Jump to content

XBMC/Kodi/SPMC σετάρισμα Add-ons & Repository

vagosvts7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν πας στο wizard αλλά δίπλα στο update, μετά builds μετά diamond build και έχει δύο zip 3.6 ένα για krypton και ένα για yavris, ανάλογα την έκδοση kodi που έχεις επιλέγεις

Sent from my 1+3T

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Το απεγκατεστησα και το ξαναεγκαταστησα.

Πέρασα καινούργια repos που δουλεύουν αυτή την στιγμή και δεν ασχολήθηκα τελικά καθόλου με την diamond build.

Sent from my iPad using Tapatalk

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ουτε και εγω βρηκα Ελληνικα στο teatv στην εκδοση για windows 7

@alex222800 πες μας που εχει ενεργοποιηση για ελληνικους υποτιτλους

Edited by jogatore

Ουτε και εγω βρηκα Ελληνικα στο teatv στην εκδοση για windows 7

@alex222800 πες μας που εχει ενεργοποιηση για ελληνικους υποτιτλους

Το έχω σε Android συσκευες (υπάρχουν τα ελληνικά) ... Μόλις έκανα εγκατάσταση την έκδοση για Windows ,δεν υπάρχουν ελληνικά !

έκδοση σε Android v4.4 σε Windows v1.1

Έκανα ένας Post στο Reddit για να προσθέσει ελληνικούς υπότιτλους για την έκδοση στα Windows ..

Edited by alex222800

Το έχω σε Android συσκευες (υπάρχουν τα ελληνικά) ... Μόλις έκανα εγκατάσταση την έκδοση για Windows ,δεν υπάρχουν ελληνικά !

έκδοση σε Android v4.4 σε Windows v1.1

Έκανα ένας Post στο Reddit για να προσθέσει ελληνικούς υπότιτλους για την έκδοση στα Windows ..

Ok.. ας ελπισουμε να προσθεσει...:lol:

Κάποιος να βοηθήσει. Γενικά είτε με το Kodi είτε με το Terrarium αλλά ακόμη και αποθηκευμένες ταινίες που παίζω με το MX player, εχω θεματακια με την αναπαραγωγη, δηλ μικρα κολληματακια στην κινηση δεν ειναι δηλ smooth 100 %. Εχω το mxiii-g το οποιο εχει τον Amlogic S812 με graphics engine το ARM Mali-450, και τρεχω Android 5.1. Η λυση που εχω εδω και καιρο ειναι να εγκαταστησω Libreelec linux Kodi καθαρο λογισμικο, στο οποιο αναπαραγονται τα παντα τελεια. Τωρα ομως που το Kodi αργοπεθαινει αναγκαζομαι να τρεχω το Terrarium μεσω Androind με τα γνωστα θεματα. Εχει να προτεινει κανεις καποια λυση, ισως καποια ρυθμιση που θα βοηθησει ?

Κάποιος να βοηθήσει. Γενικά είτε με το Kodi είτε με το Terrarium αλλά ακόμη και αποθηκευμένες ταινίες που παίζω με το MX player, εχω θεματακια με την αναπαραγωγη, δηλ μικρα κολληματακια στην κινηση δεν ειναι δηλ smooth 100 %. Εχω το mxiii-g το οποιο εχει τον Amlogic S812 με graphics engine το ARM Mali-450, και τρεχω Android 5.1. Η λυση που εχω εδω και καιρο ειναι να εγκαταστησω Libreelec linux Kodi καθαρο λογισμικο, στο οποιο αναπαραγονται τα παντα τελεια. Τωρα ομως που το Kodi αργοπεθαινει αναγκαζομαι να τρεχω το Terrarium μεσω Androind με τα γνωστα θεματα. Εχει να προτεινει κανεις καποια λυση, ισως καποια ρυθμιση που θα βοηθησει ?
Γιατί δεν δοκιμάζεις άλλον player μέσα από το Terrarium;

Ένα κλικ είναι.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Γιατί δεν δοκιμάζεις άλλον player μέσα από το Terrarium;

Ένα κλικ είναι.

Εχω δοκιμασει. Υπαρχει μια μικρη βελτιωση με τον default player που εχει μεσα το terrarium αλλα οχι 100 % smooth. Πιστευω οτι χρειαζεται καποια ρυθμιση στα developers options του android

Εχω δοκιμασει. Υπαρχει μια μικρη βελτιωση με τον default player που εχει μεσα το terrarium αλλα οχι 100 % smooth. Πιστευω οτι χρειαζεται καποια ρυθμιση στα developers options του android
Δούλευα το Terrarium σε αρχαίο box 3,4 ετών με Android 4.2.2 και καμία ρύθμιση δεν έκανα στα developers options.

Εννοείται ότι και στο TANIX που έχω τώρα παίζει τέλεια.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Δούλευα το Terrarium σε αρχαίο box 3,4 ετών με Android 4.2.2 και καμία ρύθμιση δεν έκανα στα developers options.

Εννοείται ότι και στο TANIX που έχω τώρα παίζει τέλεια.

Δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση !!

Απλά πρέπει να βρει ένα Player που να του παίζει τα Video ομαλά !

Ξέθαψα ένα παλιό Samsung S3 και με ένα καλώδιο mhl το σύνδεσα στην τηλεόραση. Με terrarium (για όσο παίζει ακόμα) κάνω μια χαρά την δουλειά μου μέχρι να αγοράσω καινούριο boxακι. Για τηλεχειρισμό μέσω άλλου κινητού android τι κάνω ρε παιδιά; TeamViewer? Καμιά ιδέα;

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Απλώς... FAZER FZ6-S '04

Τελικά το terrarium εχει σοβσρο θεμα με τον ήχο του στο default player, αλλά σε εγκατάσταση σε fire tv δεν υποστηρίζει τους αλλιυς δυο players κι ας υπλαρχει εφαρμογή π.χ. για vlc βγαζει αδυναμία αναπαραγωγής.

Εφ'οσον θα μας αφήσει χρονους κι αυτό, παλι επιστρέφω στη λύση του kodi, με τα γνωστά προβλήματα που εχω τοσο καιρό. :X

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Δοκίμασε και με mx player όσο τουλάχιστον δουλεύει ακόμα η εφαρμογή.

Edit: Συγνώμη, τώρα κατάλαβα ότι δεν τον υποστηρίζει το fire tv

Meizu m2 με Tapatalk

Τελικά το terrarium εχει σοβσρο θεμα με τον ήχο του στο default player, αλλά σε εγκατάσταση σε fire tv δεν υποστηρίζει τους αλλιυς δυο players κι ας υπλαρχει εφαρμογή π.χ. για vlc βγαζει αδυναμία αναπαραγωγής.

Εφ'οσον θα μας αφήσει χρονους κι αυτό, παλι επιστρέφω στη λύση του kodi, με τα γνωστά προβλήματα που εχω τοσο καιρό. :X

Δεν υπάρχει πρόβλημα με ήχο και default player . Πρόβλημα έχουν tv box με παλιό (αδύναμο) Hardware (cpu) ..ίσως για αυτό έχεις πρόβλημα

Υπάρχει ειδική έκδοση για firestick και γενικότερα για πιο low end μηχανάκια, κάνε μια αναζήτηση terrarium light κάπως έτσι ή αλλιώς από αύριο που θα βρω χρόνο θα την βρω εγώ για σένα.

Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc.

Το mini 8s ii θεωρείται αδυναμο?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Πάντως δυνατό δεν το δες ...έχει για gpu το Mali-450 (δεν ξέρω ποια έκδοση του fire tv έχει η mariel19 ..η πρώτη έκδοση είχε το ίδιο ..Mali-450 )

Παντός σε συσκευή με Snapdragon 800 μου παίζει μια χαρά .

Άς απαντήσουν χρήστες με τον s912 για το αν έχουν πρόβλημα...

Δοκίμασε αυτό.. επέλεξε να παίξει με mx player και "πείραξε" τις ρυθμίσεις ...για Hardware η Software επιτάχυνση του Video ...

Screenshot_20171206-210629.jpg

Screenshot_20171206-210922.jpg

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το lite προσφέρει αυτά..

MOD Lite ★★★

Optimized graphics and cleaned resources for fast load

Analytics Disabled;

All ads and services calls from activity removed

No forced update

Languages: En Ru

https://douploads.com/002f3wgcm5d1

https://uploadocean.com/htggf91cbm7e

Edited by alex222800

Το terrarium έχει θέμα σε αρχεία με πολυκάναλο υποτίθεται ήχο, τα οποία παίζουν μόνο 2 κανάλια τελικά. Ίσως σε επόμενα updates να διορθωθεί

Το terrarium έχει θέμα σε αρχεία με πολυκάναλο υποτίθεται ήχο, τα οποία παίζουν μόνο 2 κανάλια τελικά. Ίσως σε επόμενα updates να διορθωθεί

Το Terrarium σαν πρόγραμμα δεν φταίει . Εξαρτάται από τον Player . Από τι ξέρω (δεν το έχω δοκιμάσει,δεν είμαι 100% σίγουρος ) το mx player στην τελευταία έκδοση περνάει μέσω HDMI κανονικά τον πολυκάναλο χωρίς downmix σε 2 .Ρώτα εδώ https://forum.xda-developers.com/apps/mx-player

Edited by alex222800

Με χτύπησε και εμένα η ΄΄κρίση΄΄ :) Μέχρι χτες το covenant έβρισκε κανονικά hd Πηγές από real derbit ,απόψε όμως με την καμία......έκδοση 1.1.30 αν θυμάμαι καλά

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αν μιλάτε ειδικά για σήμερα για τα links του real debrid, έχει βγάλει ανακοίνωση ότι η εταιρία που τους κάνει host έχει θέμα με αποτέλεσμα μερικοί server τους να μην λειτουργούν καθόλου, άλλοι να λειτουργούν με μικρή ταχύτητα και γενικά όλη η υπηρεσία έχει προσωρινό πρόβλημα

Αν μιλάτε ειδικά για σήμερα για τα links του real debrid, έχει βγάλει ανακοίνωση ότι η εταιρία που τους κάνει host έχει θέμα με αποτέλεσμα μερικοί server τους να μην λειτουργούν καθόλου, άλλοι να λειτουργούν με μικρή ταχύτητα και γενικά όλη η υπηρεσία έχει προσωρινό πρόβλημα

Που την εχει βγαλει την ανακοινωση? γιατι δεν μπορω να την βρω :confused: