Jump to content

XBMC/Kodi/SPMC σετάρισμα Add-ons & Repository


vagosvts7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository

1o Μέρος

-Κατεβάζουμε την τελευταία (Stable) σταθερή έκδοση από την επίσημη σελίδα, για οποίο λογισμικό έχουμε http://kodi.tv/download/

Για τις android συσκευές κατεβάζουμε εκεί που λέει ARM .. Άμα θέλουμε μπορούμε να κατεβάσουμε και αυτήν την έκδοση από το play store https://play.google.com/store/apps/details?id=com.semperpax.spmc που είναι και ιδανική για Rockchip & Amlogic επεξεργαστές..

 

-Κάνουμε εγκατάσταση το πρόγραμμα και μετά είμαστε έτοιμοι να μπούμε στον άδειο κόσμο για αρχή του προγράμματος , που με λίγα βήματα μπορούμε να το γεμίσουμε όπως εμείς επιθυμούμε κατάλληλα για την ψυχαγωγία μας..

-Το menu είναι στα αγγλικά , εμείς όμως θα πάμε να το γυρίσουμε στα Ελληνικά .. Πάμε System-Settings-Appearance-Internasional-Language και επιλέγουμε Greek.. Παρακάτω θα σας γράψω και την διαδικασία για να έχουμε Ελληνικούς υπότιτλους..

 

Σημαντικά βήματα

-Πάμε Σύστημα-Διαχείριση αρχείων-Προσθήκη πηγής και στην Εισαγωγή διαδρομών γράφουμε http://fusion.tvaddons.ag , μετά για εισαγωγή ονόματος βάζουμε πχ. fusion και πατάμε εντάξει ..

-Μετά πάμε Σύστημα-Ρυθμίσεις-Πρόσθετα-Εγκατάσταση από αρχείο zip και βρίσκουμε το fusion που δημιουργήσαμε..

Μπαίνουμε μέσα στο φάκελο fusion-start here και πατάμε να κάνουμε εγκατάσταση plugin.video.hubwizard 1.1.9.zip πατάμε μια φορά πάνω στο hubwizard.zip και κάτω δεξιά θα δούμε ότι το πρόσθετο ενεργοποιήθηκε..Καλό θα ήταν να κάνετε εγκατάσταση και το Addon installer (plugin.program.addoninstaller-1.2.6.zip) με αυτό το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε διάφορα addons , repos και να τα κάνετε εγκατάσταση ..

-Μετά πάμε στο αρχικό menu του xbmc πάμε Εφαρμογές - Confiq Wizard - και διαλέγουμε ανάλογα με το λογισμικό που

έχουμε(android,windows,linux,mac) θα μας πετάξει ένα παράθυρο TEAM TVADDONS και θα πατήσουμε ναι .. Ανάβουμε ένα τσιγάρο και περιμένουμε μέχρι να τελείωσει η αυτόματη διαδικασία των πρόσθετων.. Όταν τελειώσει κάνουμε έξοδο από το xbmc και το ξανά ανοίγουμε..

-Πάμε Σύστημα-Ρυθμίσεις-Πρόσθετα-Εγκατάσταση από αποθετήριο και θα δούμε ότι εκεί έχουμε προσθέσει χρήσιμα addons & Repository που οπότε θέλουμε μπορούμε να τα ενεργοποιήσουμε τα πρόσθετα τους και να τα απενεργοποιήσουμε ..

Πάμε στο lambda addon-Πρόσθετα βίντεο και με την διαδικασία που κάναμε με το Confiq Wizard κάποια είναι είδη ενεργοποιημένα και οποία θέλουμε να τα ενεργοποιήσουμε πατάμε πάνω τους και επιλέγουμε εγκατάσταση..Για ταινίες HD εγώ χρησιμοποιώ το Genesis , Much Movies HD και λιγότερο το Yify movies .. Υπάρχουν παρά πολλά ακόμα για ταινίες πρόσθετα αλλά πιστεύω αυτά τα τρία είναι αρκετά και πιο λειτουργικά..Το Genesis έχει επίσης και αρκετές ξένες σειρές..Ένα ακόμα πολύ ωραίο πρόσθετο που έχει Ελληνικό ράδιο,τηλεόραση,ταινίες είναι το Hellenic TV..

-Για Ελληνικούς υπότιτλους πάμε Σύστημα-Ρυθμίσεις-Εγκατάσταση από αποθετήριο-Όλα τα αποθετήρια-Υπότιτλοι και κάνουμε εγκατάσταση από ποιες πηγές θέλουμε να μας βρίσκει υπότιτλους, εγώ χρησιμοποιω το Subtitles.gr , OpenSubtitles.org .. Μετά πάμε Σύστημα-Ρυθμίσεις-Εξατομίκευση-Διεθνοποίηση-Κωδικοποίηση χαραχτήρων και επιλέγουμε Greek(windows) Μετά πάμε πίσω Ρυθμίσεις(το επίπεδο των ρυθμίσεων το βάζουμε για προχωρημένους)-Βίντεο-Υπότιτλοι-Κωδικοποίηση χαραχτήρων και επιλέγουμε Greek(windows) παραμένουμε στις ρυθμίσεις των υποτίτλων και εκεί που γράφει γλώσσες για τις οποίες να γίνει λήψη υποτίτλων έχει τα Αγγλικά , εμείς πατάμε να βάλουμε τα Ελληνικά η οποία γλώσσα ακόμα θέλουμε(μπορούμε να έχουμε πολλές επιλογές γλωσσών να μας βρίσκει υπότιτλους)..Εγώ ξεκλικάρα και τα Αγγλικά και άφησα μόνα στα Ελληνικά να μου βρίσκει υπότιτλους..

Τώρα είμαστε έτοιμοι να δούμε ταινίες με Ελληνικούς υπότιτλους..

-Για αθλητικά κανάλια και live αγώνες πρέπει να κατεβάσετε και να κάνετε εγκατάσταση το αρχείο όπως είναι συμπιεσμένο , το download θα το βρείτε στην παρακάτω σελίδα : http://koditips.com/sportsdevil-kodi-addon-latest-version/

Πάμε Σύστημα-Ρυθμίσεις-Πρόσθετα-Εγκατάσταση από αρχείο zip και βρίσκουμε το αρχείο στη διαδρομή στο φάκελο που το κατεβάσαμε ..

Παράδειγμα ( Δίσκος C: - User - Vagos - Download - plugin.video.SportsDevil 3.0.1.zip ) και το κάνουμε εγκατάσταση.. Μετά θα πάμε στο αρχικό menu στα Βίντεο Πρόσθετα και θα βρούμε το SportsDevil..

 

 

2o Μέρος

 

-Υπάρχει περίπτωση μια στο τόσο να μην κάτσει η διαδικασία του Confiq Wizard και να μας πετάξει script.error (τα έχει αυτά το xbmc)

Πάμε και κάνουμε τη διαδικασία χειροκίνητα μέσα από το fusion , Σύστημα-Ρυθμίσεις-Πρόσθετα-Εγκατάσταση από αρχείο zip - fusion -xbmc repos

και βρίσουμε εκεί τα repository που θέλουμε να εγκαταστήσουμε ..Πρώτα κάνουμε το repository.xbmchub 1.0.5.zip εγκατάσταση για να το βρούμε μετά στην Λήψη πρόσθετων και να εγκαταστήσουμε από τους Υπότιτλους πια site θέλουμε να έχουμε ενεργά για να μας βρίσκει υπότιτλους..Κάντε λήψη και το NaviX από το xbmchub είναι χρήσιμο εργαλείο για ταινίες , κανάλια κτλ (ανανεώνετε συνέχεια)..

Μέσα στο fusion -xbmc repos θα βρούμε το το lambda.zip και θα το κάνουμε εγκατάσταση και αυτό για να πάμε να ενεργοποιήσουμε έπειτα

Λήψη πρόσθετων- lambda addon-Πρόσθετα βίντεο τις πηγές που θέλουμε να βλέπουμε ταινίες,σειρές κτλ ..

-Πάντα η διαδικασία είναι η ίδια στα βήματα άμα έχουμε προσθέσει κάποια πηγή όπως το fusion εμείς :

Σύστημα-Ρυθμίσεις-Πρόσθετα-Εγκατάσταση από αρχείο zip

Σύστημα-Ρυθμίσεις-Πρόσθετα-Εγκατάσταση από αποθετήριο

-Στο fusion μπορείτε να κάνετε εγκατάσταση οποίο άλλο repository θέλετε εσείς ..Παράδειγμα οποίος θέλει να βλέπει βίντεο 18+ κάνει εγκατάσταση το xbmcadult zip και μετά από την λήψη πρόσθετων ενεργοποιεί το VideoDevil...

Άλλες σημαντικές πηγές (Repo) είναι :

http://xunitytalk.me/xfinity (https://seo-michael.co.uk/how-to-install-xunitytalk-repo-xbmc/)

Που από εκεί θα βρείτε το πρόσθετο βίντεο World TV XunityTalk.com

http://srp.nu SuperRepo παρόμοιο με το fusion (https://superrepo.org/get-started/)

Μπορείτε πάλι να κάνετε εγκατάσταση από zip οποίο addon έχετε κατεβάσει από την επίσημη σελίδα (http://addons.xbmc.org/)

η από άλλες σελίδες όπως κάναμε με το plugin.video.SportsDevil-3.0.1 (DigiTele)..

Mashup v1.4.3 (https://www.dropbox.com/s/sl55iiz1bdqz50u/Mashup%20v1.4.3.zip?dl=0)

Kodil http://kdil.co/repo/

 

IP TV

-Μπορούμε να δούμε από το NaviX , World TV XunityTalk.com , Entertainment HUB (https://seo-michael.co.uk/how-to-install-entertainment-hub-for-xbmc/) άμα δεν το έχουμε ..

 

Τώρα ας πάμε στην διαδικασία που θα βάζουμε εμείς τις πηγές που έχουμε βρει η τα M3U αρχεία..

-Ανοίξτε το XBMC Επιλέξτε Σύστημα> Ρυθμίσεις Επιλέξτε LiveTV- Επιλέξτε Ενεργοποιημένο

Θα δείτε τώρα ένα μήνυμα που λέει ότι θα πρέπει να ενεργοποιήσετε ένα PVR add-on. Επιλέξτε ΟΚ

-Επιλέξτε PVR IPTV Simple Client

-Επιλέξτε Ενεργοποίηση-Διαμόρφωση-Γενικά-Τοποθεσία και βάζουμε Απομακριμένη διαδρομή διαδίκτυο (άμα έχουμε όμως δικιά μας λίστα με κανάλια σε αρχείο m3u κτλ. Επιλέγουμε στην Τοποθεσία -Τοπική διαδρομή-Διαδρομή Λιστών Αναπαραγωγής M3U βάζουμε το δικό μας αρχείο)

Απομακρισμένη διαδρομή διαδίκτυο-URL Λιστών Αναπαραγωγής M3U και γράφουμε http://bit.ly/husham2015 (μέχρι τώρα λειτουργεί αυτός ο σύνδεσμος, αλλά υπάρχει περίπτωση και να σταματήσει κάποια στιγμή)

και ξεκλικαρουμε την επιλογή Προσωρινή αποθήκευση αρχείων M3U τοπικά και πατάμε εντάξει για να σωθούνε οι ρυθμίσεις μας..

-Επανεκκίνηση XBMC ..θα εμφανιστεί τώρα ένας σύνδεσμος για LiveTV στην αρχική οθόνη σας. Θα δείτε επίσης μια ειδοποίηση η οποία αναφέρει τα κανάλια είναι σε φόρτωση(πάνω δεξιά). Θα πρέπει να περιμένουμε να τελειώσει η διαδικασία φόρτωσης ,διαφορετικά κανάλια δεν θα μας δείξει... https://seo-michael.co.uk/how-to-setup-livetv-pvr-simple-xbmc-kodi/

 

ΥΓ. Ελπίζω να βοηθήσει ο οδηγός , στα άτομα που μπαίνουν τώρα στο κόσμο του xbmc και όχι μόνο..

Για IP TV η διαδικασία είναι χρήσιμη άμα έχουμε δικά μας αρχεία m3u..κατά τη γνώμη μου..

Αν έχουμε τα πρόσθετα βίντεο NaniX, world TV xunitytalk & entertainment hub είμαστε καλυμμένοι από τηλεοπτικά κανάλια..

 

Tips

XBMC Backup : Μας δίνει την δυνατότητα να έχουμε αντίγραφα ασφαλείας όπως έχουμε σετάρει το xbmc και για επαναφορά στην ίδια συσκευή η και σε άλλη που έχει xbmc..

Fresh Start : Μας δίνει την δυνατότητα να διαγράψουμε τα πάντα από το xbmc αν κάτι δεν μας πάει καλά..(για να μην μπαίνουμε στην διαδικασία να διαγράφουμε το xbmc και να το ξανά κάνουμε εγκατάσταση)

Yatse, the XBMC / Kodi Remote : Είναι μια ωραία εφαρμογή για να χειριζόμαστε το xbmc από το κινητό ή το tablet μας ..

Διαδικασία συγχρονισμού :

-Κατεβάζουμε την free έκδοση από το play store https://play.google.com/store/apps/details?id=org.leetzone.android.yatsewidgetfree&hl=el

-Ανοίγουμε το Yatse και πατάμε start και μετά skip , θα μας εμφανίσει να βάλουμε Host IP και Webserver Port.

-Ανοίγουμε το xbmc και πάμε Σύστημα-Πληροφορίες Συστήματος-Δίκτυο-Διεύθυνση IP (Μετά πάμε στην εφαρμογή Yatse και βάζουμε στο Host IP την Διεύθυνση IP που είδαμε από το xbmc)

-Μετά ξαναπάμε στο xbmc-Σύστημα-Ρυθμίσεις-Υπηρεσίες-UPnP-Διαμερισμός συλλόγων μουσικής και βίντεο μέσω UPnP , το επιλέγουμε..

-Μετά πάμε Διακοσμητής Ιστού-Έγκριση ελέγχου του XBMC ή Kodi μέσω HTTP και το επιλέγουμε..

-Από κάτω μας γράφει τον αριθμό της θύρας μας και πάμε στην εφαρμογή Yatse και τον βάζουμε στον Webserver Port και μετά πατάμε add Host και είμαστε έτοιμοι!

 

 

Οδηγός εγκατάστασης SuperRepo

3o μέρος

 

-Πάμε Σύστημα-Διαχείριση αρχείων-Προσθήκη πηγής και στην Εισαγωγή διαδρομών γράφουμε http://srp.nu και μετά για εισαγωγή ονόματος βάζουμε SuperRepo και πατάμε εντάξει ..

-Μετά πάμε Σύστημα-Ρυθμίσεις-Πρόσθετα-Εγκατάσταση από αρχείο zip και βρίσκουμε το SuperRepo που δημιουργήσαμε , πατάμε να μπούμε και μέσα βλέπουμε τρεις φακέλους (helix είναι η version 14 του kodi , isengard είναι η version 15 και η jarvis η version 16 )..

-Μπαίνουμε πχ. στο φάκελο helix μετά στο all και κάνουμε εγκατάσταση το repository.seperrepo.org.hellix.all-latest.zip και μετά την εγκατάσταση κάνουμε επανεκκίνηση το xbmc..

-Ανοίγουμε το xbmc και πάμε Σύστημα-Ρυθμίσεις-Εγκατάσταση από αποθετήριο-Όλα τα αποθετήρια και εκεί θα βρούμε πρόσθετα για υπότιτλους όπως κάναμε στο πρώτο μέρος με το fusion..

θα βρούμε πολλά Πρόσθετα Βίντεο για εγκατάσταση για να βλέπουμε ταινίες , σειρές κτλ..

Μερικά από αυτά είναι το Genesis , Icefilms , Movie25 , Movie HD , Much Movies HD , FliXanity , Yify Movies HD , Navi-X , Hellenic TV , Online Movies Pro και πολλά αλλά που δεν έχω ασχοληθεί η δεν έχω ανακαλύψει ακόμα :rolleyes:

 

ΥΓ. Το τρίτο μέρος το έγραψα για εναλλακτική εγκατάσταση addons .. Μπορεί κάποια στιγμή ο σύνδεσμος του fusion να είναι πεσμένος και να μην μπορείτε να τον προσθέσετε μέχρι να ξανά ανέβει..Όπως και άλλοι σύνδεσμοι μέχρι να ξανά ανανεωθούν , το ίδιο συμβαίνει και για τα διάφορα πρόσθετα που έχουμε εγκαταστήσει..

 

ΥΓ2.Πλέον ότι καινούργιο κυκλοφορεί ή θέλει ανανέωση στο kodi από addons και δεν υπάρχει στον οδηγό θα μπαίνει στις παρακάτω λίστες .. Ότι θεωρείτε και εσείς παιδιά χρήσιμο και δοκιμασμένο από addons το γράφετε για να το προσθέσω..

 

4ο Μέρος

New Addons

HD Movies & TV series: Exodus https://seo-michael.co.uk/how-to-install-exodus-for-kodi/ , SALTS https://seo-michael.co.uk/how-to-install-salts-stream-all-the-sources-for-xbmc-kodi/ , Phoenix https://seo-michael.co.uk/how-to-install-phoenix-for-xbmc/ , VidTime https://seo-michael.co.uk/how-to-install-vidtime-kodi/ , Watch 1080p https://seo-michael.co.uk/tutorial-how-to-install-watch-1080-kodi/ , HevcBluray https://seo-michael.co.uk/how-to-install-hevcbluray-kodi/ , Universal Media Provider https://seo-michael.co.uk/tutorial-how-to-install-universal-media-provider-kodi/ , AK 47 https://seo-michael.co.uk/how-to-install-ak-47-kodi/ , Olympus Greek & Hellenic Tube http://galatis.tv/grecotm/addons/ , Specto https://seo-michael.co.uk/tutorial-how-to-install-specto-kodi/ , AliveGR https://www.tvaddons.ag/kodi-addons/show/plugin.video.AliveGR/

 

Sports & Live TV: Castaway https://seo-michael.co.uk/tutorial-how-to-install-castaway-kodi/ , SportsDevil http://koditips.com/sportsdevil-kodi-addon-latest-version/ , Zem TV https://seo-michael.co.uk/how-to-install-zemtv-for-xbmc-kodi/ , Live Mix https://seo-michael.co.uk/how-to-install-live-mix-kodi/ , Bulldog Streams https://seo-michael.co.uk/tutorial-how-to-install-operation-robocop-video-add-on-kodi/ , Greek TV https://www.tvaddons.ag/kodi-addons/show/plugin.video.greek.tv/

 

Programs: Addon Installer https://seo-michael.co.uk/how-to-manually-install-the-addon-installer-for-xbmc/ , Super Favourites https://seo-michael.co.uk/how-to-add-super-favourites-to-xbmc-kodi/ , ExtendedInfo https://seo-michael.co.uk/extended-info-script-mod-by-openeleq/ , Diamond Greek Kodi http://repo.greekodi.com , Easy Advanced Settings https://www.tvaddons.ag/kodi-addons/show/plugin.program.advancedsettings/

 

5 μέρος

Νέος οδηγός σεταρίσματος (17/06/2017)

 

Ανοίγουμε το kodi και πάμε να προσθέσουμε πηγή .. Πάμε στο File manager - Add source διπλό κλικ και πατάμε πάνω στο <none> και βάζουμε την πηγή http://repo.greekodi.com και για όνομα βάζουμε ότι θέλουμε, παράδειγμα GReek..

Τώρα αν έχουμε την έκδοση του kodi από 17 και πάνω , πρέπει να πάμε να ενεργοποιήσουμε τις άγνωστες πηγές .. Settings - Addons - Unknown sources ..

Μετά από την προσθήκη πηγής πάμε να κάνουμε την εγκατάσταση μέσω zip.. Install from zip file - GReek - plugin.program.G.K.N.Wizard-1.0.5a.zip και πατάμε ΟΚ.. Και σε λίγο θα κάνει εκκίνηση από μόνο του το πρόγραμμα..

Αλλιώς πάμε Program Add-ons - G.K.N Builds Wizard - Builds - Krypton ή Jarvis(ανάλογα την έκδοση kodi που έχουμε) - Simplicity M - (v 1.2 ) μετά fresh install και continue και θα αρχίσει να κατεβάζει το build και να το κάνει και αυτόματη εγκατάσταση .. Όταν τελειώσει την εγκατάσταση να περάσετε και το Ελληνικό theme για να έχετε το περιβάλλον του Θέματος στο Kodi στα Ελληνικά αν θέλετε ..

Κάνουμε επανεκκίνηση το Kodi και τώρα είμαστε έτοιμοι για χρήση :)

Edited by vagosvts7

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

Link to comment
Share on other sites

Tips for advancedsettings.xml

Ανοίγουμε το σημειωματάριο και βάζουμε μέσα το παρακάτω:

<advancedsettings>
 <network>
   <buffermode>1</buffermode>
   <cachemembuffersize>0</cachemembuffersize>
   <readbufferfactor>10</readbufferfactor>
 </network>
</advancedsettings>

Το αποθηκεύουμε ως advancedsettings.xml

Προσοχή μη μπερδευτείτε και το αποθηκεύσετε σαν έγγραφο κειμένου πχ. (advancedsettings.xml.txt)

Εάν πάλι δεν θέλετε να κάνετε ούτε αυτό και να το κατεβάσετε απ' ευθείας κάνετε κλικ http://www.filedropper.com/advancedsettings όπου το φόρτωσα.

Κατεβάζουμε στο android tv box έναν εξερευνητή αρχείων (file manager). Εγώ έχω αυτό --> https://play.google.com/store/apps/details?id=com.estrongs.android.pop

Το ανοίγουμε και πάμε αριστερά στο μενού εκεί που λέει tools.

http://i.imgur.com/wVX6Ljw.png

Βγάζει κάποιες επιλογές, εμείς πάμε εκεί που λέει show hidden files και βάζουμε ΟΝ.

Είμαστε σχεδόν έτοιμοι. Μας μένει να πάμε τώρα μέσω του εξερευνητή αρχείων στον φάκελο όπου κατεβάσαμε το .xml αρχείο, να το κάνουμε αντιγραφή(το αρχείο, όχι τον φάκελο) και μετά θα πάμε στον φάκελο με διαδρομή Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/userdata/ (σημείωση1: Μπορεί να το έχετε και σαν Android/data/org.xbmc.xbmc/files/.kodi/userdata/ και κάνουμε το αρχείο επικόλληση εκεί. ΕΤΟΙΜΟΙ

Σημείωση2: Επειδή παίζει και σε άλλες πλατφόρμες εκτός από Android αλλά δε χρησιμοποιώ καμμία άλλη, σας παραθέτω τις διαδρομές ανάλογα με την πλατφόρμα που το χρησιμοποιείτε.

http://i.imgur.com/ToHmL4x.png

Σημείωση3: Το tweak δεν είναι για live streaming. Δηλαδή δεν είναι για αγώνες ή οτιδήποτε ζωντανό πρόγραμμα. Ένας αργός εξυπηρετητής θα παραμείνει αργός. Αυτό που κάνει είναι να αποθηκεύει προσωρινά αυτό που βλέπεις -ταινίες,σειρές- ώστε να μην έχεις "σπασίματα".

Ευχαριστούμε τον taxbak για την παροχή του λινκ http://kodi.wiki/view/HOW-TO:Modify_the_cache όπου μπορείτε εκεί να δείτε τις οδηγίες επίσης στα αγγλικά..

Ο οδηγός αυτός γράφτηκε από τον Pakitis

Edited by Muck Smith

τα καλύτερα είναι... δίπλα σας

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

reserved 2...

τα καλύτερα είναι... δίπλα σας

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ παίδες.. Χαρά μου είναι να μπορώ να βοηθάω σε ότι γνωρίζω.. Γιαυτό είναι το φόρουμ εξάλλου..

Να βοηθάει ο ένας τον άλλον σε ότι μπορεί ..Να ανταλλάζουμε χρήσιμες απόψεις :)

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

Link to comment
Share on other sites

προστέθηκε και 3ο μέρος στον οδηγό ;) Edited by Muck Smith

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
To ειχα παλιοτερα... και μετα την αναβαθμισει σε kodi , εχει σταματησει η εικονα... και παιζει μονο ηχο... και εχω τρελαθει... πειτε καμια λυση , μεχρι και factory reset εκανα και το ξαναπερασα... αλλα το hellenic tv δεν παιζει εχει μονο ηχο... τι θελει, τι του λειπει... για βοηθηστε... με
Link to comment
Share on other sites

θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.

υπάρχει κάποια ρύθμιση στο πρόγραμμα ....αν δεν έχει κάποιος καλό internet ....να κάνει κάτι για να μην παγώνει συνέχεια η εικόνα?

 

 

κάτι νομίζω είχα διαβάσει αλλά δεν το βρίσκω!

 

 

ευχαριστώ πολύ!

Link to comment
Share on other sites

To ειχα παλιοτερα... και μετα την αναβαθμισει σε kodi , εχει σταματησει η εικονα... και παιζει μονο ηχο... και εχω τρελαθει... πειτε καμια λυση , μεχρι και factory reset εκανα και το ξαναπερασα... αλλα το hellenic tv δεν παιζει εχει μονο ηχο... τι θελει, τι του λειπει... για βοηθηστε... με

 

κανενας? εχω φαει μεγαλο σκαλωμα γιατι δεν εχει εικονα το hellenic tv

Link to comment
Share on other sites

κανενας? εχω φαει μεγαλο σκαλωμα γιατι δεν εχει εικονα το hellenic tv

Εχεις περάσει τη τελευταια έκδοση ; Βγάλε το addon τελείως περνά το addon του lambda και απο εκεί μέσα κάνε install to Hellenic TV παλι.

http://addons.tvaddons.ag/show/repository.lambda/

Κατέβασε το από εδώ και μέσα από το kodi κάνε το install. Μετα μπες στα video add-on και κάνε install to Hellenic tv

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Link to comment
Share on other sites

Εχεις περάσει τη τελευταια έκδοση ; Βγάλε το addon τελείως περνά το addon του lambda και απο εκεί μέσα κάνε install to Hellenic TV παλι.

http://addons.tvaddons.ag/show/repository.lambda/

Κατέβασε το από εδώ και μέσα από το kodi κάνε το install. Μετα μπες στα video add-on και κάνε install to Hellenic tv

 

το ειχα κανει αλλα δεν ηταν αυτο... τελικα το βρηκα ηθελε software και οχι hardware

Link to comment
Share on other sites

ξερει κανεις που αποθηκευει το kodi τις ταινιες που βλεπουμε?

 

το λεω γιατι ο C: ειναι ssd και ειναι ασκοπη φθορα αν μπορω να το ρυθμισω να τα κατεβαζει σε μηχανικο

 

btw το popcorn time ειναι αισθητα πιο ευχρηστο - ευκολο στο σεταρισμα

 

https://popcorntime.io/

Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com
Link to comment
Share on other sites

θα πας ρυθμίσεις - πρόσθετα - εγκατάσταση από αρχείο zip - fusion - xbmc-repos - και θα εγκαταστήσεις το xxx-repository.xbmcadult -1.0.6.zip

Μετά κάνε μια επανεκκίνηση το xbmc και πήγαινε στις ρυθμίσεις - πρόσθετα - λήψη πρόσθετων XBMC-Adult addons - πρόσθετα βίντεο και θα βρεις διάφορα εκεί για να τα ενεργοποιήσεις , όπως πχ. το VideoDevil που είναι από τα καλύτερα ..

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
το ειχα κανει αλλα δεν ηταν αυτο... τελικα το βρηκα ηθελε software και οχι hardware

 

Επειδή έχω κι εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, δεν κατάλαβα τι ακριβώς έκανες και τώρα βλέπεις.

ΑΚΥΡΟ. Βρήκα κι εγώ αυτό που βρήκες κι εσύ!!!

Edited by ploukop
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Γεια σας.Θα θελα την βοηθεια σας αν καποιος ξερει,εχω σεταρει σε tv box (το ειχε εγκατεστημενο) το xbmc και το προβλημα ειναι οτι δεν ανοιγει η εικονα στις ταινιες και σε αγωνες σε ολοκληρη την οθονη της τηλεορασης, αλλα σε μικρογραφια.Δοκιμασα ολες τις ρυθμισεις σε 16.9 - 4.3 -normal αλλα τιποτα.Εχει καποια αλλη ρυθμιση που δεν την βρισκω?

Ευχαριστω.

Letv Le1Pro X800_US
Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδιά έφαγε σκαλωμα το kodi και δεν κατεβάζει υπότιτλους.Μου γράφει αδυναμία λήψης.Έχω μόνο το subtitles.gr πως μπορώ να βάλω και κάποιο άλλο? πχ subs4free
Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδιά έφαγε σκαλωμα το kodi και δεν κατεβάζει υπότιτλους.Μου γράφει αδυναμία λήψης.Έχω μόνο το subtitles.gr πως μπορώ να βάλω και κάποιο άλλο? πχ subs4free

Ναι μπορείς αν και νομιζω οτι αν το ξαναπερασεις θα παιζει κανονικά

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Link to comment
Share on other sites

Πως μπορώ να το περάσω πάλι?

Θα το βρεις στο addon του subtitles θα το βγαλεις και θα το περάσεις ξανά

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστούμε πολύ για τον οδηγό είσαι άρχοντας :):):):):):):):):):):):)
Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...