Jump to content

[Επίσημο] Windows 10 Mobile Series

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με την αναβάθμιση σε 10, ξέρει κανένας στο πληκτρολόγιο αν υπάρχει η δυνατότητα να προσθέσουμε λέξεις στο λεξικό. Και με πιο τρόπο;

Το πληκτρολόγιο είναι το μόνο που δεν πρόκειται να έχεις θέμα. Γενικά μαθαίνει το πως γράφεις.

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

πως μπορω να εχω μονο δονηση κατα το πατημα πληκτρων στο πληκτρολογιο? δεν το βρισκω πουθενα. απενεργποιησα τον ηχο στο πληκτρολογιο αλλα δεν βρισκω ρυθμιση για δονηση. Και κατι σχετικα με το here drive. δεν μπορω με τιποτα να εχω φωνητικη πλοηγηση. κατεβασα κανονικα το αρχειο με την ελληνικη φωνη, αλλα φωνητικη πλοηγηση δεν εχω.

Με την αναβάθμιση σε 10, ξέρει κανένας στο πληκτρολόγιο αν υπάρχει η δυνατότητα να προσθέσουμε λέξεις στο λεξικό. Και με πιο τρόπο;

Μπορείς. Αν γράψεις μια λέξη που δεν υπάρχει σου την έχει υπογραμμισμένη με κοκκινο. Μετά πατάς πάνω στην λέξη αύτη και πάνω στην μπάρα της πρόβλεψης σου έχει ένα + για να την προσθέσεις. Αν το πατήσεις την επόμενη φορά στην εμφανίζει.

TCL 40 NXTPAPER

Ενδειξη ποσοστού μπαταρίας δεν υπάρχει στα 10;

Επίσης το θέμα του ήχου κλήσης από το ηχείο όταν είναι συνδεδεμένα ακουστικά δεν λύθηκε με την αναβάθμιση.

Και στα δυο ΝΑΙ lumia 650

εχεις live tile με ποσοστό της μπαταρίας;δεν παίζει.

Edited by Chryssostomos

Xiaomi 12 Pro

Και στα δυο ΝΑΙ lumia 650

Και εγώ λέω και στα 2 όχι σε 640. Με συνδεδεμένα ακουστικά ο ήχος πέφτει στο μισό όταν με καλούν και το ποσοστό της μπαταριάς δεν υπάρχει στα 10. Να μας πει ο φίλος που λέει ναι και στα 2 πως το κάνει μήπως κάνουμε κάτι λάθος τόσο καιρό;

TCL 40 NXTPAPER

Και εγώ λέω και στα 2 όχι σε 640. Με συνδεδεμένα ακουστικά ο ήχος πέφτει στο μισό όταν με καλούν και το ποσοστό της μπαταριάς δεν υπάρχει στα 10. Να μας πει ο φίλος που λέει ναι και στα 2 πως το κάνει μήπως κάνουμε κάτι λάθος τόσο καιρό;

τίποτα δεν κάνουμε λάθος.

το βλέπω αυτή τη στιγμή με τα μάτια μου.:cool:

Xiaomi 12 Pro

για όλα κάνουν.δες το άβαταρ μου,640 έχω.:rolleyes:

περασα τα αρχειακια που εδωσες στο ρουτ του κινητου σε ενα φακελο....

μπηκα απο το κινητο και τα ετρεξα....

δεν ειδα καμμια διαφορα

2 απο τις εφαρμογες (Συνθετες πληροφοριες και gestures and touch) θελουν αναβαθμιση αλλα δεν τα κατεβαζει με τιποτα

τι σοφτ ρισετ... τι σβυσιματα ΤΙΠΟΤΑ

εχεις να προτινεις κατι?

+bobb -=azor=-

Δουλεύουν και έτσι.

Ετσι λένε τουλάχιστον.

το touch και εμένα αχνό είναι,αλλά δουλεύει πχ.

Xiaomi 12 Pro

περασα τα αρχειακια που εδωσες στο ρουτ του κινητου σε ενα φακελο....

μπηκα απο το κινητο και τα ετρεξα....

δεν ειδα καμμια διαφορα

2 απο τις εφαρμογες (Συνθετες πληροφοριες και gestures and touch) θελουν αναβαθμιση αλλα δεν τα κατεβαζει με τιποτα

τι σοφτ ρισετ... τι σβυσιματα ΤΙΠΟΤΑ

εχεις να προτινεις κατι?

στις ρυθμισεις εκει που λέει Extras δεν έχει μέσα ρύθμιση για το Touch μετά το τρέξιμο της εφαρμογής?

Για την αναβαθμιση, πρέπει να τσεκαρεις αν σου εχει περάσει τις εφαρμογές που έτρεξες στην SD κάρτα γιατί αν στις πέρασε εκεί δεν πρόκειται να τις αναβαθμίσει. Δες στο μενου εφαρμογών μια εφαρμογή που λέγεται Storage (αποθηκευση πιθανως στα ελληνικα). πατα sd καρτα και μετεφερε τους φακελους των εφαρμογων που δεν αναβαθμιζονται στην εσωτερικη μνημη.

στις ρυθμισεις εκει που λέει Extras δεν έχει μέσα ρύθμιση για το Touch μετά το τρέξιμο της εφαρμογής?

Για την αναβαθμιση, πρέπει να τσεκαρεις αν σου εχει περάσει τις εφαρμογές που έτρεξες στην SD κάρτα γιατί αν στις πέρασε εκεί δεν πρόκειται να τις αναβαθμίσει. Δες στο μενου εφαρμογών μια εφαρμογή που λέγεται Storage (αποθηκευση πιθανως στα ελληνικα). πατα sd καρτα και μετεφερε τους φακελους των εφαρμογων που δεν αναβαθμιζονται στην εσωτερικη μνημη.

μπραβο ρε φιλε... ειχε εγκατασταθει στην SD... απο το πρωι το ψαχνω

να εισαι γερος και δυνατος για την βοηθεια

+bobb -=azor=-

Μόλις έκανε ενημέρωση...

1.glance screen

2.tweeter

3.callSMSfilter

4.MSN υγεία και άσκηση

5.Equalizer

6.Μεταφορά δεδομένων

7.Gestures & Touch

8.Rate you device

Τι είναι αυτά.....

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Καλημέρα. Στην χρήση δεδομένων στις ρυθμίσεις περιορισμού στο παρασκήνιο δεν δέχεται τις αλλαγές που κάνω σε 2 κινητά 640 και 640XL. Μόλις το επιλέγω πχ ''όταν πλησιάζω στο όριο'' με πετάει έξω και δεν έχει πάρει την εντολή. Καμία λύση;

TCL 40 NXTPAPER

κατα την διαρκεια της αναμονης για την αναβαθμιση σε 10αρια ,μια μερα πριν συγκεκριμενα , και διαβαζοντας την αγωνια που υπηρχε για αυτην, απογοητευμενος προσωπικα απο την αγορα windows phone, εγραψα στο φορουμ την αποψη μου, και συγκεκριμενα ειχα ρητορικα ρωτησει τι μπορει να περιμενει κανεις απο την αναβαθμιση. και απαντησα τιποτα. ενα αθλιο και ανυπαρκτο store θα εξακολουθει να υπάρχει, ενα λειτουργικο το οποιο ειναι χρονια πισω απο αλλα os και θα παραμηνει οσα update και να κανει. Ενα χρονο αναμονη για να παρεις κατι που σε αλλα λειτουργικα γινετε ανα πασα στιγμη με μια δυο εφαρμογες. τοτεκαποιοι που μαλλον δεν εχουν πιασει στα χερια τους αλλο τηλεφωνο , ελεγαν οτι ναναι, οτι εκτιθομαι οτι παραπληροφορω κλπ. τι συμπερασμα βγαλατε τωρα? τι αλλαξε στα τηλεφωνα σας με τα την αναβάθμιση? Τιποτα. η απλη επιλογη ενος αλλου απο τους εκατονταδες lownchers poy υπαρχουν στο android δινουν περισσοτερα . δεν το βλεπετε οτι ειναι τις πλακας τα win mobile? σταθεροτητα και καλη διαχειρηση λενε αλλοι, εχουνε δει αλλα τηλεφωνα?

Εγώ συμφωνώ στα πολύ λιγότερα, το μόνο που έχω να πω πάντως για τα windows 10, είναι πως ακόμα υπάρχει η δυνατότητα μελλοντικά να γίνουν πολύ καλύτερα. Προσωπικά εμένα μου αρέσουν ακόμα κι έτσι, λιτά και απέριττα..... Δεν είμαι απαιτητικός χρήστης, και για τα χρήματα που έχω ή θα δώσω είναι μια χαρά.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

κατα την διαρκεια της αναμονης για την αναβαθμιση σε 10αρια ,μια μερα πριν συγκεκριμενα , και διαβαζοντας την αγωνια που υπηρχε για αυτην, απογοητευμενος προσωπικα απο την αγορα windows phone, εγραψα στο φορουμ την αποψη μου, και συγκεκριμενα ειχα ρητορικα ρωτησει τι μπορει να περιμενει κανεις απο την αναβαθμιση. και απαντησα τιποτα. ενα αθλιο και ανυπαρκτο store θα εξακολουθει να υπάρχει, ενα λειτουργικο το οποιο ειναι χρονια πισω απο αλλα os και θα παραμηνει οσα update και να κανει. Ενα χρονο αναμονη για να παρεις κατι που σε αλλα λειτουργικα γινετε ανα πασα στιγμη με μια δυο εφαρμογες. τοτεκαποιοι που μαλλον δεν εχουν πιασει στα χερια τους αλλο τηλεφωνο , ελεγαν οτι ναναι, οτι εκτιθομαι οτι παραπληροφορω κλπ. τι συμπερασμα βγαλατε τωρα? τι αλλαξε στα τηλεφωνα σας με τα την αναβάθμιση? Τιποτα. η απλη επιλογη ενος αλλου απο τους εκατονταδες lownchers poy υπαρχουν στο android δινουν περισσοτερα . δεν το βλεπετε οτι ειναι τις πλακας τα win mobile? σταθεροτητα και καλη διαχειρηση λενε αλλοι, εχουνε δει αλλα τηλεφωνα?

Παιδιά υπάρχει και η επιλογή αν είσαστε δυσαρεστημένοι να πάρετε και κάποιο άλλο τηλέφωνο να κάνετε την δουλειά σας. Δεν είναι σώνει και καλά απαραίτητο να με σώσετε από το "τηλέφωνο της πλάκας". Δόξα το θεό έχουμε φάει σιλικόνη από την εποχή του commodore 64 και ξέρω να γράφω και δέκα γραμμές κώδικα σε C#. Aν με κάτι δεν μπορούμε να κάνουμε την δουλειά μας μπορούμε να το δούμε και μόνοι μας.

Ενα χρονο αναμονη για να παρεις κατι που σε αλλα λειτουργικα γινετε ανα πασα στιγμη με μια δυο εφαρμογες.

Σαν κάτοχος WP κινητού ήμουν πλήρως ευχαριστημένος από αυτά τα οποία μου προσέφεραν, χωρίς βεβαίως να μην θεωρώ καλοδεχούμενες τις όποιες προσθήκες με κάθε νέο update. Αν τώρα εσύ πήρες ένα κινητό πριν από έναν χρόνο το οποίο προφανώς δεν σε κάλυπτε, με την προσδοκία σήμερα να σε καλύπτει, δεν φταίει καμία MS για αυτό αλλά εσύ ο ίδιος επειδή έκανες μία κάκιστη καταναλωτική επιλογή. Συγχώρα με, αλλά με ποια λογική αγοράζεις κάτι που δεν καλύπτει θεωρώντας ότι στο μέλλον θα αλλάξει αυτό; Μήπως θα πρέπει να τα βάλεις πρώτα με τον εαυτό σου που ξόδεψες πολύτιμα ευρώ για ένα προϊόν που γνώριζες ότι δεν θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου;

Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

Ο από πάνω έχει δίκιο.

Περίμενα κάτι καλύτερο και δεν το βρήκα.

Το πάθημα μου έγινε μάθημα. Πίστεψα στην MS και τις υποσχέσεις της. Android και iOS εφαρμογές κλπ

Δεν πετάω αλλά λεφτά σε WP.

Παιδιά υπάρχει και η επιλογή αν είσαστε δυσαρεστημένοι να πάρετε και κάποιο άλλο τηλέφωνο να κάνετε την δουλειά σας. Δεν είναι σώνει και καλά απαραίτητο να με σώσετε από το "τηλέφωνο της πλάκας". Δόξα το θεό έχουμε φάει σιλικόνη από την εποχή του commodore 64 και ξέρω να γράφω και δέκα γραμμές κώδικα σε C#. Aν με κάτι δεν μπορούμε να κάνουμε την δουλειά μας μπορούμε να το δούμε και μόνοι μας.

Μα αυτό είναι γνωστό. Τι νόημα έχει να επαναλαμβάνεται;

Το θέμα είναι τι γίνεται με το λειτουργικό που ζητάμε.

Edited by cb600f

Ο από πάνω έχει δίκιο.

Το πάθημα μου έγινε μάθημα. Πίστεψα στην MS και τις υποσχέσεις της. Android και iOS εφαρμογές κλπ

Δηλαδή περιμένατε προχθές με το που βγουν τα 10άρια να κυκλοφορήσουν ταυτόχρονα και 350 εφαρμογές οι οποίες σας λείπουν; Δεν καταλαβαίνω τι έγινε προχθές δηλαδή το οποίο άλλαξε κάτι ή τι περιμένατε να αλλάξει. Το λειτουργικό ήταν αυτό και το γνωρίζατε. Ειλικρινά αδυνατώ να καταλάβω τι περίμενε ο κόσμος να δει να γίνεται μέσα σε μία ημέρα, το οποίο τον απογοήτευσε τόσο πολύ;

Αν πάμε στα του λειτουργικού, αυτό έχει αλλάξει αρκετά και έχει καλυτερεύσει σε πολλά σημεία. Αν πάμε στις εφαρμογές, καταλήγουμε σε αυτό που λέω πάνω. Οι εφαρμογές θα βγουν όποτε είναι να βγουν. Αν περίμενε κάποιος μέσα σε μία ημέρα να αλλάξουν τα πράγματα τότε λάθος δικό του. Η κατάσταση είναι αυτή που είναι, άλλους τους καλύπτει, άλλους όχι.

Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

Σε ειχα ξαναρωτήσει τότε, αλλα φαίνεται έχεις μια συνήθεια να μην άπαντας άλλα να μπαίνεις μόνο και να δημιουργείς αναστάτωση, χωρίς να προσφέρεις κατι στην συζήτηση πάρα μόνο ένταση και συγκρούσεις. Έχεις στο android ή ios ενσωματωμένο skype? Έχεις continuum? Έχεις universal εφαρμογές? Εγώ αυτά χρησιμοποιώ. Πρότεινε μου κάτι που κάνει την ίδια δουλειά στα άλλα λειτουργικά όπως αυτά. Και άσε να κρίνουμε τις ανάγκες μας όμως θέλουμε εμείς.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Μόλις έκανε ενημέρωση...

1.glance screen

2.tweeter

3.callSMSfilter

4.MSN υγεία και άσκηση

5.Equalizer

6.Μεταφορά δεδομένων

7.Gestures & Touch

8.Rate you device

Τι είναι αυτά.....

εφαρμογές συστήματος.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

/QUOTE]

το ίδιο συμπέρασμα βγάζουμε και τώρα.

Παραπληροφόρηση.

Xiaomi 12 Pro

Ο από πάνω έχει δίκιο.

ρε παιδιά καταρχήν μόλις κυκλοφόρησε επίσημα το 10 και ούτε καν για όλους,δεύτερον δεν έχουν δώσει καν firmware για της συσκευές ακόμα άρα πως είναι δυνατόν να πιστεύουμε ότι θα ήταν εφικτό να γεμίσουν το store σε λίγους μήνες μόνο; ας κάνουμε λίγο υπομονή ξέρω εγώ μέχρι το φθινόπωρο και αν είναι στάσιμα τα πράγματα ναι χοντρό κράξιμο και αποχώρηση. γιατί ναι πλέον δεν γίνεται να μην έχεις ένα store ανταγωνιστικό.