, την ασπαζομαι. Απλα ειπα, και ισως δεν το καταλαβες, οτι η MSFT δεν εχει πει επισημα οτι μετα απο αναβαθμιση σε 10 απο 8.1 πρεπει ο χρηστης να κανει hard reset. Θα σου πω ενα παραδειγμα. Η αδερφη μου ειναι πωλητρια σε καταστημα κινητης τηλεφωνιας. Πηγε τις προαλλες μια κυρια με ενα 640XL που ειχε κανει την αναβθμιση και τις ελεγε οτι δεν τις εμφανιζει πλεον τις επαφες και τα μηνυματα. Ευτυχως, για την κυρια, η αδερφη μου ηταν ενημερωμενη απο εμενα οτι σε τετοιοες περιπτωσεις κανουμε hard reset και διορθωνονται ολα. Καποιοι ομως δεν ειναι ενημεροι και αρχιζουν και ψαχνινται δεξια-αριστερα και με αυτο τον τροπο δημιουργειται τελικα κακη εμπειρια χρησης που κοστιζει στην MSFT αρκετα........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Προφανως εννοεις οτι ειναι αποψη και αλλων μελων. Δεν διαφωνω με αυτο. Και για εμενα το ιδιο ισχυει, την ασπαζομαι. Απλα ειπα, και ισως δεν το καταλαβες, οτι η MSFT δεν εχει πει επισημα οτι μετα απο αναβαθμιση σε 10 απο 8.1 πρεπει ο χρηστης να κανει hard reset. εχμ....http://www.windowscentral.com/do-master-reset-windows-10-mobile-insider ένα παράδειγμα. Αν είναι επίσημο ή όχι,ποσώς με ενδιαφέρει. Αφού έτσι δουλεύει αποδεδειγμένα σωστά και κυρίως καλύτερα,τουλάχιστον στους περισσότερους,παύει να είναι προσωπική άποψή 3-4 ατόμων,αλλά γεγονός. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 εχμ....http://www.windowscentral.com/do-master-reset-windows-10-mobile-insider ένα παράδειγμα. Αν είναι επίσημο ή όχι,ποσώς με ενδιαφέρει. Αφού έτσι δουλεύει αποδεδειγμένα σωστά και κυρίως καλύτερα,τουλάχιστον στους περισσότερους,παύει να είναι προσωπική άποψή 3-4 ατόμων,αλλά γεγονός. Φιλε μου ή αδυνατεις να καταλαβεις τι γραφω ή δεν θελεις. Το λινκ που παραθετεις ειναι αποψη του τυπου που εχει το συγκεκριμενο site. Δεν ειναι επισημο σχολιο απο την MSFT. Τι ακριβως δεν καταλαβαινεις απο αυτο που γραφω; ΝΑΙ χρειαζεται σε καποιες περιπτωσεις hard reset. ΝΑΙ δουλευει καλυτερα μετα η συσκευη, ΕΙΝΑΙ αποδεκτο απο ολους μας αυτο - καμια αντιρρηση. ΑΛΛΑ δεν το αναφερει η MSFT επισημα οταν πας να κανεις το ρημαδιασμενο update στο τηλεφωνο σου. Και μονο το 5% των κατοχων συσκευων ειναι μελη φορουμ και ασχολουνται με αυτα για να ξερουν οτι πρεπει να κανουν backup και hard reset. Αν το ηξεραν ολοι δεν θα πηγαιναν στα καταστηματα πελατες με προβληματα μετα το update. Αν η ποιοτητα του update που δοθηκε ηταν καλυτερη ΔΕΝ θα επρεπε να χρειαζεται hard reset. Τοσο απλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 (edited) Δεν είναι ότι δεν θέλω να καταλάβω γιατί τόση ώρα γράφεις πράγματα από το μυαλό σου,για να σου απαντήσω και στον τόνο σου. Πχ Ότι αν ήταν η ενημέρωση καλύτερη δεν θα ήταν ανάγκη το hard reset.Μπαρούφες.Το ίδιο βλέπουμε και στα pc αλλά και σε άλλα λειτουργικά. Σε κάποιον θα κάτσει καλά σε κάποιον όχι.Ετσι πάνε αυτά. Στο έγραψα ξανά δεν με ενδιαφέρει αν το είπε επίσημα η ms ή όχι,φαντάζομαι και τους υπόλοιπους το ίδιο. Επίσης το λιν το έγραψα κιόλας είναι παράδειγμα... Και αλλη μία Αν είναι επίσημο ή όχι,ποσώς με ενδιαφέρει. Αφού έτσι δουλεύει αποδεδειγμένα σωστά και κυρίως καλύτερα,τουλάχιστον στους περισσότερους,παύει να είναι προσωπική άποψή 3-4 ατόμων,αλλά γεγονός. Edited April 5, 2016 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Δεν είναι ότι δεν θέλω να καταλάβω γιατί τόση ώρα γράφεις πράγματα από το μυαλό σου,για να σου απαντήσω και στον τόνο σου. Πχ Ότι αν ήταν η ενημέρωση καλύτερη δεν θα ήταν ανάγκη το hard reset.Μπαρούφες.Το ίδιο βλέπουμε και στα pc αλλά και σε άλλα λειτουργικά. Σε κάποιον θα κάτσει καλά σε κάποιον όχι.Ετσι πάνε αυτά. Στο έγραψα ξανά δεν με ενδιαφέρει αν το είπε επίσημα η ms ή όχι,φαντάζομαι και τους υπόλοιπους το ίδιο. Και αλλη μία Αν είναι επίσημο ή όχι,ποσώς με ενδιαφέρει. Αφού έτσι δουλεύει αποδεδειγμένα σωστά και κυρίως καλύτερα,τουλάχιστον στους περισσότερους,παύει να είναι προσωπική άποψή 3-4 ατόμων,αλλά γεγονός. "Το ίδιο βλέπουμε και στα pc αλλά και σε άλλα λειτουργικά" δεν ισχυει για το Mac OS. Φιλε Χρυσοστομε αν δεν ησουν gadgetακιας να ασχολεισαι με φορουμ, ειχες κανει την αναβαθμιση και ειχες προβληματα, θα ηξερες οτι πρεπει να κανεις backup και hard reset και στησιμο απο την αρχη. Στο εγραψε αυτο καπου η κατασκευαστρια εταιρεια της συσκευης σου πριν κανεις το update;;; Απαντησε μου σε παρακαλω. Και συμφωνησα οτι ναι ειναι γεγονος οτι δουλευει καλυτερα μετα απο hard reset. ΔΕΝ αναφερεται ομως πουθενα απο την MSFT. Θα επρεπε επισημα να ενημερωνεται ο χρηστης στο τηλεφωνο του με μηνυμα πριν κανει την αναβαθμιση. Για να το ξερουν ΟΛΟΙ και να μην υπαρχουν γκρινιες κτλ. Τοσο απλα ειναι τα πραγματα. Με αυτα τα προβληματα, οπως ειπα και νωριτερα, η MSFT χαλαει την εμπειρια χρησης του απλου χρηστη - και οχι gadgetακια που θα ψαχτει - και τελικα την εικονα της σαν εταιρεια..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Δεν με ενδιαφέρουν τα Mac.Happy now? Και γκατζετάκιας να μην ήμουν θα το έψαχνα,θα ρωτούσα έναν φίλο αν ξέρει κάτι στην ανάγκη.όπως θα ρωτήσουν εμένα οι φίλοι μου και το αντίστροφο στην ανάγκη. Ίσως επειδή έτσι έχω μάθει τόσο χρόνια τουλάχιστον.ότι το Hard reset λύνει δεμένα χέρια. Αν δεν στα λύσει έχεις αλλού προβλήματα. Ωραία,δεν μου το έγραψε,όπως λες εσύ,γιατί δεν μπήκα και δεν θα μπω στον κόπο να ψάξω. Και;Δεν μου το είχε γράψει ποτέ ούτε η Sony,Samsung,Lenovo κλπ. Και; Τελος πάντων,γιατί δεν έχει και νόημα η συζήτηση αυτή,όταν βρεθεί άλλη λύση πέρα από τα γνωστά εδώ θα είμαστε να την κουβεντιάσουμε πάλι. Προς το παρών πριν πέσει το άκυρο κράξιμο για το λειτουργικό κάντε τουλάχιστον μια επαναφορά,ίσως αλλάξετε γνώμη... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 "Το ίδιο βλέπουμε και στα pc αλλά και σε άλλα λειτουργικά" δεν ισχυει για το Mac OS. Φιλε Χρυσοστομε αν δεν ησουν gadgetακιας να ασχολεισαι με φορουμ, ειχες κανει την αναβαθμιση και ειχες προβληματα, θα ηξερες οτι πρεπει να κανεις backup και hard reset και στησιμο απο την αρχη. Στο εγραψε αυτο καπου η κατασκευαστρια εταιρεια της συσκευης σου πριν κανεις το update;;; Απαντησε μου σε παρακαλω. Και συμφωνησα οτι ναι ειναι γεγονος οτι δουλευει καλυτερα μετα απο hard reset. ΔΕΝ αναφερεται ομως πουθενα απο την MSFT. Θα επρεπε επισημα να ενημερωνεται ο χρηστης στο τηλεφωνο του με μηνυμα πριν κανει την αναβαθμιση. Για να το ξερουν ΟΛΟΙ και να μην υπαρχουν γκρινιες κτλ. Τοσο απλα ειναι τα πραγματα. Με αυτα τα προβληματα, οπως ειπα και νωριτερα, η MSFT χαλαει την εμπειρια χρησης του απλου χρηστη - και οχι gadgetακια που θα ψαχτει - και τελικα την εικονα της σαν εταιρεια..... Αυτό ακριβώς. Η ms δεν έχει δώσει επίσημη οδηγία για hard reset μετά το update οπότε ο Χ χρήστης δεν είναι υποχρεωμένος να το γνωρίζει. Όποτε για οποίο πρόβλημα αντιμετωπίσει δεν θα φταίει ο χρήστης αλλά η ms που δεν τον ενημέρωσε. Προσωπικά σε pc δεν έκανα hard reset όταν πήγα από 8.1 σε 10 και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Γνωρίζω πως ίσως αν το κάνω να πάει ακόμη καλύτερα αλλά το αφήνω για την ώρα σου δουλεύει οκ. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Αυτό ακριβώς. Η ms δεν έχει δώσει επίσημη οδηγία για hard reset μετά το update οπότε ο Χ χρήστης δεν είναι υποχρεωμένος να το γνωρίζει. Όποτε για οποίο πρόβλημα αντιμετωπίσει δεν θα φταίει ο χρήστης αλλά η ms που δεν τον ενημέρωσε. Προσωπικά σε pc δεν έκανα hard reset όταν πήγα από 8.1 σε 10 και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Γνωρίζω πως ίσως αν το κάνω να πάει ακόμη καλύτερα αλλά το αφήνω για την ώρα σου δουλεύει οκ. εγώ όμως που έκανα,είναι η μέρα με τη νύχτα. just saying και τέρμα το οφφτόπικ. όπως και στο 640,καμία σχέση πριν και μετά την επαναφορά. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Λογικό να μη σου προτείνει η MS το hard reset και το στήσιμο εκ νέου απ την αρχή. Εκει θα έτρωγε κι αλλο κράξιμο. Θα το δοκιμασουμε κι αυτο; Δεν ξέρω αν θα μπω στον κόπο... Μια χαρά τα 8.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Αν βαριέστε γιατί μπαίνετε στον κόπο μερικοί να κράξετε; Κάντε σωστά 2 πραγματάκια και μετά δείτε αν χρειάζεται το κράξιμο. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Κάτσε ρε συ Χρυσόστομε, δηλαδή αν κάποιος άνθρωπος πήρε ένα κινητό κάποια στιγμή ή είναι κάποιας ηλικίας και δεν έχει επαφή με το myphone και το Windows central, πρέπει να πάψει να λειτουργεί η συσκευή του επειδή δεν έκανε hard reset, να χάσει τα πάντα και να στήνει από την αρχή τα πάντα όλα; Μήπως να ήταν και insider; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Κάτσε ρε συ Χρυσόστομε, δηλαδή αν κάποιος άνθρωπος πήρε ένα κινητό κάποια στιγμή ή είναι κάποιας ηλικίας και δεν έχει επαφή με το myphone και το Windows central, πρέπει να πάψει να λειτουργεί η συσκευή του επειδή δεν έκανε hard reset, να χάσει τα πάντα και να στήνει από την αρχή τα πάντα όλα; Μήπως να ήταν και insider; Γιατί μου βάζεις λόγια που δεν έχω πει; Δεν χρειάζεται να είσαι ψαγμένος όπως το παρουσιάζετε εδώ παιδιά για να μάθεις 1-2 πράγματα που σου λύνουν τα χέρια. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Ποια είναι τα λόγια; Διόρθωσε σε με, αν κάνω λάθος. Δεν έχει πει επίσημα τίποτα για hard reset η MS, αλλά πολλές φορές (μάλλον τις περισσότερες λέω εγώ) χρειάζεται να γίνει. Σωστά; Εγώ λοιπόν λέω ότι ο πολύς κόσμος δεν το ξέρει, απλά θέλει να λειτουργεί την συσκευή του, όπως θέλει, ξέρει και μπορεί. Ξαφνικά λοιπόν, έρχεται μία αναβάθμιση beta και το τηλέφωνο δεν λειτουργεί, από σωστά, έως καθόλου. Ποιος φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Πρέπει να κάνουμε ένα ξεχωριστό θέμα για την ενημέρωση. Κάθε μέρα οι ίδιοι γράφουμε σε όλα τα θέματα τα ίδια πράγματα.Δεν γίνεται δουλειά έτσι.Σε όποιο τόπικ και καν μπεις τα ίδια θα δεις συνεχόμενα,απλά θα αλλάζει το μέλος που ρωτάει/απαντάει. όσο για αυτό: "Κάτσε ρε συ Χρυσόστομε, δηλαδή αν κάποιος άνθρωπος πήρε ένα κινητό κάποια στιγμή ή είναι κάποιας ηλικίας και δεν έχει επαφή με το myphone και το Windows central, πρέπει να πάψει να λειτουργεί η συσκευή του επειδή δεν έκανε hard reset, να χάσει τα πάντα και να στήνει από την αρχή τα πάντα όλα; Μήπως να ήταν και insider;" Δεν έχει καμία σχέση με αυτό που λεω εγώ. Cheers που λέμε και στο χωριό μου.Πάμε παρακάτω. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν έχει πει επίσημα τίποτα για hard reset η MS, αλλά πολλές φορές (μάλλον τις περισσότερες λέω εγώ) χρειάζεται να γίνει. Σωστά;δεν μας απασχολέι αν το είπε ή όχι σε αυτό το κομμάτι.Καμία εταιρία δεν το έχει πει,ποτέ. Εγώ λοιπόν λέω ότι ο πολύς κόσμος δεν το ξέρει, απλά θέλει να λειτουργεί την συσκευή του, όπως θέλει, ξέρει και μπορεί. Ξαφνικά λοιπόν, έρχεται μία αναβάθμιση beta και το τηλέφωνο δεν λειτουργεί, από σωστά, έως καθόλου. Ποιος φταίει; η ms και η X ms φταίει που δεν το αναφέρει. Μόνο από διαρροές το μαθαίνεις.Η από στόμα σε στόμα. Δε ξερω για σας,αλλά είναι από τα πρώτα που έμαθα σε κινητά/υπολογιστές,πως το "φορμάτ"κάνει θαύματα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Χωρίς να υποστηρίξω κάποια άποψη θέλω απλά να πω πώς για να γίνει αναβάθμιση χρειάζεται να βάλεις μια εφαρμογή δεν μπαίνει μόνη της,άρα για να βάλει κάποιος τα 10 πρέπει να το ψάξει. Όποια καινούργια αναβάθμιση κάνεις πιστεύω η το ψάχνεις η ρωτάς αυτούς που ξέρουν (και στα αντροιτ και στα μηλοφωνα είχαν προβλήματα οι αναβαθμίσεις). Είμαι παντός από τους τυχερούς χωρίς Χαρντ ρισετ δουλεύουν όλα καλά στο δικό μου 640 ds. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasicristo Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Διάβασα τις τελευταίες σελίδες με την διάσταση απόψεων που διατυπώθηκαν σχετικά με το hard reset, αν πρέπει να γίνει , εάν όχι, και εάν έπρεπε να το προτείνει η msft. Πιστεύω ότι και τα δυο μέρη έχουν δίκιο. Όντος με hard reset επαναφερεις το τηλέφωνο σου σε μια αρχική κατάσταση, απαλλαγμένο από πιθανά προβλήματα. Το ιδανικό θα ήταν να ήταν περιττό, αλλά δεν ειναι και κάτι τρομερό να το κάνεις αν χρειαστεί. Τώρα για το εάν η msft θα έπρεπε να το προτείνει επίσημα, προσωπικά πιστεύω ναι . Αυτό που δεν κατάλαβα ειναι η αγωνία για τον μέσο χρήστη, ο οποίος δεν έχει επαφή με forum για περισσότερη ενημέρωση, έτσι ώστε να λύσει τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν από την μετάβαση σε win 10. Γιατί ο φίλος που αναρωτήθηκε το παραπάνω δεν σκέφτηκε το προφανές και απλό? Ποιο ειναι αυτο? Δεν θα χρειαστεί hard reset Γιατί? Διότι απλά δεν θα κάνει αναβάθμιση, Αυτός ο τύπος χρήστη δεν θα καταλάβει ότι υπάρχει διαθέσιμο update σε win10. η αναβάθμιση δεν ειναι διαθέσιμη εάν δεν την ψάξεις. Έτσι δεν είναι? Τώρα εάν τη ψάξεις , εκεί κάπου θα δεις ότι μπορεί να χρειαστεί και hard reset. Προσωπικά το έκανα στο τέλος όμως ξαναγύρισα σε 8.1 ,κυρίως λόγω μπαταρίας. Η αλήθεια είναι ότι δεν τρελάθηκα κιόλας με τα 10αρια, για να θυσιάσω την πολύ καλή αυτονομία των 8.1, και την πιο στρωτή συμπεριφορά του τηλεφώνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts